Parkhäng.

Blev en mysig kväll i rothoffsparken igår. Mor hade köpt med mat från pastahuset, så vi satt där och fläskade. :)
Kev låg på en filt i det fria och bara njöt.
Sen blev det slagstaglass och sen for vi ut mot sundbyholm. :) En jättemysig kväll. Måste göras om tycker ja! Kev sov hela kvällen igår, helt otroligt. Kunde tro att ungen var trött eller nå. hehe :)

Kev har börjat sova bra om nätterna nu, somnar vi 11-12 och vaknar vid 6-7.. Han kan hålla sig längre mellan måltiderna nu oxå :) Börjar bli stor min pojk..

När vi var i sundbyholm, så jag nog det vidrigaste som finns att se. En kvinna trycker ner sin hund i backen och stoppar knät i halsen på henne! Kan man inte hantera en "kamphund", ska man fan inte ha en sån heller! Ett djur lyssnar inte på tjat och skrik, varför förstår inte folk det? Hunden hade inte gjort ett skit, hon lyssnade bara inte på när kvinnan sa åt henne att gå fint, kvinnan ville tydligen att hunden skulle gå bak i arslet på henne eller nåt! Hunden ville nog bara fram till ungen som gick en bit framför. Men man sliter och drar inte i ett djur sådär som hon gjorde. Tänk om man skulle sätta ett koppel om hennes hals och dra lite, kan hon få känns hur det känns! Undra om hon har hunden för att ge utlopp för sina aggresiva känslor?? Skott i pannan på såna där.

---

Tycker folk kan börja acceptera att jag oxå har känslor och kan må dåligt. Jag ska inte behöva gå runt och le hela dagarna och vara snäll när jag egentligen mår dåligt. Ni får ju må dåligt och vara sur/grinig. Låt mig oxå få vara det! TACK.

Etuuuuna!

Mycket har hänt, och mer kommer nog hända! :) Bra varmt är det ute oxå, har bränt sönder axlar och bröst igen. Som så många gånger förr, att man aldrig lär sig att köpa solskydds kräm.

Midsommar helgen spenderades nere hos fader i hans sommarstuga i Ängsholmen. Kevin var uppskattad, far tog honom och sprang runt med honom så fort vi kom ner och han fick chansen. Gulligt :) Bror och hans ena unge kom ner på midsommardagen :) En underbar helg var det med andra ord!


Har köpt ny mjuklift och regnskydd till Kevins vagn nu! :) Äntligen, hoppas de blir bättre att få ner Kev till vagnen nu.. Sen har han fått lite mer kläder att växa i. Har även shoppat lite kläder till mig själv :) Behövs. Men kasst med snygga kläder nu när det är rea överallt, dom säljer ju bara ut dom fula kläderna. haha.. Synd att man ska ha sån mage, när man väl hittar snygga kläder är magen i vägen och de sitter illa. Usch.


Sen kom ju värmen, och jag hatar värme och stress!! Mår piss. Lite regn och jag mår nog betydligt bättre.


Moster och plutt. Här var han inte stor mitt hjärta! :)

Det är dagar som dessa man önskar sig sitt...

foto0134 (MMS)

Det är dagar som dessa man önskar sig sitt gamla liv tbx.. Förstår inte

Kevin har sovit sig igenom stångresning oc...

foto0133 (MMS)

Kevin har sovit sig igenom stångresning och dans. Snart är det mat för oss vuxna. :) mysig dag detta.

Kevin ville tydligen sova i soffan. Bara g...

foto0129 (MMS)

Kevin ville tydligen sova i soffan. Bara gnällde när jag la han i sängen. :) Plutt

En kort dag.

Ja, vart tog gårdagen vägen? Hann knappt med någonting ja.

Storstäda hela lgh igår. Flyttade upp hårddisken upp på databordet, ist för att den ska stå på golvet, som basse tycker den ska stå, heh. Men de blev bra mkt bättre detta :) Kan man suga bättre under där och alla sladdar försvann, hatar att ha massa synliga sladdar..
Sen sög alla rum och torka golven, städa i köket och allt det där. Började greja vid 12 ungefär och helt plötsligt var klockan 4! Hann ju inte ens ut på promenad med lillen, tur han var snäll och sov mest hela dagen :) Eller satt i sin stol, matpauser blev det oxå.. :)
Halv 5 började jag tvätta. Herregud. Dagen gick fort som sagt..

