En måndag igen.


Daimglass, cherry coke och I rymden finns inga känslor. Vilken mysmåndag! :)


Kläder, kläder kläder!


Det är när man tvättar/tvättat som man märker hur mkt kläder man har! Satan vad jag har vikt tvätt nu. Men nu ligger allt där de ska, i lådor i skåpena! :) Äntligen börjar vi komma iordning.
Imorgon blir det en städ och handla mat dag. De behövs verkligen dammsugas här hemma! Har inte dammsugit sen vi flyttade in, för dammsugarn har stått i gamla lgh.. Men nu sååå.


Nu ska jag iväg på ett ärende på toan,

Vecka 30.

In i vecka 30 idag. De börjar närma sig nu! :o


Nu är bebisen drygt 39 cm lång. Ökningen i längd saktar snart av, men bebisen kommer att fortsätta lägga på sig vikt ända fram till födseln. Förmodligen väger den ungefär 1,3 kg nu.


-----



Är helt slut i kroppen!
Tvätta i torsdags, de gör jag aldrig om själv igen, dessa trappor tog kål på mig.. Fredags plocka vi ur det sista i lgh i Fbacka, lasta in lite i källarn här i Valbo. Sen in med skit till återvinningsstation, såg en människa där jag inte sett på 3 år nästan!? Shit, h*n var sig lik..
Idag var vi iväg till Ikea och handla, aldrig mer en lördag eftermiddag igen. Gick ju fan inte att gå där inne, dumma som vi är hade vi ju kunnat ta det ikv ist. Men vi fick ju med oss de vi skulle ha hem iaf! :) Längar tills man får åka dit och köpa saker till lillen sen, hihi.
Så man kan ju lugnt säga att mina ben är helt slut efter dessa dagar. Kan knappt gå ibland. usch..

De är rätt roligt att se på när B ska snickra ihop saker. Han tänker inte, utan bara gör. haha! Men de blev ju bra till slut, nu är det bara att få in trådbackarna i sina skåp.. :) Sen kan jag börja lägga in nytvättad tvätt.. Myyys!

Dagar i siffror.


http://www.blimamma.se/graviditetskalender

  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 29+5 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 1583 gram. *
  •  Bebisen är c:a 41,6 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 74% av graviditeten.
  •  Du har 71 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011

Ett slag för varje sekund.


Var till Bm idag på förmiddagen, allt såg bra ut. Blodvärdet? såg lite bättre ut sen jag börja käka järntabletterna iaf. Så får väl hoppas de blir nå framgång. Korvens hjärtslag låg på 148 nu och två kilo har jag gått upp sen sist.. :)

Igår köpte B en sån där tassimo maskin, han var helt exalterad.. Drack massa kaffe så han inte kunna somna sen, dryg skit! Så nu kan jag dricka varm choklad oxå, lyx. hihi :)
Hans jobbarkompis F var här och lämnade spjälsängen vi köpt av honom oxå, finemang :) Så efter i helgen kanske man kan börja göra ordning där inne lite, har ju lixom ingenstans att lägga saker nu när vi inte har nå byrå eller trådbackar. Så de blir Ikea i helgen :)

Ska iväg till gamla lgh ikv och flytta ordning lite av de som ska kastas. Tydligen har puckot som ska ha lgh efter mig bestämt att de ska tapetseras om där, och han ringde och sa det igår!? Smart kille. Man brukar väl kunna säga till tidigare, de är väl inte jag som lär ringa runt och fråga, eller? Lgh är ju fortfarande min..
Blir så trött ibland.

Känner mig på bättre humör idag, när jag fått vara ute och röra på mig. Klarar inte av att sitta bara, har gått hemma i 2 månader snart och börjar få psyk bryt redan.. Visste att de skulle bli så här, men vad kan jag göra när jag inte orka plugga? Hade jag valt att plugga denna termin hade jag ju ändå inte blivit klar och lär gå om de igen.. Onödigt med tid och pengar tycker jag iaf! Äsch!

Humöret på topp, eller inte!?


Känner mig ledsen idag. Alla ord som folk sagt snurrar runt i skallen på mig.. Varför? Jag orkar inte med såna här dagar, allt känns bara skit. Vill inte.

