En filt att snutta på..!

Var iväg till Barnens hus tidigare idag och kollade på grejor. Köpte 4 snutte/amnings filtar i olika färger och motiv, 4 för 99 kr. Inte illa. Men gu så dryg dom är personalen som jobbar där, jag frågade lite snällt om vilka som anses bäst och skönast för ungen och mysa med och man får ett snäsigt svar tbx. Aldrig mer kommer jag att handla där! Svindyrt och dålig personal. Fast det kanske är hon som hade pms? Hahah.
B köpte även en liten spargris han ska ha stå ute på byrån i hallen, så han har koll på alla småpengar. Hehe, söt är han :)

Sen funderade jag och B på vad vi skulle hitta på, ist för att åka hem och glo tv igen, som vanligt. Så vi tog en tripp till Owe jansson´s här i Valbo. Ingen av oss har varit där tidigare och folk säger att det ska vara bra, och jäklarns vad grejor dom hade där! :) Man gick ju som på moln, så nu har vi hittat massor med saker vi ska köpa när vi blir rika igen. Oj oj oj.. :)

Snart ska vi äta lasagne. B har gjort alldeles själv, undrar om man vågar ut i köket? Man brukar lägga av en rejäl suck efter att han varit där ute, och man kommer ut dit och ser hans mästerverk! haha :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0