Igår hade han rätt bra tider mellan maten, på morgonen käkade han vid 6 och sen nästa gång vid 11! Sen låg de rätt bra under dagen och kvällen.. Han vaknar inte lika ofta nu heller på nätterna. Tre timmar emellan maten. Hoppas de håller sig så här. :)


Imorgon åker vi! :) Skönt att komma iväg ett tag.

Älskar detta kort!

Confused..


Kevin har inte ätit sen kl. 6 imorse och nu är kl kvart över 10. Och nu ligger han i sitern och är trött, kommer säkert somna snart. Hmm.. Undrar när han vill behaga och äta då? :) Inte van att han väntar så här länge heller, speciellt inte efter han har poopat oxå. Aja, han äter när han är hungrig :) Stora pojken.


Igår fick han lite nya kläder oxå. Mest sommarkläder :) Så nu ska han nog klara sig ett tag, hoppas ja! Köpte solbriller till honom oxå, han blev skit grym i dom :) Min söta unge. Ingen har nog tagit mitt hjärta så som han gjort!


Hej syster, om du läser detta! Snart kommer vi neråt :) Hihi. Vi saknar dig, och alla andra oxå såklart.




Kanske?

Har grejat med designen på bloggen igen. Blev bra va?? :) Duktig ja. NU får det se ut så här ett tag tills jag har tid och ork igen. :)


Väntar in Basse, sen blir det köpis. Kanske ska börja väcka den lille och mata och klä :)

Knubbo :)

Kevin väger numer 6790g och är 61cm lång.. Vart tog min lilla bebis vägen? :) Nästa gång ska han ta sprutor oxå.. :( Stackarn.

Har knatat runt hela valbo känns det som. Hittade en cykelväg mellan vretas och hemvärnsvägen, så gick där och sen cirkulera jag runt villa området vid sofiedal/köpis innan.. Blev en liten runda :) Avslutades med att köpa med sig cola och en macka hem, plus lite annat. Har käkat nu, och kevin ligger i soffan och bråkar, som vanligt. Tror han börjar bli hungrig nu å.. :)

Jag frågade tanten på bvc om hon tyckte han åt för mkt och ofta. Hon sa att jag skulle försöka få honom att äta med 3tim mellanrum, nu äter han med 2tim. Jag sa det att de känns ju som man matar honom hela tiden och att jag är rädd att magen ska ta stryk.. Förr åt han ju med bra mellanrum, men hon sa det att de kan ju bara vara nu att han vill äta upp sig och de.. Så får väl se om han ändrar matvanor snart. Inatt sov han från 11-6 iaf :) Sen somna han om igen när han fått tutte och sov till 9 :) Så idag är jag utvilad, hehe.

Och idag ska tydligen hans far köpa nya kläder åt honom, heh :) Vilken sambo. Han är nog ångest för alla dumma ord han kläcker ur sig, får jag hoppas iaf!

Nu börjar en liten skälla på mig, matdags! :)

Nu är det inte långt kvar till midsommar heller. :)


Långtråkigt!

Har nog inte haft så här tråkigt på länge! Finns ju inget att hitta på när man är fattig och inte har nån att umgås med. =/

Har badat Kevin nyss iaf, tror det var skönt för honom. :) Han njöt för fulla muggar. Sen fick han ligga i soffan i handduken, och klart hade handduken åkt bort från hans man - del, och han kissa mig rakt på magen. Tur man inte är kräsen av sig när det gäller sånt. Där fick man för att man är snäll och gör han ren, :)
Han fick en gråtattack här förut oxå, grät så han tappa andan nästan. Han var hungrig och trött samtidigt, fan vad det kändes som att jag gjort han illa! =/ Men det gick över när jag vaggat lite med honom, han fick mat och fick ligga och vila ett tag. Men jag gillar inte när han gråter så dant.. =/ Han brukar ju mest bara skrika lite lätt..


Min kära sambo har inte kommit hem heller, jag är så hungrig så jag håller på att äta upp hela skafferiet! Har nog aldrig ätit så här mkt sötsaker på en och samma gång, hehe :) Tycker han kan komma hem nu så vi kan äta, har ju inget ätbart hemma i matväg, så lär ju gå och handla.. ajaaaa..

Snart är det midsommar! :)

Texas

Igår var en lugn dag, som vanligt. Basse jobbade och Kevin sov typ hela dagen, skönt men ändå tråkigt. Kunde ju inte gå ut heller för de regna, har ju inge regnkläder till mig eller regnskydd till Kevins vagn :( Så blev hemma hela dagen, skit väder! Men skönt väder ändå :) Att man alltid ska gnälla.

