Mitt liv, mitt allt! Älskar dig.

2011-11-17_15_18 (MMS)

Mitt liv, mitt allt! Älskar dig.

Onepiece



Jag är med och tävlar om att vinna en onepiece hos http://mansondusts.blogg.se. Som är sydd av en Mamma som heter Alina.


Ojsan

De har inte blivit mkt skrivit här, men verkar ha besökare ändå! :p Fräsigt. De har hänt en del sen sist. Orkar inte skriva om det, räcker med att de snurrar i skallen på mig dagligen.

Igår tog jag och Kevin en promenad till Köpis och handlade lite. Lära ändå posta ett paket som skulle ha postats förra veckan, (märks att jag varit seg och orklös). Så blev fattig av det besöket, som alltid. Känns som dom blåser mig på pengar varje gång jag handlar där. haha! :) Men aja.
Sen kom vi hem, försökte lägga Kevin igen för han skulle sova före lunch, men icke. Han skulle leka. Även fast han somnade i vagnen på väg hem var han inge trött längre! Hmm.. Men fick han att sova EFTER lunch iaf :)

Sen såg jag på Fb att Martinas vän sökte folk att tatuera/pierca. Så skrev och frågade om hon kunde skriva Kevins namn och datum på handleden, och det kunde hon. Så Martina och jag for in till henne efter Kevin sovit färdigt. Så nu har jag ett minne för livet på handleden, får hoppas de läker bra och sådär. Att de inte blir nå skit.. :)
Funderar på om man ska låta henne pierca läppen nästa månad? Sån där monroe kanske, eller meduza eller vad det kallas för :) Snyggt.

Är helt slut i kroppen oxå, blöder och äter knappt ingenting! Har tappat orken totalt. Började förra veckan när blodveckan kom, jag gick ner mig totalt. Sen hjälper det ju inte att Kevin har börjat sova jättekonstigt om nätterna nu! Han vaknar nästan varje timme eller varannan. Skit drygt :/ Skriker och sen somnar om när man tagit upp honom och lagt han igen. Han vill inte ha mat. Men de verkar inte vara tänder på G, vi har itne sett eller känt någe i munnen. Kanske har att göra med att han lärt sig så mkt på kort tid? Krypa, ställt sig upp.. Han har ju även börjat ställa sig i sängen nu, så när man kommer på nätterna ibland står han och grymtar. =/ Less. Han som hade så bra sovtider förr, från 20-8.. Utvilad man var då. Känns som ett minne blott. hehe.. =/

Varit och fixat ett minne för livet! Hoppa...

2011-11-29_16_43 (MMS)

Varit och fixat ett minne för livet! Hoppas de läker bra. :)

Jaa..

Vet inte vad man ska skriva om allt. Tankar och funderingar. När ska jag få må bra? När jag ska behöva slippa tänka på problem, på allt som tar emot. Så fort jag blir glad och känner för en bra framtid, är det alltid något/någon som ska komma och begrava allt igen.


En sak vet jag iaf, att jag aldrig kommer lämna Kevins sida. Hur less jag än är på allt! Hur ofta jag än tänker att han skulle ha det bättre hos någon annan, att jag inte kan ge han den kärleken han behöver! Men jag älskar ungen mer än mig själv och gör allt för honom. Men i dessa stunder känns allt bara skit.


Hur kan en människa få mig att må såhär? En person jag tycker om och ville dela mitt liv med. Allt är över, det finns inget Vi mer.

Promenad

Vi tog oss en promenad bort till köpis idag, jag blev så sugen på sån där kyckling gulcurry. Sen blev det en sakta och lång promenad hem så Kevin fick sova lite. Så han sov en timme iaf :) Skönt var det att gå. Men man kunde tro att Valbo gått i ide, de var bara liv borta vid skolan vid Vretas. Många som var ute med hundarna oxå, men det var ju lunchtid så :)
Sen kom vi hem och käkade, Kevin gröt och jag kycklingröran. Mumma :)


Just nu är det full rulle här hemma. Kevin är överallt och ska stå mot allt. Även idag ramla han bakåt från bordet och slog i skallen, även fast jag sagt åt han. Tänk om dom kunna lyssna.. :) Stackarn.

