Äntligen!

Äntligen hemma, hem ljuva hem!! :))

Kom hem vid 18.00 ungefär, svängde även förbi Köpis och hämtade ut två tröjor jag vunnit på tradera. Innan jag åkte ner till Etuna. En till mig och en till Basse :) Mysigt. Fast inte likadana.
Har plockat in alla kläder till sina riktiga platser, så jag slipper göra det imorgon. För imorgon ska Kevin och jag baaaaara vaaaara. Njuta av lugnet här hemma :) Hihi.

Dessa två veckor nere i Etuna har sprungit förbi. Skulle ni fråga mig vad jag har gjort, skulle jag behöva tänka läänge! Känns som jag varit där en helg bara. Hmm.. Kaos kallas det kanske ?

Kevin har badat och inspekterat hemmet lite när vi kom hem. Han fick krypa runt naken, och såklart passade han på att kissa. Samtidigt som han kröp. haha! :) Token. Tur han skulle bada efter inspektionen.
Nu ligger han och sover, efter lite om och men. Krävdes en halv flaska välling innan han kopplade av. Förstår inte.. Han har jättesvårt för att koppla av nuförtiden.

Och just ja, Kevins nya bilstol funka perfa !! :)) Den är vi mer än nöjd med.

Äntligen på väg hem till Gävle! Blev strul...

2011-10-30_15_48 (MMS)

Äntligen på väg hem till Gävle! Blev strul, som vanligt. Var tvungen att svänga förbi barnenshus och köpa en ny bilstol till Kevin. Han satt som en, ja jag vet inte vad i besafen när han sov. Höll på bryta nacken av sig när Basse bromsa. Så nu blev det en britax highway. Och kan med sanna ord att den är bra mkt bättre! Nu sitter han bakåtlutat med nacken och inte med hakan mellan bena! Får leva fattigt nu, men de gör vi väl alltid en då såå. :) allt för bebis

Tittut :)

2011-10-28_14_28 (MMS)

Tittut :)

Mitt liv, mitt allt! Får sån ångest och kä...

2011-10-27_14_46 (MMS)

Mitt liv, mitt allt! Får sån ångest och känner mig så värdelös när jag beter mig illa mot dig! Men jag älskar dig med hela mitt hjärta och kommer aldrig lämna din sida. Jag ska bättra mig!! Men de är inte lätt att kunna bete sig när omgivningen inte är bra. Alla råkar ut för min arghet just nu. :(

Syster hitta en mössa till Kevin! :) hahaha.

2011-10-27_15_57 (MMS)

Syster hitta en mössa till Kevin! :) hahaha.

Har precis kommit hem efter en dag på Tuna...

2011-10-27_18_34 (MMS)

Har precis kommit hem efter en dag på Tunapark. Aj mina fötter! Syster bjöd på thaimat och sen började rundvandringen. Kevin fick nya vantar, mössa och dregglisar av mormor. Och jag fick ny vinterjacka och halsduk. Tackar man ju inte nej till, även fast det är som det är..! Men ack vad jobbigt det är att gå 3 tjejer. Mamma springer åt ett annat håll än oss andra. Drygt. Kevin hade roligt iaf. :)

Så tyst och lugnt. Få andas lite för mig s...

2011-10-27_10_32 (MMS)

Så tyst och lugnt. Få andas lite för mig själv! Kevin sover och mamma är ute. Men när Kevin vaknat och ätit lunch ska vi iväg till Tunapark och shoppa lite med syster! Synd att man inte är allt för rik bara. :( har gjort av med alldeles för mkt pengar redan. Fy..

Jag är helt slut i psyket! Är arg och less...

2011-10-25_19_45 (MMS)

Jag är helt slut i psyket! Är arg och less på fan allt. Jag vill åka hem nu så allt blir som förr! Orkar inte mer. Att folk inte kan ta hänsyn och respektera vad jag säger. Som håller på och "förstör" min unge. Aldrig mer. Värsta är ju att de går ut över Kevin när de blir så här. Men ja jag är ju en värdelös mamma.

Är på väg hem från syster. Har spenderat d...

2011-10-26_17_51 (MMS)

Är på väg hem från syster. Har spenderat dagen med henne. :) Kevin är nästan nyvaken och lekar med sin råtta, som syster döpt till schoffsan. Hehe..

Gu vad jag saknar min stumpa där hemma! Me...

2011-09-24_12_20 (MMS)

Gu vad jag saknar min stumpa där hemma! Men snart får jag träffa henne. :)

De går undan nu! För var dag som går tar h...