På kvällen sen åkte Basse och köpte mat från texas longhorn, grymt gott var det! :) Första gången vi käkade där och det blev godkänt, värt alla dom dyra kronorna, hehe :)

Får se när Basse vill behaga komma hem idag då. Han skulle försöka bli klar tidigt så han/vi kunde gå och spendera pengar på köpis, typiskt! Inget sparande här inte, hehe! :)
Kevin sitter och tittar på tv och sparkar med bena och viftar med armarna i sin siter.. Han kommer nog bli en soffpotatis, precis som sin mor, :) Nej, jag ska nog få honom att bli en natur människa, så fort han kan gå ska vi fan vara ute varje dag. Hoppas jag på iaf.

Undra när jag ska få betalning för kläderna på tradera då? En fråga om jag kunde skicka mot postförskott?? Hur svårt är det att föra över pengar? Talanglös, hon hade tydligen problem med mitt clearnr.. Hmmm..

Han ville tydligen hellre sova i soffan en...

foto0121 (MMS)

Han ville tydligen hellre sova i soffan en i sängen. Go hjärtat :)

Underbaring

Imorse låg jag och tittade/lyssnade när min underbara son låg i sängen och "lekte" med sina saker efter han fått frukost. Rätt som det är kommer det en liten grå fot, (han har strumpor på sig) ut genom spjälerna! Snacka om att jag blev rädd/paff. Han tycker om att ligga och sparka med benen i luften så högt han kan. Men inte trodde jag han skulle hitta hålen i sängen.
Han älskar även att sparka och trycka in sina små fina tår i benet och i sidan i magen på en när han ligger i soffan. Har fått ett par blåmärken nu. Busunge. Älskar hans min när han gör det oxå, han tar i så han stönar och ögonen nästan ploppar ut. hahah! :) Ser så elak ut. Och ont gör det.

Nu är han så trevlig så han ligger och skiter bredvid mig här. :) Och spottar när han nyser gör han oxå, behöver jag inte duscha idag heller. haha. :)


Hmm..

Vilken underbar dag, jag och Kevin däckade vid 11 och vakna vid 1, trötta? Lite kanske :) Unge och vara morgon pigg, ska upp vid 7. Då ska man ju sova ju, iaf om man är ledig. hehe.

Har fixat om i hans säng nu, flyttat mobilen och stjärnan. :) Så nu ligger han åt andra hållet i sängen. Känns ju som att man ska bryta nacken av stackarn annars när man ska lägga ner honom, om han ligger som han låg förut. Så får se om detta blir bättre, annars får man väl flytta tbx igen :) Nu ligger han där inne och grejar. Får se om han vill komma upp eller om han somnar. Han är lite trött idag.

Vi satt och pratade med moster och mormor genom msn och cam förut idag. Mormor tycker han har blitt knubbig, att han har fina kinder, hehe :) Synd att dom ska bo så långt bort. Men blir väl att bo där nere några veckor kanske, få komma bort härifrån ett tag..

Synd att det ska regna så jävligt, vill ju ut och röra på mig. Lär nog fixa regnkläder :)




Promenad

Tog en promenad här på eftermiddagen, varmt men skönt att röra på sig! :) Kevin fick gå ut i sin kalv pyjamas, för de är så varmt och jag vet inte vad han ska ha på sig, de är det tunnaste han har typ. :) Men ändå när jag tog upp han så var han jätte varm. Stackarn! Men han sov bra iaf.
Mötte upp Basse vid affärn och handla lite. Sen hem och käka. Nu ligger man i sängen, tar en liten paus. Basse försörker på Kevin att sova, han är jätte trött stackarn..

Ska nog ut med soporna snart..

Min lilla kalv :)

foto0001 (MMS)

Min lilla kalv :)

Hepp!

Ingen som nappa på min efterlysning av vänner. Trist! Jag får hålla mig för mig själv då. Kul kul..


Nyss klivit upp, lillen har sovit till 9 idag typ! Fast ja, han har ju vaknat för mat och sånt som vanligt. Men han brukar vilja kliva upp 7 och sen somna om vid 9 halv 10. Vaknade vid halv 8 och trodde ungen sprungit bort eller nåt de var så tyst här hemma. hehe :) Men han sov så sött så. Nu har han fått tutte och ny blöja, sen nu sitter han i sitern. Tror han har poopat lite, han stånka och stöna så dant nyss. hehe :) Lär nog ta och byta blöja igen nu.