Min mobil är mupp igen! Nu funkar inte ljudet alls, :( Jag hör inte personen som ringer och inte dom mig. Och när jag filmade Kevin hade den inte fått med ljudet. Ååh, blir så less. Kevin får ju alltid tag på den och håller på och spottar och fräser med den. Unge.. Får undersöka den när jag får tid, vad som står på :)

Krypa

Kevin har börjat krypa "ordentligt" nu.. :) Så nu tar han sig fram både genom att hoppa som en groda och krypa. Duktiga killen :)

Lång natt!

Gick och la mig i sängen vid 21 igår!! Men somnade inte förns vid halv 23 tror ja. Fick sova till halv 8 imorse och sen somnade jag om när jag lagt Kevin igen vid kvart över 9 och vakna vid kvart i 11. :)) Så lite har jag ju sovit iaf, känner att de behövs. Tur Kevin sover ett tag på morgonen :)

Just nu ligger han och sover igen, han fick mellis och sen blidde han trött. Prinsen min :) Skulle aldrig byta bort honom! Han har fått mig att inse vad livet är.
Basse stack iväg och ska byta till vinterdäck på firmabilen, han tog även med Kevins däck till vagnen, har ju punktering i fram! Drygt. Vill ha en ny vagn, en smidigare.


Undra hur allt ska bli? De finns inte hur många bägare som helst!

Köpis

Kom hem vid halv 6 ungefär. Vi missade småstadsliv, de höll ju inte ens på en timme, dåligt! Men de var inte mkt att gråta över, har ju inte ens sätt filmerna. Lite grann första filmen. Men hade ju varit kul att se dem uppträda.
Så vi käkade och shoppade på coop ist. haha :) Mysigt.


Kevin har badat med pappa sin, (kors i taket!!) och nu har jag lagt honom till sängs. Får se om han sover hela natten eller om han vaknar igen.. Han har nog inte sovit sina timmar idag tror ja, men han somna när vi gick hem från köpis iaf. Så han har ju sovit 3tim sammanlagt iaf, tror ja :)

Han ramlade baklänges och slog bakhuvet i golvet förut oxå. Så han blev ju inte så jätteglad, och jag trodde han hade lärt sig en läxa. Men nej, påt igen bara. Jäkla bord!

De känns som det blir att natta sig själv tidigt ikv. Har slösat för mkt energi på att vara irriterad!

Less

Att jag ens trodde på dina ord! Aldrig mer. Så less nu så jag skakar av matthet!


Vi håller på och fixar oss, ska till köpis och kolla på Småstadsliv typerna, med Emma och Ebba.. :) Roligt, få komma ut och tänka på annat ett tag. Hoppas Kevin sover lite oxå, så jag slipper få en sur unge ikv och på köpis. Men ska snart slänga i han lite mellis, så blir det att gå iväg sen, då borde han ju bli trött. För han ska ju sova runt 2tiden.. :)

haha!

Såg att mitt sms till Basse hamnade här oxå. Ooops. Nu lär ni tro att vi lever på snabbmat, delvis sant. Men igår orkade varken jag eller basse att laga mat. Jag var inte alls sugen på falukorv. Men hade Basse sagt att vi hade fiskbullar (som han gav till katterna igår kväll, för vi glömde köpa kattmat ) hade jag hellre ätit det! Potatis och fiskbullar i hummersås, finns de nå goare eller? :))
Nej, pinsamt att smset hamnade här, hela vårat matliv blev exsposed! (stavning?) hahah :)


Försöker få min älskade att sova, men han vill leka i sängen. Fast han är trött..

Hemma nu efter en halkig promenad. De var ...

2011-11-17_14_50 (MMS)

Hemma nu efter en halkig promenad. De var vällingburken från Nestlé och Kevins Nya Mysdress i paketen! :) hoppas han kan ha dressen bara. Hmm

Bebis somna precis när vi kom fram till kö...

