Klutten har somnat med katten och snutten ...

foto0179 (MMS)

Klutten har somnat med katten och snutten i varsin hand. :) trött liten kille efter att ha sett Lasse Stefanz och bus med farmor. Han vände sig från rygg till mage nu ikv oxå! Stolt ja :)

Lasse Stefanz för hela slanten! :) jag är ...

foto0176 (MMS)

Lasse Stefanz för hela slanten! :) jag är lycklig

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Jag fuskar lite grann, har haft på mig mitt rosa "pyjamaslinne" hela morgonen pga värme och städning.. Men hur kul är det att se? En svettig kvinna/tjej i endast linne och trosor..

Men iaf, så här ser man ut idag, knubbo och ledigt klädd. Som alltid :) Vet ni hur svårt det är att ta kort på sig själv, själv?? Krävdes många kort, och ändå blev dom inge bra ändå. hahah.. :)

   

Country och snabeldans.

Har storstädat hela lgh idag, skööönt. Lite ljud från country radiokanalen på tvn, gjorde jobbet så mkt roligare! :)
Har även möblerat om i vardagsrummet, får se vad Basse tycker om saken, jag tycker de blev rätt bra iaf. Så trött på att man inte kan möblera så värst mkt och bra i detta rum. Men men, får se om vi har kvar det så som jag gjort idag eller om vi byter tbx igen. En ny soffa skulle ju inte skada heller, så trött på våran tresitts skinnsoffa och två fotöljer, tar ju fan upp hela rummet, så nu tog jag bort en fotölj.. Perfa :)

Så jag ock Kevin har dansat runt lite idag, tur han gillar country musik. Haha, fast han vet nog inte skillnad på musik än? :) Dansbandskille ska han bli iaf.

De blir nog en tur till Etuna/Malmköping. Basses chef fråga om vi skulle ner något den närmsta tiden, så nu ska vi till Katrineholm oxå och hämta nå grejor till chefens rallybil. haha :) Hela resan betald, inte dåligt inte dåligt..

Så less jag blir på allförföräldrars hemsida/webshop. Jag kan fan inte lägga till några varor och beställa därifrån. Så jvla irriterad och arg nu. Sen när man ringer och ber dom hjälpa en, då funka det inte, för mitt internet la av precis när jag prata med dem och skulle betala genom internetbank!! Oooooorkar inteeeee.


Ooops.

Har ju glömt gjort ett dagens lista inlägg. Får ta det imorn ist :) Fuskar lite.

Har lagt en son i sängen nu, får se om han somnar. Han har varit bra pigg nu på kvällen. :) Vi låg och bråka med han i sängen förr, jag och Basse. Mysigt :) Försöker lära honom att ligga lite längre på mage, de går perfa :) Han börjar gilla de nu tror ja, för nu ser han katterna bättre och kan dra dom i svansen. Han fick tag på Sunes svans idag, fullt med hår i handen hade han, hahah! Tur Sune är en snäll katt :) Katterna börjar inse att Kev inte är farlig heller, ligger bredvid oss nu när vi sitter i soffan eller ligger i sängen.. :) Förut tittade dom på oss som att "fan har ni med er den där konstiga saken hem igen" när vi hade varit ute med Kev i början. Såg lite roligt ut :)

Neee, fixa sig för sängen kanske :) Just ja, Kev sov från 21.00 igår till 09.30 idag :o Helt sanslöst.. Var har det tagit åt ungen? hehe.

En sång till alla dom, som inte har nån koooooorv..

Har nyss varit ut med pappersförpackningar och sånt drygt skit, jag är bra effektiv när jag bara vill och kan. :) Bokat tvätttid har jag gjort oxå, tisdag den 2a kl 16-21. Kom ihåg det! hah :)

Annars då, har inte hänt så mkt idag. Varit låg, Kevin har sovit mest hela dagen oxå. Måste fan börja käka mer på dagarna, mitt humör försvinner så lätt, inget tålamod. Tur det inte är så jättevarmt ute nu. :) Kanske ska köpa sån där nutrilett eller nå och hiva i sig till frukost och lunch? Slipper man stressa i sig mat och sånt..

Just ja! Jag kommer i mina knubbo jeans nu! Dåligt glad ja! :)) En/två knäppningar ifrån att få på mig mina smaljeans å, som jag längtar efter dom. De är fan dom bästa och skönaste jeans jag haft, har haft dem sen jag var 16 tror ja.. haha :) Dom har hängt med ett tag. Försöker hitta nya såna, men inte lyckats än.. =/

Imorn är det fredag.. :) Och jaaaaaaaaaaa, de kanske blir Lasse på söndag. Om nu Basse håller sig börta från att dricka på lördag. Håller tummarna ja :))

Idag till middag blev det Basses specialitet, ne inget snusk, haha! De blev fläskpannkaka :) Mumma för hela gomagen.