Undra vad som kommer ske med allt? Känns som det är det enda jag går runt och tänker på nu förtiden.. De känns inge bra alls! FAN!

Nu tycker jag faktiskt att det får bli midsommar så jag får träffa mina underbara! :) Saknar dom som faaan.

Efterlyser!

Efterlyser nya vänner, som orkar med mig och min son. Som klarar av att umgås i nyktert tillstånd och utan barn. Du får gärna ha barn oxå! Finns det några såna där ute, så hör av er! :) Är i stort behov utav sällskap.

Mjau

Städat lite precis, toan och köket. Funkar jättebra att städa/torka med toapapper. Har varken disktrasor eller hushållspapper. Kul att vara fattig ibland, :) Men väljer att ha pengarna till mat ist för disktrasor, de funkar faktiskt att torka med toapapper. hehe :) Såå jaaa. De blev rent iaf och luktar gott :)

Idag ska vi trycka små fötter och händer. :) Fick hem leran och pappret idag. Får se när pappa Basse kommer hem så får han hjälpa till. Undra om man ska trycka leran idag, för de skulle ju vara kul att skicka tbx det och göra nå smycke eller nåt med det. Hmm.. Eller om man ska vänta tills han ska döpas? Bror och hans sambo gjorde nå dopstjärna eller nåt med sina två barn..

Fick hem mitt nya bankomat kort oxå, halv 3 kom posten idag. Hmm. Och banken stänger 3, så hann ju inte precis ner, eftersom Kevin precis käkat och inte var klädd ordenligt. Tänker inte stressa, får ta en promenad och görat imorn ist :) Snart så kan jag börja använda det. Känns underbart att ha internetbank igen.

Har sålt alla kläder på tradera oxå! Eller inte omlottbodyna. 400kr tjäna jag ihop tror jag.. :) De är bra. Eller de är ju Basses pengar, han som betala det mesta. :)


Å de regnar och regnar!

Himlen är grå, men inom mig där är känslan blååå!

--


Varit till Bm idag på efterkontroll. Allt såg bra ut, har gått ner till 77kg, vågen stod på 89 innan plutt kom ut. Men mera ska bort innan jag är nöjd med min kropp igen. Synd bara att de är så jäkla tråkigt att träna, eller tråkigt, man har ju ingen ork än.. De är ju bara deg av allt. Usch! Har nog aldrig vägit så här mkt förr, alltid legat på typ 65.. Förutom våren/somarn -09 då man hamna på 56kg. De är bra att vara ute i svängen och må bra, haha :) Måste ha gått upp bra mkt sen jag träffa Basse, synd att man inte höll koll på vikten bättre då. För 77kg vägde jag ner vi skrev in oss i september förra året..
AJA nog om det.
Tog bussen in jag och herr plutte. Han somna när vi klev på bussen och den börja åka. Sen vakna han när vi klev in på södertull, typiskt. Så han satt med när vi prata :) Tanterna tyckte han hade mkt hår. En sa att de brukar ju bara vara icke svenskars barn som har mkt hår! hahahah! :) Sött.
Jäklarns vad blöt jag blev av promenaden ner till rådhuset, och upp oxå för den delen.. Ett under om man inte blir sjuk igen nu. Gjorde ordning lite käk när vi vänta på bussen, för det var dags för lillen att äta. Så han käka på bussen, börja gråta precis när vi klev på. Jag är duktig på att räkna ut när han blir hungrig, hehe :) Tur man inte blir allt för stressad när han gråter, när folk glor på en.

Och herregud vad sur jag är på smsbetalningen, funkar ju fan inte! Köpte fel två gånger. Först när vi skulle härifrån, då hade jag köpt för tätort, sen när vi åkte hem, då hade jag köpt för tätort oxå, fast jag skicka två olika saker på sms.. Helt mupp! Dom säger att man lär ladda ner något till telefon och beställa därifrån!? Krånligt iaf! I Etuna behöver man bara skicka ett sms och man får åka land och rike runt typ. Har kollat upp detta på telefon nu iaf, så nu vet jag till nästa gång. Slipper jag slösa pengar på fel saker, dom var snäll som lät mig åka med ändå :) Hmm..

