V23


Kliver in i vecka 23 idag. Känns bra allting, han puffar och buffas. Känns lite mystiskt när han "trycker" sig utåt så hela magen spänns och blir stenhård typ. Men de är mysigt på samma gång, hihi..

Info om lillen:

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

---

Idag har Bs mamma och "pappa" varit här. Vi tog en tripp till Valbo och gick runt på toys´rus, stavning?, Bs mamma skulle handla julklappar till barnbarnen.
Shit vilka leksaker det finns nuförtiden och dyra är dom oxå. De har verkligen uppdaterats sen en annan var liten, hehe. Hitta ett rätt kul spel som jag stog och spelade medans de andra sprang runt, fast de var väl nästan bara Bs mamma som sprang runt. hihi. Och B hitta massa traktorer och grävmaskiner han ska köpa sen, han blir som liten när han hittar sånt där. Fanns även att man kunna bygga lastbilar och grävare i lego, de var fränt..
Klara där så åkte vi till Nybo och gick på nån affär där som säljer massa krimskrams, dyrt. Sen tog vi en fika där och sen åkte vi till nån loppis men där var det ju ännu mera krimskrams.
Sen åkte vi till Ikea och kollade, handlade nya skärbrädor och en pläd. Kollade lite på skötbord och sånt. Sen in till City gross och sen äntligen hem!
Så nu ligger jag i sängen efter att ha ätit och har ont i hela kroppen. Ryggen och benen mest :( Känns som att man kommer slockna bra ikv, gick upp rätt tidigt imorse oxå.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0