- Var ligger landet, där man böjer bananerna... ??

Ingen som har 1miljon att ge bort ?? ;))


Har en snorig hulk här hemma idag! Stackarn.. :) Märkte igår kväll när han skulle sova att han andades så tungt, och hostade lite grann..
Så ja, imorse märktes de mer väl att han var snorig.. Nyser en massa gör han oxå. Hoppas de bara håller sig till snor och inte en massa feber och sånt. De har vi ju inte tid med nu!
Blir nog att leka hemma idag, skippa parken för en dag. Verkar inte bli så roligt väder ute heller !! Så får lilleman krya på sig lite :)


Annars då, jo.. Helgen har varit mysig. Slocknade på soffan vid halv 23 i lördagskväll, och vaknade vid halv 24.. Så de var bara att göra sig klar för natten och hoppa i säng! Var så skönt med lite lugn och ro, när Basse var iväg! Haha :) 
Innan dess fick jag och Kevin beök av Emma på kvällen, :) Han tyckte de var jätteroligt med besök, och slocknade fortare en kvickt vid läggdags.. haha :) Sen blev det skitsnack till halv 21 och Emma drog till stan..

Igår söndag, segade vi mest runt. Var ut och lekte i parken, inne och lekte.. Fick besök av Basses jobbarkompis på kvällen.
Sen var det bara att invänta BB! Och satan i gatan vad less jag är nu, upprörd!!! De var så JÄKLA NÄRA att han fick kliva ut, men NEJ DÅÅÅÅ!! Så jäkla trist att Rodney försvann å :((


Och ja, på tal om rubriken. De är Kevin som blitt så överförtjust i bananer nu! Så fort han ser dem på affärn så ska han ha en, och har man handlat de och de ligger i påsen hemma, rotar han fram dem! haha :)) Ligger dom på bänken hemma, sträcker han sig sådant att han når dem.. Sötunge :)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0