Ge mig ork!


Är inte alls på humör idag! Så jävla dum i huvet är DU!


Gott nytt år på er!


Ge mig en miljon!


Mm, idag ska vi spela miljon bingolotto. Får hålla tummarna och tårna att man vinner nån ynka peng iaf! Men en miljon skulle ju inte sitta fel. :)

De gick bra hos Bm, fick höra lillens hjärtljud och ta prover och sånt. Bm kom fram till att jag ska börja äta järn tabletter oxå, de har jag nästan förstått då jag känt mig trött och hängig..
Sen har jag gått upp 5 kilo sen i september/oktober då jag skrev in mig. De känns rätt skönt, trodde det skulle vara mera faktiskt. Får väl hoppas jag håller vikten någorlunda bra till slutet iaf.

Inte känns det som att de är nyår imorgon heller.. Vart har året tagit vägen?

Aja nu börjar det på tvn.

pöss pöss!

 Jag och B på nyår förra året uppe i Övik när syrran bodde där.. Att det redan gått ett år!

Ring ring på telefonen!


Sitter och ringer runt till några personer, lär väl göra sånt när man ska flytta. Vuxen man känner sig. hahah!
Fick hem adressändringen idag oxå, så den är bara att skicka iväg idag om B behagar att skriva på den. 

Har sovit helt underbart denna morgon, Liza sov nämligen i sängen. Hon är lite frusen av sig nu på vintern så hon ligger och sover ute i köket vid elementet, men imorse kom hon och la sig brevid mig. Och så Sune vid fötterna då, haha! Sen vakna jag av att hon låg på Bs plats, hihi, jättesöt. Hon får mig att må bra hon :) Sen har vi sovit som stockar vi tre, som vanligt. Tur vi har en man i huset som orkar upp och jobba, typ, haha!

Nej, ringa till elbolaget nu kanske. Sen börja göra sig färdig för att åka mot Bm i Gävle :)

pöss pöss!!

Trött onsdag.

Har verkligen inte haft mkt ork idag, vaknade på fel sida imorse tror ja. Mitt humör har inte varit de bästa, men så är det väl nu förtiden.

Tog en dusch som innehöll rakning och peeling av kroppen förut. Nådigt fräsch man känner sig nu. Slipper jag lukta snusk för en dag igen, hahah! :)
Gjorde ansiktsmask oxå, men såklart tar jag fel varje gång. Hatar sån där mask man ska dra bort, blir aldrig nå bra när jag använder sån.. men men.. Skönt var de iaf.

Igår började vi ju som sagt att köra kartonger till nya lgh, och de gick bra. Men tycker synd om B som måste bära allt själv, då jag inte pallar för mig rygg och de.. Får packa lätta kartonger nu framöver så jag oxå kan bära :)
Blev lite lätt irriterad på garderoberna som är där bara, finns 6 st utspridda, och av dem är det bara 1 garderob som har hyllor!? De skulle ju vara skönt att slippa ha alla lakan och handdukar i samma skåp nu när det ändå finns garderober.. Lär väl köpa sådana där trådbackar och ställa in.
Inte ens i garderoberna man ska ha kläderna i finns de hyllor, de är lixom en 3a men så dåligt med plats att lägga saker??
Får hoppas köket är noga planerat iaf.


Imorgon ska vi till Bm och ta prover och sånt.. Får se hur de slutar då.

pössen!



Packning.


Packning för fulla muggar idag! jajemen.. Lite små drygt men kul ändå :) Ska nog köra över några lådor till nya lgh idag, det börjar ta sig. :)

Tagit en paus från packningen och kollar på någon film på 4an. Skit bra. Har sett den förr och skulle kunna kolla på den många gånger till. Lär nog bara ta reda på vad en heter. haha. :)

Nu återgå till packning och film!


pössen!

 

V.25


Klev in i vecka 25 idag, månad 6, gu de är inte långt kvar nu.. Han har börjat sparka och ha sig jätte mkt nu. Till och med B är förundrad över de, han låg och klappade på magen igår och fick sparkar till svar. hehe :) Kanske har han mitt temperament ändå, eftersom han är så lugn ibland?


Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Nu har den fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera.

