skor


Rösta på mina skor!

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=s16U2kahRRY04WJ1T3IFcZfmPw0pfvLLjFeap567LS5CoB2948BW#shoeGallery

 

Power meet...


..... Nu var det roligaste på somarn över. Var där från tordag till söndag. Det räckte gott och väl tycker ja, fy fan vilken helvetes sol!
De gick ju fan inte att sova, inte att sitta i solen, är sönderbränd som satan. Mest svider det på bröstet och ansiktet är rött som jag vet inte vad, men de börjar lägga sig lite granna nu iaf..
Men har haft jävligt kul ändå, :) träffat nya människor, fick se mitt hjärta dansa som aldrig förr, fy fan. Den kvällen/natten kommer jag nog aldrig glömma. Han var så underbart söt och rolig så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. Finns inspelat iaf, så man kan kolla på de filmerna sen när man känner sig låg.. hihi :)
Underbaring <3

Nej, att vara i solen för mkt är ingenting för mig, trött och irriterad blev man, och de är inge kul att det ska gå ut över andra. Tur nog fanns det ju en stor härlig pöl med vatten i närheten som man kunna svalka av sig i, och jävlar så skönt! Skulle kunna ha leget där i hela dagarna ja..

Känns som att B och jag har kommit närmare varandra efter denna helg, har pratat om sådant som vi inte riktigt velat ta upp förr. Men allt är bra, och de har det ju alltid varit, men de känns bättre nu på något sätt.. :)
Är så jävla glad att jag träffade den där killen, trodde inte att vi skulle ha det så bra som vi har det!
RSS 2.0