Tur att de var lite kyligt ute idag, så Ke...

2012-05-30_15_43 (MMS)

Tur att de var lite kyligt ute idag, så Kevin fick prova sin nya mössa från Mykidoo :) Han passa rätt bra i rött. Lite tröttsamt med bara blått och svart tycker ja. Haha :)

Har varit in till soc idag på möte och läm...

2012-05-29_12_23 (MMS)

Har varit in till soc idag på möte och lämnat in papper. :) Kevin vaknade lagom till vi kom fram dit, efter att ha sovit en timme! Han hade hur roligt som helst med alla människor där, sprang runt och retades med alla, haha! Han är inte blyg av sig han inte. :) Så nu har jag träffat min handläggare iaf, fast skulle inte ha henne så länge tydligen.. Får se hur detta blir! :) Nu är vi hemma iaf, och myser runt. Kevin tröttnade på att sitta i vagnen igen på vägen hem, så han är glad att vara hemma :)

Kevin fick en ny keps idag, och två par so...

2012-05-27_15_57 (MMS)

Kevin fick en ny keps idag, och två par solbrillor. :) Kepsen ville han ge bort till kassörskan på coop när vi var och handlade mat å, tacksamt! Haha :)) Han fick även lite mer sandlådesaker och en kanna :) Har varit en mysig dag idag med, även fast vi inte spenderat så mkt tid ute =/ ( Ja, jag vet att vagnen är skitig. De är banan, inte måsprutt. Haha! )

Idag har det varit full rulle sen kl 7 Imo...

2012-05-25_13_05 (MMS)

Idag har det varit full rulle sen kl 7 Imorse! Kl 11 tog vi bussen bort till köpis och postade paket och hämtade paket. Sen for vi in till stan och mötte upp Emma och Ebba, köpte subway och satt oss i "parken" och käkade. Kevin vaknade lagom till dess, haha! Barnen fick springa och leka lite. Sen var det dags för lilleman att fotas, och Gu vad duktig han var! :)) kommer bli skitbra bilder! Väl hemma var det klädprövning och mat. Sen tog jag och Kevin en snabbdusch och nu ligger han och sover sen en timme tbx :) Blir lugnt resten av kvällen, skönt när det kom lite regn efter en varm dag!

- Lille du..

Det är hemskt. I förrgår slog snoret till igen, och denna gång var den utvalde, jag..!
Jag blev helt off och orkade ingenting. Men ner i källaren gick vi iaf, men de var bra jobbigt. Varmt och snorig, är ingen bra kombination.
På kvällen sen blev det en bit värre, kunde knappt äta, utan var helt täppt i näsan.. Men de var på natten de blev som värst, låg och skakade som ett asplöv och kunde inte sova. På det så vaknade Kevin flera gånger oxå, pga att han knappt kunde andas eller frös, tror ja.. Så de blev att hämta ett till täcke och sova med, så somnade jag till slut. Men vaknade toksvettig och varm, halv 8 ist!

På morgonen fixade vi det vi brukar, välling, byta blöja, kläder.. Sen låg jag däckad i soffan fram till 10! De är fan hemskt!!
Kevin somnade vid 11,20 och vaknade 14,30! Tokskönt för en annan att få lägga sig och slötitta på tv och sova lite! Vaknade och mådde mkt bättre :) Tänk vad lite sömn kan göra när man är sjuk.. Otroligt.

Och inatt har vi sovit bra, både Kevin och jag. Jag tror vi börjar bli bättre nu. Kevin är inte lika snorig och varm som dag 1. Jätteskönt :)

- Mitt hjärta tar semester..

Som alltid, när man skriver eller säger något. Så blir det så..

Det dröjde nämligen inte länge, efter jag skrev förra inlägget igår, innan lilleman fick feber! Han blev alldeles kokhet. 38,6 hade han i temp.. =/
Så han fick en alvedon efter lunchen och sen hopp i säng.. Sov sin vanliga eftermaten timma.. Och vaknade rätt så mkt piggare :)

Var lite drygare på kvällen när han skulle sova för natten, han somna vid 19 och sov en timme, och ville inte alls somna om sen! Han var kokhet igen, så han fick en alvedon..
Så de var ju bara att ta upp honom och sätta sig med honom i soffan, så han satt still.. Så vi kollade på tv han och jag, och jäspade ikapp. haha :) Han blev svalare i temp iaf, tur nog! Han somna om vid kvart över 22, så han fick se lite av BB, haha :)  
Sen har han vaknat och gnällt hela natten typ, så jag är rätt slut. Men fick sova till halv 8 iaf :) Inte lätt att vara sjuk och inte kunna andas när man sover, tycker så synd om honom =/

Men idag verkar han piggare iaf. Tog tempen imorse och den låg på 37,1. Han är inte jättevarm, :) Lagom temp som han alltid har, känns de som när man tar på honom. Men de är snorigt och han är alldeles rödögd och varm om kinderna.
Så jag undrar om det är tänderna eller bara en liten förkylning? Men han har ju aldrig blivit så här förr när det kommer tänder, då har dom ploppat upp som ogräs utan att vi märkt något.. Haha :))


Njaa, funderar på om en liten behöver lite mat i magen och en sovstund snart.

