Fixa och trixa

Har setat och gjort om designen på bloggen lite granna, fan vad svårt de är innan man fattar! men nu börjar de ta sig iaf. Men jag ger upp för ikv då jag är alldeles för snorig och groggi för detta, haha! :)
Om ni har nå tips får ni gärna säga till !? skulle bli hemskt glad.


Känns som att man är mer snorig idag, än vad man var igår.. hatar verkligen att vara snorig.
Mitt humör försvinner och orken finns inte ens.
Orka knappt gå till affärn förr idag när vi skulle köpa bak tjosan så vi skulle kunna baka scones.. oj oj.

Nej, de blir nå att ligga still imorn, sen på tisdag har man tvättis och sen åker man neråt etuna.

Nu ska jag umgås med hjärtat och glo runt lite, baj bajs!





Blä blä


Det är fan inge kul att vara sjuk! jävla karl att smitta än, spö ska han ha !!
Tur man har lov nästa vecka iaf..


Blir till att plugga ikapp allt jag missat, typ. Inte så mkt. Sen plugga vidare på det man sysslar med nu.
Kommer nå bli kanon. Måste börja sköta om skolan bättre nu. .

Tatueringen börjar läka på bra nu, känns bra med skönt.. :) Dåligt drygt när den håller på och bajsar och man måste smörja hela tiden.. Men flera kommer det att bli såå.

Har setat och spelat ett sjukt kul men ändå drygt spel hela kvällen nästan, menthal mouse jesper.nu.
beroende framkallande spel!


Nej, nu ska man nog göra sig klar för sängen, är helt slut i kroppen pga allt snor och skit..

Buzz buzz


Liza fick helt plötsligt en kväll väldigt blåa ögon..
Liza fick helt plötsligt en kväll väldigt blåa ögon..


Ja, då var det onsdag igen, och det var ett tag sen man skrev här. men så är det ibland!

I fredags gjorde man sin första tatuering. "argt och ledset" körsbär på underarmen, jag är bra nöjd!, och det gjorde inte så där jätte ont som man trodde det skulle göra. mest en skön känsla, drygast är ju att sitta still så pass länge, tror jag satt 1 och 1 halv timme. Bra duktig kille på att tatuera, etunas bästa sägs de.. :) nogrann och bra.

Lördagen var man på 50 års fest, då Basses far fyllde år. Det var en trevlig kväll :) lärde mig dansa och allt. hahah!


Hjärtat mitt är sjuk, och oj vad man får höra det hela tiden, nyss kom han med en så bra kommentar som att;
jag kommer dö.
Jo tjena, dör han av lite snor i näsan har han lyckats bra. haha :)
Som min mor sa, ring en ambulans. jo de märks hur denna kväll slutar.. hah.
Pojkar är väl för söta, hihi :)

Hej hej

Vet inte riktigt vad man ska skriva.. finns mkt i hjärnan som vill ut, men kan ju inte skriva allt av det här heller!

Men helgen nere i etuna var bra iaf, kändes skönt att komma iväg ett tag. Men kändes ännu bättre att komma hem i söndags, haha!
Såg filmen Farsan på bio i lördags, med mor, syster, peter och bäs. Den var ju inte nå jätte bra, man kände sig rätt utanför i salongen. Akta vad "dom" låter oxå, man hörde ju knappt vad dom sa på duken. heh. Det är nog en film att se hemma ist. Är man svensk kanske man inte förstår så mkt av hela den där farsan äger grejen.. men men.

Lite ångest har man faktiskt efter helgen att man gjort av med så mkt pengar. fattar inte riktigt vart allt tagit vägen? Får sätta mig och räkna ut lite. Måste bli bättre på det där med pengar, men de blir väl så när man varit fattig i nästan två månader att man köper allt på samma gång. Men nu har jag ju inte mkt att köpa nästa gång jag får pengar. de känns skönt :)

På fredag ska man ner till etuna igen och fixa tatto.. Fick present kort av familjen, så behöver kanske inte lägga ut så mkt själv :) tur man fyller år ibland.

Mysdag


Älskades födelsedag idag, oj oj, hela 25 år! halv gubbe, hihi.. :) Blev  en rätt bra dag för oss idag.