Sötunge deluxe :)

foto0174 (MMS)

Sötunge deluxe :)

Onsdag kväll

Jag har så tråkigt! Kevin sover, basse sover, katterna sover oxå om dom inte sitter på balkongen. Tråkigt tråkigt tråkigt! Kevin somnade redan vid kl 21.00.. Övertrött och söt. Jag ligger i sängen och glor runt på datorn. Inga blogginlägg har jag att läsa heller, ingen uppdaterar ju! Drygt.

Var till barnens hus idag och handlade lite. Hitta en mysig och bra filt till Kev för endast 79 kr, har kostat 179kr, bra köp. Sen blev det våtservetter, engångsunderlägg till skötbord eller utomhus, engångshakklappar, dinappar, två klubbor till mamma och pappa. Mjaa, glömde ju kolla efter dregglisar, de skulle vara bra att ha.. Kollade efter några fräna skallror, men får söka vidare. Finns nog att köpa på alltförföräldrars hemsida..

Haha! När vi var på biltema och kollade, vi skulle köpa städgrejor, wohooo vi åker till biltema och köper städgrejor, skit bra. Allt förutom bildelar, eller vad säger man?? Hahah.. :) Iaf, så är det nå pundare där, skit äcklig människa, jag mötte honom i gången med sin tjej, och ögonen var kolsvart och äckliga. Han sprang ut med något och personal som jobbade sprang efter och kollade. Han snattade tydligen, vuxna karl! Pinsamt. Dom ringde polisen och berätta, undra om dom fick tag på dom? Kul isf.


Nu mumlar en liten klutt i sängen, ska se vad han vill. Hejs hejs :)

Kevin bråkar med nallen han har fått av si...

foto0173 (MMS)

Kevin bråkar med nallen han har fått av sin far :)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Liza, hon har följt mig genom bra och dåliga tider. Utan henne skulle inte mitt liv vara helt, hon får mig att må bra dom stunder jag bara vill försvinna. Hon finns där för mig hela tiden. Jag har inte alltid varit så snäll mot henne, och jag har sån ångest för det. Men nu ska vi leva våra liv tillsammans tills döden skiljer oss åt!

Fjolligt kanske ni tycker att min katt är min bästa vän. Men jag litar inte på någon annan än mig själv och henne.


Klutten somnade med katten i handen :) så ...

foto0168 (MMS)

Klutten somnade med katten i handen :) så underbart fin så det finns inte. Mitt hjärta.

Kevin ligger och pussas med sin kattskallr...

foto0167 (MMS)

Kevin ligger och pussas med sin kattskallra :) den är väldigt intressant. Till och med jag ska pussas med den tycker han. Haha! :)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Ja, ska jag erkänna, så röker jag igen. Lite grann, ibland bara! Och det är en jäkla ful ovana jag aldrig kommer bli av med tydligen! Så less på mig själv. Fråga mig inte varför jag har börjat igen, för det vet jag inte själv ens. Jag tyckte jag var bra duktig som slutade när Kevin låg i magen, men icke. Här ska vi börja igen, dumhuve! Men det är ett måste, en jäkligt stor uppgift, jag måste komma ifrån skitet, på något sätt.. NO MORE SMOKING!


Sen är det väl det här med att jag blir så inåt när jag är ledsen/arg/irriterad. Skulle jag bara sluta med att ta avstånd från människor när jag mår dåligt, kanske allt skulle vara så mkt bättre?

Världens finaste unge :)

foto0165 (MMS)

Världens finaste unge :)

Måndag kväll, god afton

Min kära sambo jobbar över idag, han skulle spränga/borra stenar och ha sig. Får se när han behagar komma hem, är lite hungrig faktiskt.. Vill inte äta själv, och finns ju inget hemma heller =( Lär gå till affärn snart och handla. Måste ladda på min tele, så jag kan ringa till min underbara mor :) hihi.

Imorse vaknade klutten halv 9, då har han sovit nonstop sen halv 10 igår kväll! Trött kille. :) Men desto värre att få att sova nu på dagen/kvällen. Bara gråter och drygar, fast han är hur trött som helst. Blir galen på honom när han är sådär, spec när jag inte ätit ordentligt, då har man inte mkt tålamod. Men nu har han sovit kanske en/två timmar, och ätit. Nu sitter han i sin stol, kollar på tv, snuttar/suger på tummen och pratar . Han kommer bli en tummunge den där! :) Kul att se han på bra humör oxå, kanske man kan ta med han ut sen. hehe :)  

Mer då, jo.. Lasse stefanz spelar i Malmköping på söndag på marknaden. Kl 3 börjar dom spela. Nån som vill med? Drygt!! Syrran säger att hon ska komma upp och hämta mig och Kevin på lördag, bara för att åka dit på söndag. Snäll hon :) hihi. Vi får la se hur det blir.


