Mmm.

Var iväg och vägde lillen igår som sagt, och han väger nu 4085gram och är 55cm lång.. :) Ersättningen gör underverk tydligen, han kommer ju bli en liten knubbis om vi fortsätter med det.. Ska dit nästa torsdag igen och väga honom. Och just ja, igår tappade lillen sin navelsträng stump oxå, han börjar bli vuxen. hehe :)

Han har varit väldigt kinkig idag, och mitt humör har pendlat. Kan nog ha att göra med att jag äter för dåligt! Men han lugna ner sig lite nu ikv och somnade ovaggat i babysitern. hehe :) Behövde bara sätta ner han och röra till lite på den så den gunga till, så slockna han. Söt :) Har lagt han i sin säng nu, får se hur länge han sover. Tuttarna börjar ge med sig. haha.


B är iväg och badar med sina jobbarkompisar på firman. Kul! Blev lite lätt sur på honom faktiskt, känns så orättvist att han ska få komma ut och umgås medans jag ska sitta hemma, som vanligt! Känner mig som en gammal kärring.. Men jag får ju mys med världens finaste unge iaf :)

Ingen dålig degmage man fått! :)


    

Tuuudiluuu.

Mja, idag är första dagen jag är hemma med lilleman ensam. B började jobba idag på prov. Och än så länge verkar allt funka iaf. Lite gråt här och där, men de är för att jag är så seg med att värma ersättning och de. Stackarn, måste ha en så sölig mamma. hehe :) Men efter mat och gos så somnar han och sover i sin säng. Just nu ligger han och sover, men lär väl väcka honom snart, ska iväg till BVC och väga honom idag igen. Får se hur mkt han har gått upp.

Var iväg och skulle köpa amnings bh igår. Men de blev ju helt fel storlek såklart! Jag sa det till B i affärn att de kommer säkert bli fel, och ja, de blev det ju oxå!  Lagomt sur jag blev. Varför är amings bhn så små för? Vad ska man ha för storlek egentligen? Hmm.. Får prova i affärn när vi åker och byter, om man nu får göra de. Skulle ju vara skönt med en "riktig" amings bh.

Gu, vad jag hatar nätterna. Jag är så trött av mig och hatar att bli väckt! Så stackarn lär stå ut med att hans mamma är sur och grinig på nätterna, men jag försöker faktiskt hålla humöret uppe! Men de är inte lätt när lillen inte vill tutta som han ska och bara skriker. Men men, de går ju över! :)
Peppa peppa!!


BVC besök

Mja, en tant från BVC var hem till oss idag och gav oss en bunt med papper och vägde monstret. Han har gått ner i vikt igen, sen vi slutade ge han ersättning.. =/ Han vägde 3912 när vi blev utskriven från neonatal förra tisdagen, idag vägde han 3870 nånting.. Så hon tyckte vi skulle börja med ersättning igen, för han verkar inte bli mätt på min mjölk. Han tuttar och tuttar men de verkar inte komma så mkt mjölk som han behöver! Kan ju vara därför han varit på så dåligt humör dom senaste dagarna. Stackarn! Så idag fick han en slurk ersättning utöver mjölken, och han blev som förbytt. Mycket piggare.
Ska dit till BVC på torsdag och väga honom igen.

Fast nu ligger han och hans far och sover middag. Dom blev lite trött. hehe :) Skit söta.

Baby, baby, sit!

Idag fick Kevin en babysitter. Han verkar gilla den. :) Han blir lite chockad när han gungar till och blir "överfallen" av en liten björn. hehe :) Så söt så.

Idag har han somnat tidigt för en gång skull. Dom senaste dagarna har han varit vaken och skrikit så här dags, har inte gått att få honom lugn.. Men idag gick de bra. Vi höll honom vaken ett tag på dagen, så han skulle vara trött nu. hehe :) Men de går ju i perioder det där..

Imorse var han helt slut stackarn, jag vaknade vid 5 halv 6 och han låg och sov fortfarande, då hade han ändå somnat vid 12-1! Var tvungen att väcka honom för tuttsen läckte lite grann. heh. Så han tuttade och sen somna på 4 röda igen, sen vakna han vid 9 och tutta igen och sen somna. Trött kille :) Är bra glad att han sover på nätterna, bävar för den natten han börjar trotsa emot. usch!

Påskhelgen hade vi besök av Bs mor, far och syster. Dom kom upp med påskmat, B som smörade till sig. heh :) Var trevligt med besök, och Kevin fick träffa sin farmor, faster och plast farfar. Bs mor tog några kort på honom oxå, dom blev jättefina! :)

Igår var vi ut med vagnen på premiär tur oxå, den funka rätt bra. Kommer bli drygt för mig bara att släpa liggdelen i trapporna själv sen, den var rätt otymplig. Men men.. Jag kommer nog på nå bra sätt att frakta ner bebis sen :)


  

Att denna känsla finns kvar fortfarande, t...

foto0013 (MMS)

Att denna känsla finns kvar fortfarande, trodde den skulle försvinna.. Älskar min son mest av allt!