- Var ligger landet, där man böjer bananerna... ??

Ingen som har 1miljon att ge bort ?? ;))


Har en snorig hulk här hemma idag! Stackarn.. :) Märkte igår kväll när han skulle sova att han andades så tungt, och hostade lite grann..
Så ja, imorse märktes de mer väl att han var snorig.. Nyser en massa gör han oxå. Hoppas de bara håller sig till snor och inte en massa feber och sånt. De har vi ju inte tid med nu!
Blir nog att leka hemma idag, skippa parken för en dag. Verkar inte bli så roligt väder ute heller !! Så får lilleman krya på sig lite :)


Annars då, jo.. Helgen har varit mysig. Slocknade på soffan vid halv 23 i lördagskväll, och vaknade vid halv 24.. Så de var bara att göra sig klar för natten och hoppa i säng! Var så skönt med lite lugn och ro, när Basse var iväg! Haha :) 
Innan dess fick jag och Kevin beök av Emma på kvällen, :) Han tyckte de var jätteroligt med besök, och slocknade fortare en kvickt vid läggdags.. haha :) Sen blev det skitsnack till halv 21 och Emma drog till stan..

Igår söndag, segade vi mest runt. Var ut och lekte i parken, inne och lekte.. Fick besök av Basses jobbarkompis på kvällen.
Sen var det bara att invänta BB! Och satan i gatan vad less jag är nu, upprörd!!! De var så JÄKLA NÄRA att han fick kliva ut, men NEJ DÅÅÅÅ!! Så jäkla trist att Rodney försvann å :((


Och ja, på tal om rubriken. De är Kevin som blitt så överförtjust i bananer nu! Så fort han ser dem på affärn så ska han ha en, och har man handlat de och de ligger i påsen hemma, rotar han fram dem! haha :)) Ligger dom på bänken hemma, sträcker han sig sådant att han når dem.. Sötunge :)




- Vagabond..



Har haft en trött och kinkig kille här hemma idag. Enda sen han vakna imorse vid kvart över 6 har det varit gnäll.. Han slocknade i famnen på mig vid halv 10 imorse, en timme tidigare än vanligt. Han vakna vid kvart över 11, sen var det lunch vid 12. Sen höll han sig i lugn ett tag, men började gnälla igen. Lekte, gnällde, lekte, gnällde.
Då blev jag less och tog med han till soffan och satt med han i famnen och kollade tv, så han skulle komam till ro lite.. Då slocknade han igen!
Så just nu ligger han och sover! Jag är inte van vid detta. Han brukar ju sova efter lunch, 1-2 timmar.. Hoppas han inte börjar med detta på allvar, då kan vi ju inte göra någonting om dagarna om han ska börja sova förmiddag och eftermiddag igen... =//
Får väl försöka få till ett bra schema om det blir så.. Men han kanske bara är trött eftersom han inte sov så bra middag igår, och höll låda till sovdags. För natten har han sovit bra! Eller vädret? Ja, vem vet..












 




- Öppna dina ögon..

Jahapp,..

Igår var vi och kikade på lägenheten! Fick sällskap av Emma och Ebba.. :) Tur att den ska renoveras, skulle nog inte trivas där annars nu.. Och uteplatsen var ju inte att hurra över, =/ Men som Emma sa, de går ju att fixa ordning, bara man har lite pengar.. :) Så får kolla vad staket och sånt kostar, skulle ju vara bra att ha.. Så man kan släppa ut hulken på bete ibland. Hahah! :))
Badrummet var nyrenovert oxå, skapligt snyggt och fräscht!!
Så när vi kom hem och det blev en stund över, när Kevin sov. Fixade jag ihop beställningen om renovering.. :) Hoppas det fixas snabbt.. Så jag slipper plocka upp och ner sakerna på en gång..

