Underbara unge! Jag älskar dig så mkt så d...

2012-03-30_14_42 (MMS)

Underbara unge! Jag älskar dig så mkt så det gör ont! Ska kämpa för oss. Bara oss.

- Polaren Pär hos det sociala...

Igår gick hela familjen ut på gården och mös i solen. Fan så skönt! :) Kevin fick traska runt, både själv och genom att hålla handen.. :) Han stormtrivdes nog i det fina vädret :) Slippa ha en tjock vinteroverall på sig..

Resten av dagen och kvällen blev bra lugn, skönt :) Kevin somnade vid halv 19 igår, alldeles toktrött. De tar nog på krafterna att "springa" runt en del..


Idag är det tvättstuga, känner inte alls för det! Skönare att ha det på en söndag tycker ja, men de var bokat igår kväll.. Men de går nog snabbt denna dag att tvätta oxå, har ju inte så mkt tvätt :) Ska passa på att tvätta hallmattan, då den är mindre fräsch. Skulle vilja ha ny..

De är ju mindre trevligt väder idag, men rätt skönt ändå :) Skulle vara mysigt med lite regn oxå! haha :)




- Sommarsvärmeri..

Lugn och mysig dag idag. Dagen har gått ruskigt fort!
Var ut och lekte lite idag igen, Kevin gick en massa! :) Höll i ena handen och traskade runt. Snart vill han nog gå själv, för det kan han ju :) Var inte ute så länge, då han var lite kinkig. Så gick in och han tog sig upp för trapporna, haha :) Kan tro de är det han tycker är roligast när vi är ute.. 


Kevin har badat och nu ligger han i säng :) Han har börjat sova hela nätter nu! Äter ingen välling och vaknar inte under natten. Otroligt skönt! Han brukar käka en flaska välling vid ca 21-23, sen sover han :) Somnar själv och allt.. Nu är man utvilad på morgonen när han vaknar vid 7.. :)
Kevin har börjat pussas nu, säger man "får jag en puss", så pussas han med hela munnen, kan tro han har en giraff tunga. hehe :)



Sitter och glor på nån dålig film på 5an, ska hoppa in i duschen snart. Sen blir det att ligga på soffan hela kvällen, hoppas de är någe bra på tv! 
Basse är hos sin jobbarkpmpis, de är hans barnlediga helg. Och min Kevinhelg :) Nästa helg är jag barnledig. Vi har börjat med varannan helg, så vi ska kunna få göra något utan att få ångest, typ. Rätt skönt, så jag hoppas de händer nå roligt nästa helg :))







-

Kom nyss in efter att ha varit ute och lekt lite, :) De gick bättre idag med sanden/gruset för Kevin. Nu kunde ha till och med stoppa de i mun. Haha :)
Han gillar snurrmojängen oxå, klätterapa. De gäller att man är med när han ska klättra på den, eftersom den snurrar runt och hans balans inte är så bra.
Synd att hans skor är lite stor, därför de inte går så bra för honom att gå. Men han gick runt lite grann, och höll i handen när vi skulle gå och kolla tvättiden.. Men han blev lite besviken på mig när jag sa att vi var i fel port, han ville klättra upp för trapporna. :) Han brukar få göra de när vi ska upp och hem, jätteduktig :)


Han har även börjat "skaka rumpa" när vi lyssnar på musik. Uuuuubersöööt :) Haha.



Nu är det snart middag och sen får vi se när hans pappa vill komma hem :)

- Sju av himlens änglar..

Idag var vi ute och gungade igen. Kevin tycker de är så roligt och skönt, så han nästan somnar, de är inte ofta han sitter så där still och lugn.. :) Hehe. Sötunge.
Men han gillar inte sanden! Så fort han får sand på händerna ger han ifrån en grymtning och kollar surt på mig som att de är mitt fel att han fått sand på handen! De sticks nog på honom. :)
Han stod upp och tappade balansen eller någe, så han föll på knäna. Men han kom ihåg att sanden var usch, så  ist för att ta emot sig med händerna landa han som en pingvin på magen! Hahah, så såg roligt ut! :) Vi får ut och träna lite, så han börjar gilla sanden och kan leka lite bättre i den.. :)

Han blir bättre och bättre på att gå nu. Men han vill inte gå på riktigt än! Han vill hålla i händerna eller gå längst med grejor. Han som gick så bra i söndags, nu vill han knappt gå alls =/ Aja, de kommer nog :)



Nu börjar BB :) Vilka muppar de är med i denna säsong. Joe är rätt grym, men inte Hanna R eller vad hon heter, jobbig människa.. Kul att Rodney är med igen iaf :))

Trött kille på vägen hem, efter vi varit t...