2011-10-25_19_44 (MMS)

De går undan nu! För var dag som går tar han sig mer och mer framåt. :) han har upptäckt kablarna och mormors vardagsrumsbord och duk. Haha. Det ska dras i allt :) ut i hallen tar han sig å.

Det är inte lätt att få en bild på vilddju...

2011-10-24_12_00 (MMS)

Det är inte lätt att få en bild på vilddjuret nu förtiden. Han är inte ens still när han ska äta! Haha :) men nu ligger han och sover sen halv8. Lugnt och stilla, tur nog.

Gu vad jag saknar min kära sambo! 2v har v...

foto0006 (MMS)

Gu vad jag saknar min kära sambo! 2v har vi varit ifrån varann snart. Men de känns skönt att slippa varann ett tag, bli kär på nytt :)

Hittade ett kort på Kevin i mors mobil. De...

dsc00263 (MMS)

Hittade ett kort på Kevin i mors mobil. Det är sen i somras i juli. Lite skillnad :) han har växt bra mkt.

Hade en glad herre ikv. Men som blir ledse...

2011-10-22_19_10 (MMS)

Hade en glad herre ikv. Men som blir ledsen när han ska sova, och jag blir less på att han ska hoppa runt i sängen och slå huvudet i väggen! Tycker inte om resesängar. Men han somna till slut när han fick ligga själv och grymta lite :)

Håller på och färgar håret. 1år klara jag ...

2011-10-21_14_25 (MMS)

Håller på och färgar håret. 1år klara jag mig i från det iaf! Men nu blev jag less och vill ha förändring. Boka klipptid nästa vecka oxå kanske? :) färgen blev ljusbrun, får se om de blir nå. Jag som kämpa så dant förra året för att få bort det mörkbruna. Haha!

Ligger i sängen och bråkar med vilddjuret....

2011-10-21_08_39 (MMS)

Ligger i sängen och bråkar med vilddjuret. Aldrig en lugn stund när han är vaken! Han håller på och river sönder mormors fina tidningar. Haha!

Nu kan jag skicka mms igen! Det var ju ins...

2011-10-14_12_47 (MMS)

Nu kan jag skicka mms igen! Det var ju inställningarna på mobilen som var fel, jävla comviq att installera fel !! Tur man är smart och kan fixa själv :) men jag är nere i etuna iaf därför det inte blir så mkt uppdaterat pga att mor inte har någon dator. Men vi lever iaf. Kevin kan snart krypa, tar sig framåt :) tänder på gång oxå. Stora killen nu

Hos mormor finns det mkt leksaker! Kevin h...

2011-10-18_17_02 (MMS)

Hos mormor finns det mkt leksaker! Kevin har kul :)

Grodhopp

Kevin ligger på golvet och ålar/kryper åt alla håll och kanter. Han gör små grodhopp framåt, ser jätteroligt ut :) Han står på alla 4 och gungar lite lätt sen tar han i med benen och hoppar lite lätt framåt. haha :) Han är inte dum den där ungen !! De dröjer nog inte länge innan han tar sig framåt hur lätt som helst.


Han sov från ca,1900 igår till 08.00 imorse. Men han vaknade vid 01.00 och fyllde på med lite välling.

Och ja just ja, när jag kom ut i köket inatt när jag skulle göra välling, var det nå vitt på golvet vid kylskåpet, trodde det var glass först. Men sen öppna jag kylskåpet och ser att det är mjölk i hela undre delen! Kul, ett oöppnat paket mjölk har läckt, hmm.. Väckte Basse så han kunde hjälpa mig fixa det medans jag matade Kev! :) Duktig sambo man har. hihi.

Vinterskor

Har hittat skorna jag vill ha i vinter, på skohusets hemsida. Hoppas dom finns i butik och är snyggare i verkligheten! :)



Bada bada

Nyss tagit ett bad med mina två hjärtan. Mysigt :) Sen gick jag och Kev upp, smörjde och klädde honom. Och nu ligger han i sängen sin och sover :) Att vi fick plats i badkaret alla tre, haha ! Kevin tyckte nog det var skoj att bada med pappa sin. Inte ofta det händer.

Och aj vad ont i huvet jag har sen Kevin skalla min näsa! =( Kan bero på att jag inte käkat som jag ska idag oxå. Men akta vilken god middag vi åt, potatis, fläsk och svamp/gräddsås. Mumma !! :)
Kan förstå nu varför jag gick upp så mkt i vikt förr när Basse flytta in hos mig. Hahah! Vi käkade fan sås till allt.. :) Fett och gott.

