Kevin -


Kevin är ett mansnamn av engelskt ursprung. Kevin kommer i sin tur från iriskans Caoimhín.
Det betyder "älsk-värd" (coem = älsk, gein = värd).
Namnet var populärt i Sverige under 1990-talet och det tidiga 2000-talet (decennium) 2000-talet,
men har därefter minskat i popularitet. Endast tio män över 30 heter Kevin i Sverige.


Sen om det blir en liten Kevin, får vi vänta och se.. :)

Mmm.


Jag älskar och hatar dig på samma gång!



v21+0


Jaha idag kliver jag tydligen in i v21. mysigt :)

Snöar gör det fortfarande ute, tycker synd om B som måste ploga i detta väder. Måste kännas ganska onödigt när de ändå snöar igen på en gång. men men.
Kanske blir en tur till Ludvika idag ändå, beror helt på när B är färdig. Hoppas på tidigt iaf.


http://www.youtube.com/watch?v=f0VUhiQSQFU - Rätt mysig låt.. :)





Nu är det jul..

... här i min lgh!

Ja, nu kan man säga på rikigt att de är jul här hemma. Vilka julkänslor jag har! :)
Var och shoppade det sista idag på coop i valbo, vela inte åka längre pga all j*vla snö! Kom hem och plockade upp allt, och ack så fint de är nu. hihi.
B fick spel på gardinstången i köket bara när han skulle sätta upp julstjärnan, annars gick allt bra. heh..

Fick en ny mobil av B i tidig julklapp oxå, tack hjärtat ännu en gång!. En sony ericsson walkman, verkar funka fin fint. Min andra håller på att ge upp. Stänger av sig själv och grejar, inge kul precis när man pratar i tele med nån och den dör utan att batterit är slut. heh..
Har tömt min gamla mobil på bilder och sånt nu, var inte så mkt bilder då kameran är ganska kass, men men..

B ska ut och ploga 5 imorgon bitti, så de blidde nå inget med att hämta vagnen imorn tror ja..




Bild ifrån när vi prova sätta upp tältet inför power meet. hahah :) Liza tyckte om de iaf.

20+5


Nu ikv har "kevvan" fått sin första sak.. hihi :) Kanske lite tidigt, men jag fastnade totalt för den, samma som med vagnen. Hah, dom matchar ju!
Men gud vad jag är nervös att det ska hända något med honom.. Att han inte kommer få se denna "underbara" värld. äsch, måste tänka positivt!

Jag tok slocknade efter all tvättning, julpyntande och lunch ätning. Vaknade upp med världens rygg ont ist bara för de, fy fan! Måste sluta bära tungt. Hur ska det annars gå senare?
 
Det ska bli skönt att lägga sig nu snart, ny duschad i en nybäddad säng med ny köpta jullakan, myyys på hög nivå! :)




Snö


Ja, nog är det snö ute alltid. Dumma blåst.

Skulle ut till tvätttis imorse vid 7, då är det ungefär en meter snö utanför porten, kul! Jag med mina små korta ben fick kämpa för kung och fosterland (nästan, haha) för att komma ut med två fulla ikea påsar med tvätt. Det gick bra som tur är!
Men sen när jag kommer ut nästa gång, efter att ha kommit in från tvättis, är dom ute från gavlegårdarna och skottar, men inte f*n kunna gubben skotta klart så att jag slapp kravla ut med mina små ben i ungefär en meter snö, nej då står han och glor på mig när jag försöker komma ut med ytterligare två ikea påsar med tvätt. Tänk om jag hade dragit omkull? vad hade han gjort då?
Tänk om det hade varit en gammal liten tant som skulle ut?
Sur och grinig såg han ut, men de är väl fan inte mitt fel att det har snöat! Det är ju inte precis jag som bestämmer över snön och blåsten.

Nej, snö och gavlegårdarna går inte ihop. Det är som B och företaget han jobbar för som plogar åt dem, han ska ut 6 på morgonen och ploga! Då när de flesta gör sig klar för att åka till jobbet. Varför kan dom inte få ploga på nätterna? Störs folk av det? Hela dagen går ju åt till att ploga och sanda så han får ju ingen fritid knappt..
Aja,

20+4, kväll


Mat i magen fick man, och skapligt mätt blev man. hihi, bra va? Jag är sån mästerkock så jag slängde ihop lite råstekt potatis (älskar potatis), kött och sås. Mumma blev de. :)
Sen fick man ju cola till, och de gjorde ju maten helt perfekt.