2012-03-20_16_40 (MMS)

Trött kille på vägen hem, efter vi varit till södertull och tagit cellprov. :) Får se när han vill gå och lägga sig ikv.. Inte allt för sent hoppas ja. Gick bra att ta provet, trodde de skulle vara mer obehagligt, men har man varit med om en förlossning är man ju van att dom gröper runt där nere. Haha :) Hoppas provresultatet visar sig vara bra när det kommer hem på posten å!

Kevin håller på och rensar tvättpåsen, och...

2012-03-19_15_23 (MMS)

Kevin håller på och rensar tvättpåsen, och tar på sig pappas kläder. Haha :)

Kevin och jag gungade lite innan vi gick o...

2012-03-16_15_17 (MMS)

Kevin och jag gungade lite innan vi gick och handlade mat idag. :) Roligt tyckte Kevin. :)

Öva öva..






Kevin övar..

Kevin släppte nyss bordet och gick några steg, alldeles själv. Sakta och säkert! :) Stod en längre stund och bara stod oxå. Haha :) Nu är det nära gott folk!! :))

Han har stått och övat balansen i soffan nu igen, han släpper kuddarna och står rakt upp och ner i soffan. Sen kastar han sig mot kudden han lagt framför sig och skrattar glatt. Sen upp igen! Vilken energi!! :)

Kevin har iaf roligt när vi lagar mat. :)

2012-03-14_16_09 (MMS)

Kevin har iaf roligt när vi lagar mat. :)

Kevin och jag myser i soffan. :) Men måste...

2012-03-14_14_05 (MMS)

Kevin och jag myser i soffan. :) Men måste försöka dra oss ut snart, innan vi latar till oss ordentligt.

- En gåva från himlen..

Var in och tränade igår kväll, passade på att väga mig. Och jag har gått ner 2kg på en vecka.. Utan att ens göra något. Kanske ska ha fler latveckor? Haha :)
Var bra segt att träna, har ju inte rört mig på en vecka nästan. Så tog det lite lugnt igår, får se om man rör sig in och tränar ikv med. Skulle vara skönt :) Saknar min träningskompis bara, dumma dig som ska flytta!! :'( Kommer jag bli alldeles ensam här ju..


Ska iväg till köpis senare och handla blöjor och lite mat. Lite skillnad på pris på blöjor hos coop och tempo. 109kr på coop och 150kr på tempo. Helt sinnesjukt..!
Ajaa..
 

Nu snart ska vi äta lite gröt. :) Mumma..

11 månader !!

Lille plutt blev ju hela 11 månader igår. Bara en månad kvar nu till han fyller 1år! Vart tog lilla bebisen vägen? De här året har gått bra fort..


Enda man kan sätta till på meritlistan sen förut, är:


- Han står längre stunder utan att hålla i sig i något.
- Han har börjat ta några steg själv, utan stöd. Från bord till soffan, eller när man sitter på golvet och han släpper soffan och går mot en. 
- Klättrar upp i soffa och säng själv, livsfarligt!
- Han sover från 7-7, vaknar  en gång och vill ha välling. 


Han står just nu och övar balansen i soffan, livsfarligt! Men han tycker de är roligt. :) 



  Leker med duplo..



Kevins nya stil. :) han gillade inte att j...

2012-03-12_11_27 (MMS)

Kevins nya stil. :) han gillade inte att jag tog kort på de, tänk om nån annan stjäl idén. Hahah

Städa och tvätta...

Man skulle ha en bakfull sambo varje dag. Han blir så snäll då :) hahah. Han har städat toan och dammsugit lgh.
Dryg på fyllan, snäll när han är bakis. Oj Oj :)

Lyssnar på lite Billy Opel och bara är, ska nog snart börja fixa med maten och sen börjar ju tvättis vid 16, pust! Men vi har inte så mkt tvätt denna gång.. :)

Sitter och kollar på trassel och leker i s...