Fick pengar idag, så vi har moffat donken och kladdkaka! sen har man varit i valbooo och shoppat loss, evigheter sen man fick göra de. Bara handla det man vill och inte behöva få ångest efteråt.
Har ju lite pengar att leva på nu framöver.. Men kommer ju inte handla för mkt skit för de! hah.
Köpte ny skinnjacka och trosor/bh och lite sånt. Köpte ansikts mask och hårinpackning å, så B och jag har haft en kväll med att göra oss "fina". Attans så skönt, håret är som nytt, men ansiktet är då som förr. hahaha! :)
Men skönt äre, tur man har en pojke som vågar prova på såna här saker. Har en vännina och pojkvän i ett, så det ska vara :)
Som mamma sa; ni passar ihop. haha, :) lika barnslig båda två.

Nej så imorn blir det att köpa dom sista böckerna till skolan. Känns skönt! Kan man hänga med betydligt mkt bättre nu. Känns som att man inte kan göra det man ska, bara för att böckerna saknas.
Hade prov i MA idag, det gick väl som det gick, när man inte räknat något knappt, och för att jag alltid har haft svårt för Ma. Men får väl hoppas man blir godkänd iaf.. Kommer räkna som en gnu när jag får bok.

Imorn bär det iväg neråt oxå. Umgås och fira med familjen. ska bli roligt :) även syster har tagit sig neråt med pojken sin i detta väder. usch! jag är inte avundsjuk på deras resväg. inget att hurra över.
Så, skola imorn sen hem och packa och sen ge sig iväg. Två kattor med oxå, och den ena av dem har ju en tendens till att vara "pratglad" på resan.. spännande är de. :)

Linbana!


Helgen har varit lugn, som vanligt. Umgåtts med folk, legat hemma och varit allmänt slö i kroppen, åkt linabana.. ja, en helt ok helg helt enkelt! :)

Inte druckit en droppe alkohol på snart två månader! woho.. Inte druckit sen nyår. Och ska vara nykter 100 dagar, det känns som att man kommer klara det galant, för de är fan mkt skönare att vara pigg på söndagarna. Inte använda den dagen som en "tillnyktra" dag. Oj oj, :)

Linbanan, ja den hitta bäs and moi idag när vi var ute och gick. Vi var tvungen att pröva den, så vi börja pulsa i snön in i lekparken. Bra mkt snö! Men fan så roligt det var! :)
Gick hemåt och sen gick vi tbx dit vid 9 ikv igen för vi hade inget att göra. Akta vad svettis man blir, drog upp och knuffa iväg bäs. Svetten rann nästan, hahaha. Rätt drygt att hålla sig kvar oxå, otränad ab..
Sen skulle vi kolla hur djup snön var när vi gick hemåt, båda två satt sig i snön, fan vad man fastnar lätt när man inte har nå krafter kvar i bena.. Drygt. Skratta så jag nästan kissa på mig! haha :)

Nu sitter man ny duschad och tittar på tv och glor runt på datan.. Hjärtat spelar kungen på min data, som vanligt! okontaktbar blir han.. hmm :) men han är lika söt ändå. han blir ju smartare för varje gång nästan, hihi..

Hurra hurra


Ja, då har man fyllt ett år äldre. men inte känns de nå heller, inte än iaf! hah..
Fick frukost på sängen av mitt hjärta, sen när man kom hem från skolan käkade vi hemlagad pizza! helt klart en godkänd födelsedag,
han är underbar mitt hjärta :)


Känns som att man inte haft ork till något denna vecka.. Kanske börjar bli lite sjuk? Är tung i huvet och snorig, ont i kroppen. men de har inte blitt nå mer en så. Hoppas det blir bättre till nästa vecka, så man har ork med all skolarbeten. Har prov på måndag i data, jippi. men de kommer gå bra tror ja.. kan ju lite det där med power point. aja..

Om det blir som tänkt ska man fixa en kroppsmålning den 19e, fick hjärtats tid nere i etuna. Hoppas på att man har pengar. Men har inte riktigt bestämt än vad det ska bli, arga körsbär på underarmen eller skriva på handlederna. eller Lizas tassavtryck? aja, det märks då! :)






RSS 2.0