2011-11-17_14_15 (MMS)

Bebis somna precis när vi kom fram till köpis. Så nu har vi handlat och hämtat paket. Och nu är vi på g hem igen. Får nog gå en långsam runda så han hinner sova lite :)

trött

Slocknade på soffan. Sovit 1timme tror ja, Trött? - ja. Kevin slocknade vid halv 10 och vakna vid 11. Så nu ska vi snart äta lite lunch sen SKA vi traska iväg till köpis och hämta paketen. Måste. Vill så gärna se vad det är jag fått, har fått från nå sport wave ab.. Hmm? Sen är det nog vällingburken från nestlé :) Hihi. Sen ska vi nog shoppa lite våtservetter till Kevin oxå. Orkade inte iväg igår, för Kevin somnade hemma här och sen blev det matlagning när han vaknade, och sen slapp i soffan.


Igår lyckades han hälla ut en burk med vatten som stod på bordet i vardagsrummet ( han har börjat ställa sig på knäna och håller sig mot saker, och rycker tag i saker på bordet ) Tur nog hällde han det inte över sig, :) haha.
Han somnade även vid 19 igår och sov till halv 8 imorse. Men vaknade imorse vid halv 5 och dryga med mig. Men somnade om igen :) Hungrig pojk.

Jag och Kevin har bäddat rent i hans säng!...

2011-11-16_12_28 (MMS)

Jag och Kevin har bäddat rent i hans säng! Mys :) snart ska vi nog ut och hämta paket borta vid köpis. Om herrn vill :)

Tvättdag igen

De är nå fasen vad mkt kläder vi har att tvätta. Undra om vi hinner tvätta allt idag? Mest våra och Kevs kläder. Skit grisar vi :) Börjar tvätttiden vid 4, men Basse kommer inte hems förns halv 5 om dagarna, så blir att springa ner då. Sen iväg att handla till dagens mat, potatis! :) Sen fläsk och svampsås till det, I Love IT!

Inatt fick jag sova ostört. Kevin slocknade vid 20 igår, och sov fram tll 8 imorse utan att klaga! :) Men som vanligt när jag väl får sova så vaknar jag vid kvart över 7 / halv 8. Så det var bara att ligga kvar i sängen och mysa i väntan på att Kev skulle vakna :)
Han slocknade nyss nyligen i sängen åt fel håll, han låg och bråkade med sina sängkompisar och blev lite trött, så vände på honom och nu sover han :) Utan klagomål. Han är som en helt annan unge att få i säng på veckorna, men på helgerna bråkar han som attans. Tror det har med att göra att Basse inte låter honom ligga och grymta i sängen sin. Han tar upp honom så fort han piper till nästan.. De funkar ju inte i längden. Sen blir ju Kevs och mina rutiner "förstörd" när Basse är hemma, typ. haha :)

Och vagnen, ja. Nu har jag ju fått för mig att jag vill ha en ny vagn. Men behövs de? Jaaaa. :) Men får se, annars kanske han får en ny vagn till 1års dagen eller nå. Får diskutera och fundera med Basse. 

Kollar på lyxfällan, repriser från förr. Kul att behöva försörja sina barn som bor hemma, fast dom jobbar och tjänar egna pengar! Dom betalar inte ett jota. Sjyst. Och deras flickvänner bor där oxå ?? Så föräldrarna får ta lån och allt där till för att kunna betala räkningar. Stackarna. Skicka ut ungjävlarna!!

Dilemma!

Åh jag har sånt dilemma, om man ska köpa vagnen eller inte! Basse tycker det är onödigt nu när det börjar närma sig jul och vi ska köpa julklappar. Och att den vagnen han har är i bra skick och funkar tills han blir större och behöver byta.. Så ja.

Negativt med vagnen är ju att man inte kan vända styret på den, eller sittsen. :( Så de funkar ju kanske inte att ha nu när han är så liten? Men jag har hittat en annan vagn, Emmaljunga Cerox, den kan man vända styret på. Och liknar lite denna vagn jag vill ha. Men den fick man inge åkpåse och det med till :(

Ååååh. Varför skulle jag börja kolla på vagnar föör!?? bajs bajs bajs!! Jag som alltid velat ha en Emmaljungavagn..

Emmaljunga!