2012-03-11_09_23 (MMS)

Sitter och kollar på trassel och leker i soffan. Kevin vaknade vid 8 idag, efter en vaken natt från 1-4. Natten slutade ju mindre roligt när Kevin lyckats somna. Rolig och mogen sambo man har! Säger inget mer. Less.

Kevin har fått en ny pyjamas. Mykidoo :) l...

2012-03-08_18_09 (MMS)

Kevin har fått en ny pyjamas. Mykidoo :) lite stor, men han växer ju.. Idag har lilleman varit bra dryg mot mamma sin! Han hade sönder min dator Imorse, inte hans fel egentligen. Jag som glömde bort att han når överallt! Han välte omkull sin flaska med drikki på skärmen. Även fast jag ställt både dator och flaska så han inte skulle nå när jag gick iväg en stund! Så halva skärmen är vit, och fladdrar.. Less =/ Även mobilen börjar ge upp, för han får tag i den hela tiden och leker med den. Inte min dag idag. Tur ungen är så söt så jag inte kan bli allt för sur på honom. :) e

- Du kan tro på mitt ord...

Fick gammelvagnen såld igår, en ung tjej som kom och köpte den :) Skönt att bli av med den, då den stod och tog plats nere i trappen. Fick en rimlig summa för den :)
Nu är det bara gamla bilstolen och babysittern som ska iväg.. Får slänga ut en ny annons på blocket idag kanske. :)


Kollade på nya avsnitten av Greys Anatomy igår, fy fan =/ Första avsnittet var hemskt..



- Du försvann som en vind..

Jag är bra lat, när jag tar bussen fram och tbx till köpis för att posta paket och handla! Jävla latvecka, låt den gå fort.
Bytte även bhna på HM, som blev för små när jag köpte dom i helgen. Har tydligen gått upp en stl och kupa. :) Men HMs bhn är ju rätt små oxå..

När vi kom hem fixade jag iordning snickers. Märks att man har mens när man bara vill ha choklad hela tiden! Usch :) Men de blev inge bra. För lite choklad och för mkt smet. Får köpa mer choklad och göra om de nån annandag!


Kevin har badat och ligger i säng. När Basse lägger honom går det bättre, för han står och vaggar honom i famnen. Och de har jag slutat med, så jag försöker få honom att koppla av i famnen och sen lägga han i sängen så han får ligga och koppla av i sängen och somna in. Då blir det lite protester. Inge bra när man kör med två olika metoder! Men han somnar hur bra som helst när jag lägger han på dagarna, tokig unge :)


Och min blogg verkar ju funka med bokstäverna?? Mysko.

Muppblogg

Min blogg har muppat till sig. Tydligen blir det inte åäö utan massa krumelurer? Hur fixar man det?

Känner man ju inte för att blogga längre, om ni ändå inte kan se vad det står! =/


Ajaaa,


Ska försöka fixa detta och sen skriva om tiden på neonatal kanske? Kevin blev ju kvar där 1vecka, pga infektion av fostervattnet.

Fortsättning...

Delade upp allt, de kanske blir jobbigt att läsa annars. De var ju rätt mkt att skriva märkte jag! :)


Denna natt fick jag inte sova så länge, tror jag vaknade vid 5-6 att värkarna kändes och gjorde ont. Mest ryggen, som vanligt.
Och dagen var bara dryg och jag var allmänt less och nere. Kändes som att jag skulle få gå hemma en vecka med värkar innan han ville komma ut! Jag fällde några tårar, inte av att de gjorde ont utan för att jag var less.
Ryggen ömmade och jag var trött.
Vi ringde in till BB och kollade hur man går till väga, om vi ska komma in ännu en gång för att bli hemskickade eller vadå.. Hon sa att jag skulle ta två alvedon, bada och vila. Men de är inte så lätt när man är less och trött.
Duschade iaf, tror ja. Och försökte komma till ro, men jag fick nästan panik! De började göra ondare, denna smärta mot ryggen i tre dagar är fan inte rolig!
Vi bestämde vid 16-17 för att åka in iaf. Värkarna kom mer nära varann, och kändes mer. Väl inne var det en annan tant som tog emot, eller kvinna. Sur även hon tyckte ja, haha :) Samma procedur med bältet. Hon kollade öppningen, och kors i taket, nu var vi uppe på 4cm! Herregud. Unge att vara seg..
Hon sa iaf att vi fick vara kvar om vi ville, och ja tack! Äntligen började vi komma någonstans, att ligga hemma med värkar är bra drygt, panik. Nu fick man vara bland folk. Hon frågade om jag ville ha något mot värkarna, och jag som hade bestämt att inte ta något alls, utan ville klara förlossningen utan mirakelmedicin, valde Eda. Ryggbedövning.


