Sluta nu!

Ja, nu får jag fan sluta tänka såna där tankar. Som bara får mig att må piss och tappa livslusten, men de är inte så lätt alla gånger. När en människa kläcker ur sig saker som sätter sig på hjärnan! Ibland funderar jag på om h*n vill få mig att må dåligt för att må bättre själv? :( För h*n vet precis vad h*n ska säga. Aja, har tänkt mkt medans jag målat sängen.
Och den kommer bli så fin! :) Längtar tills allt är färdigt med den och man kan koppla av tills det är dags.. Att en liten pojke/flicka ska ligga i den och mysa.. De går inte att förstå fortfarande att vi ska få en liten..

Haha, lyssnar på Magnus Uggla medans jag plockar i hans rum. Har färg på hela händerna oxå, jag och färg kommer inte överens kan jag säga! :) De är fan färg överallt. hahaha.
Jag har hittat laddarn till kameran oxå! Wooohoo, trodde den var borta föralltid, men icke då! :) Så glad, nu kan jag ta kort på arbetet.

Har betalat räkningar och ringt och sagt upp prenumerationen på bingolotter idag oxå. Helt värdelösa lotter.

Nej nu ska jag fortsätta plocka och greja. Hungrig är jag oxå, men maten får fan B fixa idag. Jag orkar inte, men blir väl tvungen att fixa de ändå.. Hmm..


Älskar min syster! Är så glad att hon finns där när jag behöver prata.


Depp..

Känner mig så värdelös! Vill bara gråta. Är det så här det ska vara?

Nu såå..

For runt och handlade lite saker till bebis idag. Var in på Biltema och köpte färg och de, sen var vi in på Barnens hus och kollade, jävlar vilka priser dom har alltså! Tror dom man är rik eller? Hade vi haft två inkomster hade man nog kunnat handla där, hade varit roligt att ha Pingu lakan och de där. Men nu är vi ekonomisk och handlar på Ikea ist, fick bra mkt saker där för under tusen lappen! :)
Så nu har vi börjat måla sängen! Ska börja slipa dom andra delarna imorn, sen måla dom och måla dom andra en omgång till. Kommer bli kanon fint! :) Sen tvätta sängkläderna nåndag och börja mysa till det för honom..
B köpte en nalle till honom på Barnens hus, den ska nog sitta i sängen den. hihi :)
Jag längtar!

Katterna är lite putt på mig och B nu, vi har stängt dörrarna till rummet så att de kan torka i fred. Så nu har vi förstört deras "racebana", haha. Sune lillen han går fram till dörrn och piper lite, ser så ledsen ut stackarn! Men de får dom stå ut med tycker jag :)

Nu är det Bingolotto!



 

Vecka för vecka.

Ja, nu är det 4 veckor kvar om man räknar att lillen ska komma v38 eller så är det 6 veckor kvar om lillen vill komma v40.. Men de känns som att jag kommer gå över tiden, så då är det väl 10-11 veckor kvar. haha.. oj oj oj. De har gått bra snabbt! Men jag hoppas han vill komma ut tidigt. hmm.. Börjar nästan bli lite nervös nu.. :(


Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är minst 45 cm lång. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur.

---

Imorgon ska vi ta en tripp och köpa färg och sånt där som behövs för att måla spjälsängen! :) Ska även storhandla. Idag när vi var på Köpis/Coop och handlade köpte vi sån där spjälsäng bok att sätta fast i sängen, som bebisarna tycker om att titta på. Hoppas han kommer tycka om den! :)
Köpte sån där Ben & Jerry glass oxå, vaniljglass med kakdeg i. Den var rätt god, har tryckt i mig hela "burken" nu ikv, käkat i två omgångar.. Första gången jag käka sån glass. Lär prova nå mer smak, synd att dom ska vara så dyr bara! :)


Och inte gick Lasse Stefanz vidare i melodifestivalen heller, jävla skitprogram!! Hur röstar svenska folket egentligen? Nicke borg gick vidare iaf, hans låt var rätt bra.