Försöker få en kinkig pojke att sova, går sådär.. =/


 Sune har ordnat med sina leksaker, :)

Så jäkla bra!!




Har fått fotoboken på Kevin nu :) skapligt...

foto0112 (MMS)

Har fått fotoboken på Kevin nu :) skapligt bra blev den.

Just ja

Nu är det bestämt, skrivet på papper! Det blev,


Kevin Anders Ove Larsson Nilsson

Underbart väder!

Jaa, äntligen slog åskan till. Och nog regna och small det alltid, mysigt :)


Tog en tur till Möbel outlet idag, skulle kolla om vi kunna köpa soffan. Men de gick inte, för jag har inte stor inkomst nog och Basse har kreditskuld, jag med föresten. Skit surt, vill verkligen ha en ny soffa, och just en sån där! =/
Tog en promenad med lillen när vi kom hem igen. Vi gick och köpte mjukglass och mata en liten som vart hungrig. Sen ville han inge mer den lille, så det var ju bara å gå hem, och tur var väl det kanske. Eftersom de börja regna precis när vi klev innanför dörrn typ.. :)
Hem och kollade på åskan iaf, sen råka vi somna till en 5a alla tre. Sen blev det mat och nu sitter man här, men datorn i knät. Lillen sover i sitern, är väl matdags för honom snart :) Min going.


Jag och basse talade lite igår om hur jag mår och sånt där. Nu vet han, får se hur det slutar..! De är inte lätt när man mår dåligt och gör en liten grej till en stor bomb.


---

Svar på en kommentar från D:

Ja, de är nog fler än jag som har problem när det gäller ens sambo. Förstår inte egentligen varför det är så svårt för dem att hjälpa till? Kevin får ju ersättning utöver amningen, så Basse kan ju ta honom närsom. Är skillnad om man helammar, då är det ju bara mamman som kan mata. Men ger man ersättning, kan man ju hjälpas åt mer. Men tydligen inte ibland. Kan ju säga att en sten lätta från mina axlar iaf när vi började ge han ersättning oxå, hade det fortsatt som de gjorde i början när vi bara amma, hade det nog tagit slut för länge sen! Men men, man trodde ju inte det skulle vara så här när man fick barn, nu har jag förståelse för alla dem som inte orkar med allt bråk och tjafs och går isär.. Man får göra det bästa av situationen. :)

Lasse Stefanz <3

Min älskade far ringde igår och sa att lasses nya cd finns ute på pirate.. Så nu finns den nerladdad på min dator, och oj :) Har hittat min sommarlåt iaf, på en gång! Den kommer jag lyssna slut på.
En riktig power meet låt, sitta på morgonen och lyssna på. Åh, :) Att jag missar det i år.. Trist som fan. Men ska väl på marknaden iaf, om jag får några pengar denna månad!

Gick in på försäkringskassan idag, fixade sån är id-legitimation. Och ser att enda utbetalningen denna månad är barnbidraget?? Sen ser jag att de står att min föräldrapennig ska börja gälla from december?? Hallå vad är detta? Jag har ju fått pengar, så de kan väl inte bara sluta gälla sådär? Fan vad sur jag är nu!!

Har en kinkig pojke här hemma igen. Men nu sover han iaf.. Får hoppas han gör det ett tag, för han är toktrött! Men blir väl så när Basse väljer tvn framför honom.. Nej nu ska jag inte börja gnälla igen, jag tar hand om honom! :) Min underbara unge.


Lasse Stefanz - På vår camping, http://youtu.be/V-dNhj01M6k.

Svar


hehe är ju sådär, klart det blir mycke jobb för han! man måste ju få lön nånstans ifrån :)



Svar:
Ja jag är ju inte helt dum i huvet, hade jag ett jobb skulle jag hellre jobba än att gå hemma! Jag skulle vilja gå i skolan och få utbildning.
Det jag menar är att de finns en gräns, kliver man innanför dörrn är jobbet utanför. Och inte med hem och man gör inget annat än att pratar om det, ringer och allt de där! Sen har jag hört att jobbet alltid gått före andra hos den där. De säger han ju själv oxå, men han har ju en unge att tänka på nu! Han får gärna jobba hur mkt som helst, men han ska ju inte klaga sen och tro att jag ska sitta och lyssna på hans gnäll om att han är trött och det där. Pengar är inte allt. Man måste våga vara ledig ibland oxå, inte bara på röda dagar och semester.
Det är nu jag förstår varför vissa par går ifrån varandra när dom fått barn, haha :) Trötthet och känslor går inte ihop.