Aj aj

Kevin dunka pannan i min näsa, akta vad ont de gjorde. Fortfarande öm! Och han fick en liten röd bula i pannan =/ De är farligt att leka tydligen. Får hålla koll på honom nu så han inte blir dålig eller nå, han ligger och sover nu. Kan småbarn få hjärnskakning? =( orolig.

Boooorta

Skulle skala/koka potatis till dagens middag. Öppnar skåpet, potatisen har rymt! :o Nej just, har ju ingen. Kul. Glömde helt bort, så nu får basse köpa med sig hem.

Det luktar illa här hemma !! Funderar starkt på att gå ut med soparna, så då kan jag ju köpa potatis? Orkar? Måste? Ja.

Inatt sov lillherrn hela natten från halv 21, utan nödrop fram till 7 imorse. :)) Så gav han välling och så la vi oss i stora sängen och somna om till halv 10 ungefär. Skönt. Köpte mild havrevälling till han igår, ist för majsvälling. De var mer omtyckt. :)

Nej, ska nog byta hans dyngblöja innan han blir sur.

6månader! :)

För 6månader kom du. Tre dagar med värkar, du är värd allihop! Du fick inte den bästa starten på livet, men idag är du pigg och kan aldrig vara still. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, och ingenting kan komma emellan oss! Ingenting. Du är min finaste prins.


* Kan sitta själv utan stöd, en kort stund. Snart så :)
* Står på alla 4, men kan inte riktigt ta dig framåt än.
* "Kryper" åt sidorna och bakåt, snabbt går det!
* Pruttar, pratar, bubblar med munnen
* Äter mat som aldrig förr.
* Står när du får chansen, när mamma eller pappa håller i.
* Har en tand på gång?
* Skrattar och ler.
* Är väldigt kittlig på låren och på fötterna,

Ett halvår har redan gått, vart tog mina lille prins vägen? Nu är du på god väg att bli lika dryg som pappa din. hehe :)


Ca, 5 dagar gammal,



Ca, tre månader:




Ca 6månader:






Ja

Eget rum, var det bästa för Kevin. Jäklarns vad han sover bra nu. Ingen som stör honom. Springer in och ut ur rummet, pratar, plockar i garderober. Nu är det tyst och lugnt, i hans egna rum.

Igår somnade han vid 20.00 ungefär, vaknade vid 6 imorse och ville ha mat, somnade om och vaknade sen vid 10.00 !! :) Mmmh, underbart.
Undra hur länge han sover nu? Han tröck i sig bra med mat innan han somna för nån timme sen, en halv burk mat, en halv dessert och en halv flaska ersättning. Hungrig pojke idag!

Den där sidan http://fyndiq.se är ju underbar". Som ullared fast på nätet. Mest krimskrams men en del fint oxå, för bra pris ! :))

Kärlek

Akta

Ja, akta vilken söt son jag har!! :)) Korten var hur fina som helst. Vill ha allihop, men det blev 4 gratiskort och sen köpte vi 2st. Synd att korten är så små. Men blir väl att förstora upp och kopiera, ge bort i julklapp :) Korten skulle bli klar att hämta om 1-2 veckor. Basse hann hem och kunde följa med, slapp jag ta skitbussen.

Har shoppat lite mer mat till Kevin nu. Äntligen hittade jag lasagnen! haha :) "tittar man i taket hittar man allt".
Köpte även sån där äppelgröt, han fick smaka portionen som vi fick hem från nestlé tidigare idag, han verkar gilla de. Så blir att mata på han med gröt igen om dagarna :) Sen köpte vi färdig majsvälling på tetra vi ska prova ge han ikv, får se hur det går. Vill inte köpa helt paket om han inte gillar eller det skulle bli nå fel.. Aja.




God morgon!

Första natten i eget rum gick ju hur bra som helst! Och han sover fortfarande !? Undra om han fortfarande är trött efter sprutan eller om han bara trvis med tystnaden därinne? :)

Han somnade vid halv 21 igår ungefär, sen vaknade och ville ha mat vid 23 och somnade om på en gång! Sen har det varit tyst och lugnt hela natten :)
Jag har sovit bra denna natt, så nu är jag inte lika trött som dom andra dagarna! :) Skönt att slippa höra honom vända på sig, hosta och det där. Vi störde nog varann :) Känner mig utvilad.
Men har faktiskt haft i bakhuvet att jag velat springa in till honom och kolla hela tiden om han andas. Lär nog köpa sånt där andningslarm. :)

Får se idag då, om Basse kan följa med och välja kort. Han är nämligen i Ockelbo och gör något jobb, så han visste inte om han skulle hinna sluta till efter lunch =/ Alltid på fredagar ska han jobba över/mkt..

