- Sommarsvärmeri..

Lugn och mysig dag idag. Dagen har gått ruskigt fort!
Var ut och lekte lite idag igen, Kevin gick en massa! :) Höll i ena handen och traskade runt. Snart vill han nog gå själv, för det kan han ju :) Var inte ute så länge, då han var lite kinkig. Så gick in och han tog sig upp för trapporna, haha :) Kan tro de är det han tycker är roligast när vi är ute.. 


Kevin har badat och nu ligger han i säng :) Han har börjat sova hela nätter nu! Äter ingen välling och vaknar inte under natten. Otroligt skönt! Han brukar käka en flaska välling vid ca 21-23, sen sover han :) Somnar själv och allt.. Nu är man utvilad på morgonen när han vaknar vid 7.. :)
Kevin har börjat pussas nu, säger man "får jag en puss", så pussas han med hela munnen, kan tro han har en giraff tunga. hehe :)



Sitter och glor på nån dålig film på 5an, ska hoppa in i duschen snart. Sen blir det att ligga på soffan hela kvällen, hoppas de är någe bra på tv! 
Basse är hos sin jobbarkpmpis, de är hans barnlediga helg. Och min Kevinhelg :) Nästa helg är jag barnledig. Vi har börjat med varannan helg, så vi ska kunna få göra något utan att få ångest, typ. Rätt skönt, så jag hoppas de händer nå roligt nästa helg :))









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0