Äsch orka, de är bara jag som förstår hur jag menar. :)

Undra ja..

Undrar om man ska starta upp en ny blogg, nytt liv ny blogg? eller ska man fortsätta på denna? Hmm..
Har fixat nya kategorier iaf, märks väl om dem blir kvar, haha.

---


Kevin vakna vid 6-halv7 imorse, gick upp gav han tutte, sen skulle jag hiva i han lite semp så han skulle bli mätt och somna om. Men icke då, han spydde och sen låg han i soffan och prata som aldrig förr.. Så vi satt oss och kollade på Vakna med the Voice, som alla andra mornar. hehe :) Tror han somnade om vid halv 9 imorse efter att han fått äta, då tog jag mig själv och gick och la mig oxå. Skit trött idag, klarar inte av att gå upp tidigt i en vecka haha, :)
Vi vaknade nu vid halv 11, skönt :) Så nu ska vi käka lite frulle sen får vi se vad dagen har att bjuda på..




Trådlöst!

Dessa jävla känslor alltså..

Ang, förra inlägget, jag fick det att låta som att Basse inte gör ett jota med Kevin. Men självklart tar han hand om honom, men inte lika mkt som jag skulle vilja. Jobbet är nr 1 tydligen. Och det är ju det jag hakar upp mig på.. Känns som att så fort Basse ska ha hand kevin så är Kevin bara till besvär, och jag har väl svårt att släppa när jag ser det..
Sen mår väl inte jag helt hundra heller, de är väl mkt från förlossningen och efter det som sitter i än. Och mår inte jag bra, hittar jag ju bara fel hos andra! hmm aja..

--

Var till banken ikväll som sagt! Gick skit bra, ska få ett helt nytt kontonr OCH internetbank, tro fan jag är happy nu! :) Sen när man kom hem igen for Basse iväg och hämtade comhem paketet, så nu "surfar" jag trådlöst, fräsigt :) Har några mer kanaler att välja på oxå. Men de var lite krångel att få fart på trådlösa, men det löste sig till slut. Hihi..
Har fått första budet på klädpaketen på tradera oxå! woohoo :)

Har fått tbx kontakten med herr J oxå, känns skönt.. :) Saknar vissa personer från förr.


 tur att ungen är söt iaf! :)

  Sötunge deluxe!

De kommer aldrig lösa sig.

Då var vi där igen! Varför? Är det mig det är fel på eller? Vad är det som händer, jag förstår ingenting!

Jag går här hemma med ett leénde på läpparna, fast jag innerst inne känner att jag inte orkar längre. Jag lever för Kevin just nu.

Skulle du få frågan, Kevin eller jobbet. Skulle du helt klart välja jobbet, du har slickat in dig i din chefs röv så bra att du inte ens vågar vara hemma med Kevin en dag när jag ligger med feber och mår skit! Kul kul.
Jag vill inte ens att min son ska ha ditt efternamn, för du förtjänar inte det. Du säger att jag är en värdelös mamma, vad är inte du? Du tänker mer på att du ska ha pengar att slösa, en att hjälpa till med din son när jag behöver få vila. Eller jag ska inte ens behöva be dig, din son behöver dig! En helg i månaden räcker inte.
Aja, slutar bra eller dåligt?

---

Ska försöka hitta något att käka här hemma, sen ska jag nog dra med mig min underbara son ut och gå till banken och fixa överföring till herr J.. :) Ska även dit ikv och fixa så mitt konto blir flyttat upp hit, och kolla om jag får internet bank. Hoppas Kevin sover då när vi ska dit vid 17,00, lär väl ta med honom! Stress.
Hoppla hoppla! Solen skiner nu ler vi :)




När han väl sover, sover han sött :)

foto0002 (MMS)

När han väl sover, sover han sött :)

Tradera

Yes, nu är Kevins kläder utslängd på tradera. Jäklarns vilken tid det tog att lägga ut dem.. Kevin ville ha uppmärksamhet, svårt att veta vad man ska skriva, korttagning. ojoj.. Men nu är det gjort iaf, fast har en del kläder till som ska ut. Men ska se om detta blir sålt först. :)
Nu vill jag bara handla nya kläder till honom, men lär vänta tills den 20e och den 25e.. Blir nog att gå på Tuna park i etuna :) Kanske mamma och syster vill följa med..