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag säger som man gjorde när man var liten, "jag skulle köpa mig ett hus, och sen spara resten" Men riktigt så är det ju inte i dagens läge. Vill man ha ett fint och någorlunda renoverat hus, kostar dom 2 mille, det insåg jag och Basse igår när vi kollade på hemnet. hehe :) Har nämligen hittat ett hus till salu här i Valbo på min promenadrunda, var tvungen att kolla upp det, och över 2 mille ville dom ha för det. Då var det nyskick/renoverat. Hittade även ett hus i Kubbo, rätt fint. Men de behövs totalrenoveras.. Synd nog =/ 650 skulle dom ha för det tror ja..

Men ett hus i bra skick skulle ju inte skada att köpa. Och sen att man ska spara resten, jo tjena.. De kommer nog gå till nödvändiga saker. Eller spara en slant till Kevin iaf. Sen skulle jag skänka så mycket jag kunde och vill till såna där djur och cancer fonder.

The love of my life!

Söndag

Ligger i sängen och myser med världens finaste kille, :) Han är lite trötter, så ska väl mata på honom lite och försöka få honom att sova.. Han är nybadad oxå, och mamma med, lite iaf.. Mina knän orka inte med att stå lutad över badkaret, så jag hoppade i jag med.. Men trosor och bh, de hanns inte med att näcka. hehe :) Nu slog en liten klutt igen ögonen efter lite finsång från hans mamma, får se hur länge han sover innan han vill ha mat.. :)

Denna helg har varit lugn, som vanligt. Finns ju inte mkt att hitta på precis.. Tråkigt =/ Igår var väl mina känslor på topp igen, hela dagen var en mutterdag, förstår inte!! Hatar att må så här, jag och basse tjafsa pga det, men vi låg typ hela natten sen och pratade ut hur jag känner det.. Måste nog gå och prata med nån utomstående.. Har alltid mått så här typ, men de går över ibland och kommer tbx. Skit jobbigt. Jag är en glad person och hatar att vara sur och ledsen, därför jag tar skitsnack och annat skit med en nypa salt.

Idag skulle Basse jobba, men han blev hemma med oss ist.. Så vi har bara varit. Tog en tur med hans safaribil förr, han skulle lasta den inför jobb imorn. :) Den är så muppig att åka i. Hehe.


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag trodde jag föll för riktiga raggarsluskar, men jag blev ju ihop och fick en unge med motsatsen. hehe.


Men innan Basse så föll jag nog bara för "såna där typer", och gör nog en kanske.. De är ju svårt att hålla för ögonen om man ser nån riktigt finer en, heheh. Nej men.. Killar med väst, jänk och bra humor, det är nog killen. Men Basse har ju något som dessa killar inte har (vissa av dem), tålamod och omtanke, kors i taket, ibland iaf!.. Spenderade ju 4år med en sån där typ :) På gott och ont, inget glömt.

En grävmaskinist med stor... ja vadå? hahah! ;) Nej men en kille ska ju ha, humor, förståelse, mod, temperament och vara allmänt kärleksfull. Inga krusiduller.
Och de sägs ju att man ska ha olika intressen för att få ett förhållande att funka, jag gillar jänkare, Basse gillar grävmaskiner, hehe :)

Krångligt inlägg, men vet ju inte hur man ska lägga upp de, hehe.

hmmmf...

Hur länge ska man orka?

Lördag

Idag verkar bli en trist och sömnig dag. Finns ju ingenting att göra.. =/

Basse och jag muttrade om vad vi skulle äta till frukost imorse, de blev att vi tog med klutten och gick till affärn, i spöregn. Tur affärn ligger 1-2 minuter hemifrån, haha! Väl där kom vi fram till att det var ju lunchdags, så vi köpte och gjorde mat ist. Pasta och köttfärsgratäng med philadelpia?? ost i botten. mumma! :)

Klutten sov till halv 10 idag, och somnade om efter mat och lek i gymmet, och nu sover han fortfarande.. :) Undra när han vill behaga vakna.. saknar han lite. hihi :)

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag vill ha en massa pengar, ett jobb och ett underbart liv utan motgångar. Sen vill jag även ha tbx min kropp så som den såg ut året - 09.. Hela det året tbx skulle inte skada. Hehe :)

Vill att min mamma och syster ska vara här uppe nån helg.