Äta lite frukost kanske :)

Stor plutten

Nu sover storplutt, efter lite om och men. Han vill verkligen inte sova fast han är trött, så det slutar ju med att han blir övertrött. Hmm.. :) Han har ju fått smak på att stå och sitta nu, stå tycker han är jätteroligt. Världens smile får man :) Han börjar bli duktigare på att sitta oxå. Så inte konstigt han inte vill sova plutten.

Imorgon ska vi in och kolla på Kevins kort :) Basse skulle försöka sluta tidigare så han kan följa med och välja.
Och gud vad det känns i hjärtat nu när Kevin sover i sitt rum, kommer jag klara natten? Läskigt =/

Jag hade ju tänkt att städstrejka nu. Men tror ni jag klarar det eller? NEJ. Avskyr när det är stökigt hemma, då mår jag bara sämre. Kul att gå upp och vara i en svinstia hela dagarna. Så det blev storstädning idag, och det behövdes.

Perfekt

Första sovstunden i eget rum gick perfekt, 2½ timme sov han :) Så jag hann städa ordning vårt sovrum och resten av lgh innan han vaknade och Basse kom hem..

Katterna har inte riktigt förstått att jag har stängt dörrn mellan Kevins rum och köket. Dom brukar ju rejsa där igenom, men de går ju inte nu. Vet inte hur många gånger Liza sprungit fel :) Stackarna. Men dom måste ju lära sig att det ska vara stängt och tyst där inne nu när Kevin sover där inne.

Jag är tacksam för att unge herr Kevin sov mellan 09-12 idag. Fick jag oxå sova ut, fy satan vad skönt! :) Det behövdes, fick jag krafterna och humöret tbx. Undra om man ska börja gå upp med honom vid 7? Han har ju sovit jätte bra idag när han klev upp vid 7.. sov 09-12 sen halv 3 till halv 5 -5 ungefär. Och nu är han trött igen och vill sova.. Så ska nog stoppa honom i ett bad först, bada lite jag oxå kanske? :) Låter bra.

Stor plutt

Kevin har fått flytta in i sitt rum idag. Jag känner mig redo.
Synd bara att hans rum inte är inrett och klart.. Ska skicka efter lite fint från Jotex vid nästan penning tänkte jag. Så mörka tapeter där inne, skulle vilja tapetsera om, men kan ju inte själv =/ Så ska sätta upp ljusa tavlor och sånt. Kanske hjälper lite?
Funkar det inte att ha honom i eget rum, är det ju bara att flytta tbx honom till vårat. Men får hoppas vi slipper det.

Just nu ligger han där inne och sover middag. :) Han har även fått lekt på govlet i gymmet där inne. Han är ingen liten plutt längre :( Hoppas han sover lite bättre därinne.

Imorse vaknade han vid halv 6!! Och somnade sen om men vaknade vid halv 7 - 7 igen. Tokledsen! Så det var ju bara att kliva upp. Trött som jag var, på dåligt humör och allt. Håll på och somna i soffan =/ Länge sen jag var så här trött. Har knappt sovit någe alls dessa två/tre nätter som varit. Pga Liza och nu Kevin. Hm..
Skulle behöva lite sovmorgon känner ja. Men det är väl för mkt begärt. Inte ens på helgen får man sova ut =/ Fy och blä. Jag blir på så jäkla dåligt humör när jag är trött oxå, då får allt och alla för det. Och det är fan inte roligt att jag ska vara arg/sur på Kevin. Han har ju lixom inte gjort någe.. Ajaaa.

Kanske blir en tripp ner till Etuna snart och stanna där ett tag, så jag får andas ut lite.


 Kevins nya skor. Synd att han kommer växa ut dem rätt snart. Stl 19 på dem, 8,5cm. Han har typ 8-10cm fötter. :( Jag som trodde han skulle kunna ha dem nästa vår.. drygt.

Plutt

Plutten har varit lite hängig/trött idag efter sprutan. När han vaknade efter att ha sovit ikv vid 6-7 var han alldeles varm, så de blev att ge han en alvedon. Nu har han legat och lekt i soffan, pigg som alltid. :) Ska väl försöka få honom att sova lite igen, så han sover bort det dumma. Tycker inte om att han är så varm :(

Får hoppas han mår bättre imorgon, men blir nog att hålla sig inomhus ändå.