Fy satan vad varmt de är idag! Skulle ut och gå tidigare idag, men ångra mig ganska fort. Får hoppas det är ltie svalare imorn :)

Idag fick Kevin ligga näck i soffan, med en handuk runt snoppen då. hehe :) Han tyckte nog det var bra skönt, slippa ha en svettig blöja på sig.


Nu får det gärna bli midsommar! :)

Små små kläder

Har rensat bland Kevins kläder nu ikväll. Blidde inte mkt kvar, knubbisen! :) Dags att köpa nya kläder. Fick ju lite från hans kusin, men de lär nog behövas mer. :)
Vissa kläder har han ju knappt använt heller, skit söta och fina. Att han ska växa så fort! =/ Blir nog att hiva ut dem på tradera igen, det mesta är ju köpt där.. Höll på och tog kort på allt, men kameran dog, så får väl fortsätta senare eller imorn.

Har en kinkig lite pojke här hemma idag. Vill inte sova alls.. Bara gnäller. Imorse fick han bada iaf, han spydde ner hela sig själv. Men det var ju baddags endå så.. :) Han älskar att bada, skrattar och har sig. Söting.


Ska skicka ut min älskade sambo med pappersförpackningar nu. :) Och jag ska väl försöka få våran älskade son att sova.. Fast han ligger och grejar i sängen nu, får väl se om han vill komma upp eller nåt.

Kors i taket!

Min kära sambo städade och tvättade igår. Jag är fortfarande chockad! haha. Kanske ska ha han hemma mera så han blir rastlös och städar? Så igår kväll stod vi och tittade på finalen av Bb och vek lakan till döddagars kändes det som, märks att det var ett tag sen vi tvättade. Men strumporna hans fick han ta hand om själv, de var några st, som alltid. hehe :) Dröjer väl ett tag tills han är så duktig igen kanske.

Har beställt en fotobok med bilder på Kevin. Fick sån där kampanjkod med i tidnigen som jag fick av Basse. Skulle ha kostat 295kr men betalar bara frakten på 49kr :) Har setat och knåpat med den hela helgen, hoppas den blir fin. Ska nog göra almanacker sen till nästa år, skulle vara roligt att ha och ge bort :)

Idag är det Sveriges nationaldag oxå, grattis grattis!
 

Tjenare tjenare, f'n!

Lördag idag, igen. Veckorna springer iväg, tiden går för fort. Snart är det vinter igen och lillen kryper. Hmm..

Var iväg till Willys igår och införskaffade lite blöjor och semp. Sånt som är bra att ha när man har unge och dåligt med casch. Dubbelt av allt typ. :) Känns skönt, slipper man tänka på det. Nu är det bara försöka fixa mat till oss vuxna och dom håriga bebisarna.. Köpte nagelvårdskit till lillen oxå, så nu är äntligen hans naglar klippta. Har inte vågat på att klippa med våran nagelsax. Slipper han riva sig i ansiktet nå mer nu då kanske :)

Nu blir det nog lite frukost, inte hunnit käka det än. Lillen tyckte det var morgon vid 6 imorse, men somna om till 8 iaf. skönt :) Nu ligger han och slösover där inne, vaken sover vaken sover.. hehe :) Mysgubbe.
Idag blir det ugnspannkaka till middag oxå, Basse mästerkock fixar. :) heh.

Kevin har kommit fram till att man kan stå...

foto0109 (MMS)

Kevin har kommit fram till att man kan stå. Och har även lärt sig använda knytnävarna. Hmm..

Frågor

Graviditeten:

Vilka var dina favoritkläder? Mys/mjukis kläder
Vad var din/dina favoriträtter? Åt nog som vanligt, men hade mer sug efter kebab än vanligt. haha!
Vad var din/dina favoritdryck? Ja, de lär väl vara cola det, drack rätt mkt mjölk i början oxå.
Vad tyckte du inte om? Vårrullar!
Var det någon favoriträtt som ändrades? Njaa,
Vad var du mest sugen på? daim, frukt och grönt, choklad
Hade du halsbränna? Några få gånger bara.
Hade du foglossning? Nej, tror inte de
Hade du sammandragningar? Nej
Mådde du illa? Inte så värst, bara lite i början.
Vilken sovställning var bäst? Sidan.