Fredag kväll, vilken härlig kväll, bara du och jag får vara tillsammans!

Denna dag har gått fort, som alla andra dagar men ändå..

Kev har fått smaka mer på desserter, idag fick han smaka på banan och äpple. De gillade han starkt! :) Sina nya kläder har han fått på sig oxå, byxorna var ju lite annorlunda passform på, men dom funkar! :) ser ut lite som pyjamas byxor, men söta ändå. Nu sitter han och snackar för fulla muggar i sin stol, undra om han börjar bli lite trötter?

Idag lagar Basse maten, och när han lagar maten blir de ju alltid något tok.. T,ex att ugnen blir rökfylld och det stinker i hela lgh, när han vädrar åker saker ner från fönstrena. Stekpannan är tydligen dum i huvet.. Undra hur det ser ut där ute i köket? Vågar knappt kolla =/ Just ja, de blir lasagne till middag idag!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål här i livet är att få en utbildning, eftersom jag dumt nog hoppade av gymnasiet. Men vad gör man inte för kärleken och att man mår dåligt av att  bo hemma när man är i ung ålder..? :)
Såå, mitt mål är att fixa utbildning och få ett jobb. Ett jobb som jag kommer trivas med. Och jag har nog hittat en utbildning jag vill gå, när Kev är stor nog. Charkuteri på komvux :) Eller om jag fixar mina svenska betyg så vill jag även gå hotellutbildning, vill gärna gärna jobba på hotell!

Sen vill jag gärna fixa ett körkort oxå, de känns som att de skulle behövas nu när man har fått en liten klutt :) Kunna ta bilen och bara dra iväg på äventyr.


Och så önskar jag såklart att min underbara son kommer få leva ett bra och lyckligt liv. Att han aldrig ska stöta på motgångar som får honom att tröttna på livet. Jag ska stå vid hans sida till döden skiljer oss åt!

Torsdag

Har varit iväg och storhandlat till Kevin nu ikv på coop, mat och sånt. Hittade lite fina kläder oxå :) Och sen köpte jag matburkar, fast tog mest desserter. Han fick smaka en sked från en burk ikv, fruktmos.. :) De var persika eller nåt i den. Han grimasera lite och snutta på skeden. Han kanske gilla det?
Han ska få prova mera burkar längre fram.. Vill inte riktigt börja ge honom än. De sägs ju att dom ska börja äta sånt där vid 6mån.. aja..
Duktig jag som tog Kevin och vagn dit själv och handlade! Man är sambo fast ensamstående. kul kul.. :)

När vi gick hem sen, stannade vi i lekparken mellan Öby och Köpis. Skulle mata en liten klutt. Så kom de två småbarn med sin farmor/mormor. När Kevin käkat klart tog jag upp honom och skulle rapa, då kommer dom fram och tittar på honom. Flickan stod och höll Kevin i handen, skit söt :) Och lille pojken kleta sand på Kevs små strumpor, hehe.

Kevin har nu somnat i soffan efter lite ersättning. Ska väl slänga han i säng och se om han sover vidare eller inte. Kollar på liar liar oxå, så grymt bra film! Skrattar så tårarna rinner.. Heh :)

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag kan med stora bokstäver säga att vintern är min årstid. Dels för att jag fyller i februari, hihi, och dels för att det är kallt och skönt. Man kan ligga inne på soffan under en filt, utan att få ångest över att man inte vill gå ut. Och såklart, åka pulka är väl det roligaste som finns! :) haha.
Men även våren är fin, de är då alla fåglar börjar leva om igen, kossorna kommer ut i hagen, man ser alla finbilar som stått i garaget och blivit ompysslade komma ut. (Finns ju bilar som går året om oxå) Man får en sån där härlig kärkänsla i magen så fort snön försvunnit och solen kommer fram! :) Och nu kommer väl våren bli ännu bättre när vi har en liten klutt att fira i april :)


 

Blev lite paff nu på morgonen när jag hitt...

foto0164 (MMS)

Blev lite paff nu på morgonen när jag hittade en liten bebis åt fel håll i sängen! Ingen skada skedd. :) Nu har vi ätit och tagit på pyjamas. Tvmys nästa :)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Det finns en del människor som fastnat i mitt hjärta, och inte försvinner.. Och en del av dem har jag inte träffat på hur länge som helst! Men det finns nog en person som jag saknar lite extra..