 Kevin igår, :)

Bvc 6månader.

9001g och 69cm lång. Han går inte upp mkt nuförtiden :) Sprutorna gick bra, han blev lite ledsen men det gick över fort. Hoppas inte han får nå feber bara. Har bäddat ner honom i sängen förut, han fick en flaska mat innan, så hoppas han sover en stund nu. Plutten min :)

 Rally - Kevin :)

Filtar


Var med och tävla om ett presentkort på 200kr från http://babyfiltar.se , en helt unik underbar filt med namn, födelsedatum och vikt är en utav deras fina produkter!






  • Du beställer en filt som tillverkats enbart för dig.

Perfekt som julklapp, födelsedagspresent, doppresent eller till andra högtider.

· Filten är allergitestad och miljövänlig.

· Filten är tillverkad av ekologisk bomull.



Jag är med och tävlar om att vinna ett presentkort från http://babyfiltar.se hos http://flerbarnsmamma.se

Skogsmulle :)

2011-10-01_13_58 (MMS)

Skogsmulle :)

Kevin

Ja, snutteplutten har ätit sig mätt på "riktig" mat nu i 3 dagar. Han ler och gapar så fort skeden kommer, eller när man blåser lite på maten ( när mamma värmt den för mkt, dumma. ) Tur han gillar riktig mat och inte bara vill ha "mjölk". Kanske ska införskaffa sig en sån där barnmatsbok, så man kan börja laga egen mat. Blir ju rätt dyrt i längden att köpa på affärn. Ska dom ha efterrätt efter varje måltid med riktig mat oxå? Pust.

Har fixat färdigt all svamp nu ikv. Basse gjorde lite stuvning, sen nu ska vi frysa in det som blev över. Kevin sover sen en halvtimme tbx ungefär. :)
Han har lärt sig att vända sig från mage till rygg nu oxå, som han har tränat och kämpat. Så nu vänder han sig om i sängen, somnar på mage vaknar på rygg typ :) Så nu har han legat och snurrat runt i soffan ikv. Skit lycklig :)
Så nu går det åt båda hållen, och sitta kan han utan stöd en liten stund. Bara krypningen som blir lite tokig. Snurra runt i cirklar har han blitt en fena på oxå! och snabbt går det. :)

Nu vakna en liten :) Puss hej

Gåstol .

Har varit iväg och köpt en gåstol till Kevin idag, i Sandviken. Så det blev att sprita den ordentligt när vi kom hem, så nu sitter han och leker i den. Drar sig sakta framåt/bakåt :) Och ger ifrån sig världens leende. Gounge :) Så nu lär man plocka undan allt smått på bordet och tvbänken. Annars lär det nog bli upplockat av söta små händer och instoppat i en söt mun. hihi :)
Köpte med oss Sibylla hem, mumma! Det var länge sen :)

Basse och jag satt och bråka/tjafsa/prata i bilen på vägen hem. Dags att göra upp ett städschema igen!! Jag orkar inte plocka efter en vuxen människa. Det är KEVIN jag har hand om, om dagarna. Bara för att jag går hemma hela dagarna och "inte gör något utan bara sitter", betyder inte det att jag ska vara tvungen att städa efter en person som kan städa efter sig själv. Hur svårt är det att lägga tbx sakerna där man tog dem?
Jag älskar honom.

Jag gillar verkligen människan och vill inte lämna honom. Det krävs beslut. Jag vill stanna, men hur länge?
Håller på och leter efter ny lgh oxå. Orkar inte med dessa trappor längre, inte konstigt Kevin knappt kommer ut.

Svamp.

Har varit ute i Färnboskogarna idag och plockat lite svamp. Fick en del med oss hem, och en del är rensat nu. Men har kvar att rensa. Drygt! var skönt att komma ut på landet och skogarna igen. Saknar det där stället lite granna faktiskt, så lugnt och skönt där.
Kändes som att jag plockade giftsvamp hela tiden. haha :)
Har lagt en trött unge i sängen, för en halvtimma sen. Nu sover han sött :)) Det bästa som någonsin har hänt mig, det är han. Ska aldrig svika honom.


Sen nu ikv är väl allting som vanligt. Sitter på olika ställen, var för sig. Är detta slutet eller? När vi inte ens kan umgås längre. Jag får höra att jag är sur hela tiden, att det är fel på mig. Joo, konstigt. Det är DU som är felet.
RSS 2.0