Snutte somnade sött äntligen efter lite ma...

foto0014 (MMS)

Snutte somnade sött äntligen efter lite mat. Han gillar att vara vaken på dagarna, tur han sover någorlunda bra om nätterna iaf. Inte lätt att vara liten :)

Kevin Anders Ove Larsson Nilsson <3


11/4 kl 08.32 hittade våran älskade prins ut! 4008gram lätt och 54cm lång. En riktig liten klump, :) Efter tre dagars kämpande, och krångel.
Han fick inte en lätt start i livet, men nu är han utskriven från sjukan och håller oss sysselsatt hela dagarna. hihi :)



Denna väntan, den tar kål på mig! Fick pil...

foto0068 (MMS)

Denna väntan, den tar kål på mig! Fick piller på sjukan igår så jag skulle kunna få sova lite. Och det gjorde jag oxå kan jag lova. Haha. Länge sen jag sov så bra! :) slem+josat gick förut idag iaf. Och just nu ligger vi i sovrummet, har burit in tvn hit. Bra mys :)

Haft känningar sen 3 inatt. De börjar bli ...

foto0067 (MMS)

Haft känningar sen 3 inatt. De börjar bli jobbigt nu.. Blir en tur till sjukan senare kanske, om de blir värre. Ryggen är värst, Usch!

1 dag!

Ja, 1 dag kvar. Alltså ska det lilla monstret komma imorgon. Men de tror jag inte han kommer göra.. Kommer nog kliva bra över tiden.
Fast har han inte kommit nästa vecka ska vi ringa Ul och boka tid där och kolla och ha oss. Så hoppas han kommer själv, så dom slipper sätta igång än. :)

Har varit ute på två promenader idag, lär ju försöka få igång honom. hehe! :) Jätte mysigt att gå omkring här i Valbo. Har sett många hus man skulle vilja ha och bo i. Drömma får man ju göra iaf :)

Jag och B har nog inte haft den bästa dagen idag, varit sur och irriterad på varann. Eller iaf jag på honom! Men vi har väl talat ut om saker och ting nu.
De är väl jag som har svårt att ha folk nära mig hela tiden, aldrig få vara själv och ha det tyst. Det är inte lätt att ha nån som ska tjata och prata hela tiden hemma! haha :) Nu när jag känner mig trött och hängig är det rätt skönt att få lite ensamtid ibland. Men då blir man ju anklagad för att vara grinig ist.. Tänk om han bara kunde förstå ist för att klaga! Äsch!!


Nu är det snart BB! :) Bajs på er.

Magkänsla

Mm, de börjar känns mystiskt i magen nu.. Men de är inte lätt att veta som förstföderska vad som gäller! De lär väl märkas inatt om det blir nå bebis. hihi :) Hoppas, hoppas!


Kokade nappar förut. Mykidoo nappar bl.a, haha. Man kan tro att jag gillar det märket, men faktiskt fick vi dem av ett par vi köpte barnkläder av förr. Dom som bodde i våran lgh före oss. :) Märks om den lille vill ha napp eller inte. Vissa barn tycker ju tydligen inte om napp..


Min syssling har fått en liten nu oxå, tycker alla pressar ut bebisar förutom jag. Orättvist!


NappKokning :)

foto0062 (MMS)

NappKokning :)

Nu såå!

Nu kan jag äntligen göra inlägg med mobilen. Har fått låna Bs samsung touch.. :) Mina andra telefoner verkar inte må så bra med mig, undra hur länge denna kommer orka med mig då? hahah.

Nu är det baddags och sen invänta BB! :)

Sune och Liza

bild002 (MMS)

Sune och Liza

Slött sa smeden..

Ja, ännu en slö dag. Har nyss diskat och ätit, inte samtidigt då! Tack å lov. Blev ris med sån där stark köttsås till, farbror ben.. De är rätt gott. :)

Volvon gick igenom efterkontrollen idag. Bromsarna tar nu mkt bra! hehe :) Så nu slipper vi bry oss i bilen ett tag framöver, till och med skatten är ju betald. Kors i taket!
På tal om skatt, jag fick hem sånt där skattetjosan idag. Och kors i taket, jag är skyldig CSN 258kr. Skrattretande! :) Men men, vad kan man göra?

