Säg mig, hur kan en bild få en att må så bra?


Får väl bli ett sånt där bildinlägg detta, då jag inte lagt upp bilder på länge.. Kul att kunna se tbx på senare :)




 Som sagt, fick ju köpa en del kläder av de förra som bodde i denna lgh, och fick med såna här, Shepard tofflor! Så jäklarns söta! :)

 Sune och Liza trivs som fisken i vattnet i denna lgh, springer runt runt. Har till och med börjat sova mer bredvid varann.. :)

 Sune tycker om att ligga på "överslafen" i soffan. Och precis när B skulle ta ett kort på honom, för han låg så sött, så jäspar han. haha. :)

 Denna lille filur fick Sune och Liza i julklapp av B. Men vi skulle nog ha köpt en till. För dom började dreggla på den båda två, så den kan inte lukta så gott just nu. Får nog köpa två nya, då dom inte leker med den längre. Luktar nog inte kattmynta om den längre, heh :)

 I fredags kväll, när B och jag satt och kollade på tv knackade det på dörren. Och utanför dörrn står en herre, och han kommer från brandsäkerhets tjosan. Och B det puckot släpper in honom, så det slutade med att vi skrev på ett papper på en brandsläckare för 4000kr!? 10 års garanti och sånt krafs. Avbetalning med 250 kr i månaden. Hur dum får vi vara? hahah! Men ska ringa och säga upp skitet imorn.. Den ser ju fräsig ut iaf, kromfärgad. haha! :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0