Har hittat en jättefin Emmaljunga vagn! Typiskt när man inte har nå pengar :( Den finns i Sandviken på någon loppis, undra om man kan åka dit och kika på den. Och kanske boka den tills man får pengar..?
Det är en sån här vagn jag alltid velat ha, sån fundera vi på att köpa först. Men då blev det Teutonian ist.. :) Fast den börjar kännas jobbig, så stor och pluffsig.

Jag vill, jag vill ha denna!

http://www.blocket.se/gavleborg/Emmaljunga_Scooter_37086276.htm?ca=5&w=1

Trött!

Jag är så trött. Orkar ingenting! :( Vad händer? Jag vill vara pigg och glad, som förr. Inte blir irriterad för minsta lilla.. :(


Söndag kväll

Har precis kastat två pojkar i badet. Får se hur länge dom orkar bada :) Basse håller på och lär honom simma. haha! De skvätter vatten överallt och ungen skrattar, oj oj..

Idag är det farsdag, och vi har väl inte firat sådär jättemkt. Ätit god mat och Basse fick sovmorgon till halv 11, innan jag och Kevin gick in och väckte honom :) Basse gjorde även en jättegod lasagne, den satt gott i magen! Duktig han ibland.
Kevin har sovit bra idag, men han är jäklig att få i säng just nu. Bara gråter! Jättejobbigt :( Men när han väl somnar sover han bra. Men vissa nätter vaknar han och gråter.

Har skrivit önskelista till tomten idag oxå. :) Får se vad man får.


Nej nu ska jag hjälpa Basse :)

- Det är bara du, som får hjärtat mitt att slå.

7 månader!

Jaaa, för att idag blir ju lille herrn hela 7 månader! Fort det går.. Och mkt har han hunnit lära sig!


* Sitter nästan stadigt, de tar sig för varje dag som går! De är ju roligare att stå och krypa! De kliar för mkt i baken på honom för att han ska kunna vara still. haha! :)

* Kryper alldeles galant, eller han "hoppar" fram som en liten groda. Och fort går det när han är ute efter något!

* Lärt sig klättra har han gjort oxå, roligast är att klättra på pappa när han ligger i soffan. Och sin babysitter!

* Äter mat helt galant oxå, välling till frukost och nattmål. Burkmat till lunch, olika mellis och gröt till middag. Sen en massa majskrokar på det.  :) Och banan, muums.

* Två små söta tänder har han fått oxå, och det är nog flera på gång. Mkt dreggel nuförtiden :)

* Pratar på som aldrig förr, spottar och fräser. :)

Hmm vad mer finns att skriva? Han drar fortfarande 74/80 i kläder. Och är en riktig skitgris numer, klädhögen börjar växa! :) Han slappnar bäst av när jag sjunger "lille du" för honom, fast jag har gjort om texten lite så den handlar om honom. Han gillar när man spelar musik för honom, då slappar han oxå av och somnar bättre. Han gillar "imse vimse spindel" och "i ett hus i skogens slut".. Han gillar även när man drar honom på ryggen och armarna, då blir han lugn och skrattar (ibland). :) Att bada är en favorit oxå!

Finns mkt att skriva! :) Han är min lille prins.



Blubb

Var väldans seg imorse, när herrn ville upp vid 7! Hmm.. Har han bytt tid nu igen? :) Andra dagen han vill upp så tidigt. Men han somnar ju om ca 1och halv tim efter såå.. :)
Han var inte allt för glad inatt. Och jag och Basse blev osams som vanligt när herrn gråter, för jag får panik och blir irriterad på att en människa står bredvid och stressar! Så Basse tog honom inatt, kors i taket! Detta skulle jag behövt när Kevin var nyfödd och ville upp på nätterna och käka varannan timme!
Ajaaa. Nu sover han iaf igen, får se hur länge :)

Vi har hunnit städa och dona idag iaf. Blev plötsligt städsugen efter kl 11.. :) Och det behövs ju dammsugas mer ofta nu när herrn vill krypa runt överallt. Han höll på att välta ut hinken med skurvatten oxå! Allt ska undersökas, hehe :) Lasse Stefanz ur högtalarna oxå! Kevin gillart :) hihi.

