Liza


Sommar sommar sommarloooov! hahaha. De känns bra, men tråkigt. Vad ska man göra hela sommarn utan pengar? För man lär väl inte få nå sommarjobb, har inte fått nå svar..
Bläää.


Vi har besökt en del platser, ner till etuna, upp till borlänge och norrfly, kilafors.

Norrfly var väl inte som man hade tänkt sig, synd att det är så sönderslaget. Och att det var så mkt folk där just då.. Får ta en till tripp dit.
Borlänge fick man med sig en ny bil hem, och gu vad hjärtat är nöjd! Trodde jag nästan inte, människan som aldrig har ägt en volvo förr, hehe.

Att syster ska flytta hem till etuna igen känns bra, då har man nära till henne igen! de är ju lite långt att åka upp till bjästa för en fika. hihi. Mor och far är nog himlans glad för det. 


På lördag är det hofors crus, så det innebär väl att det är crus i forsbacka på fredag? hahaha.
Sån härlig liten byhåla detta,.


Ja, man lär bli lite fattig snart, har lyckats kamma hem några auktioner på tradera.. Att man inte tänker efter lite innan man budar ibland.. Men jag behöver ju allt iaf, tur de. Inga impulsköp här inte! hah..

baka baka,


Ja, mkt har hänt. Som vanligt!

Begravningen den sista april var hur fin som helst iaf..
Varje gång man får ett samtal, hör rösten. Just då hatar jag att bo så långt bort!!

Ja, snart är skolan slut oxå, skönt som fan! samla ihop krafter till hösten, får se vad man kommer in på. Hoppas på hotell iaf.. En termin av det och man har en utbildning.
Varför var man så dum och hoppade av skolan för? aja..


Denna helg har man hunnit med hur mkt som helst känns det som, en hel helg med Fia och Johannes.
Fredags var vi upp till Falun och kollade på stå upp komedi, skit kul var det! Sen blev det en sen fika/pratstund hemma hos Fias vän. Trevligt. :)
Sen i lördags bakade man, spelade wii, trevligt som fan de oxå.. :)
Och idag, var man till Valbo och kollade på sånt där nybyggt hus, inte riktigt något man skulle bo i. Litet och konstigt byggt.. Dåligt läge. Hoppas man kan gå på bättre hus visningar, för billiga hus verkar det vara.. hehe.
aja,

Imorn äre en ny skolvecka oxå. Wiiiie!?



RSS 2.0