Jag vill må bra någon gång.

Vad en liten gumma kan gnooo..


Klev ju in i vecka 29 igår lördag. Tänk, om en vecka är det 30, helt sjukt, var ju nyss i v20.. De har gått snabbt, lite för snabbt kanske. Men tur de, vill ju ha ut min lille korv snart :)
Igår när vi låg i sängen och skulle sova, började han sparka och böka i magen, så B la handen på magen och så börja lillen trycka sin fot/hand mot Bs när han "kittla" tbx, de kändes lite obehagligt men mysigt på samma gång. :)


Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå. Hos pojkar börjar testiklarna sin resa från sitt ursprungliga läge nära njurarna till pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna.

Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.


-----

Mja, började städa ur lgh i Fbacka igår. Är inte riktigt van att ha en mage att tänka på, förr kunde man röja genom köket hur fort som helst när man skulle städa, men nu lär jag jobba saktare och de tar längre tid. Men de kanske blir bättre städat då? haha.. Är klar med badrummet och köket iaf, bara ugnen och frosta av frysen kvar. Sen ta resten av fönstrena, sen är det golven. Men lär ju få ut allt skit som står borta där, så de tar vi nog nästa helg. :) aja.. Kroppen mådde ju som den gjorde igår när vi var färdig å, shit.. Kändes som man sprungit ett maraton lopp nästan. haha!

Nu ska vi iväg och städa igen. Wiiiie.



Pojke eller flicka, vad tror du?


I brist på annat,


Pojke i magen

( ) Koppen lyfter du i örat för att dricka
( ) Du har ofta huvudvärk
(x) Du gillar inte citrus eller apelsinjuice
( ) Bebisens hjärtslag är 140 eller färre
( ) Du är sugen på kött och ost
(x) Du har svårt att andas och är ofta snuvig
( ) Du har klart urin
(/) Brösten är olika stora
( ) Brösten har blivit mycket större
(x) Du var knappt illamående i början
( ) Du och din mammas relation är sämre
( ) Pappan går inte upp under graviditeten
( ) På mackan äter du helst kanten
(x) Dina fötter är kallare än vanligt
( ) Du sover med kudden mot norr
( ) Bebisen ligger högt i magen
( ) Håret på dina ben växer ut fortare
(x) Din mage står ut
(/) Magen är klotrund och toppig
( ) Din pigmentrand är stark och markerad
( ) Du visar handryggen när du visar händerna
(x) Ditt hår är tjockt och glansigt
( ) Du sover helst på din vänstra sida
(x) Du känner dig ofta ledsen
( ) Det är synd om dig
(x) Du gick upp lite i början
(x) Tandköttet blöder inte eller bara lite
(x) Du har ingen svamp eller urinvägsinfektion
(x) Bebisen sparkar hårt och ofta
( ) Bebisen har hicka sällan / aldrig
(x) Du känner dig bekväm i din mammakropp
( ) Du har mycket halsbränna
Summa: 13

Flicka i magen

(x) Lite eller ingen halsbränna
( ) Du känner dej oattraktiv
(/) Babyn hickar mycket
( ) Babyn sparkar mindre, bökar gärna
( ) Du har lättare att få urinvägsinfektion
( ) Du har större risk att få svampinfektion
( ) Tandköttet blöder mycket
( ) Vikten går upp mycket i början
( ) Du är ofta irriterad
( ) Du är ofta arg
(x) Du sover helst på din höger sida
( ) Ditt hår är tunnt och matt
( ) Du visar händerna med handflatan upp
(x) Du har en svag pigment rand/ ingen alls
( ) Din mage är bred
( ) Du har en platå på magen
(x) Håret växer som vanligt på benen
(x) Bebisen ligger lågt i magen
( ) Du sover med kudden åt söder
( ) Fötterna känns som vanligt
( ) Du äter gärna mackans mitt
(x) Pappan går upp under graviditeten
(x) Du o din mammas relation är oförändrad
( ) Du var illamående i början
(x) Brösten har blivit lite större
( ) Brösten är lika stora
( ) Du har grumlig och blek urin
( ) Du kan andas som vanligt
(x) Du är sugen på frukt och sallad
(x) Bebisens hjärtslag ligger över 140
( ) Du älskar citrusfrukt och apelsinjuice
(x) Koppen greppar du runt om för att lyfta

Summa: 10

Sömn-testet



- Vad har du på dig när du sover? Ingenting. De är så jäkla varmt.
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) Just nu sover jag mest på rygg eller sida, lite obekvämt att sova på magen. Men när magen försvinner, då sover jag helst på mage :)
- Hur många kuddar har du i sängen?
två stycken.
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Ja ibland. Nu drömmer jag så sjuka drömmer så jag blir alldeles paff när jag vaknar..
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? Nja nångång kanske. Inget jag kommer ihåg nu.