----

Julafton igår var helt klart okej! Vi käkade gott och bara mös. Jag fick två linnen och en tröjtopp av B. Känner mig jätte usel som inte kunna ge honom något pga pengar. Men när jag väl får pengar ska jag ge honom allt han vill ha och lite till!
Värdelöst detta :( Mår inge bra av att inte ha pengar.

Idag köpte B ny tv och ett xbox. Så han har setat och fifflat med spelet hela kvällen nästan, vilka high tech grejor alltså! Tvn kommer upp i nya lgh. Onödigt och packa upp den här när vi ändå ska flytta snart.
Ska få låna kartonger av Bs jobbarkompis, så vi kan börja packa imorgon.. wiiiee! :)

Alltså, att gå med B i affärer är som ett träningspass nästan, hahah! Får sån kramp i magen nuförtiden oxå för han ska springa genom butikerna. Men de är kul :)

pössen


GOD JUL!


Julstök


Började dagen med att bli väckt ett antal gånger av B som ringde och dryga. Klev upp och började städa lite lätt, diska och sånt. Slipper man göra de imorn. Spelade Lasse stefanz skiva Svängjul på högsta, vilka känslor man fick! Attans :)
B kom och hämta mig när han slutat jobba, så åkte vi och handlade på willys i Sandviken. Bra mkt folk, men de gick bra ändå tycker ja. Gudarns vad B handla julmat, han har att äta nu kan jag lova. haha! :) En annan äter ju inte så värst mkt på ett julbord..
Lagade iordning jansson, köttbullar och skinka iaf, så de är färdigt tills imorn. Bara äggen kvar att fixa imorgon, sen kan vi njuta av en god middag. hihi..

Spelade Bingolotto nu ikv oxå, och såklart vann man inte ett skit. 1 nummer ifrån hela tiden! Funderar på att sluta prenumera på bingolotto. B har ju vunnit mer och han köper sina i affärn, orättvist tycker jag. haha. :) 

Lillen fick hem sin första bok idag oxå, boken om dig själv. Riktigt fräsig.. Önskar min mor och far hade skrivit en sån bok om mig som barn. Hade varit roligt att ha nu och läsa. 

Nu nyss har man bäddat sängen med nya lakan och kollar lite smått på nån film som B tittar på på 2an.. Verkar rätt bra.


 Startpaket till bebis, finns att beställa från goboken.

 Första knäcken gjord. Smakade rätt mkt socker bara, tror de lär vara lite längre i micron nästa gång.

 Man kan ju tro att det har snöat lite grann ute..

 B ville få en bra hoppbild på Sune, men de gick inte så bra. De ser mer ut som han "skakar tass." hihi :)


Less..


Känner mig så less idag, vet inte hur allt ska bli med skolan.. =/
Kom ju inte in på det jag vela. Och kom endast in på engelskan, då jag slöa till det rejält i andra ämnena.. Inte ens matten kom jag vidare i. Känner mig så jävla värdelös!! Börjar fundera på om detta verkligen är det jag ska göra, läsa upp betygen, när jag inte ens har orken till det? Jag vill gå nånting som jag får en utbildning av. Vad tjänar jag på att läsa upp betygen? Hmm.. De snurrar i skallen nu kan jag lova.

Inga pengar på telen har jag heller så jag kan ringa en massa samtal. Det skulle faktiskt behövas! Jag vill veta hur det blir nu till våren..!! 
Jag orkar faktiskt inte gå hemma, kan låta konstigt med tanke på hur lat jag varit denna termin, men jag känner att jag behöver något att göra tills lillen kommer. Annars kommer jag gå in i väggen igen!
Jag som ville gå truck kursen :(

Sen allt detta med pengar när lillen kommer, och om jag ens för någe pengar nu om jag bestämmer mig för att läsa endast engelskan denna termin!? USCH!

Ge mig styrka!

Måndag natt


Wiiie, idag eller igår? fick vi nycklarna till nya lgh. Hela 8st nycklar, haha. Jätte snälla det par som bodde där innan, kan väl vara några år äldre än oss bara, de sålde sitt köksbord till oss och sen fick vi deras databord.. :)
Så nu slipper vi att leta nytt köksbord, då det vi har nu kommer bli alldeles för stort. Helt underbart! Jag tror jag kommer trivas hur bra som helst i den där lgh!