Vi fick komma in i ett rum och jag fick byta om till dom där sexiga trosorna och rocken. I korridoren mötte vi även tjejen som vi köpte barnvagnen av, otippat :) Hon kom in med kläderna till mig och hälsade glatt att - visst var det ni som köpte min vagn, och - jodå svara ja, de var vi :) Hon var även med under förlossningen, hon höll på att utbilda sig till sköterska, tror ja.

Dom hade kallat på narkosläkaren och han kom efter en timme tror ja. Fick sitta på sängkanten och trycka upp ryggen så gott jag kunde genom värkarna. Han stack och rörde om i ryggen kändes det som, men in med slangen kom han iaf och allt var färdigt. Bedövningen tog fart, och jag säger då det! De var som att flyga på moln, mitt humör åkte uppåt och jag kunde bete mig som folk igen. Underbart :)
La mig i sängen och pratade med Basse och barnmorskorna som kom och gick. Barnmorskan som tog in oss undersökte mig igen och sa att om jag inte hade öppnat mig någe mer om nån timme skulle dom ta hål på hinnan så vattnet skulle gå. Och så blev det oxå, och värkarna fick en annan kraft. Men dom fick även koppla på dropp med värkstärkande, eller vad man kallar de. Dom ökade även den under kvällen och nattens gång, för vi kom ingen vart. Blir så när man tar ryggbedövning, den saktar ju ner hela arbetet. Drygt.
Skulle upp och kissa senare oxå, så dom koppla bort slangar som inte kunna följa med. Gick på toa och då kände jag den där känslan igen, att ryggen började ömma. Kunde knappt kissa.
När vi kom in i rummet igen stod jag och luta mig mot den går gåstolen, och Basse skulle massera ryggen. Då sa jag det att - de känns som att de rinner längs med ryggen, där slangen satt. Och rätt, slangen hade åkt ut!! Och bedövningen hjälpte inte. Vi var tbx på ruta ett igen.

Barnmorskan sa det att dom hade aldrig varit med om något liknande. Så dom kallade på narkosläkaren igen, och han kom väl rätt fort tror ja. Han gröpte runt i ryggen på mig medans jag försökte ha humöret och värkarna under kontroll. Han sa att han skulle försöka få tbx slangen igen, eller en ny. Han höll på en kvart eller nåt, och barnmorskan frågade om jag inte ville ta lustgasen ist. - Då får ni snitta mig ist, var mitt svar! Och hon bara kollade på mig och Basse skrattade. - Så kan du väl inte säga sa hon. Jodå! Klart jag kan. De räcker med att jag tog ryggbedövning, jag tänker inte börja använda allt heller! Jag gillar inte tanken på att andas in nå mysko gas och blir illamående och dåsig, nej.
Efter mkt om och men kom slangen tbx till sin plats och dom tejpade ordentligt runt den denna gång. Kvällen fortsatte, jag låg i sängen eller stod vid gåstolen och tröck. Kändes som timmarna flög iväg fast det gick så sakta.