Sant så sant!

Lägg en slant i min jukebox!

.. Å du blir min! tralalala..

I love Lasse Stefanz! Ska trycka en body till lillen med deras logga! :) Måste hitta nå bra och billigt ställe bara. Han kommer vara så pimp! haha.

Håller på plockar och donar lite här hemma. Skulle dammsuga idag, men orkar inte så tar det imorgon ist.. :) Så drygt, får ju kramp i magen när inte lillskiten kan ligga still i magen när man går runt. haha!

Lyssnar på lite Lasse och försöker få lillens rörelser på film, de funkar sådar. Han är smart den lille, skulle spela in honom med mobilen i förrgår, men så fort han hörde pipet så sluta han röra sig. Så då stängde jag av och de pep igen, då börja han röra sig för fullt! Han är för smart för mig. haha :)

 Bry er inte om äpplet, de råka stå där bara. haha! Tänk om magen kunna vara så här "liten" när man står upp oxå.. :p

Det är ju lite typiskt!

Fick brev idag om att jag blivit antagen till truckutbildningen! Starttiden var 1 månad senare än vad som stod när jag ansökte. Alltstå om jag hade kunnat, hade jag börjat nu den 17/3. Men så har man ju en varelse i magen som kommer ut om 1 månad nästan.. Så de blidde ju lite tokigt! Men kul iaf att jag kom in! :) Lär söka om detta till nästa år.


  Wrooooom..!

Baby, baby..

Var iväg på sista föräldraträffen idag, känns lite ledsamt faktiskt.. Bm är så rolig och trevlig! :) Men man kommer väl stöta på henne i korridoren när man är där på besök.

Imorgon börjar B jobba igen, 1 vecka fick jag ha honom hemma iaf. Och 1 vecka räcker bra känner ja, haha! Mina rutiner försvann helt när han "kom hem". Känner att jag behöver få vara ifred ibland, spec nu när jag känner mig trött och hängig så ofta. Men jag kommer sakna honom ändå! De kommer känns konstigt att inte vakna upp med honom imorgon.. Mitt hjärta!
Han ska köra dumpern ut till Torsåker imorn bitti, så han lär väl starta tidigt.. hehe :)

Min mamma är så söt. Jag sa förr att jag vela ha ett startpaket med kläder från ellos till lillen, men inte riktigt hade råd att köpa de nu. Så nu idag ringde hon och fråga vad jag ville ha för färg och storlek på det, för hon ville köpa det åt oss! :) Underbaring.
Känner på mig att vi kommer blir överröst med grejor sen. Han verkar vara efterlängtad den lille.. :)

I helgen ska vi iväg och köpa saker så vi kan måla om spjälsängen oxå! wiiie.. :)

Glass, glass mera glass!

Var till Bm idag, och allt såg bra ut. Mitt järnvärde har inte ändrats, ligger på 120, vilket är bra. Lillens hjärta slog som aldrig förr och min vikt har ökat med 1 kilo. Undra vad siffran/vikten kommer sluta på?


Idag har vi käkat hemlagade köttbullar! Mumma :) Varför envisas man med att köpa färdig lagade när de är simpelt att laga själv? Man är nog allt för bekväm av sig, all mat finns ju färdig lagad nu nästan. De är sjukt!
Massa konserveringsmedel och skit i.. usch! Att man ens köper de?
De är som B i helgen, vi skulle göra potatis gratäng men då hade vi inte så mkt potatis hemma och så har vi slarvat bort skivan man skär potatisen med. Så ist för att man går och köper mer potatis och tar en osthyvel och skivar potatisen med, eller en kniv, tyckte han att vi skulle köpa en färdig gratäng på affärn! De kostar mer pengar och vi är ju ändå på affärn, så varför inte köpa mer potatis bara? Visst det tar lite längre tid kanske att stå och hyvla/skära potatisen, men blir ju fan så mkt godare! Men de är väl så när han ska hjälpa till att laga mat kanske, de ska gå så snabbt och vara så lätt som möjligt.  Sen är ju denna man ett bra exempel på nån som älskar färdiglagad mat, de ska helst vara pizza varje dag. Men icke! 
 