I lördags var vi som sagt på julbord med Bs jobb. Riktigt trevligt. Men lite små drygt när folk står och stirrar på en och viskar.. Ja jag vet att jag har stor mage! Men man behöver inte glo för de, enklare att komma fram och fråga eller nå. Aja. Kom hem rätt tidigt då B och F skulle upp och ploga tidigt.

Tradera det är farliga grejor de! Har hittat hur mkt kläder som helst som jag skulle vilja ha till lillen, för billiga pengar. Men de skulle nog sluta i dyra pengar om jag kammar hem allt. hehe. . Farligt, farligt.

Snart är det jul oxå, märks om man får fira den själv eller om B slipper att ploga på dagen. Skulle ju vara roligt att se Trolltyg i tomteskogen och Kalle Anka med nån..


 Man kan ju nästan förstå varför folk glodde i lördags när magen stod ut så där mkt! TJOCKIS.

 Fastna för dessa kläder direkt. Men på bilden som användes på tradera såg dom mer bruna ut, i verkligheten ser dom mer gråa ut.. hmm..

V24


Kliver in i vecka 24 idag, allt är som vanligt. Bara att magen växer typ.. :)


Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Nu börjar bebisen fylla utrymmet i livmodern och den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft.

---

Låg i sängen till sent idag, kände mig på dåligt humör när jag vakna första gången imorse. Så tänkte de är nog bäst att ligga i sängen och bli på humör.. Annars är väl hela dagen förstörd!
Håller på och plockar och donar lite. Kollar även på Black Jack, bästa filmen! Så klockren! :)
Igår var vi även och tittade på nya lgh igen, den såg rätt skaplig ut. Bara några små saker att fixa.. Men trapporna kommer jag nog bli ovän med rätt fort, haha. Får nycklarna på måndag, hihi..

Idag ska vi på julbord med Bs jobb. Mmm, jansson :)



Ja


Ja, min dator lyckades ju få virus igår. Sån där fejk virus, då dom bara vill att man ska registrera sig och sånt där. Men tur nog är jag så smart att jag sket it och stängde av datorn, och så fick B fixa de när han kom hem. Sånt där hatar jag och ger mig inte på frivilligt. Usch! Men B fick nog bort allt iaf, och nu funkar pärlan som vanligt. hihi :)
Och blogg hade ju nå fnatt igår oxå, hela deras sida var ju kocko.. Gick inte att logga in.

Fick hem lillens första kläder igår, en mysig dress. Men tyckte den såg så liten ut, så får hoppas han inte blir en liten tjockis. hehe.. Fick även hem "björn dressen" idag, så söööt! :)
Får fixa bilder på det senare..

Denna vecka är en sån där sur vecka, då man inte har så mkt pengar. Hatar verkligen veckan innan löning!! Och B är inte rolig att vara med heller, när han inte har någe snus. Skulle lätt kunna hyra ut honom till nån med pengar, haha! :)

Just ja, dom är färdig med städning och sånt i nya lgh. Så vi ska nog dit nån dag och kolla läget och få nycklar. Äntligen kan man börja planera, börja packa och dona!

Aja, pöss pöss!

Startpaket


Ja, jag får fortfarande sug efter en cigg, men tack och lov så lyssnar jag på mitt samvete och skiter it.
Har nog lyckats hålla mig rökfri i 2-3 månader snart va? hmm.. Två måste det vara iaf. Duktig ja :)


Har beställt ännu ett startpaket till lillen, från www.goboken.se , man betalar tydligen bara 49 kr. bra bra.
Har även beställt från www.libero.se ,och den kommer väl nån vecka innan lillen kommer. Nu är det bara att hämta ut från www.pampers.se oxå, den hämtar man tydligen ut på babyproffsen eller nå, 3 månader innan bebisen kommer.. :) Värry bra.



Jahapp, två dagar kvar i skolan. Sen är det sommarlov tänkte jag skriva, jullov heter det ju! :) Prima bananer.. Får man se vad man kommer in på till våren, hoppas på truckförare iaf. Så jag får ta en paus ifrån ämnena.

pöss pöss!


