- Sommarnatt

Började dagen med regn! Kul, mysigt iaf. Sen sov vi middag från 11-13,15. Emma hörde sen av sig så vi tog bussen ner på stan efter vi, lr ja Kevin, käkat mellis.
Väl där gick vi till Br leksaker och Emma köpte en försenad 1års present till Kevin :) En dansande gris, skit frän!
Sen käkadevi subway, mumma :) Efter det åkte vi hem en snabbis till Emma, innan hennes vän hämtade oss och skjutsade hem mig och Kevin. Kevin fick lite att käka, sen gick vi ut och kasta sopor och sen lekte vi i lekparken.
In och duscha av lilleman, då han kastat sand i hela håret! Sen var det välling och sovdags för honom :)

Jag har försökt att få liv i min dator, men de verkar lurt :( Fan!! Alltid är det något. Jag blir så ledsen..

- Idiot

Idag är jag less. Så jäkla less! Att jag är så jäkla blåst, så snäll. Jag blir bara utnyttjad! Sen är det bara tack och adjö, ses om en vecka!

När Fan ska jag lära mig!!

- Du och jag

Nu sover lilleman. Blev kvar hos Basse inatt oxå. Men imorn ska vi hem. Orkar inte vara kvar här längre, vill hem till mitt och få göra som man vill!

Kevin är helt överförtjust i sina nycklar han fick av mormor i midsommar. Han släpper dom inte i första taget och måste se vart man lägger dem, typ, om han inte får ha dem just då. :))

Aja, ville bara prova skriva genom telefon, blogg. Och inte genom sms , som jag var tvungen att göra förr!

- Vagabond

Torsdag idag. Hur fort har inte denna vecka gått egentligen ??

Undra om vi ska fara hemåt idag, jag och lilleman.. Eller om vi gör det imorgon.. =/ Hmm.. Så tråkigt hemma när man inte har så mkt pengar, bara kan kliva ut till parken varje dag.. De är ju roligt, men blir ju lite tjatigt kanske, ni förstår ?? Skulle vara kul att komma utanför Bomhus.

Just ja, jag gillar faktiskt FB lite grann. Genom Fb fick jag tag på nya vagnen och massa nya leksaker till kevin jag köpte nu i veckan! :) Ett sånt där brio tåg bl.a, som tutar och åker runt. Kevin blev lite imponerad av det!
Bara lite mer kläder herrn behöver, regnkläder och sånt inför dagmamma starten i höst :) Kommer sakna min plutt då!

Varmt väder börjar det bli ute nu oxå, efter en vecka med regn! :) Skulle vara roligt att åka och bada nåndag kanske.. Power meet vill jag till oxå!! Ååååh..


- En tid av stulen lycka..

Nu var det bra länge sen jag skrev någe! Har ju ingen dator, den har Basse haft hemma hos sig, tills nu när han köpt egen (skriver genom den nu!)
Och min dator är ju inte den bästa heller, man ser bara halva sidan på den! Inte så värst roligt att skriva på den, och kolla sidor.. Så de blir ju att använda mobilen ist. Och inte så roligt att skicka in mms till bloggen hela tiden! :)

Har varit hemma hos Basse sen i måndags, Basse skulle ha Kevin denna vecka. Och pga att jag knappt fick någe pengar kvar, så hade jag bara fått sitta hemma hela veckan. Så jag passade på att komma hit, och få mysa och umgås ist! :) Jag klarar inte av att vara ifrån min bebis heller, även fast jag skulle behöva en eller två dagar för mig själv och greja och dona! Hur ska jag klara det sen!?

Märkt att dom gjort om bloggsidan oxå, fräsigt :)

Som sagt så har vi ju flyttat till våran l...

2012-06-14_11_49 (MMS)

Som sagt så har vi ju flyttat till våran lgh nu, jag och Kevin. :) Och visst de är jobbigt, speciellt om nätterna när vi inte är van vid ljuden här, och jag som inte gillar mörker, haha. Fegis jag vet, speciellt när jag är själv på nedersta våningen.. :) Men det blir sakta bättre! Första två nätterna var hemsk, då Kevin vaknade konstant. Men när han sover i min säng sover han gudomligt. Ja, jag vet! Jag har sagt att han aldrig ska få sova i min säng, men är vi sjuk båda två, som i helgen, kändes det bättre för mig. Haha :)) Men han sover i sin säng på dagarna :) och halva nätterna, typ. Han vaknar jämt vid halv 2, när han sover själv, och vill inte somna om sen! Men jag måste orka fixa så han sover hela nätter själv. :) Aja, vi lever och börjar bli bättre nu iaf! Idag ska vi eventuellt iväg till valbo och sälja iväg den andra vagnen. :) Så fort lilleman vaknat från sin skönhetssömn..

Just nu är jag så jäkla Avis på dom par so...

Just nu är jag så jäkla Avis på dom par som får sitt förhållande att funka. Som klarar av varann när dom fått barn, som fortfarande vill vara med varann även fast de är en jobbig tid! Jag önskar jag kunde hitta någon som kunde acceptera mina brister, som vill älska mig för den jag är. Slippa behöva bevisa en massa, bara för att.. Slippa vara nån jäkla piga!! Jag är så jäkla less idag, vill inte mera. :(

Tog på oss kläder och trotsade vädret. Gic...

2012-06-05_15_21 (MMS)

Tog på oss kläder och trotsade vädret. Gick bra till en början, tills det kom en riktig skur! Nästan så det rann längst med ryggen på en! Haha :) Men Kevin höll sig torr, tack vare sina regnkläder. Tur jag tog på han full mundering! :)

RSS 2.0