Fick till headern nu oxå! Tack vare att jag satt och beklaga mig till syrran på msn, då funka de hur bra som helst. Hon måste ha nå magiskt över sig.. :) 

En snöängel i vår


Har äntligen fått bort viruset nu. Samma virus som förra gången, lär nog sluta besöka dom där "storbloggarna", haha. Fick återställa lite och så ladda ner nytt virusprogram så funka de suveränt igen, får jag hoppas! :)

Köpte oboy med daim smak idag, satan så gott! :) Nu behöver man ju inte köpa daim, utan bara mer mjölk. hahah typ. De funkar nog att dricka när man blir sötsugen iaf.

Blir nog sova tidigt ikv, så man är pigg att börja städa ordning lgh i Fbacka imorn.

Vindruvor är min passion, eller nåt!


Jag skulle kunna äta hur mkt vindruvor som helst, enda negativa med dem är väl att man bli så jäkla kissnödig. Och de behöver jag inte just nu, kissar ju fan stup i kvarten, hehe :) Men ändå kan jag inte sluta äta dem. Det är alldeles för gott. Det är nog vindruvor och choklad som har blivit min gravid måste ha tror ja. hehe :) Ingen som vet om de görs Daim med apelsinkrokant fortfarande?


 



B och jag käka från Natti natti pizzerian här i Valbo idag, och det kan jag säga att jag aldrig gör om igen. Har nog aldrig ätit nå äckligare! Kebaben smaka köttfärs och stripsen var dränkt i sås, och knappt nå sallad fick man heller.. Hmm.. Nej, aldrig mer!


Har nyss bäddat rent i sängen, så ska väl ta en snabb dusch snart och lägga mig och läsa bok. Har börjat läsa Nikki Sixx bok, från Mötley Crue, som B köpte förr. Den verkar rätt så bra än så länge. :) Dom har gjort några bra låtar, B spela alltid dem när vi åkte bil förr. Helt otroligt att han klara att bli fri från droger efter så pass många år!
Precis som boken Blondie jag läste förr, hon blev helt fri från droger. Den boken är värd att läsa kan jag säga, läste ut den på tre dagar.. :)


 


Just ja, vaknade imorse av att lillen höll på som mest. Tror han ville att jag skulle gå upp. hehe :)

Jag ger upp för ikv!


Skulle ge mig på ett försök att fixa bloggen lite. Ny header och sånt, men de sket sig ju totalt! Headern vill inte "fastna"!!

Nu är jag arg och orkar inge mer.

Som myror i byxan, fast på magen..!


Gudarns vad det kliar på magen vissa stunder, fy fan! Känns som de kryper över hela magen.. Får nog börja smörja med något mer en barnolja, den lindrar ju en stund iaf.. Hmm.. Fick ju hem mitt startkit från Allförföräldrar tidigare i veckan, så nu kan jag hämta ut sån där havandeskapsolja gratis.. :) kul kul. Får hoppas den hjälper lite mot klåda.


 


Ska även få hämta ut en body gratis på kappalh, och sen fick jag 25% rabatt på valfri vara. :) Suverääänt. Åh, jag har hittat massa med kläder från Lundmyr jag vill ha.. Dom säljer kläder från Lundmyr på alltförföräldrars hemsida, fick även 20% rabatt där, så de lär jag ju utnyttja.. :)