 Liza tycker om att sitta på proppskåpet i hallen.. :)

Jaha ja..


Känner mig bra irriterad idag, pga vissa personer. Gråtfärdig..



 Mina julstjärnor mådde inge bra i sina gamla krukor, så jag planterade om dom. Och i brist på krukor fick jag ta dessa skålar? dom står ju ändå bara i skåpet och dammar.. hehe :) Brevid står såna där blommor som luktar cola om man gnuggar på dem..

 Magen i v23. Känner mig bara fläskig.. De där linnet satt lite bättre i somras, heh.


Gu vad jag vill ha massor med pengar, få köpa en massa nya kläder och möbler till nya lgh..

Svullen?


Ja, de kanske är så. Att magen blir större pga att jag blir svullen när jag ätit. Eller att jag inte ätit på länge och "proppar" i mig mat för snabbt sen när jag väl äter.. Aja. Idag har magen varit sitt "rätta" jag iaf typ. haha.

Testet i engelskan gick nog bra, får jag hoppas. Får väl reda på imorgon om jag kommer vidare i kursen.
Lär till csn nåndag oxå och greja så jag får pengar i vår, skulle ju vara rätt så bra faktiskt.

Såg idag när jag åkte förbi nya lgh i Valbo att dom håller på att städa den, så hoppas vi får nycklar snart så vi kan börja köra lite små saker! Skulle vara kul..

Äsch, har inte mkt att skriva faktiskt. Ska lägga mig och glo tv.

pöss pöss




Söndag


Var ännu en person här idag och kollade på lgh, tydligen hade tjejen som var här förr tackat nej. Så ja, man får väl hoppas denna kille tackar ja.

Har städat och plockat lite idag, så nu är min rygg paj igen.. Förstår inte, ska jag bli tvungen att ha de så här redan från nu? Blää. B får massera mig innan läggdags, hihi. :)

Gu vad jag känner mig tjock, känns som att jag lagt på mig hur mkt som helst. Mest runt magen, känns som att det bara är fett, fläsk. Magen ska väl inte vara så värst stor redan nu? Hur ska de då se ut sista veckorna?
Måste nå börja röra på mig.
Tycker inte om att öka så här i vikt, har alltid haft komplex för min vikt.. Har alltid varit kort och mullig, men har ändå kunnat hålla mig på en siffra rätt bra.. Äter ju varken mer eller mindre nu, så så värst mkt lär jag ju inte behöva öka tycker jag. Usch.. =/

Imorn är det skoldag igen, ska in och göra ett till test i engelskan, missade ju att göra nationella. Får hoppas de går bra så att jag kommer vidare.

pöss pöss

Mysigt


Hittade jätte mysig tröja och byxa på tradera, blev mitt för 20+frakt. Fastna för de söta björnfötterna, hihi :)





V23


Kliver in i vecka 23 idag. Känns bra allting, han puffar och buffas. Känns lite mystiskt när han "trycker" sig utåt så hela magen spänns och blir stenhård typ. Men de är mysigt på samma gång, hihi..

Info om lillen:

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

---

Idag har Bs mamma och "pappa" varit här. Vi tog en tripp till Valbo och gick runt på toys´rus, stavning?, Bs mamma skulle handla julklappar till barnbarnen.
Shit vilka leksaker det finns nuförtiden och dyra är dom oxå. De har verkligen uppdaterats sen en annan var liten, hehe. Hitta ett rätt kul spel som jag stog och spelade medans de andra sprang runt, fast de var väl nästan bara Bs mamma som sprang runt. hihi. Och B hitta massa traktorer och grävmaskiner han ska köpa sen, han blir som liten när han hittar sånt där. Fanns även att man kunna bygga lastbilar och grävare i lego, de var fränt..
Klara där så åkte vi till Nybo och gick på nån affär där som säljer massa krimskrams, dyrt. Sen tog vi en fika där och sen åkte vi till nån loppis men där var det ju ännu mera krimskrams.
Sen åkte vi till Ikea och kollade, handlade nya skärbrädor och en pläd. Kollade lite på skötbord och sånt. Sen in till City gross och sen äntligen hem!
Så nu ligger jag i sängen efter att ha ätit och har ont i hela kroppen. Ryggen och benen mest :( Känns som att man kommer slockna bra ikv, gick upp rätt tidigt imorse oxå.