Var även förbi komvux och sökte till hösten, vi kom dit en kvart innan dom stängde tror ja.. Tänkte inte på att de blir halvdag eftersom de är röd dag idag! :) Men ja, nu är det gjort iaf. Hoppas jag kommer in på det jag vill.


Lite trist att Kevins pappa jobbar idag, han ska tydligen jobba hela helgen. Men men :) Vi får roa oss på egen hand.



- Tävling :)

 

"Jag tävlar hos Monia om en personlig almanacka från personligalmanacka.se, tävla HÄR du med!"


- I ett hus nere vid stranden...

Sitter och försöker komma på hur jag vill ha det med tapeter och golv i lgh, går sådär. Skulle behöva ha en bok att titta i ist för på datorn. Så man kan få lite verklighetsuppfattning, om hur de kan se ut!
Ringa och höra med GG imorn om dom har någon bok att låna ut.. :) Första gången jag väljer/gör sånt här oxå, så vet ju inte riktigt vad som passar ihop!!

Ska man ha ljusa eller mörka tapeter i Kevins rum, mönster eller "slätt" ??
Fondvägg i vardagsrummet??
Mörkt eller ljust golv/vägg i hallen ??













- Åh det regnar och regnar..

Nu är kontraktet på lgh påskrivet! Och nya tapeter och golv ska jag få, nyrustat! Fan så härligt :)) Jag längtar tills jag får välja vad vi ska ha..

Willys hann vi med oxå! Mat och blöjor till Kevin följde med hem, ny storlek på blöjorna. Då dom andra jag köpte och provade var lite stora! Men dessa satt perfekt :)
Traskade sen vidare mot komvux, men kom till receptionen där en minut innan dom stängde! Lagom deprimerande !! Får göra ett nytt försök imorgon :)


När vi kom hem blev det lite bus och sen var det matdags för lilleman. Sen tog vi ett dopp i badkaret, var ett bra tag sen vi badade ihop. Så passade på nu :) Rena och fina blev vi.

Nu ligger lilleman och sover iaf. Jag väntar på att min kära vän ska komma hem med mat! :)










Trött kille, somna i soffan :) Hihi. Aldri...

2012-05-09_09_57 (MMS)

Trött kille, somna i soffan :) Hihi. Aldrig hänt förr. Först lutande han sig mot min axel och la sig sen ner. :) undra om jag ska lägga in honom i hans säng?

- Jag vill inte ha dig...

Japp, uppe i Gävle är vi igen. Att de inte funkar att bo med någon längre? Vad gör jag för fel? Hmm.. Hoppas Basse orkar med oss tills vi flyttar iaf, Kevin och jag :) Resten behöver vi inte gå in på.

Ska in och skriva kontrakt på lgh idag !!! Wohooo.. :) Hoppas den är fin bara, har ju inte ens sett den, men är man i stort behov av en lgh så skiter man nog i det vaaa... ?? Har inte tid att vara kräsen.

Ska nog förbi komvux på vägen hem, hittade två utbildningar som verkade bra i höst :) Hoppas, hoppas. Förbi Willys ska vi nog oxå, köpa lite blöjor och sånt. Köpte och provade willys blöjor förr (till Kevin), och dem funkade rätt bra, och är lite billigare.. :) Ajaaa..


Kallt och mysigt väder ute idag :))








Kevin tycker han är en liten bebis fortfar...

2012-05-08_10_36 (MMS)

Kevin tycker han är en liten bebis fortfarande :) Men får inte plats riktigt i den där stolen! Vi har nyss kommit in, varit i lekparken en stund, sen gick vi runt på gården :) duktig kille! Försöker få tag på Kevins pappa oxå, så jag vet hur det blir med maten. Men de verkar lurt! Han sitter säkert nånstans och solar/latar sig. Haha :)

Undra när allt ska börja kännas bra? Hur s...

Undra när allt ska börja kännas bra? Hur ska jag få allt att fungera? Jag längtar tills vi flyttar och får börja om på nytt, bara Kevin och jag. Undra.. Om de kommer funka? :) Jag vill så gärna få ordning på livet, känna att jag kan göra och fixa allt för min son, SJÄLV. Slippa vara beroende av andra hela tiden. Jag älskar och avgudar min son. Han är mitt allt!

Moster Sandra döpte Kevin i "fågelbadet" v...

2012-05-02_15_31 (MMS)

Moster Sandra döpte Kevin i "fågelbadet" vid minneslunden, när vi var på kyrkogården idag! Dom lekte även plundrare, herregud hur ungen höll på! Hahaha! :)) Kevin fick även träffa hästar för första gången, ögonen höll på att ploppa ut nästan, dom blev så stor. :))

RSS 2.0