Helt plötsligt börjar det tjuta om "bedövningsmaskin". Påsen var tom. Och den där surtanten som tog emot oss kvällen innan hade börjat sitt skift igen, de var hon som tog hand om oss. Inkompetent är vad hon är! Gillar henne inte. Fortfarande. 
Hon gick iväg och pratade med nån, och kommer tbx med en pärm, om hur man byter påse! Hon stod där och kliade sig i huvet, och hmmade. Basse och jag tittade på varann och jag tänkte det att, ska jag skratta eller gråta?? Slita ur slangen och ta smärtan??
Basse fick hjälpa henne och även en annan barnmorska. För när hon fått dit ny påse, började det tjuta igen. Det var luft i slangen. Hon fick hämta hjälp, dom fixade det. Men Basse såg det att när hon skulle lufta, så lufta hon inte ordentligt, det var fortfarande luft kvar. Men vi tänkte ju inte på att jag hade ett filter på magen som ska ta bort sånt. Det blev bra till slut iaf!! Basse blev rätt arg och lite rädd om de skulle hända något, med tanke på att luft ska ju inte in i kroppen.

Natten fortsatte, jag fick lite juice att dricka och rån att äta. Basse skötte bedövningsknappen, så jag slapp tänka på det :) Vi slog vad om vilken tid ungen skulle komma, och Basse tippade på halv 7-7 och jag halv 8-8. Jag kom närmast. haha :)

Jag ställde mig igen vid gåstolen, för nu började det trycka neråt. Jag dansade och knäböjde. Stod och tänkte på låtar i huvet för att få något att tänka på. Vilka låtar det kom upp, oj oj :) Hahaha.
Stod och disskuterade med barnmorskan om att jag tyckte inte om att trycka sådant, för jag var rädd för att skita ner mig. Och hon skratta lite och sa att du är inte den enda som tänker och tycker så. Tur nog kom de inte mkt av allt pressande.
Fick lägga mig i sängen igen efter ett tag, och låg där och pressade på sidan. Nu började det trycka på ordentligt, så låg och slet i sängdelen vid huvet så det började tjuta om maskinerna. Jag råkade böja för mkt på handen där "fjärilen" satt. Haha :) Basse sa det att han trodde jag skulle slita sönder sängen där ett tag. Jag sa det till Basse att jag tror han kommer nu snart, de kändes som han gled mer och mer neråt.
En barnmorska undersökte mig och jag hade nu öppnat mig 10cm! Dom fick nästan panik och sa att jag skulle lägga mig på rygg med bena i dom där stödskenorna. De var bara att börja krysta! Tjejen vi köpte vagnen av och Basse stod uppe vid huvet på mig och puschade mig genom allt.
Det hade kommit in en ny barnmorska som skulle förlösa oss, och hon hann inte på med kläderna hon skulle ha på sig.

Efter 3-4 krystningar kom han ut. Hon fick nästan slita ut han på sista värken, för de kom ingen kraft från mig.
Hon slängde upp ungen på bröstet på mig, men tog han därifrån lika fort. Hon ropade att Basse skulle följa med.
Och där låg jag, men bena i vädret och visste ingenting! Vart tog mitt barn vägen?? Vad händer??

Tjejen stannade kvar och pratade med mig, jag försökte prata tbx så gott jag kunde. Jag tänkte bara det att, jag kan fan inte bryta ihop nu. Då är det kört.
Barnmorskan kom tbx, hon sa att HAN hade mkt hår, och var stor. Jag reagerade och frågade, - Så det blev en kille? - Oj då, sa hon. Har jag försagt mig nu. - Nej då, sa jag.. Vi visste att de skulle bli en kille, men jag ville bara kolla om de stämde.
Hon berättade att han knappt andades, att han var alldeles blå. Dom fick kalla på läkare från barnavdelningen och lägga honom i en rymdkuvös. Dom fick igång honom iaf,..
Basse kom tbx gråtandes och då höll det på att brista för mig! Jag trodde det värsta, men dom sa det att Basse får följa med Kevin upp till neonatalavd. Och dom kom även in med Kevin i kuvösen innan dom gick upp, och läkaren pratade med mig och sa att allt kommer bli bra.
Jag tittade Kevin i ögonen och det var dom finaste ögon jag sett, tog hans hand och sa att jag kommer upp till dig snart! Tårarna rann nästan längs med kinderna..