Lasse Stefanz <3


Just nu håller B på att leka med katterna med laserpekarn, dom är tokig i den! Energi får dom till max.. Men är faktiskt ingen djurplågare, så dom får inte "leka" med den allt för ofta.

Hade nationellt prov i Matten idag och slutprov i engelskan, hade även slutprov i Matten igår. Så ja, tre prov på två dagar. Inte illa!
Matten gick väl åt hell, som vanligt. Engelskan funkar nog bättre, känns de som. Matten har jag ju alltid haft svårt med, så jag vet ej hur jag ska kunna klara att bli godkänd i grundkursen om jag inte blir godkänd nu.. Usch. Men håller tummarna iaf!

Syrran har vunnit lite kläder åt mig på tradera till lillen. Hitta lite söta och mysiga bodyn som jag vela ha, fyra stycken för 18kr+ frakt, bland annat, med katten Findus på. Mysigt :)

Fick hem tidnigen Får jag lov, idag oxå. Hehe, jag som inte ens betalt dom där 99kr för att prenumera på den.. Men den verkar bra iaf! Fick en kalender för nya året -11 med alla dansband som dom såg ut förr, skit sexiga! hahah.

Ny jacka behöver jag oxå, min börjar bli för liten runt magen nu.. :( Känner mig som en köttbulle i den. Så de blir väl att åka runt och kolla jacka imorn kanske. Hoppas man hittar nån stor och skön.

Pöss pöss hihi

Natti natt


De blev ju inte mkt plugga ikv. Fan! Att jag aldrig kan hålla något jag sagt eller tänkt inom skolan. Äsch, får väl hålla tummarna att sakerna har fastnat i huvet efter alla prov denna termin!..

Fick agera bensin hjälp idag oxå, lilla M hade fått soppa torsk i Valbo. Så vi åkte ut och "räddade" henne. hihi :) Roligt att träffa henne igen, de var allt för länge sen.. Även om de bara blev en kort stund. Får ändra på de där tycker ja.


Har hittat en massa kläder till lillen på tradera oxå, men jag vet ju inte om man vågar köpa något? Tänk om de skulle hända något.. Usch, dumma tankar.
Syrran hittade en del hon oxå, massa nalle phu kläder. Hon vill att lillen ska se ut som ior? hahaha. Tänker nog bara klä på honom kläder med tiger på, tiger är sötast. :)
Äsch, har lång tid på mig att köpa sånt så..

Fick hem gravid tidningarna idag oxå, Vi föräldrar, fast dom gör en gravid tidning som kommer ut med 6? nr om året. Rätt roliga och intressanta att läsa faktiskt. Allt om smärtlindring vid förlossning till kläder och sånt..
Men dom är svåra att hitta i affärn, därför jag beställde hem från internet. Fast de flesta var ju slutsålda..

Jag satt och funderade förr på vad jag ska välja för smärtlindring, och de blir nog epidural och kvaddlar. Men hoppas på att han kommer på "direkten", tjoff bara som B säger, haha, så man slipper ta någe sånt där alls. Tycker inte allt för mkt om att få sånt där i kroppen..
Lustgasen verkar ju helt galen, man mår illa och ja vet allt, nej usch inge lustgas! Säger jag nu iaf! haha


Neee, nu ska jag göra mig klar för sängen och glo tv. Klockan börjar bli allt för mkt nu. Och jag vill att min stackars hjärna ska vara lite pigg imorn iaf. hihi..



Lillen


Lyckades få någorlunda bra bilder,





Flytt


Ja, idag kom den första människan och kollade på min 1a. Får hoppas hon tar den så vi kan flytta tidigare..
Fick lite panik när hon ringde, såg inte allt för kul ut ute i köket efter matlagningen igår, men de fixade man snabbt, hehe..
Hon blev nog intresserad av den. Enda nackdelen var väl att det inte finns någon ballkong för dessa pengar man betalar, faktiskt. Men men, håller tummarna iaf. Får gärna komma fler och kolla oxå. Vill ju flytta nu!