Hjärtat blev väldans glad över sockerkakan, min lilla gottegris :) Fast den blev lite misslyckad, då halva kakan fastna i formen, men de är ju ingen gourmet restaurang här hemma så de sket man i! :) Så vi käkade sockerkaka och vaniljssås till efterrätt. Bra gott var det, var ju urlänge sen jag käka sockerkaka.. Är ju inte så mkt för att baka. Funderar på att baka bröd nångondag oxå.. Nån som har någe bra recept? :) Man lär ju börja öva om man blir sån där bullmamma kanske. haha! :)


Man kan nästan tro att jag har ätit dålig chili con carne, magen studsar å har sig. Mysigt att även kunna se nu att han rör på sig där inne.. :) När han till och med kicka pappa B på hakan när han låg nära magen, men kan förstå honom, B sjunger inte så fint alla gånger. hehehe :)


Neee, smörja magen och gå till sängs kanske? Pussa lite på mitt hjärta som är så söt när han sover, tänk om han kunna vara så tyst och söt hela tiden, hihi :)


En sockerkaka, så väl ska smaka!


Ja, då har man bakat den första sockerkakan i denna lgh! :) Eller ja, den är i ugnen fortfarande. Hoppas den är god. Smeten var god iaf, den satt fint i magen den. Har varit sugen på sockerkakssmet länge och idag kunna jag inte hålla mig. hihi :) Undra om B kommer bli glad när han kommer hem? :)

 Tänk om den kunna se så här god ut sen!


Liza går mig verkligen på nerverna nu! Mitt tålamod är inte stort nu kan jag säga. Idag har hon skrikit hela dagen nästan, började redan tidigt imorse. Hon brukar ju vila ibland iaf, men inte idag tydligen! Och igår kväll skrek jag så högt till henne att sluta skrika, så jag blev rädd själv! Tycker hon kan ge sig nu. Hon borde ju förstå att de inte lönar sig att skrika så dant? Aja, älskar henne mest av allt ändå, min lilla fis :)


 


Nej nu ska jag titta till kakan och sen glo lite tv. Vänta på att hjärtat ska komma hem så vi kan äta god mat och kaka. ihih :)

Vecka 28.


Liten verkar tycka om att bada, han "skuttar" runt i magen som en tok. Hehe :) Han rör på sig mkt nuförtiden, ibland sätter han fart när Bs alarm på morgonen sätter igång. Lite komiskt.


Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Den blinkar med ögonen och har ögonfransar

Underhudsfettet bildas och skelettet utvecklas, även om det fortfarande är mjukt och böjligt. Benstommen hårdnar inte ordentligt förrän efter födelsen


----

Har börjat läsa en rätt intressant och urbra bok! Blondie heter den, handlar om en gammal kriminell svensk kvinna, vad hon har varit med om i sitt liv och sånt. Det går seriöst inte att sluta läsa den när man väl börjat. Ska nog forska lite om henne på google sen, Birgitta Andersson.


I lördags for vi upp till Norrfly igen, med fröken F och hennes sällskap. Fast in i huset kom vi inte, då det var meter hög snö. Tänker inte kravla runt i snön jag inte. Käkade på Max i Bollnäs innan, så vi åkte ju kanske inte uppåt i onödan. Det var skönt att komma iväg lite oxå.


Jäklarns vad halt det är ute nu, man vågar ju sig knappt ut. Inte så kul att dra omkull i detta tillstånd precis!



En vindruva till lunch.


Akta vilken god frukost/lunch jag fick till häromdagen! :) De måste jag äta igen.




Liza springer runt och "gnäller". Sune ser alldeles slut ut stackarn, han bara ligger och tittar på henne med ena ögat öppet. haha :) De är inte lätt att vara kille ibland.

Jag undrar ja hur försäkringskassan arbetar, jag ringde dem i tisdags om pappret och jag har inte fått det än. Trodde det skulle ta 2 dagar ja.. Jag gav dem ju min nya adress så jag skulle få det fortare, men icke då. Har dom skickat till gamla adressen ändå? De märks. Skulle vara skönt att få de där överstökat, så jag kan se hur mkt pengar jag får ut sen..

Denna veckar har verkligen sprungit iväg! De var nyss måndag ju!?

 Liza har hittat sin plats.. :) Nyfikna fröken.

Kan du tänka dig en framtid, utan cola? ...


... Nej faktiskt inte!

