Vi dró på cruz...

Lördag morgon.. Eller eftermiddag. Vi har käkat tacosrester till lunch och fått en liten att sova middag, tror moster sover middag oxå  :) haha..
Fullt drag nu på morgonen! Kevin sprang in i vardagsrummet imorse och upptäckte att moster låg där och sov, eller ja, hon var vaken, tror han glömt att hon var här. Men han blev glad att se henne! :) Ville bjuda på välling och bajsblöja, hahah! :)
Sen var det bus och ännu mera bus!

Får se hur länge lilleman sover, han har legat och gnytt hela natten nästan. Tror han hade lite ont i magen, då han även låg och fes och rapade ibland, stackarn =/ Man kan ju inte göra så mkt heller! Bara smeka han lite på ryggen och sjunga för honom.
Väldigt lös i magen är han oxå, vet inte alls vad som är fel! Om de är vällingen? Han äter ju som vanligt annars, samma saker som han alltid ätit.. Har skett en olycka två dagar i rad på morgonen, då de blitt bajs på pyjamasbyxorna och i sängen =/ Stackarn! För blöjan har inte varit jättefull med kiss heller! Mera tänder kanske?

Ikväll blir det ner på stan och kika på bilarna. Innan dess vet jag inte alls vad som sker. Måste ner och kolla tvättid oxå, tror jag har tvättstugan idag =/
 
 
 

Nyfödd Kevin, kanske 3veckor gammal?

- Fredag kväll...

Har syster yster här uppe på besök över helgen! :)
Vi har en så länge hunnit spendera en del pengar på mat och sen en tur inne på dollar store, herregud.. Jag skulle kunna handla ihjäl mig där inne!! Så mycket fina och behövliga saker för en billig peng :) Kom hem med en tavla, leksaker till Kevin och hygienprodukter..
Vi käkade tacos till middag, mumma! De var bra länge sen man käkade, :)

Har fått igång systers dator ( som jag ska få låna ett tag, min verkar inte vilja leva längre =/ ) och internet! Så nu kan man sitta med datorn ist för med mobilen! Men lär fixa en router så jag slipper sladden som följer efter en, haha :) Får se när herr Basse orkar hjälpa mig med det..

Syster ligger här i soffan bredvid och sover. Lite trött tror ja.. :) Får se vad kvällen bjuder på mer. Imorgon ska vi iaf ner på stan och kolla in cruisingen :) Får se hur det går att ha med Kevin ute efter läggdags, om han somnar i vagnen eller inte. Packa med välling och sånt han får slurpa i sig på stan.. De måste ju funka?

Aja, ville bara uppdatera lite. Kommer väl kunna göra det oftare nu, hoppas jag :) Om de är nån som läser fortfarande??
 

- I ett fotoalbum, där står tiden stilla..

Har skickat iväg massa kort på framkallning nu hos fuji.. Gjorde även två förstoringar, hoppas de blir bra! :) Ska även fixa almanackor till nästa år tänkte jag, klistra ihop bilder från liten tid till nu på lilleman. Ge bort i julklapp kanske? :) Jag och Basse ska iaf få en varsin..

Har fixat internet hemma oxå, äntligen!! Har ju inte gått så bra hos de stora företagen, som Comhem och bredbandsbolaget, eftersom jag är/varit hos K-Olle.. Så jag och Basse luskade reda på vad företaget hette som vi hade i valbo förut, innan Basse skaffade Comhem. Och japp, hos dem fick jag stå på ett abbonemang :)) Tyfon, i love you! Men de blev någe knas, trodde jag skulle få en router/trådlöst, men de fick man tydligen bara om man tecknade telefon oxå, typiskt! Men Basse skulle tydligen hjälpa mig och kolla vad en router kostar i affärn och om de funkar att ha sån :) Kan ju nada om sånt där, skönt att få hjälp, så jag inte köper något som inte funkar.. Nu är det bara en ny dator som ska införskaffas oxå :(


- De är bara du, som får mig känna så..

- En dag i sänder...