Sune min lille prins, han är lite frysen av sig ibland. Han tycker numer att han får plats och ska ligga mellan mig och B när vi sover om nätterna. Inte det roligaste alla gånger, både ha en man och katt som tar upp hela sängen!
En större säng skulle ju faktiskt inte skada, undra om man ska börja spara sen? haha :)

Jag vill oxå..

Ja, jag vill oxå ha ut min lille!

Men säger stort Grattis till
E och hennes man som fick en söt liten tös idag! :)


Allt såg bra ut hos Bm. Har gått upp 90 gram, eller vad man säger. Så inte mkt alls! :) Trodde jag skulle gå upp hur mkt som helst, men hitills är det 11-12 kilo.. Hoppas jag inte går upp allt för mkt om jag ska amma sen, de är väl då man går upp som mest säger min mor. Hmm.. Aja de märks sen! Är glad jag inte ser ut som en stor köttbulle iaf..

4 dagar.

Ja, om 4 dagar ska han komma, tror ni?

Ska snart börja klä oss, B och jag, för att åka in till Bm, ska vara där halv 4. Vi har nyss käkat god frukost/lunch, musli och yogurt :)
Sen är det hem och glo. Blir äntligen av med B några timmar, han ska ner till jobbet och försöka få fart på bromsarna på volvon. Hoppas de lyckas! :) Skönt med lite ensamtid, blir lätt jobbigt att vara hemma samtidigt ibland. Men mysigt ändå :)


Hoppas allt gick bra för E idag oxå, som är på sjukan och får ut sin tös/pojke.. :) Lite avis jag faktiskt.

Rubrik

Mmm! Det är söndag idag igen.
Och om mindre än en vecka är vårat monster beräknad att komma, fredagen den 8e april.. Trodde aldrig dessa månader skulle ta slut, dom har ju nyss börjat? Snabbt har det gått, har knappt förstått att jag ska bli mamma, och ha en person till att bry mig om. Att skydda med mitt egna liv.
Inte förens monstret ligger i min famn, kommer jag nog förstå att denna underbara varelse är min. Som jag har skapat! Eller ja, med hjälp av B då, hihi :) jag längtar!

Vi missade tvättis idag! Surt, vaknade halv 1. Skulle börja tvätta vid halv 12. Så nu lär jag ner och boka om igen, har nog aldrig missat tvättis så här många gånger förr. De kanske har att göra med alla dessa trappor och att min kropp är lite trött nu? Orkar verkligen inte ha tvättis längre! Tur B hjälper till iaf, men ändå. Skulle vilja ha en maskin hemma, men de är ju en viss person som vill behålla badkaret. haha! :) Får försöka hitta en liten maskin att ställa in där, som man kan tvätta barnkläder med iaf. Skulle vara perfekt!

Och ja, jag förstår inte vad som tagit åt B idag! Han har diskat och lagat mat och nu byter han på kattlådan.. Hmm.. Jag tackar inte nej till detta iaf, mer diskning åt B! haha :)

Ett äventyr.

Har nyss kollat klart på, Sammys äventyr, tecknad film. Den var faktiskt bra :) Handlar om en liten sköldpadda och hans äventyr.

En filt att snutta på..!

Var iväg till Barnens hus tidigare idag och kollade på grejor. Köpte 4 snutte/amnings filtar i olika färger och motiv, 4 för 99 kr. Inte illa. Men gu så dryg dom är personalen som jobbar där, jag frågade lite snällt om vilka som anses bäst och skönast för ungen och mysa med och man får ett snäsigt svar tbx. Aldrig mer kommer jag att handla där! Svindyrt och dålig personal. Fast det kanske är hon som hade pms? Hahah.
B köpte även en liten spargris han ska ha stå ute på byrån i hallen, så han har koll på alla småpengar. Hehe, söt är han :)

Sen funderade jag och B på vad vi skulle hitta på, ist för att åka hem och glo tv igen, som vanligt. Så vi tog en tripp till Owe jansson´s här i Valbo. Ingen av oss har varit där tidigare och folk säger att det ska vara bra, och jäklarns vad grejor dom hade där! :) Man gick ju som på moln, så nu har vi hittat massor med saker vi ska köpa när vi blir rika igen. Oj oj oj.. :)

Snart ska vi äta lasagne. B har gjort alldeles själv, undrar om man vågar ut i köket? Man brukar lägga av en rejäl suck efter att han varit där ute, och man kommer ut dit och ser hans mästerverk! haha :)



Vecka 39!

Ingen bebis än! :( och jag börjar få bra ont i kroppen nu.. men han tycker tydligen det är mysigt att böka runt där inne i magen.


En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.

Fostervattnet, som var klart från början, är nu mjölkaktigt från allt det som avsöndrats från bebisen under graviditeten, bl a hudceller som ömsats för att ge plats för den nya hud som växer underifrån.



 vecka 37.



RSS 2.0