Så fort man hör en låt med Lasse blir man helt plötsligt på bättre humör och glömmer allt annat! Underbart. Tänk om man kunna ha dem på dygnet runt? haha. :))

Har fått på mailen att Kevins overall ligger borta på coop och väntar på oss, så blir väl att traska dit sen när herrn vaknat och käkat igen :) Hoppas han kan ha den!! Pumpa hans däck på vagnen ska vi nog göra oxå. Ena däcket fram mår inte så bra.

Det är dags att köpa ny kamera nu. Blir inga bra bilder alls nu förtiden! Så trist. Bara sudd.

Morot är bra för tänderna. :) omtyckt

2011-11-10_13_53 (MMS)

Morot är bra för tänderna. :) omtyckt

Hittade en fin mössa i Kevins låda när vi ...

2011-11-10_11_02 (MMS)

Hittade en fin mössa i Kevins låda när vi vek hans kläder :) haha

<3


Kevin ville hjälpa till och ta kort på kläderna till tradera igår. :)




sommarjobb

Sitter och finular på när vi ska skicka Kevin till dagmamma. Till somarn eller hösten? I sommar kommer jag ändå inte ha någe pengar, så då skulle det ju vara skönt att få jobba ihop lite.. Men hur lätt är det att få sommarjobb då? Börja plugga kan jag ju inte göra till somarn, de lär jag ju göra till hösten, om nu min utbildning finns kvar! Hoppas. Måste ju skicka in pappret snart, hur göra? =/

Basse kom hem med fel blöjor idag, less. Avskyr dom där jäklarna med "spännen", nu när jag är van med byxblöjorna. Ungen ligger ju inte still när man ska sätta på blöjan, går ju inte att spänna den! Lär köpa byxblöjorna imorn kanske. :) haha.

Haha, vad roligt värsta pojkvänsakademin är! :))

Muuu-ms


Klutten somna om vid halv 22 igår. Efter mkt mys och lek :) Provade ge han fullkornsvällingen oxå, den gick ner. Fick köpa en hel kartong sån av M. Tack :) Så han sov till 8 imorse. Skönt. Men jag var upp och tittade till honom vid halv 3 inatt tror jag det var. Och han sov så sött, min prins. Han ligger just nu och sover middag :) Får se hur länge han sover idag då..

Har slängt ut en massa vinteroveraller på tradera nu. Som Kevin knappt ens använt, hade ju turen att han kom när värmen började komma. :)
Får hoppas vi får något av det sålt iaf, pengar är alltid bra. Har massor med mer kläder i hans garderob, men vet ju inte om jag vill sälja det. =/ Svååårt.




Happ

Lillen somna igen vid halv 18. Hurra! Och vaknade nu, vid 19.45.. såååå, de är egentligen nu han ska läggas i säng för att sova för natten. Kul att se när herrn behagar att somna om nu då, känns som det blir en sen kväll idag. Men jag kan ju inte tvinga ungen att vara vaken när han är jättetrött!

Jag råkade somna på soffan igen, efter vi käkat. Farligt de där! :) Men lite utvilad är jag iaf. hahah!



Nej om jag ska underhålla min kära son som håller på och drar i mitt nattlinne, för han vill upp i soffan. Just ja, fick hem en provblöja från pampers, och testade den idag. Tycker fortfarande det luktar varm choklad om dem! Usch. De ska vara Libero :))

Sova sova..

Kevin tog en lång sovstund idag, från halv 11 - 2. Han brukar annars bara sova 1 och en halv timme typ, på två gånger. Alltså sover han 3tim om dagen, oftast. Men inte idag :)
Råkade somna jag oxå på soffan, efter att jag kokat hans flaskor och grejat lite. Skööönt :) Men drömde helt wierda drömmar. Hmm..

Men nu är det full fart efter lunch och majskrokätande. Lyckades klippa hans naglar oxå, och det behövdes. Han river sig i ansiktet hela tiden! Unge..
Väntar på att Basse ska ringa och säga när han rör sig hemåt, så vi kan börja med maten. Tror han är i Sandviken och grejar idag. :)

Jag och Kevin lekte lite med camen nyss.. haha :) Vilken linslus jag har :)

 Kevins spottmin. :)

  Kevin visar sina små tänder! Hihi :)

God morgon !!