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite, Föda utan rädsla. Ganska bra faktiskt, undra om man kommer komma ihåg något av det som står när det väl gäller? Heh :)

Tröttare en trött!

Varför är man så trött när man är gravid för? Förstår inte..
Har ingen ork till någonting vissa dagar, bara ligga och glo. De känns ju inte allt för kul heller när det finns massor av saker att göra hemma här innan lillen kommer.
Men men, ska tjata på B att vi måste sätta fart i veckan och bära ner allt skit i källarn som ska vara där!


Har en liten huligan hemma här oxå, en svart liten blixt! Hon håller på och öppnar alla skåpluckor i köket, så när man kommer ut dit på morgonen så står alla luckor öppna! Hahah! Så nu har vi satt en hårsnodd som lås på luckorna till soporna, för de är tydligen jättekul och gott? att vara där inne.  Mitt lillhjärta. :)








Ännu en ny vecka, de börjar närma sig nu!


Beeeebis är snart ute! :)


Nu väger bebisen ungefär 2 kg och är cirka 44 cm lång. Nu bör bebisen (åtminstone för dig som är förstföderska) göra sig redo inför födelsen genom att vända sig upp-och-ner, så att huvudet pekar nedåt i bäckenet.

Under de kommande veckorna håller din barnmorska ett öga på bebisens postition – vissa bebisar får för sig att de ska
vända sig uppåt igen. 

--


  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 33+2 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 2273 gram. *
  •  Bebisen är c:a 45,6 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 83% av graviditeten.
  •  Du har 46 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011



Babybox..

Var in till stan idag och hämtade ut mitt pass och B var in till Ams. Han har ju inge jobb nu, eftersom de är så pass mkt snö ute. Så får hoppas snön försvinner så han kan börja jobba igen, de är lite drygt att vi går hemma båda två. Går varann på nerverna typ..
Ser ut som ett miffo på mitt pass kort oxå, jippi! Tur man inte ska använda det allt för ofta. Snabbt gick det att göra oxå, var in i måndags och beställde det och hämtade ut det idag. Snabba ryck! :)

Hämtade ut babyboxen på Babyproffsen oxå. Shit vad grejor dom har där, vi gick runt och kollade lite innan. Synd att de är så dyrt där, hittade en del saker jag vill ha. Men de lär ju säkert finnas billigare nån annanstans :)
Man är ju inte gjord av pengar just nu..

Har vunnit en del saker på tradera oxå, en mamma tröja bl.a. Den såg jätte mysig ut, får hoppas man kan ha den bara! :)





.......

JAG VANN pyjamasarna igår! De blidde lite överpris kanske, men dom är MINA! :) haha.

Håller på grejar med headern idag igen, och som vanligt ska det krångla! Hatar. Men jag fick till den någorlunda iaf, får greja mer med den sen när jag har tid och lust. YEES.

Vi skulle ha tvättis idag. Jag trodde det var från kl 16, men när vi kånkat ner tvätten kollade jag tavlan och det står att vi skulle tvättat från halv 12 idag. Attans! Så bokdade om, och nu lär vi tvätta på lördag ist.


Vecka 32.

Bebis börjar bli stor nu! :)


Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten. Från vecka 32 har bebisar som föds för tidigt goda chanser att överleva och frodas. Bebisens hud blir slätare och mjukare med den ökade mängden underhudsfett.


-------- 


  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 32+1 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 2047 gram. *
  •  Bebisen är c:a 44,5 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 80% av graviditeten.
  •  Du har 54 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011



Snälla, låt mig vinna!


Jag sitter och väntar med spänning på att auktionen på tradera om två tiger pyjamaser ska ta slut! Jag kommer börja grina om jag inte vinner dem! Jag vill verkligen ha dem till lillen. Hua vad söt han kommer vara i dem :)
Jag ska ha dem!