Hungrig är jag igen oxå fast jag åt nyss. Egen gjord böngryta, eller vad man ska kalla den. Nog de goaste som finns, och magen blir det fart på!
Ska nog göra ordning sånt och frysa in och ha som matlåda sen när lillen kommer.


Nej om man ska börja plugga lite MA, har slutprov imorn. Och de känns som att de kommer gå åt skogen :(
Men först ska jag äta lite daim. hihi..





Sune.


Ja, den lille pojken kan verkligen skrämma slag på en. Han sprang runt och lekte med en julgrans kula från en av små granarna, och dom bollarna är klädd med röd tråd.
Så när vi satt i soffan kommer han senare gåendes med bollen efter sig? Jaha, den har fastnat i benet/en av klon tänkte vi. Går fram till honom när han ligger ner och ska hjälpa han bort med den, MEN då har katten börjat tugga i sig tråden från bollen och som då fastnat i halsen på honom! Så B fick hålla och jag drog lite löst, tur nog hade den inte hunnit längre en till halsen.. 
Den där lille har även käkat fiskelina förr, och då kom den ut på andra sidan. haha..! :) Han tycker om trådar den där.. Läskigt.


 Sötungar

Förstår inte..


En sak jag inte förstått är, varför kallar man tjejer under 18 som fått barn för hora/horor?
En del av dem lever med fadern till barnet, och ja visst, dom använde inte skydd och tillverkade ett barn. Men vad har det med ordet hora att göra? Varför är man en hora bara för att man får barn innan man är myndig? Jag förstår inte ett dugg!?

Som
http://www.micahs.se, hon får höra av alla möjliga små "tuffa" tjejer OCH KILLAR att hon var/är en hora bara för att hon är 15 år och blivit mamma. Men hallå, pappan till barnet finns ju med i bilden och jag tror inte hon har "horat" runt bara för att få ett barn! Tycker hon är väldigt stark och modig som ens vågar skriva om det när det finns så negativa människor i denna värld som ska klanka ner på allt och alla! Guld till henne!
Till och med i det där programet Cougar town på tv, kalla mamman sin sons flickvän för hora för att hon inte åt p-piller och kunde bli med barn med hennes son!? WHAT??
Jag blir så upprörd!



Måste påminna mig själv om att skaffa legg nåndag oxå, annars blir det lite svårt att få ut pengar snart..!
Nej dags att göra sig redo för sängen kanske, pyyysch.





Irriterad...!


Jag blir så irriterad, för jag får inte bort min profil bild här på bloggen! Kan inte ens byta ut den? Vad är problemet?? Så less nuuu!


Har lagt över lite bilder från kameran nyss, här är några få som går att visa.

 Liza har gömt sig i täcket, söt katt :)
 Gravid test. 
 En rätt kass bild på lillen, första Ul vi gjorde för att se hur långt gången jag var.   Första hemmagjorda julskinkan i år! 
 Fräääsiga jag!


Home spa


Köpte ju såna där home spa produkter på Dollar igår. Fy attans vad fräsch man känner sig efter man använt och smörjt in sig. Slipper man lukta snusk ett tag, haha..!
Får jag mkt pengar någon gång ska jag köpa på mig flera stycken olika lukter av de där.




 

En ännu tröttare lördag.


Kliver in i vecka 22 idag. De känns väl inte så värst annorlunda, han puffar och har sig. Lite kul när man trycker lite lätt på magen och man får en puff tillbaka. De lönar sig att klappa/smeka på magen ofta kanske? hihi :)


Info om lillen i v22.

Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.
Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas i stadig takt.


Idag har varit en slapp dag, vaknade tidigt, vid 8-halv 9 av att B var vaken och skulle kolla på Kommissarie Späck. Bara för att få höra Irené Snusk, haha. Rolig sambo man har. Han och Sune höll på rev runt i sängen så jag inte kunde somna om! Drygt.
Käkade frukost och sånt. Sen drog vi iväg till Dollar store och kollade. Handlade lite balsam och sånt..
Hittade även en sån där "bh" utan sömmar, var tvungen att köpa och prova om den är bra. Och det är den! Betydligt mkt skönare en mina andra bhn då dom sitter åt, är för små och kliar och har sig.. Ska nog köpa flera såna här och använda. Lite osexigare men mkt skönare, hahah!