När var din BF-dag? 8 april
Gick du över tiden? Ja, två dagar
Hur mycket gick du upp i vikt? ca 10-12kg
Hade du mycket vätska i kroppen? Nja,
Hur var ditt psyke? Både glatt och ledsamt.
Gnällde/klagade du? Mest på att jag hade ont i vänstra höften, kunde knappt gå ibland. Har ont fortf ibland. 
Vad trodde du det var för kön? Pojke
Visste du vad det var för kön? Japp!

Hur låg ditt SF-mått?
De låg som det skulle,
Var du rädd för något? Att bebis skulle må dåligt.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Lätt och snabb
Hur ser du på graviditeten idag?
Det är verkligen en upplevelse jag vill uppleva igen. Jag mådde så pass bra hela vägen, inga klagomål alls. Fick ju ut världens finaste prins! :)


 Magen i v39. Man kan ju tro att jag bar honom lågt. Usch, jag saknar inte alla toabesök jag behövde göra!

Förlossningen;

När började din förlossning? Ca kl 03,00, natten mot fredag den 8e april
Hur började den? Värkar
När åkte du/ni in till förlossningen? På fredag kvällen, men blev hemskickad igen
Varför? Tätare/ondare värkar
Vem/vilka åkte du in med? Sambo/pappa Basse
Fick du/ni åka hem igen? Ja två gånger. Vi var in fredag kväll och lördag kväll. Blev inskriven på söndag eftermiddag. Fick stoppapiller två första gångerna vi var in. Hjälpte inte mkt.
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Gävle
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 2cm första gången, 3cm andra och 4cm tredje gången när vi blev inskriven.
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Dom kollade hur pass starka värkarna var och så höll dom koll på bebis, undersökningar ibland om öppning. Låg väl mest i sängen första timmarna, sen var man uppe och gick lite, käkade rån och drack nyponsoppa. :)
Vilken/vilka var med under förlossningen? Sambo/pappa Basse och barnmorskor.
Tog du nåt smärtstillande? Ryggbedövning, guld värd!
Vad tyckte du var jobbigast?  Att det tog sån tid när vi väl kom in och värkarna hade blivit värre, ville ju bara ha ut ungen!
Var du rädd för något? Att bebis inte skulle må någe bra!
Hur lång tid tog det? Vi blev inskriven vid 17.00 ungefär söndag 10e. Ungen kom ut 08.32 måndag 11e. 54timmar totalt sen värkarna börja..
Hur ser du på förlossningen idag? Jättebra personal, men önskar det hade gått fortare. En upplevelse jag aldrig kommer glömma!


 Här hade jag fått ryggbedövning. Blev mig själv igen. heh :)

Barnet;

Vad blev det för kön? En underbar pojke som fick namnet Kevin
Hur mycket vägde barnet? 4008g
Hur lång var barnet? 54cm
Hur mådde barnet? Han var blålila när han kom ut, och hade svårt att andas. Dom la upp honom på bröstet men tog honom snabbt och sprang iväg med honom. Han var näst intill medvetslös. Så personal från barnavdelningen fick komma ner och få igång honom. Se la dom honom i en kuvös och han fick åka upp till neonatalavdelningen. Han fick en "snorkel" att andas i, men den blev han av med dagen efter. Sen fick han en infektion av fostervattnet, eftersom han låg "utan vatten" ett tag i magen. Men det fick han antibiotika emot och blev frisk ifrån. Tiden han låg på neonatal är en tid jag aldrig vill vara med om igen. Var bra nära på att kliva in i väggen! Han låg på det där skitstället i en vecka nästan!



 Kevin när han låg på neonatalavdelningen, han hade sond för personalen matade honom var 3e timma. Drygt. Hade vi haft ett rum där hade allt funkat så mkt bättre. Tycker vi inte fick någon hjälp alls, för att vårat barn var "så pass frisk".. Bullshit.

Klockren!

Nicke Borg - Leaving Home! Klockren låt. https://www.youtube.com/embed/XL-TEMalR18. Har ingen aning om hur man lägger in från youtube så man kan lyssna här..

Bvc

Kevin väger numer 5860g och är 59cm lång.. :) Knubbis.

Kasst väder är det ute, men ändå ska det vara så jäkla varmt/kvavt. Usch! Mår illa av det här. Kan ju fan inte ens gå nån meter utan att de rinner svett, hehe..

Kollade på filmen Rango igår, den var inte så värst bra. Ganska jobbig. Filmen RIO var bra mkt bättre :) Den ska jag kolla på nu. heh :)


RSS 2.0