Nej, nu ska jag räkna ner timmarna tills auktionen är slut och kolla på Titta vem som snackar nu.

v31+3

V31 nu, de börjar ta sig. Snart har vi våran lille korv i famnen..! :) Hickar och rör sig gör han för fulla muggar, hans små fötter är överallt..


Bebisen väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis och är ungefär 41 cm lång. Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer – och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek.


------


Sitter och kollar på när B och hans jobbarkompis spelar battlefield. Är lite trött faktiskt efter att ha gått upp tidigt idag, får se om man somnar skapligt ikv. Hoppas på de! :)



Två föräldrar till varje barn..


Ja, i lördags fick jag en överaskning jag sent kommer glömma. Mina älskade föräldrar, syster och hennes man kom upp hit till Valbo och firade mig som fyllde år i fredags!
Vi hade precis stigit upp ur sängen typ, och jag stod och skulle göra en smoothie när det plingar på dörren. B går och öppnar och utanför dörren står mor, far, syrran och hennes man. Blev så paff så jag bara stod där i köket och visste inte vad jag skulle göra. haha! :) Att både syrran och mor min kunna hålla tyst om att dom skulle komma upp är jag förvånad över. hehe. :)
Senare kom även Bs föräldrar, som vi visste skulle komma upp. De blidde en bra födelsedag iaf.. :)

Idag var vi iväg på första mötet med föräldragruppen. Skit rolig Bm fick vi som ska berätta om allt! 4 pers är vi i gruppen än så länge oxå, det var 2 par som inte dök upp.. Märks väl om dom kommer nästa gång. Skönt att vara så några, då kan man ju diskutera mer och sånt :) Önska jag hade denna Bm som min Bm..

Efter föräldragruppen hade vi möte med våran Bm, vanlig rutinkoll. Och allt såg bra ut, har gått upp yttligare 1,5 kilo.. Och järnvärdet börjar se bättre ut oxå, de känns jäkligt skönt! :)

Skulle fixa legg idag oxå, men de sket sig ju totalt! Kunna inte göra de på banken eftersom jag inte har ett giltigt legg, mitt har nämligen gått ut. Så de blir väl att gå till polisen och fixa ett pass  ist.. Tänkte, man kanske har mer nytta av ett pass och dom gäller ju längre oxå.. Hahah, och så tog vi kort i den där kortautomaten i köpis, vilka köttbulle kort det blev! :) Jag ser verkligen rund ut.. Tur man kan få bort det senare!


pöss pöss!

HURRA HURRA!

Grattis till mig som fyller 22år idag! tuuut tuuuut.. haha

Fick en smothie maskin av B, som jag har tjatat om en sån! Nu ska jag dricka smothie tills jag spyr, :)



Alltid är det något i vägen!

Hittar hur mkt kläder som helst på tradera till lillen, och hade jag haft mkt pengar hade jag köpt allting! Men det kan jag ju inte göra.. Buhuuu. Har budat på superman setet jag velat ha iaf. :)
Men hur många bodys behöver man ha, och byxor? Vi har ju ingen tvättmaskin hemma, så då får man väl tvätta för hand om de blir så.. Men de skulle ju vara kul att kunna variera lite grann.

I helgen kommer förhoppningsvis min mamma upp med Bs mamma och pappa! :) Ska bli skoj. Då blir det att bjuda på fika, eftersom en annan blir gammal.. usch, vart har åren tagit vägen? Nyss var man ju 16 och fjortis nu blir man 22 och nucka.. Haha :)

Har kommit på att jag nog ska måla spjälsängen vit eller blå oxå, den är ju mer kissgul nu.. Och de var ju inte så väldans snyggt tycker jag. hah.. Har plockat ordning i hans rum idag, rensat de som ska kastas och sparas. Så nu är det bara att hiva ner skitet i källarn så kan man börja inreda lite där sen.. :)

 
RSS 2.0