"Hubert"; En underbar kille och vän. Från första gången vi träffades har det funnits den där känslan att vi kan umgås utan att behöva göra oss till. Visst att man kan ha haft känslor för honom, men inga såna där förhållande känslor, utan mest tycka om och bry sig om känslor. Har aldrig haft tråkigt med denna kille, han är speciell. Jag mår jättedåligt över att vi tappat kontakten med varandra, men de blir väl så när man skaffar stadigt igen och får barn. Men nån dag ska jag faktiskt ringa till honom! :)

Jag och Kevin ligger i sängen och spanar på folk på datorn..

Onsdag,

Det blidde en tur till Ön, och Lasse stefanz igår. Åkte med herr fyllen i cadillacen.. :) Men vi kom dit rätt sent, efter lite strul. Var där till 12 tror ja, så de var rätt onödigt att betala 200kr för en timme, det sluta kl 1. Så får se Lasse nån annangång.. :) Hade glömt bort hur mkt fylla och bråk det är där ute. Vart man än stod och kollade, så var det bråk typ. Rätt roligt att se :) hahah! Hedesunda mot Östervåla.. Träffade många kända ansikten. Men man kände sig lite utanför, jag var ju inte i samma stadie som dem och har inte varit ute på snart två år! Har ju glömt bort hur man ska bete sig!
Men men, roligt var det :) Kom hem till kl3 inatt och sen upp med lillen vid kl8 idag, de känns lite. Men äsch,.. De var skönt att få komma ut lite.

Idag blir det nog lugnt, ska gå bort till köpis bara. Lär kolla om jag fått några pengar. Ändrade så dom skulle sättas in på mitt nya konto, men det funka tydligen inte.. Så hoppas dom sitter på gamla kontot! Annars blir det surt..



Tisdag,

Ja, denna dag känns det lite bättre iaf. Min älskade sambo kom hem igår och behövde bara titta på mig, så började jag skratta. haha! :) Hela dagen igår gick jag runt och muttrade som aldrig förr. Men det kanske har löst sig tills ikv, det lär märkas. Hoppas, hoppas.

Kevin fick ta ett morgonbad imorse, och efter det blev han trött och somnade. Så han har sovit i 2/3 timmar nu, men de låter som han börjar vakna till liv inne i sovrummet nu.. Har hunnit koka hans flaska, diska och plockat lite, sen blev jag fast vid datorn. Som vanligt. Ska försöka hinna fixa lite inne på toan oxå. Just ja! Jag har ju några pyjamasar som tillhör Kevin ligger i blöt i handfatet. Dom var lite nerspydd och dreggliga. hehe :) Stackarn har ju knappt nå kläder kvar, eftersom han ska växa så mkt.. Hmm.. Storhandla kläder javisst. Tur det är varmt ute nu så han inte behöver ha så mkt kläder på sig.

Ska börja med en sån där lista oxå tänkte ja. Jag som sa förr till mig själv att aldrig göra, men nej då, nu kör vi.

Nu ska en liten herre ha mat :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag är oftast väldigt lugn av mig. Men när jag blir arg, då blir jag arg på riktigt!

2. När jag är ledsen/irriterad/arg, då blir jag väldigt inåt. Då vill jag vara för mig själv och inte ha nån som tjatar och frågar vad som är fel. Jag vill fundera i lugn och ro hur jag ska ta itu med problemet/orsaken, och sen prata om det.

3. Jag är blyg/reserverad av mig. Och har svårt att träffa nya människor, jag vill granska dom först innan jag kan vara mig själv i deras närhet.

4. Jag älskar min son Kevin och min katt Liza, utan dom i livet skulle jag inte fungera. Jag gör allt i min väg för att dom ska må så bra som möjligt.

5. Jag kan anses vara väldigt känslokall, men jag är rädd för att visa för mycket känslor för att sedan få det kastat tillbaka i ansiktet. Det är nog därför jag har svårt att öppna mig om hur jag mår, tillomed för min älskade sambo.

6. Jag är ganska så pedantisk av mig, ett rent och snyggt hem är nr1. Det ska knappt synas att man bor och rör sig hemma. Ett städat kök och badrum är viktigast! Hatar när det ligger massa småskit överallt. Därför kan jag ibland få psykbryt på min älskade sambo som flyttar runt sina saker, ist för att lägga dom där dom bor! haha.

7. Jag avskyr hur min kropp ser ut efter graviditeten, men jag försöker så gott jag kan för att återfå formen och fastheten. Men jag fick ju ut en bra sak av det hela, en helt underbar son som jag älskar och avgudar, :)

8. Jag saknar hela min familj nere i Eskilstuna, det går inte en dag utan att jag tänker på hur det skulle vara att bo där nere nu när Kevin har kommit till världen. Men jag trivs här öppe oxå..