Barnmorskan kollade hur jag såg ut där nere, och jag hade två bristningar som behövde sys med 2-3stygn. Hon sa att de gått bra för mig, med tanke på att hon nästan slet ut honom..
Efter det fick jag ligga och dra mig lite, pratade med folket i rummet. Försökte att inte tänka så mkt på Kevin, låter dumt kanske. Men jag hade brytit ihop annars, och jag visste ju att han levde. Jag såg i hans ögon att han inte skulle lämna mig!
Basse kom ner igen, han hade en lapp i handen där vikten och längden stod. 4008g och 54lång :) Han sa att han var jättesöt och väldigt lik mig. Han hade fått en snorkel att andas i.
Vi började ringa runt till släkten och berättade att nu är han här! Mamma bröt ihop i telefon, så hon var tvungen att ringa upp sen. Hon hade varit så orolig, för vi hade ju ringt då vi skrevs in. Hon tyckte det hade tagit sån tid..

Fick lite fika och sen gick jag och duschade. Barnmorskan sa att jag skulle kolla så jag kunde kissa ordentligt och att de inte kom så jättemkt blod. Moderkakan hade kommit ut ordenligt iaf, och hon ville ha koll på blödningen.


Efter det fick vi packa ihop våra saker och dom hämtade en rullstol. Barnmorskan som förlöst oss visade vägen upp till neonatal.
Väl uppe, visade dom oss fram till Kevin. Han var så otroligt söt i sin snorkel, alldeles ny och skör. Jag kunde inte hålla honom då, svimfärdig, så Basse höll honom. Jag tog kort på honom och dom.
Sen for vi ner till BB efter ett tag, gjorde oss hemma i rummet. Sen stack Basse hem och matade katter och handlade saker att äta till oss. Jag sov nog 1-2 tim. Vi käkade och sen for vi ner till Kevin.

Vi satt nog där till sena natten. Jag vågade knappt hålla honom, för han såg så skör ut! Dom hjälpte oss med amningen och så..


Men iaf, 2011-04-11, 08.32 måndagmorgon är han född. Efter tre dagar med värkar.



Förlossningsberättelse.

Ska försöka skriva och berätta hur min förlossning var.. Många har undrat varför Kevin hamna på neonatalavdelningen/barnavdelningen, när han föddes. Och de är svårt att förklara med munnen, kanske går bättre att förklara med ord. :)


Alltihop började natten till fredagen den 8 april, -11. Då han var beräknad att komma.
Jag vaknade på natten och hade en krampliknande känsla i magen, som när man är skitnödig men inte kan skita. Haha. Gick upp på toa och försökte kissa och ja, bajsa. Men de kom ju inget. Gick och la mig igen och lyckades somna. Men de kom såna där känslor en gång i timmen, eller halvtimme. Kommer inte riktigt ihåg. Men lyckades sova någorlunda iaf, ville inte väcka Basse heller. För de var ju inte så illa. :)
Men morgonen kom iaf, och jag sa till Basse att jag hade börjat få ont i mage/rygg. Att de troligen var värkar, och han trodde nog inte riktigt på mig först. Vi hade ju förväntat oss att ungen skulle komma efter BF, att vi skulle gå över tiden.

Men dagen gick iaf, och värkarna kom oftare och de börjades kännas mer och mer. Men än så länge var dom inte så farliga. Vi kollade på tv och bara tog de lugnt.
På kvällen blev värkarna bra dryg, hela nedre ryggen var öm. Kändes som nån slog en gummiklubba mot ryggen. Så jag ställde mig i duschen och duschade ryggen, bra nog skönt! Senare mot natten hände de inte mkt med värkarna, dom gjorde ont men var hanterliga. (finns de nå sånt ord, haha)
Basse tyckte vi skulle åka in och kolla hur det var fatt iaf, så vi åkte in och blev mottagen av en surtant. Gillade henne inte alls!
Fick på den där bältesmojängen som mäter värkar och så fick vi ligga där i 30min typ. Värkarna kom med 5min mellanrum kanske, kommer inte ihåg riktigt. Hade öppnat mig 1cm tror ja. Så de blev att åka hem igen, och de var även här och nu jag fick första dosen med sovapiller. Vi förstod inte riktigt varför jag skulle ta dem, men barnmorskan sa de att de är bra om jag får sova lite, eftersom värkarna inte kommer så tätt. De händer inte så mkt..
Vi for iväg hemåt, stannade till på Hagastöm och köpte korv. Men de var inte mkt jag fick i mig. För jag mådde både illa och var bra trött. Väl hemma var det bara att ta dom där tabletterna, tror kl var 23-00 när vi kom hem.. Och sen hoppa i säng. Kommer ihåg att värkarna började göra ondare precis när jag somnade in. Haha, kommer även ihåg att jag sa till Basse innan jag somna att om jag inte vaknar imorn, så ska han veta att jag älskar honom! (Tycker inte om sömnpiller) Han bara skratta åt mig och strök på mig ryggen.