Gu vad det blåser ute, låter som alla fönster ska gå sönder. Hoppas de lugnar ner sig så B slipper ploga i helgen och vi kan åka till Ludvika.. Vill ju hämta vagnen.
Hoppas syrran och P kommer upp oxå.

Nej nu ska man väl lägga sig och glo tv så man somnar, ska upp tidigt imorn..

20+4


Idag är en sån där snorig dag, usch.
Hungrig är jag oxå, men inte finns de nåt att äta här hemma! buhu.. Imorgon ska jag fan trycka i mig hur mkt som helst. haha. Löööning :)



Busslobbar...!?


Äntligen hemma efter en dag i skolan.

Gu vad jag känner mig irriterad på folk idag, vem har lärt dessa människor att gå!? Dom verkar ju fan ha en stång i röven allihopa.
Är det is på hela j**la gatan kan dom ju inte tro att man kan hoppa undan hur jävla fort som helst, sen när de kommer cyklar i raket fart emot en oxå! Dom kan väl för fan hålla sig på en sida, när jag har valt min sida att gå på, där man minst är i vägen, nej men då ska folk komma där åt iaf!! usch less.

Sen dessa små busslobbar, fjortisar, äsckelbarn som ska hålla på och dryga sig på bussarna..! Dumt att inte bara sitta på röven och bete er, de går ju fortare att komma hem på så sätt!
Nej, men då ska vi hålla på att trycka på knappen hela tiden så bussen lär stanna vid varje busshållplats, och trycka så inte dörrarna går igen.. Kan förstå att busschafförn idag blev rasande. Hur fan är ungdomar idag uppfostrade?
Det är inte lätt att komma till Fbacka idag, så dumt att inte bara vara glad när bussen kommer.


B kommer tydligen hem ikv redan, då killen som han jobbar för kommer tillbaka imorn. Så han blev ju inte borta länge. Jag som ville ha sängen för mig själv inatt!, haha. Puss på dig.


Gick bra hos Bm, fick papper och sånt om vistelsen på sjukan sen. Sen en ny tid. Kom på det att man får ju inte gå på Ul nå mer, om de inte är så att de händer nå.. Buhu. Jag som ville.
Men jag har ju fått se han två gånger nu, myspojken. :)



Måndag,


Ja, måndag idag igen. En ny skolvecka att se fram emot, usch. Vill ha lov nu!

Gjorde sökningen till våren idag, sökte en kurs om att bli truckförare och sen grundämnena. Undra om man kommer in? De är två dagar i veckan, kvällstid i två månader. Det är ju inte farligt alls!
Hotell tjosanet som jag ville gå har dom tydligen tagit bort för att det var för några som sökte. Men dom sa att dom hoppas att flera söker så det kommer tillbaka, blev lite ledsen faktiskt, jag som ville gå det!
Det lär väl märkas hur det blir i vår sen.

Imorgon bitti åker B upp till Hudiksvall och jobbar, han ska vara där uppe till på torsdag. Ska bli lite skönt att få vara själv faktiskt, behöver lite ensamtid känner jag. Men jag kommer såklart sakna honom!.. Få sån där "sakna på riktigt" känsla.
Hoppas allt går bra för honom uppe där!

Imorgon ska jag till Bm, undra vad hon vill prata om då? Kolla blodproven och sånt kanske? Undra när jag får en ny tid till Ul, vill ju se min Kevin igen.. :) Han är efterlängtad. Så mysigt med sparkar.

Ne nu är det väl läggdags så man kommer upp i tid imorgon.



Hej hej

.....hemskt mkt hej!

Vilken värdelös jävla lördag alltså, är så rastlös så jag vet inte alls! 
B är ute i skogen och kollar på sådana där fjolliga crossar med hans jobbar kompis. Förstår inte vad det är som är kul med sånt? Hade varit roligare om det hade var rally eller nå, nåt med bilar iaf!..
Sen att man redan är snorig oxå, gör ju inte saken roligare att stå där i skogen och huttra så här på kvällen, så nej, hemma blev jag. Usch!