9. Jag både älskar och hatar min sambo. Han kan få mig att må både bra och dåligt. Ibland vill jag gå ifrån honom och aldrig mer se honom, men oftast vill jag aldrig vara ifrån honom! Han har med andra ord fångat mitt hjärta, och jag hatar att vara beroende av honom. Men jag älskar honom så jäkla mycket så det gör ont!

10. Just nu, har jag nog hamnat i en svacka, och det känns som att jag aldrig kommer ta mig upp ifrån den. Jag får ta dagarna som dom kommer, och folk måste acceptera/respektera att jag inte är på humör alla dagar, timmar och minuter.


Har ingen bättre bild på mig själv. Favorit i repris.

Små less

Inte varit min dag idag.. Såg fram emot morgondagen för mkt kanske, så blev lite less när Fiia inte kunde åka dit. Men jobbet går ju före :) Synd att man inte har flera vänner som vill umgås och hitta på någe roligt.. Dom kan ju inte gnälla sen att man aldrig gör något med dem. Finns det ingen sida där man kan söka efter nya vänner??


Var ut och gick med en kinkig unge idag, 2tim och inte fan somna han heller. Men när jag la honom i sängen hemma slockna han på en gång! Dryga unge. heheh. Kanske var den kvava luften eller nå, han var ju toksvettig ungen fast han knappt hade nå kläder på sig..


Som sagt, hade ju sett fram emot morgondagen. Få se/höra Lasse stefanz, live. De hade jag kunnat leva på länge. Men när man inte har några vänner blir det ju svårt, eller jag har ju folk som vill umgås där. Men kommer ju inte dit på något sätt.. Känns som att jag kommer få leva resten av livet innanför dessa väggar, aldrig få komma ut någonting.. Inte på humör idag, nej!

Nya glasskåpet! :) ska bara in lite krafs ...

foto0163 (MMS)

Nya glasskåpet! :) ska bara in lite krafs där i så blir de nå fint. Typiskt när man planerat och ser fram emot att komma ut lite, så blir det inget.. Kanske är tecken på att jag ska spendera mitt hela liv i hemmet? Äsch.

Söndag

Ja, gårdagen spenderades i Etuna. Hämtade saker hos pappa, lyckades smöra till mig hans nya vattenkokare oxå, hehe :) Våran är lite trött. Jättesnäll pappa man har, guld värd! :) Behöver ju ha en när vi kokar Kevins vatten..
Kom hem runt kvart över 10 igår kväll. Bra trött, somnade på soffan inatt ja, så jag blev sovandes där. Basse tog Kevin inatt och imorse, kors i taket! Dammsugit har han gjort idag oxå.. Sen for han iväg och jobbade lite.

Var ut på en promenad idag med Fiia och lilla Brumma. Underbart söt hundvalp! :) Gjorde en störtdykning i gräset när hon sprang och jaga pinne. hahah! :) Synd att man inte fick det på kort/film.

Och tro jag är gladare än glad. På tisdag blir det att lyssna på LASSE STEFANZ på ön i Hedesunda! :) Ska bli jätteskönt att få komma ut och träffa lite folk igen. Men kommer nog sakna min lille klutt.. Men de är ju bara några timmar så! :) Åker dit med bästaste Fiia m.fl.

Nu snart får vi besök av Basses jobbarkompis, Fredda. Dom ska bära upp glasskåpet och sängen ner i källarn..

Kevin ligger och sussar sött, han somnade mitt i maten. Trött liten kille idag :)

Det är inte ofta Kevin har tights liknande...

foto0162 (MMS)

Det är inte ofta Kevin har tights liknande byxor på sig. :) Haha. Ut på promenad med Fiia nu snart.

Tur och retur till e-tuna på en dag tar på...

foto0161 (MMS)

Tur och retur till e-tuna på en dag tar på krafterna. Men snart hemma, tack och lov. :) känner mig inte det minsta pigg..

Blöt som en hund

Ut gick vi, och blöt blev JAG! Kevin var torr som alltid, förutom i blöjan, hihi. Så regnskyddet blir godkänt, men inte min regnjacka. Hela tuttarna var blöt och magen, haha. :) Var blöt som en hund när jag kom in, men det var det värt. Jätteskönt att promenera i regnet :)

Basse kom hem tidigt idag, så vi har nyss käkat och lagt en övertrött liten son i säng för ett tag sen.. :) Ska väl bara sitta och ta det lugnt nu ett tag. Har ju läst ut Bingo Rimérs bok, men ska börja med Lasse stefanz bok kanske? Hmm..


Behöver inte vara orolig att jag är med barn igen heller, fick den efterlängtade röda saken idag. Fast ska väl inte behöva vara orolig, använder ju sånt dära bra skydd dåra. haha :) Men kan ju aldrig vara säker.