Ja, pluttesnutten sov från kl 19 igår till 9 imorse! :) Snacka om trött bebis. Fast han var uppe vid halv 6 imorse och käkade, de kan jag förstå. Men somnade om igen.
Tänk om jag oxå hade lagt mig vid 7 igår, vad utvilad jag hade varit, men såklart kan man ju inte sova. Lära ju passa honom oxå, inge roligt när han hostar. Men inatt hosta han knappt någonting, snoret är på väg ut nu! :))
Han sov som en liten gris.

Basse kom hem vid 22 igår :) Så vi kollade lite på tv och sen gick vi till sängs. Somnade rätt fort kan jag tala om! :)

Nu är en liten på rymmen!

Ännu en bild från samma lekstund.. :)

Header

Har lite lätt tråkigt. Så gjorde om headern, blev inte som jag ville. Men de blir det ju aldrig när jag grejar med bloggen! haha :)
Bilderna är från ner kevin leker med sin pinguskallra, han är 4-5månader kanske? Gullungen min :)

Och Basse har inte kommt hem än, så han blir nog sen. Kom han inte hem till 21 skulle jag inte sitta uppe och vänta på honom, tror jag han sa. hahah! :)

Sicken natt!

Vid halv 12 inatt började Kevin föra liv. Fick han inte att bli tyst heller, så de blev att ta upp honom och så fick han ligga med mig och Basse i våran säng. Tror han blev skrämd av något? För han brukar inte vara svår att få tyst på när han vaknat och skriker.. 
Han somna om iaf efter lite vaggande och sjungande, men sen vakna han igen efter en stund och hade världens hosta ist! Riktig sån där torrhosta =/ Gav han lite vatten så blev det bättre, men vi vågade inte ha han i sin säng igen.
Vi ringde även barnrådgivningen och kollade med dom hur man kunde bota hosta. Och hon sa att vi skulle ge han mkt vätska, jummen helst.
Men han somnade om iaf. Och han fick ligga i sängen med mig och sova, Basse la sig på soffan! Haha :) Trång säng. Och jag säger det, aldrig att jag sover med den där lille igen! Att en så liten klutt kan ta så mkt plats. Höll på att ramla ur sängen när han tröck sig mot mig, la sig raklång tvärs över sängen! haha. Så det sluta med att jag oxå la mig tvärs över sängen, och det var ju inte den skönaste sovstilen jag haft, men vi tog oss igenom natten iaf och vaknade vid 8. Lagom segt, då vi somna om vid 2 kanske? Och han vaknade några gånger och hosta och vred på sig. Dryg natt..

Så denna dag har varit bra seg för oss alla. Lagom kul att både jag och Basse börjar bli dålig oxå, så vi är ju bra seg pga det. Hatar att vara förkyld !!

Kevin ligger just nu och sover iaf, han har badat och lekt en massa. Och Basse stack iväg och ska jobba lite borta på köpis. Han skulle inte bli sen, sa han. Men man vet aldrig med dem där! hehe :)
Lite läskigt att vara hemma här själv, speciellt nu när Kev är dålig, jag är som en hök på honom nu! Han har redan vaknat några gånger och snörvlar och hostar. Åh, vad jag inte gillar när han är sjuk! Tycker så synd om honom!! =/

Mina pojkar! :) älskar er.

2011-11-05_19_24 (MMS)

Mina pojkar! :) älskar er.

Mysigt :)

2011-11-05_19_24 (MMS)

Mysigt :)

Tända ljus

Kevin sov perfekt inatt, efter att vi gett honom näsdroppar och försökt suga rent nosen på honom! De gör jag nog aldrig om igen, fy.. Men de kom knappt ut nå snor, så.. Han vaknade vid 8 imorse, pigg som en lärka. som vanligt. hihi :) Snoret verkar ge med sig, tur det.