Haft en "spadag" idag, så nu är man fräsch ett tag till :) Men ansiktsmask ska jag nog inte ha nå mer nu, blir ju bara fet av dem. Kanske har med graviditeten att göra? Får göra med ansiktstvätt som vanligt ist :)

De var nån tarzan som ringt till B om bordet vi har står i Fbacka, B hade knappt förstått vad han sa, så han hade lagt på. hehe.. Men tydligen skulle människan ringa ikv igen. Får väl se om man får de sålt nu då.. :)


Lilla Liza hon är söt hon. Går och trycker upp rumpan i fejan på Sune, sen springer iväg. Tror hon är lite horny nu, börjar låta som så iaf.. Drygt. Sune kommer ha en jobbig vecka framför sig. Stackarn :) haha.



  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 27+6 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 1261 gram. *
  •  Bebisen är c:a 38,9 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 69% av graviditeten.
  •  Du har 84 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011

    Ser att när jag söker såhär att jag byter vecka på fredagar nu? Ska ju byta vecka på lördagar enligt min Bm. Hmm?
  •  

     

     

    Cornelis vreeswijk.


    Har setat och slö kollat lite på dokumentären om Cornelis. Han är nog den bästa trubaduren genom tiderna. Växte upp med hans musik/låtar, då min far älskar honom. Är nog döpt efter någon av hans Linnéa låtar oxå, men min far kan inte komma fram till vilken. haha, eller nåt! :)
    - Linnéa är den vackraste på jorden. Den sjöng han ofta för mig när jag var liten, han och goffe på landet.. hihi. Tyckte det var pinsamt då, men nu när man tänker efter var det ju rätt gulligt.

    Lillen i magen ska nog få växa upp med sådan musik oxå. Mest dansband kanske? haha :) Han verkar inte gilla hårdrock iaf, då börjar han sparka som besatt, synd om B. hahah!

    Idag åt vi en värsting middag, kött, strips och bea, med massa gurka och röd paprika till :) Bra tisdagsmat. Till efterrätt blev det semlor. mumma :)
    Sen köpte B vindruvor och salta chips till mig, för jag låg och beklaga mig igår när vi låg i sängen, att jag var sugen på det. hehe :) Vilken underbar man jag har!

    Fick även tag på försäkringskassan idag, kors i taket!, så nu ska dom skicka hem lappen till mig så jag kan fylla i om föräldrapenning. Tog ju bara så där 1 vecka för dem att svara, dom sa alltid att dom hade hög belastning när man kom fram.. hmm.. Aja :)

    Gu vad jag vill ha pengar, så jag kan börja inreda lillens rum..

    pöss pöss!

      Lite skillnad på bilderna.. :)



    Säg mig, hur kan en bild få en att må så bra?


    Får väl bli ett sånt där bildinlägg detta, då jag inte lagt upp bilder på länge.. Kul att kunna se tbx på senare :)




     Som sagt, fick ju köpa en del kläder av de förra som bodde i denna lgh, och fick med såna här, Shepard tofflor! Så jäklarns söta! :)

     Sune och Liza trivs som fisken i vattnet i denna lgh, springer runt runt. Har till och med börjat sova mer bredvid varann.. :)

     Sune tycker om att ligga på "överslafen" i soffan. Och precis när B skulle ta ett kort på honom, för han låg så sött, så jäspar han. haha. :)

     Denna lille filur fick Sune och Liza i julklapp av B. Men vi skulle nog ha köpt en till. För dom började dreggla på den båda två, så den kan inte lukta så gott just nu. Får nog köpa två nya, då dom inte leker med den längre. Luktar nog inte kattmynta om den längre, heh :)

     I fredags kväll, när B och jag satt och kollade på tv knackade det på dörren. Och utanför dörrn står en herre, och han kommer från brandsäkerhets tjosan. Och B det puckot släpper in honom, så det slutade med att vi skrev på ett papper på en brandsläckare för 4000kr!? 10 års garanti och sånt krafs. Avbetalning med 250 kr i månaden. Hur dum får vi vara? hahah! Men ska ringa och säga upp skitet imorn.. Den ser ju fräsig ut iaf, kromfärgad. haha! :)


    vecka 27.