Äsch.

Är ute och provar Kevins regnskydd. Funkar...

foto0158 (MMS)

Är ute och provar Kevins regnskydd. Funkar bra, han håller sig torr. Förutom i blöjan då. Hihi.. :)

Regn, regn, bara regn!

Jaha idag klev vi upp tjugo i 11. :) En riktig unge på att sova nuförtiden, han däcka vid 10 igår kväll och sov till 5 imorse och ville ha mat, sen somna vi om båda två och vakna tjugo i 11. :) Jag är utvilad idag oxå.

Nu idag äntligen regnar det!! :) Så nu snart ska vi klä oss och gå en promenad. Måste ju testa regnskyddet. hahah..

Får se när min älskade sambo vill behaga komma hem idag, han skulle göra nåt jobb efter sitt jobb. Så de blir nå sent med mat idag =/ Fick slita upp han ur sängen imorse oxå, så söt när han sover. haha. :) Han blir så arg när jag skriker på honom att stänga av alarmet om han ändå inte ska gå upp.

Imorgon bär det av till Etuna igen, ska hämta lite saker från min fars lgh, då han ska flytta snart. Ett glasskåp och en växasäng, en så länge. Och nej, min pappa har inte sovit i växasängen, den står i hans källare, hahah! :)
Hoppas vädret är bra så vi kommer iväg bara..

Torsdag.


Haha! Har en riktig tungviktare till son såg jag, skrev Kg ist för gram i förra inlägget. Men ni är ju så smart att ni förstod att det var fel, eller hur? :)


Idag händer ingenting, och skönt är det. Ska väl ut på en promenad snart bara, köpa lite mat tills idag :) Fiskbullar och potatis, de är gött de.. :)

Kevin ligger och sparkar vid babygymmet, naken :) Hahah. Lär nog tvätta alla leksaker snart, han lär ju ha pinkat på allihopa. Försökte få honom att vara ute lite på balkongen i sin sitter tidigare idag, men de var inge populärt, även fast jag gjorde en koja till honom och allt. Otacksamma unge, hehe. :) babygymmet är mkt roligare.
Han hade inge feber och sånt igår iaf, var bara lite hängig. Så vi la oss och mös i sängen han och jag, han vände sig till sida och borra in ansiktet i bröstet  på mig typ och somnade, så jäkla mysigt! :) Länge sen vi låg och mös sådär..

Ska snart ringa vaktmästarn oxå, lysröret ovanför diskbänken har gått sönder. Drygt.





Bvc 3 månader.

Kevin väger numer 7340kg och är 64,5cm lång. :) Att ta sprutorna gick bra oxå, blev lite ledsen men det gick över rätt fort. Får se ikv om han får någe feber eller nåt. Min stora duktiga kille :)

Tog en promenad till köpis och köpte alvedon till Kevin sen efter bvc. Sen kollade lite kläder till Kevin på Cubus, de finns ju fan knappt nå killkläder!! Tror butikerna att man bara får flickor nuförtiden eller? En ställlning med killkläder, resten tjej. De är skamligt. Jag vill inte ha nalle phu och sånt skit på min unge. Nej mer fräna/coola killkläder, tack!

Inatt sov min lille pojk från halv 11-11 till 7 imorse! Nådigt paff jag blev när jag vakna. Var tvungen att skicka ett sms och fråga om Basse varit upp med honom, men nej det hade han inte. Han brukar vakna och vilja ha mat vid 4-5 ungefär.
Sen tog vi en lååång powernap från 9-12, haha! Vi höll på att försova oss, skulle vara på Bvc vid 13,00. :) Tokigt det kan bli ibland. Men kan förstå att han är trött, då han knappt sov någonting igår. 2tim sammanlagt kanske.
Och jag klagar inte, är utvilad nu ja. hehe :)



Harmonisk

Är det så det kallas om man bara går hemma och myser? Bara går runt och ÄR. Har alla måsten och tankar längst, längst bak i huvet? Isf så är jag harmonisk, :) Dessa två dagar jag varit hemma, har varit underbara! Går inte att beskriva. Kevin och jag tar dagen som den kommer, bara sitter, ligger eller skriker. Inge stress, inge måsten. Underbart!

Tog en kvällsprommis igår, i hopp om att Kevin skulle somna. Men icke, han var vaken hela tiden! Bråkunge.. :)
Ska nog börja ta en promenad på kvällen oxå, är ju skönare att gå då än på dagen, nu när det är så jäkla varmt ute.