Idag har vi inte gjort ett jota, rätt skönt. Känner mig så jäkla seg, pga snoret. Ja jag har blitt snorig jag oxå! De killar och jäklas i nosen. Hoppas jag inte får feber! Skönt att Basse varit hemma idag, så han fått underhålla Kevin lite :)

Nu snart ska vi iväg och tända ljus på kyrkogården här i Valbo. Mysigt :) Efter det ska vi hämta upp Fredda, Basses jobbarkompis, vid tågstation. Han har varit ute på äventyr :)

Jag vann fleeceoverallen på tradera, märks när den kommer hem om han kan ha den! (Håll tummarna !!) Annars åker den ut på auktion igen. Den verkar eftertraktad.. :) Undra om man ska slänga ut Kevins overaller på tradera, som han hade när han var nyfödd/mindre. Kan man ju kanske tjäna en slant :)

Nej, börja göra sig själv och liten klar kanske. Baj baj :)


Oroligt..

Ja, lilleman sover lite oroligt. Men det kan man ju förstå, de gör man ju själv när man är snorig och inte får den luft man behöver. Natten som var, var väl jobbig men han sov ju sina timmar iaf. Basse hjälpte till (kors i taket) och nattade om honom när han vaknade och var ledsen.

Just nu ligger han och sover, men har vaknat några gånger. Jag vet ju inte om han gråter för att han är hungrig eller trött, men han somnar ju om iaf. Så hungrig kan han ju inte vara? Han fick ju mat innan han la sig, men han sög ju inte i sig hela flaskan. Så de blir väl att försöka ge han lite välling igen sen när han vaknar.
Han är pigg och glad annars när han är vaken. Så han bryr sig inte så mkt om snoret tydligen, och det rinner ju ut så det sitter ju inte fast. hehe! :) Eller vad man ska skriva.. Men Basse köpte nässug och näsdroppar idag, så blir det täppt så kan vi ju hjälpa han lite iaf.

Han har lärt sig att klättra idag oxå. Han hittade sin babysitter (som han knappt använder nu förtiden) och försökte ta sig upp på den. Dåligt chockad jag blev! Han satt sig på knä och höll på när han fick tag om den. Och när vi har honom i soffan klättrar han över oss och tar sig till nästa person i soffan. Som en hulk på speed är han! hah :) De går framåt fort, och han blir så glad varje gång han lär sig något nytt. Så roligt att se :)

Försöker hitta en fin fleeceoverall till honom oxå. Har hittat en på tradera, hoppas man vinner den :) Men det är stl 74 på den, undra om han kan ha den? Han skulle behöva en sån.. Nu innan han börjar använda sin vinteroverall, som han fick av M. Hans kusin hade den när han var liten. Roligt att de har sparat den i 11 år? :) Väldigt fint skick på den. Han får ha fleecejackan och termobyxor så länge iaf!

No sleep

Kommer seriöst inte kunna sova inatt !! Han låter för illa. Blir att traska iväg till apoteket imorgon och köpa sån där snorsug och nässpray. Tycker så synd om honom! Han vill ju så gärna andas genom näsan. Dumma snor !!
Palla upp framändan på sängen med böcker ska jag göra oxå, men de blir ju lite drygt om han behagar att vända på sig. Lägga sig med huvet där fötterna ska vara. Hmm..
Han vakna nyss och grät lite, tog upp honom och usch vad det snörvlar i näsan hans. Men nu verkar han ha somnat om iaf, får se om han vaknar någe mer. Får lägga mig i sängen vår snart iaf, pilla med telefon eller nåt.


Min plutte =// Hoppas han är bättre imorgon!

Snoris

Min plutt börjar bli sjuk igen =/ Alldeles snorig och hostar. Men tur nog verkar han inte ha feber iaf. Får se hur denna natt blir, låter inge roligt när han andas när han sover.. Fy.

Hoppas han blir bättre och inte sämre!

LÄGENHET !!

Ååååh, de finns en lgh på bottenvåningen som blir ledig snart !!! Så jävla drygt bara att den som står först i kön har så satans mkt poäng. =/ Fatta vad skönt att få flytta neråt i trappen bara, för jag trivs bra i denna trapp. Bara kunna köra in vagnen i lgh när Kevin somnat efter en promenad, slippa kånka på honom uppåt och han vaknar och vägrar somna om!