Nästa helg lär nog bli roligare, om vi tar en tur till Ludvika. Fy attans vad glad jag är över de, har äntligen hittat den vagn jag vill ha.. lite tidigt kanske, men jag fastna totalt för den! hihi :)
Hoppas syster yster och peter kommer upp oxå.

Vill ha så mkt, och göra så mkt. Men pengarna sätter ju stopp för allt! Tänk om man kunde vara klar med utbildningen och skolan och kunna börja jobba.. Hur bra skulle man inte ha med pengar då? hhaha,

Saknar lite tiden från förr oxå, man hade alltid något att göra om helgerna. Men nu, vad finns det att göra? Eller har man kommit ifrån allt roligt precis? Aja..
Saknar er alla iaf!




vart?


Ja, vart har mitt humör tagit vägen nu igen? Förstår inte. Vill så mkt, men orkar och har ingen lust.
Känns som att man behöver resa iväg och rensa skallen.


Teatern igår var väl skapligt annorlunda, clowner som tolkar hamlet. Eller hur man nu ska förklara de, de bästa är nog att se den själv.
Lite små drygt när massa fjortisar satt och skratta för ingenting, det förstör en hel del!



Nej det är fan dags att ta sig i kragen och börja sköta allt inom skolan, fast de ända jag ligger efter i är nog svenskan. Uppsatsskrivning och två bok recensioner har jag att se fram emot! ysch.

Nu längtar jag till julen och jullovet.

Trött helg

Ja, nu är helgen slut och skolan åter imorgon! Att man inte kan få längre helg.
Helgen har varit skapligt slö och bra, kändes att det behövdes, har varit tröttare än vanligt, drygt.

Imorgon ska jag på Hamlet med skolan, hoppas den är bra.. :)

Just ja, allt såg bra ut i fredags, hihi..


Sötungar

Föresten, grattis till min älskade far på farsdan.

bilden talar..

Jul, jul strålande jul!


Fy attans vilken julkänsla jag hade imorse! Precis sån där känsla man hade när man var mindre på julaftons morgonen, vaknade med ett leende på läpparna och undrade om jag sovit så länge? haha.
Längtar verkligen tills man får börja pynta! Får se om man köper en riktig gran i år, skulle vara skit mysigt. Men de är kanske lite onödigt att ha när man ska flytta i januari sen? äsch.
Älskar vintern.

Har städat och plockat lite idag, det lilla jag orkar. haha, har verkligen tappat all lust för att städa. Kan nog ha att göra med tröttheten som kom förr, orkar fan ingenting känns de som.. Sen känns de inge roligt att städa heller, för bara någon timme senare ser det likadant ut. Drygt.

Har varit rökfri en vecka och tre dagar idag, fy så duktig jag är. Det här ska jag nog klara av, inte äter jag mer heller och vikten verkar hålla sig där den ska, tycker jag iaf.. Man får käka frukt ist för godis när suget kommer kanske? hahaha.
På fredag ska vi och kolla läget oxå, får hoppas att allt är ok.

Idag till middag ska herrn tydligen ha potatisgratäng, kött och sås till middag. Så ska väl börja greja med det snart, tur man är ledig idag så man har lusten att göra en sån middag.


ska vi slå vad?


Har setat och kollat på någon film, ska vi slå vad? som gick på 4an nyss., den var rätt så bra. Några små grabbar som slår vad om att ena av dem ska käka 10 maskar..! Fy fan vad vidrigt, kommer inte kunna äta nu bara för de.
hah. usch och blä

Gu vad lång den här dagen har känts! De är inge roligt när B jobbar, spec inte på lördagar =/ hoppas han kommer hem snart, börjar sakna honom lite grann faktiskt..




Snorigt värre.


Gu vad jag hatar när man nyss vaknat på morgonen, helt täppt i näsan och de tar ju fan en hel dag för andningen att komma igång. Idag var det riktigt drygt när även öronen slår lock. Hur länge ska jag behöva stå ut med detta?
B sa att jag hade snarkat mkt imorse, inte så konstigt egentligen, när man inte kan andas genom näsan och knappt genom munnen! fan, vad jag hatar detta..!

Blir väl till att ligga still hela dagen, tills B kommer hem iaf. Ska försöka få i mig nå mat oxå, börjar bli lite hungrig, men det smakar ju fan inget..

Hoppas vi kan fara iväg till kyrkogården ikv oxå, och tända ljus. Skulle vara mysigt..