Idag har Kevin lekt sådant i babygymmet så att han blev trött och somnade. Men det vara bara en powernap, han vaknade efter ett tag och det var full rulle igen. haha :) Hade det inte åskat sådant idag när det regnade, hade jag tagit med pojken ut och provat hans nya regnskydd! :) Får hoppas det regnar någon mer dag.

Man blir lite trött av att 'leka' :)

foto0152 (MMS)

Man blir lite trött av att 'leka' :)

HOME SWEEEEEET HOME

Borta bra, men hemma bäst, säger man ju. Och det stämmer bra noog! Aldrig längtat hem så mkt som igår, de var en lättnad att kliva innanför dörrn igen. Orken och all glädje kom tbx :)

2 veckor nere i Etuna är för mkt, spec om man inte har någon spec plats att bo på. Basse och jag har nog inte tjafsat så här mkt någon gång tidigare, shit. Men allt löser sig. Nu är vi hemma och kan komma in i rutiner igen, slippa flänga runt så mkt. Det tar på psyket kan jag tala om!

Tillomed Kevin tyckte det var skönt att komma hem. Han slockande så fort jag la honom i sängen efter han fått kvällsmaten! :) Han har nog saknat sin stjärna och spelmobil, och en nybäddad säng. Slipper han ligga och stirra i taket eller i sängväggen, som han fick göra på resesängen, stackarn :)

Och idag blir han 3månader! Min stora kille, :) Han utvecklas varje dag, så roligt att se. På onsdag ska vi ta lite sprutor oxå, usch..


 Kevin 5 dagar


 Kevin 10 veckor.

Är på väg hem från Västerås nu. Har kikat ...

foto0151 (MMS)

Är på väg hem från Västerås nu. Har kikat lite på bilarna. Nästan så man saknar de! Blev lite strul idag, därför vi åkte hit så sent. Kom hit till 10 ikv. Men vad gör de. Kevin har sovit hela kvällen oxå, men vaknade förr och fick mat och nu ska han sova igen :)

Tråkigaste kvällen nånsin! Basse hjälper s...

foto0148 (MMS)

Tråkigaste kvällen nånsin! Basse hjälper sin 'plastmamma' att bygga om sin lilla stuga. Huvudvärk och är yr i huvet! Pallar knappt att stå upp. Dricka lite mer vatten kanske?

Power meet.

Ja, idag börjar Power meet, och jag är inte ett dugg avis på folket som är där. Inte ett dugg!! =/

Men de kanske blir att åka blazer cab dit på lördag med Basses kompis, om vi får plats. Håller tummarna ja! :) Vill dit och glo på bilarna iaf, och kanske träffa gammalt folk man känner.




Och ja Emma, han har blitt bra stor nu.. Riktigt lång, han kan knappt ha 68 längre, då sitter blöjan upp i röven på honom. haha! :)

Kevin får ligga och näcka på en filt på al...

foto0147 (MMS)

Kevin får ligga och näcka på en filt på altan hos morfar i denna värdelösa värme!

Kevin har sin nya body på sig som han fick...

foto0145 (MMS)

Kevin har sin nya body på sig som han fick av Basses mormor :) storlek 74, han börjar bli stor! Nu snart ska vi iväg till morfar och grilla och fiska. Tror Kevin kommer bli ett tumbarn oxå :) gullunge.

Är i Mariefred och hälsar på Basses mormor.

foto0143 (MMS)

Är i Mariefred och hälsar på Basses mormor.

Mysdag

Haft en mysdag med mor min idag, och Kevin såklart! :) Gick ner på stan och käkade corner, de var bra länge sen och lika gott var det nu oxå.. hehe. Kommer aldrig tappa sista kilona om jag ska fortsätta äta så här. haha! :)

Skönt väder var det ute idag oxå, blåsigt och mulet. :)


---


Tänk, att så fort jag tänker på dig. Får jag fjärilar i magen, ska det vara så? Har inte träffat dig på hur länge som helst, men ändå finns du kvar i skallen.

Slappardag idag. Sambon är hemma i Valbo o...

foto0140 (MMS)

Slappardag idag. Sambon är hemma i Valbo och är bakis. Haha! Syster jobbar och sliter. Mamma, jag och Kevin ska snart ner till stan och käka. :) mysig dag.

Sitter i lekparken utanför moster Vivi och...

foto0135 (MMS)

Sitter i lekparken utanför moster Vivi och fikar. De börjar bli svalt väder nu!

orkar inte!

Nu lägger jag bloggdesignen på hyllan ett tag, det verkar ju inte funka iaf. Ändrar utseende hela tiden av sig själv! Usch .

Det regnar idag, det tycker vi om! :)
RSS 2.0