Åh vad jag vill flytta, nu helst!

Grävmaskin

Har varit och träffat pappasambo borta vid Köpis, kom nästan precis in. Kevin tyckte det var skoj att kolla på pappa när han jobba, det lilla han kolla iaf. haha! :)
Sen somna han i vagnen när vi gick hemåt och jag trodde han skulle sova vidare i sängen sin när vi kom hem. Men icke då! Han skulle upp och leka ist, så visst. Får se hur denna kväll slutar, övertrött bebis? :)

Har städat och grejat idag bara innan vi gick iväg. Kevin gillar dammsugarn, hah! Kryper efter och drar i sladden. Tok. :)


Ikväll ska Basse och jag försöka hinna se Smurfs innan läggdags. :) Men Basse lär väl lägga sig tidigt, då han ska börja borta på köpis igen vid 4 imorgon bitti. Inte ett dugg avis ja!! :) Sen ska han jobba söndag kväll oxå, och sen kanske ledig måndag. Får la se hur det blir :)


Nej nu ska jag försöka underhålla min blonda son till vilddjur.

Plutten!

Det märks på både mig och Kevin att vi är glada att vara hemma. Kevin sover hur bra som helst nu. :) Han sov från 21.00 till 09.00 idag. Wohoo, utvilad mamma, nästan iaf :) Undra om han hade sovit längre om jag inte gått in till honom imorse? När han låg under täcket och mös. haha :) Så rädd har jag nog aldrig varit, tänk om han inte hade andas... :( Fy..

Matstolen funkar hur bra som helst, :) Han gillar den. Han fick även nya mjukdjur från Ikea, musen gillar han mkt. Den sover han med i sängen oxå. Den smakar gott :) hihi.
Han utforskar lgh mer och mer nu. Ser så roligt ur när han kryper iväg när han fått syn på något, eller när han möter en när man kommer från hallen. Han är snabb den där! Hinner inte långt bort innan han far iväg.


Har skalat potatis och ställt på spisen. Bara vänta och se när Basse ringer och säger att han är på g hem. Han skulle bli sen idag. Han skulle fixa något inför imorgon. Han ska börja greja borta vid köpis, den nya entrén tror jag det var. Så kanske ska kliva iväg dit imorn och kolla :)


Neee, nu ska jag glo lite på tv. :)

Idioter!

Less jag blir när jag kollar runt på FB och ser människor skriva dumma saker om en person jag känner och håller av! Hur fan kan man vara så falsk som dessa personer är? Vad gick fel i deras liv? Tror dom att dom är så mkt bättre än andra? Fast dom går hemma hela dagarna och inte ens har råd att köpa mat. Så uppkäftiga, men när det väl kommer till kritan har ju dom ALDRIG sagt nå dumt om någon, dom gillar ju verkligen personen! Ååååh.
Dumt att inte bara lägga ner och bry er om erat eget liv ist, och sluta höra av er till denna "värdelösa" människa. Det skulle ju bli så mkt bättre då? Men de är ju så, utnyttja personer är ni jävligt bra på, men att sen hjälpa tbx de går inte alls.
Dom som utgör sig för att vara den bästa vännen är ist den som är falskast.
Idioter hela bunten. Så skönt att slippa er !!

Haha !!

Lilla herrn skrämde skiten ur nyss nyligen...

2011-11-02_09_16 (MMS)

Lilla herrn skrämde skiten ur nyss nyligen! Jag tyckte det var så konstigt att han inte vaknat, han brukar vakna vid 8. Men nu var kl 9 och ingen bebis uppe! Jag gick in i hans rum och kollar i sängen, ingen bebis! Han har rymt tänker jag. Men hur?! Sen ser jag ett par fötter sticker ut från hans tjocktäcke! Lyfter upp de och ser ungen ligga där under. Andas ut! Han har alltså vänt sig och ligger som pippi långstrump. Fötterna på kudden och resten av kroppen under täcket. Och tydligen låg han riktigt bra! :) rädd mamma bara.

RSS 2.0