    Klev ju in i vecka 27 igår, lördag. Han har börjat röra på sig mer och mer nu. Till och med B kan känna sparkarna och de mer nu.. Han tycker de är jätte roligt att ha handen på magen och lillen sparkar/puffar till den.. :)


    Nu väger bebisen nästan 875 gram och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

    ------

    Har inte hänt allt för mkt denna vecka.. Tagit de lugnt mest. Fixat och plockat, sånt som man gör när man har flyttat.

    Igår skulle vi ha åkt till förra lgh och städat och plockat lite. Men när vi kommer ut så startar inte bilen, inte ens klickar. Då har batteri helvetet laddat ur! Less jag blev, jag som var så taggad.
    Så vi gick in igen och kollade på Draktränaren, lätt den bästa teckande filmen hitills! :) Den borde ni se om ni inte har gjort det! Så jävla söt drake..
    Sen mot kvällen ringde dom som bodde i denna lgh förr och frågade om vi ville komma över till dem och kolla på lite barnkläder, sagt och gjort så gjorde vi de. Skit fina kläder :) Så nu har vi mera kläder till lillen, även ett sånt där gym dom ska ligga i.. Skulle även få köpa deras gåstol och "stol" till badkaret när läge kommer.. :) Skit snälla. 

    Idag har vi inte gjort mkt alls, B for iväg och jobbade lite på dagen. Sen kom fröken F med sällskap och lämnade nyckeln till gamla lgh, som herr F har haft. :) Dom hjälpte även till att starta upp våran bil så vi kunde fara iväg till Fbacka och hämta lite saker.. Tack så hemskt mkt för hjälpen!  :)

    Nu ska man väl torka håret lite och sen gå och lägga sig i sängen. Är så skönt att kunna ligga själv i ett rum och läsa. :)





    Det var en gång..


    ... En saga utan slut!

    Har satt upp gardiner i de flesta fönster igår, efter några om och men. Fästena till gardinstängerna passa inte, så B fick ta med dem till jobbet och slipa lite på dem. De sitter nämligen såna där gamla fästen i väggen i denna lgh och nya gardinfästena (såna man köper på ikea) passa inte i.
    Men sen så, fick han dit dem och gardinerna kunde sättas upp. Enda som är nu är väl att gardinerna är lite kort, men de ser ju rätt bra ut ändå faktiskt. Slipper man ha dem liggandes mot golvet och bli skitig, hehe :)

    Blev så sugen på baguette förr, så B och jag gick till tempo och handlade salami, smör och sånt och så käka vi de till middag. Satan vad gott! :) Måste vi äta flera gånger tycker jag.. nomnom.. :)

    Har badat andra gången denna vecka idag oxå. Rätt skönt, men de blir rätt varmt efter ett tag.. Kan tro man är i klimakteriat ibland, heheh :)

    Är inne på dag 3 med järntabletterna oxå, skulle ha börjat med dem förra torsdagen men de blidde inte så. Och så glömde jag dem i förra lgh i söndags, så de fick att man började med dem i tisdags då vi var där och hämtade saker.. :) Får väl se om de blir nå bättre eller om man ska köpa sån där blutsaft?

    pöss pöss!

    Askungen, jamen!


    Har legat och kollat på Askungen, 2 & 3.. Dom var rätt så bra faktiskt. Iaf 3an :) Den var det lite mer drag i, haha.
    Nu kollar jag på Ariel, men funderar på att börja plocka bland kläderna som man inte kan lägga nånstans! En liten B har spritt ut alla sina kläder i 3e rummet, så man kan knappt gå in där.. Så jaa..

    Just ja, igår kollade jag och B på death race 2 oxå, men den var ju precis som 1an.. Onödigt att göra en till film som ändå innehåller samma saker som från 1a filmen. Aja..

    Man kan ju lugnt säga att det är varmt i denna lgh! Var tvungen att öppna fönstret i sovrummet nu så de bli kallt där tills ikv, går ju knappt att sova.. De var ju inte precis nån värsting värme i förra lgh, men de vande man ju sig vid och de var skönt ibland, iaf nu när man är varm och svettig hela tiden, heheh! :)

    Nej, göra något nu kanske.. Så man inte slöar till för mkt. Sune och Liza trivs nog redigt bra oxå, dom räjsar som aldrig förr! hihi :)

    pöss pöss!!