Nu ikv har vi, eller B, skruvat ner bordet. Så nu kan man börja plocka in lite saker där som är färdig till flytten.
Slippa ha massa skit överallt.

Fick Sibylla idag oxå, så nu är min helg perfekt! :) Nu ska vi kolla på Snabba Cash..


Fundersam..


Jag är lite fundersam över de här med gravid veckorna.
Min Bm säger att jag ska vara i vecka 21+6 nu, men när jag skriver in födelsedatumet på lillen på
http://www.babycenter.com, så kommer det upp att jag är 22 veckor gången och gravid i vecka 23..
De ska väl vara 21 veckor gången, gravid i 22? Hmm..
Aja, imorn kliver jag in i vecka 22 iaf, vad jag har räknat ut. Så får väl gå på det ist! Annars blir jag bara förvirrad..



Lite info om lillen i v21.

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.


Bitter..!


Har försökt få min tele att samarbeta med bloggen, men det vill sig inte alls! Får bara in bilden men ingen text till.. hur gör man? Passar inte min tele till detta? hmm...

Det är en trött fredag idag, jäspar och jäspar. B har redan somnat oxå, tråkigt.. =/
Liza har lagt sig till rätta i vagnen, hihi. Tur att allt ska tvättas innan lillen kommer.. Så just nu får hon väl ligga där.
Sune ligger och myser i sängen här. Han somnar väl han snart oxå.. Kul kul.

Gu vad jag är sugen på chicken nuggets från Sibylla, finns nog inget som slår de! Skulle nästan kunna leva på de, haha! Nyttigt och bra? heheh..

Äsch, vad ska man göra?



Fina jullakan.. :)

Superwoman


Läste, och läser varje dag, Katrin Zytomierskas blogg, (Bingo Rimérs tant) att hon håller på och samlar in pengar till barn som inte får någon julklapp eller julmat i år, för att deras föräldrar inte har råd. Fy, man blir ju nästan rörd till tårar!
Hon blev vald till "årets mama" i år, och det kan man ju säga stämmer att hon är! Att hon sitter på sin lediga tid och engagerar sig i andras barn, för att dom ska få en fin jul.
Hade man varit rik så hade man skickat in pengar till dessa barn. Men vill ni göra det så gå in på hennes blogg för mer info!! -
http://www.finest.se/katrin


Har varit en seg dag idag, känner mig trött och slö. Tur det är helg snart. Fast har ju fått sova rätt mkt denna vecka ändå, för att jag inte orkat ta sig till skolan. fy på mig =/ måste sköta mig, de är ju inte långt kvar till jullov nu.. Peppa peppa!

Just ja, vi var ju iväg och köpte en vagn i tisdags. En Teutonia duo kombi -04, svart. Ser jätte mysig ut, fick åkpåsar och sånt med.. Bara å köpa nå täcke och sånt senare till. Bild på den får komma senare.
Så nu är det väl bara skötbord i stora saker som är kvar. Kläder och sånt får man väl köpa efter som..
Säng ska vi få/köpa av Bs jobbarkompis. :)

Nee, nu ska man nog lägga sig och glo på tvn. B har redan somnat, tröttmössa =/




Lite kass bild, men det ska föreställa "julen" här hemma! :)

Onsdag,


Sune är en liten lurvboll, hihi :)


Idag har varit en lugn dag, plockat och donat lite grann. Sen när B kom hem så fixade vi lite julskinka.
Mumma :) Har ätit julskinka så magen nästan spricker nu. Även Liza är tokig, hon vill nog ha hela skinkan hon, heh..

Nu ska man väl lägga sig och kolla på tv och äta lite clementiner. Har blitt beroende av dem nästan, men de är ju för j'vla gott!

De känns som att man har en liten trummis i magen ibland, livligt är det. Undra om han får pappas temperament? Då blir det inte roligt, heheh..





RSS 2.0