Fredag kväll, vilken härlig kväll ?


Ja, idag har man varit hemifrån nästan hela dagen. Tog en runda på Ikea med F, blev ingen stor handling men Sune fick nya leksaker iaf. haha.
Har hittat en del saker jag vill ha till nya lgh iaf, massa blommar och sånt! kommer trivas hur bra som helst i den där lgh känner ja.

Var även in på Jysk och kollade, och där köpte jag en rund liten kossa som säger/skriker MUUU, och när jag kom hem fick B tag på den och kan ju säga att min lilla svarta sak vid namn Liza blev vettskrämd, haha, stackarn.
Sen fick dom en hamster som går på batterin oxå, som for runt i hela rummet, men den var inte så omtyckt. De kollade mest bara på den med stora ögon och funderade på vad det var.
Tygleksakerna från Ikea var mycket roligare, tycker Sune iaf. :)

Har inte rökt på 1 vecka nu snart oxå, de har gått fort och bra. Hoppas de kommer gå så här bra hela tiden. Men bra rastlös blir man. Man är ju van att bara kunna ta en cigg när man är uttråkad, men de går ju inte nu. Så vad ska man hitta på ist? Håll tummarna!

Nej, undra om man ska fortsätta glo tv.
B ligger och sover, hårt arbetande man de där, jobbdag för han imorn oxå.



Dags igen,

Ja, då var det dags igen att försöka hålla denna blogg vid liv, får se hur det går. Ska fixa ny design och sånt, kanske de känns roligare att skriva?

Börjar med ett sånt där drygt test så, ni ynka få besökare/läsare, får veta lite mer om en.. :)


Hur bor du: I en 1a i Fbacka med man och två kattor, men snart i en 3a i Valbo.
Brukar du komma i tid: Yttest sällan, men jag försöker!
Hur lång är du: Väldans kort.
Kan du laga mat: Ja, när jag orkar och anstränger mig brukar det bli rätt bra.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar just nu upp mina betyg från gymnasiet på komvux.
Vad har du på dig just nu: trosor och nattlinne/sovlinne.
Har du någon fobi: Hmm, äckliga små insekter kanske?
Hade du en bra kväll igår: Ja, myskväll som alltid!
Vilket är ditt senaste inköp: Kläder, mat och sånt där tjafs.
Din favoritdryck på morgonen: mjölk, vatten eller cola.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Csn
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, eller de är Basses säng, men han är snäll och låter mig sova i den, hehe.
Vad hade du sönder senast: Hmm, kommer inte ihåg.
Vem snackade du med senast: Basse eller kattorna. 
Varm favoritdricka: Får väl blir oboy eller the.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten eller saft.
Alkoholhaltig favoritdricka: öl
När gjorde du senast något riktigt dumt: Hmm, när jag handlade kläder fast jag knappt har nå pengar kvar..
Saknar du någon just nu: Ja, allt för mkt!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tjata, tjata, tjata!
Någon jag stör mig på: allt och alla, eller mest mig själv för att jag är så lat!
Intressen: sova, sova, sova, njaa kanske familjen.
senaste person du kramade: Basse
Senaste person du ringde: Basse slusk
Senaste person som ringde dig: Mamma eller Basse.
Vad drack du senast: cola
Vill du ha barn: Ja, det vill jag.
Längtar du till din nästa födelsedag: Njaa, de är inte så värst roligt att fira födelsedagar nu när man börjar bli så gammal, heh..
Har rakat dina ben någon gång: yes box.
Är du sugen på något nu: Mera cola
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe.
Använder du hudkräm: ja, ibland så.
Attraheras du av män med skägg: ja, på vissa är det snyggt.
Micro-pop eller poppa själv: Äter inte så värst mkt popcorn, men när det väl blir så får det bli micro-pop.
Brukar du baka: Japp, sockerkaka och kladdkaka till herrn i huset. hihi.
Röstade du i det senaste valet: japp, men de blev ju inte bättre.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Japp, trivs som fisken i vattnet!
Vilken låt lyssnade du senast på: Hmm, lär nog vara, Lasse Stefanz - Drömmar av silver. Älskar den låten!
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej, jag sov i Basses, hehe.
Vad tycker du är äckligt: allting just nu, typ. Känns det som.
Har du pengar på mobilen: Japp ringer inte allt för mkt.

RSS 2.0