     Liza tyckte om att jaga och bita i sin svans förr.. :)



    Oh mama I love you sooo!


    Ja, nu är man inflyttad och hemmastadd, typ.. Har fått upp de viktigaste sakerna, blir till att plocka mera imorn.
    Tackar min mor, syster och peter så hemskt mkt för hjälpen! :) Fast de blev så struligt i början fixade vi det allt.. Guld värda.

    Nu är det bara andra lgh att greja med så kan man lugna ner nerverna sen.. Städningen kan nog inte ta allt för lång tid om man hjälps åt.

    Nu ska jag fixa ner vlc så jag kan glo på nån film jag laddat ner som syrran sa skulle vara bra.. :)
    Syrran hade med sig kläderna upp till lillen oxå, jäklarns så söta och fina! Men jag tycker dom ser så små ut, hmm.. De märks väl om han kan ha dem eller inte :)

    pöss pöss!



    We are moving on! eller?


    Hur underbar familj har jag inte? Syrran, peter, mor och kanske far kommer upp imorn och vill hjälpa flytta. Haha, efter vi smörat lite för syrran och P! Syrran vill så gärna komma upp så hon sa inte nej iaf. :)
    Känns som det var evigheter sen jag såg dem sist och dom skulle gärna få komma upp utan att behöva hjälpa till. hihih :) Tror jag sist såg dem var när vi berättade att vi skulle få en liten. De var i v.16 tror ja? Shit...
    Jag längtar!

    Har kollat på Patrick 1,5 förut. Den är faktiskt rätt bra, men man blir lite irriterad på soc.. Hur dom tänker och sånt där. Tur man inte har behövt vara i kontakt med dom angående sånt där..

    Hoppas dom kommer ihåg att ta med sig min dator och kläderna till lillen.. :)

    Kom på de oxå att vi kommer nog inte ha någe internet i nya lgh, då dom inte har ändrat adressen än på tyfon.. Hur ska jag klara mig? haha :p Och så ska dom ju slipa/lacka golvet i vardagsrummet, undra hur lång tid det kommer ta när dom väl börjar? Hmm..

    Jag kommer sakna denna lgh.. De här var min första egna lgh och i denna lgh har jag lärt mig leva igen, kommit upp på fötter och börjat inse hur världen ser ut. :(

    pöss!

    1 januari - 2011.


    Idag kliver vi in i vecka 26. :) När vi var hos Bm hade lillen 144 i hjärtslag eller vad man säger..


    Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

    ------

    Igår var en spännande dag! Låg hemma och bara muttrade jag, kände mig helt värdelös! Hatar att må så där, att ha såna där känslor! Känns precis som förr och då får jag ännu mera ångest.. :(
    Men efter att hjärtat och jag pratat så blev de bättre, kom på lite bättre tankar iaf. Så jävla surt att jag skulle må sådär just på nyårsafton. Men på kvällen åkte vi till lgh iaf och sen kollade vi på fyrverkeri i Valbo. Orkade inte åka nånstans efter de, så blev att åka hem och kolla hur katterna mådde och sen sova..
    De var inte precis så här jag hade tänkt mig min nyårsafton skulle bli, men vad kan man göra? :) Jag kommer ju få en liten i april ist för ångest dagen efter nyår. haha!

    Talade med mor om järntabletterna oxå, hon tyckte jag skulle skita i dom och äta mera järnrik mat ist. Hon sa att tabletterna kan ta upp till 1år innan dom börjar verka. Hon hade käkat såna när hon väntade mig, eller om de var oss tre barn, och hon sa att dom hjälpte inte. Hon började käka lever och sånt ist och det blev mkt bättre! 
    Konstigt att Bm skriver ut piller ist för att ge en en lista på bra järnrik kost, de är väl bättre eller? 
    Hatar att man ska behöva ta piller mot allting snart! Kroppen kommer ju vara immun den dagen de verkligen gäller att rädda kroppen från något ont.. 
    Aja.. 

    Undra om vi ska till lgh idag? fan vill ha dit allting nu. Vi sitter ju ändå bara och stirrar ut i luften typ.. Men finns ju ingen som kan hjälpa att bära, suuuurt! 



     

    RSS 2.0