Vaknade vid 10-11 nästa dag och hade sovit hela natten, bara gått upp en gång och kissat. Så de var bara att börja om med värkarbetet igen, dom kom med samma tid som dagen innan, 6-5min emellan. Bra drygt!!
Vi tog in tv och xbox till sängen och mös in oss där. Basse låg och spelade och jag försökte få lite mera sömn, man blir bra trött och seg av värkar. Sen att jag inte fick i mig mkt mat gjorde ju inte det hela mkt roligare heller! Basse gjorde ordning chiliconcarne, och de var som att tugga tuggummi, och de höll även på att komma upp när jag hade svalt. Trevligt! Så jag skickade iväg honom till affärn för att köpa nyponsoppa och soppa ist, de gick ner lite bättre. Slapp tugga iaf, :)
Gick upp och gick några varv runt lgh, duschade och försökte kissa. Inte lätt å ha värkar och kissa samtidigt, hehe :) Konstig känsla.
De hände inte mkt denna dag heller med värkarna, ryggen började domna bort och göra ondare bara. Annars var dom hanterliga. Och slemproppen (?) lossnade på dagen, så nu började vi komma framåt iaf.
Vi tog även denna kväll/natt en tur in till BB för att kolla läget, blev bra rastlös av att gå hemma såhär när de inte händer något!
Samma surtant och samma procedur, värkarna kom väl med 3-4min mellanrum. Tror jag hade öppnat mig 2,5cm. Förstår ni hur drygt de var!!
Även denna gång fick jag sovapiller. Så de var bara raka vägen hem och ta dem och hoppa i säng.





- Ett litet hus ner vid stranden...

De var som jag misstänkte, att röda veckan var på g. Därför jag varit trött och pigg på samma gång! Jag är så jävla slö just nu, avskyr dessa dagar. De händer inte mkt.

Men har iaf dammsugit idag, och klippt Kevin! :) De som vi skulle ha gjort igår. Men att komma iväg till köpis har inte funkat än, övervägde nästan att ta bussen dit och hem. Men då känner man ju sig BRA NOG LAAAAT. Tar ju fan bara 15-20 min att gå, men orken måste man ju ha oxå. Imorn MÅSTE vi dit.


När de är så fint väder ute och allt. =/



- Att se dig med en annan, är att se sig själv förlorad..

Åååh, härliga måndag! Jag är såååå trött. =/ De tar på krafterna att träna på kvällen och komma hem sent. Annars brukar man ju ligga i säng till 22..

Känner inte för att göra ett jota idag, men känner jag mig själv.. Kommer jag säkert storstäda lgh för jag får så tråkigt! haha. Sen måste jag försöka komma iväg till köpis oxå, posta lite paket :)
Äntligen blev jag av med adidas skorna jag köpte på tradera förr som var för små. Dom står bara och tar plats, men nu ska dom iväg!! :))



Mitt vilddjur till son kryper runt och härjar. Han kommer och hälsar på sin mamma ibland :) Haha. Ska försöka hinna klippa honom idag oxå, hans lugg börjar bli lång. Redan.. Jag klippe ju honom förra månaden?



Söndagsbakning.. :)

Fick order av min kära sambo att baka frysen cheesecake, han var sugen på något. Så de var bara för en annan att pallra sig upp ur soffan (där jag lagt mig så bra, för att söndagsvila lite, men icke) och gå till affärn och handla. Jag blev även sugen på att baka såna där "chokladkluttar" med puffar i. :)

Så väl hemma var det bara att ställa sig i köket, där kvinnorna hör hemma, eller?? haha. Basse hjälpte faktiskt till lite han å :)



Nu har Basse och Kevin badat och Kevin ligger i säng. Jag funderar på att besöka toan. :) Undra om de blir träning ikv?

