monday monday

Varit en effektiv måndag idag. Vakna tidigt av att B sprang runt och höll på..
Skulle egentligen ha haft tvättstugan 7 imorse, men det orkades inte med. Så lär boka om.
Men B väckte en iaf, och sa att vi skulle åka ut till Björke, han hittar inte dit så lära följa med. Så det var bara upp och tvätta sig lite och borsta tänderna. Sen åka iväg.

förhoppningsvis så har pojken jobb nu! Härligt härligt.


Skolan sen och hade engelska, sen hem och käka, vila och sen tbx till skolan igen. Hade prov i data så lektion gick fort idag. Hoppas man blir godkänd på de.
Imorn har man Maprov oxå, hur fan ska de gå? aja, tänka positivt bör man. Hatar Ma!


Nu sitter man här och glor tv och glor runt på Torsten. Underbaring. hihi :)
Och Liza, hon har blitt lite tänd hon, så henne hör man allt vart hon är nånstans nu! hah

yes

Då var man nyklippt iaf eller ja, tunnat ur håret lite. Känns bra. Klippte även B, och det blidde rätt så bra, kanske jämna till det lite nu när det är ny tvättat, håret. jaja ,

Lugn och trevlig fredag faktiskt, känns bra. Fast man gör väl inte annat nu förtiden än att sitta hemma om helgerna. Men de blir nå annat i sommar sen, hehe. Gu vad man längtar till sommarn!
Har sökt en massa olika sommarjobb iaf, får se om man får något av dem, så man har råd att betala hyran.
Och så får man hoppas som f..n att B får jobb snart, börjar bli surt med pengar. Har inte råd med mkt nu förtiden.. Usch. men vad ska man göra? vi har ju mat hemma iaf.

nej, nu blire väl att glo vidare vid underbara Torsten, han har överlevt många fall från soffan han. haha, tålig liten sak :)



Saknar dig!

Yeha

Ja, det har hänt mkt nu på senaste tiden. Man har blitt sambo igen, fast en mkt bättre sambo nu!, man har finare soffa, men icke så jätte skön, haha. och en större och bättre säng! :)
Det känns bra detta, även fast man skulle vilja bo själv kanske. Hann ju vänja mig med att vara själv nån månad iaf.. Men men. Jag trivs så jävla bra i denna lägenhet oxå. Har nog aldrig trivits så bra som i denna, förutom den i färnbo då.

Hjärtat lekte handyman igår, han satt upp spegeln i hallen, och en tavla vid sängen. sen kom de roligste, han skulle sätta upp en lång hylla ovanför tvn.. (har ny tv oxå!) haha! det gick ju som det gick.
jag höll på garva ihjäl mig där jag låg i soffan, försökte kväva skratten under täcket, men gick inte så bra! hahaha !! Hjärtat vart ännu mer arg och rev ner allt, för de inte ville som han ville. Så det sluta med en trasig hylla och stång saken blev böjd. Och jag bara skratta, man kan inte annat göra när han är sådär, han är så söööt! aldrig sett en arg karl som är så söt som han..
Så ja, de är bara att köpa en ny hylla. Det var det som var tänkt sa han, hahah , bara tanken av hur de såg ut här igår får mig att börja skratta.. oj oj .. :)  


Sen så, det börjar bli vår ute. Äntligen! Slipper man klä på sig allt för mkt när man ska ut om dagarna.. det gillar vi. :)

Ghost

Har nyss tittat klart på filmen ghost. Den är bra, men inte lika bra som dirty dancing! Finns det nån film som kan slå den? jo black jack kanske? haha ! :)
Black jack är nå den bästa svenska filmen iaf.


Jag tycker om dig jätte mycket hjärtat!
glad över att träffa nån som är som en själv nästan. Man kan vara som man är och inte behöva spela.
Att det skulle bli vi två kunna man inte tro för ett halv år sen. <3


Nej nog om känslor och sånt crap! haha, finns bättre saker att skriva/tala om. :)

RSS 2.0