Midsommar


Det blev en spännande midsommar, eller den kanske var som den brukar? äsch, mysig var den iaf. Ha hela släkten, förutom bror, samlad.. De behöva ibland kanske.
Sen att de hände en otrevlig sak, de får man väl ta i detta läge. Allt ordnade sig, och kommer ordna sig!


Mitt humör har inte varit med mig sen i söndags, vet inte alls vart det tagit vägen. Tror det har lite med värmen och rastlösheten att göra, plus att jag inte har mkt pengar.
Inge roligt att leva på någon annan, precis när man fått ordning på ekonomin så försvinner den och man lär leva som man gjorde förr. Men de är väl bara en månad man blir pengalös. Som sagt, allt löser sig!

Snart är det power meet oxå. Lär fixa tält och sådant innan, de fanns billigt någonstans så.. Hoppas de blir nästan lika roligt som de har varit de senaste åren. jäääs..

Virrpanna


Ja, som sagt fixade håret igår, och ja, när det hade torkat såg man ju att de blev en viss skillnad.. Undra om man vågar sig ut nu? Haha, äsch. De är frääänt.

Skulle handla på konsum här i "byn" mitt upp i allt färgande igår, så man glömde ju köpa hälften.
Kaffet hade jag lyckats ställt någonstans vid nån annan vara jag skulle ha, och ciggen betala jag men glömde i affärn. Kattsanden glömde jag för 100ade gången oxå.
Och man är ju smart som kommer på det när man kommer hem och har håret fullt med ny blekning. De var inte min dag igår, tappa fan nästan bort mig själv hemma oxå.. hahah,.
Men som tur är fick man nytt cigg paket idag när man var där och fråga om de hade hittat mitt från igår, och kaffe blev de oxå. Men ingen kattsand som vanligt! tur vi åker imorn iaf, får man köpa ny när man är nere hos muuuu. Ska ju ändå ha lådan med, så den lär ju vara tömd..

Man kanske lär börja använda korg när man har mycket att handla? hehe..

Hår


Ja, projekt hår är här nu igen.. Men de kommer nog bli bättre en förra sommarn, för då orkade jag inte med att slutaföra det. hehe.
Har blonderat det två gånger idag, och lite skillnad blev de ju.. Får leva med detta ett tag och fixa till det sen, för jätte fint de blev de inte.
Men vill gärna ha mitt hår kvar oxå. Att det ska var så svårt att få bort brun färg.
Kommer nog inte färga det mörkbrunt på ett tag igen, försöka hålla det ljust nu. Prima!


I helgen ska man åka ner till Etuna och fira midsommar oxå, kommer bli redigt kul nu när sys och peter är det nere.. Basta och bada och ja, vad nu sys har planerat för något. hahah.
Kasslersallad och rosensås ska mamma mu fixa oxå!! MUUUUMS.. :)

RSS 2.0