Vi dró på cruz...

Lördag morgon.. Eller eftermiddag. Vi har käkat tacosrester till lunch och fått en liten att sova middag, tror moster sover middag oxå  :) haha..
Fullt drag nu på morgonen! Kevin sprang in i vardagsrummet imorse och upptäckte att moster låg där och sov, eller ja, hon var vaken, tror han glömt att hon var här. Men han blev glad att se henne! :) Ville bjuda på välling och bajsblöja, hahah! :)
Sen var det bus och ännu mera bus!

Får se hur länge lilleman sover, han har legat och gnytt hela natten nästan. Tror han hade lite ont i magen, då han även låg och fes och rapade ibland, stackarn =/ Man kan ju inte göra så mkt heller! Bara smeka han lite på ryggen och sjunga för honom.
Väldigt lös i magen är han oxå, vet inte alls vad som är fel! Om de är vällingen? Han äter ju som vanligt annars, samma saker som han alltid ätit.. Har skett en olycka två dagar i rad på morgonen, då de blitt bajs på pyjamasbyxorna och i sängen =/ Stackarn! För blöjan har inte varit jättefull med kiss heller! Mera tänder kanske?

Ikväll blir det ner på stan och kika på bilarna. Innan dess vet jag inte alls vad som sker. Måste ner och kolla tvättid oxå, tror jag har tvättstugan idag =/
 
 
 

Nyfödd Kevin, kanske 3veckor gammal?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0