Sunday morning..

Igår tog jag med Basse på en promenad till köpis fram och tbx. Handlade för mitt presentkort på H&M jag fått av mamma när jag fyllde :) Nya underkläder blev de, de behövs! Synd att kläderna där ska vara så små =/ Fanns knappt någe i min stl.. Blev en topp oxå, eller vad de kallas :)
Käkade på subway för första gången oxå, krångligt men gott. Nästa gång får nog Basse göra beställningarna. Jag stod där som ett fån, hahah :)

Sen på kvällen hörde Emma av sig och frågade om jag ville med och träna. Självklart! Kände att jag även behövde lite tid för mig själv, slippa ha med Kevin överallt. Han låg hemma och sov så sött när jag stack iväg vid 20 och sov fortfarande när jag kom hem vid 22 :) Mysigt att få komma iväg en stund och bara bry sig om sig själv..
Såg några kändisar på stan oxå, fan vad jag saknar den där tiden! Bara åka runt, runt och ha roligt med folk! Jag vill ut igen, NUUU..

Kevin sov hela natten från 19 till 5 imorse och ville ha välling, sen somna han om till 7 igen.. :) Duktiga killen. Jag är nästan utvilad. haha :) Igår hällde han i sig en halv flaska välling innan läggdags..
Han börjar sova bättre och bättre för varje natt, äter knappt någe om nätterna nu förtiden. Och om han ska äta, gör han det innan 12 och sover sen hela natten. Han käkar ju ingen välling vid läggdags, oftast. Så han brukar vakna vid 21-22 och äta. Sen sova hela natten :)

Tandborsten och Kevin...

Jag tror en liten herre tycker om sin nya tandborste. Nu på kvällen skulle han borsta tänderna, som vanligt. Han fick borsta (tugga) själv en liten stund. Sen när jag skulle ta den så började han gallskrika! Han fick tbx den, och blev knäpptyst. Provade ta den igen, och han började gallskrika igen! :) Blev tyst så fort han fick tbx den igen, och nu när jag skulle ta den för han skulle läggas i säng, började han snyfta lite. Han ville nog ha den med sig in till sängs och sova med :) Hihi.


Kevin har fått två par nya fina, sköna pyjamasbyxor :)



Promenad

Dags för en promenad i vårvädret idag igen! Kom ju inte in till gymmet imorse heller, för en liten herre vakna vid 6 imorse, och somna om vid halv 10.. Så de blev bra stressigt när han vakna vid halv 11 och skulle käka halv 12. Dom har barnpassning öppet till 13 bara =/ Ajaa, hoppas man kommer in och tränar i helgen iaf, blev så bestämt med Emma tror ja :) Hoppas lillen är pigg imorn om vi ska träna på morgonen..

Nästa helg är det mammaträff på leklandet i Gävle. Skulle vara kul att åka dit :) Har tjatat på Basse länge om att åka till leklandet, men det är inget som lockar honom tydligen. Tråkmåns!


Fan vad varmt de är ute alltså, nyss var det vinter och nu är det sol och värme.. Vi har ett bra klimat nuföriden :) Haha.

Känslan..

...Man får när man kommer i flera par jeans man inte har kunnat haft sen Kevin blev till..!
Mera träning !! Så sitter dom nog perfekt snart...

De kanske lönar sig att byta ut potatis, ris och pasta mot broccolimos ist, med grädde och ost i! :)) Och skräpmat blir det inte mkt av heller nuförtiden, tycker ja..
Kanske ska börja köra helt på lchf?

Nu fick jag energi igen, in och träna ikv :) Och snart ska vi ut på en promenad i vårvädret, underbart.

Hemmaträning

De är roligt å göra situps, när en liten herre kommer och lägger en blöt liten leksaksmus på pannan på en, eller kastar den i ansiktet på en. Hahaha.. :) Hoppa på magen är oxå roligt. Tokunge.


Min energi är som bortblåst =/ Förstår inte. Orkar ingenting. Nu när det är fint väder och allt..

RSS 2.0