Jahapp, en dag kvar tills verkligheten börjar !! En dag kvar, några timmar, så sitter man i skolbänken igen!
Men ja, jag måste ju fixa någon som tar hand om lilleman isf, har fortfarande inte hittat någon som kan passa honom om dagarna.. Så de blir att prata med läraren imorgon om att plugga hemma första veckorna, och bara gå nå någon lektion i veckan?? Lilleman börjar hos dagmamman den 10/9.. Hur ska man få ihop det tycker ni?? Ändå ansökte jag om att han skulle börja 1/8.. Tröttsamt.
Är lite nervös faktiskt..


Har tillbringat helgen med Emma. Har varit hemma hos henne och bara varit.
I lördags blev det även en storstädning hemma! Nu blänker köket och de är ordning på allting igen. Rätt skönt att kunna dra på musik på högsta och bara springa runt som en tok och puttsa överallt! Slippa tänka på att ha koll på Kevin samtidigt :)

Nästa lördag är det Gävle crus, igen!! :) Och syster skulle komma upp och umgås kanske, så vi ska traska runt på stan med Emma och barnen :) Hoppas de blir som planerat och bra väder..

-

Sitter hemma hos Basse med ett yrväder till son! Vi har käkat mellis och duschat av honom, då han var alldeles kladdig på hela kroppen efter början på en kvav dag..

Vi ska vara kattvakt till på torsdag, Basse for iväg och skulle jobba i Vallvik? En bra bit härifrån iaf, och han orkade inte åka hem när han jobbar sent. Han har gjort det någon vecka, och är nog less påt, bara komma hem och sova någon timme och sen iväg tidigt igen! Drygt att köra långt när man är trött.. Jag förstår honom. Märks väl hur det blir nästa vecka? För Kevin och jag kan ju inte bosätta oss här igen!?

Helgen nere i Etuna var väldigt rolig och händelserik! Kevin hade nog en riktig oturshelg.
När vi kom ner på fredagen skulle vi handla med pappa/morfar på coop i Torshälla. Och när vi är färdiga, så ställer moster Kevin på bänken där man plockar i varorna,( och ungar har ju en tendens till att vara nyfiken, ) så medans syrran och jag plockar i sakerna i påsar så undersöker lilleman rullbandet! Jag hör hur han börjar gny på sådant sätt han gör när han gjort illa sig, och vilken syn! Två små knubbiga fingrar har fastnat i rullbandet, oh herrejesus. Och i ren panik, sliter man ju bara ut fingret, för man ser att även ungen har panik !! Tur nog blev det bara lite gråt och ett rött finger. Allt blev bra när han fick kexpaketet morfar köpt till honom :)

När vi sen kom ner till morfars stuga i Ängsholmen, börjar Kevin springa runt som vanligt. Och efter ett tag hittar han morfars lilla "damm", en svart liten "planteringslåda" egentligen tror ja? Pappa har iaf grävt ett hål och lagt ner den däri.. Den lär väl vara en halv meter djup kanske? Aja, vi står där både Kevin och jag, han plaskar med händerna i vattnet som är däri efter allt regn. Och vips så ser jag bara hur ungen dyker i med huvet före! Jag står som paralyserad en sekund, men får sen hjärnan och händerna att sammarbeta och får tag i ungen runt midjan, sliter upp honom och håller nästan på att ramla i själv!!
Väl uppe ställer jag ner honom på marken och försöker vända på honom så jag ser hur han reagerat. Han huttrar mest och vill springa därifrån! hahah :) Morfar som stått uppe på altan och sett allt kommer ut med en handuk så vi kan torka av lilleman, väl av med tröja och blöja var det full fart igen!
Men jäklar vilken chock jag fick, bara se ungen dyka under vattnet och knappt få upp honom!! Herregu.. Men lite roligt att tänka på såhär efter hand :) Lite roligt..

Resten av helgen var perfekt, lilleman fick springa runt naken eller i blöja och leka med vatten. De gick åt en del kläder och blöjor denna helg :) Men det var lätt värt det när lilleman hade så pass roligt !!

Får skriva mer senare, lilleman vill göra något !!


RSS 2.0