Tålamod.

Har en kinkig liten pojke här hemma idag, trött men vill inte sova! Undra om det har med värmen att göra? Han är så varm så man kan steka ägg på honom! Stackarn. Men har fått han till sängs nu igen iaf, får se hur länge han sover nu..
Känner mig allmänt seg och trött jag oxå. Tappar humöret för ingenting snart, denna jävla värme tar kål på mig! :/ Måste börja dricka mer vatten och äta mer på dagarna.. De känns i huvet att jag äter för dåligt.

Klart missade vi tvättstugan igår igen, 6 gången kanske? Less jag blir. Så fort Basse ska fixa något här hemma går jobbet före. Men de är ju han som får lida, han som inte har några rena kläder. Jag var ju smart och tog med mina och Kevins smutskläder till Etuna :) hahah! Tur man har en snäll mamma som kan tvätta åt en. Värst är väl att underlakanen börjar ta slut. Hmm.. Det går ju inte åt mkt kläder när man bara går hemma heller, mest underkläder, och det har jag gott om. :) På söndag provar vi igen.

Imorn blir det besök på BVC oxå, missade ju tiden förra veckan eftersom vi var sjuk både jag och Kevin, eller mest jag. Hoppas han går upp i vikt som han ska .. :) Märks.

Hoppas tiden går fort så det blir midsommar snart, åka ner till Etuna och koppla av igen :)

Plutten tog ett skönt bad igår. Blev hal s...

foto0104 (MMS)

Plutten tog ett skönt bad igår. Blev hal som en ål. Hehe :) råkade ha i lite mkt olja. Men ren blev han. Tur nog.

Mors dag.

Har varit en lugn helg då K är snorig och hostig. Tänker inte kliva ut med honom. Var ju tänkt att vi skulle åkt till sandviken igår och glott på bilarna.. men men. :)
Tycker så synd om honom när han vaknar och inte får nå luft knappt. Man vet ju inte vad man ska göra! :(
Idag är det morsdag oxå, fick en tidning av B. Amelia Baby, den var faktiskt rätt bra. Men lite lik alltförföräldrar tidningen.. B ska väl iväg och köpa tårta, som han tjatar om. Men han däcka i sängen förr, så han får sova tills han vaknar. :) Inte lätt med småbarn.

Han har varit duktig och tagit K på morgonen denna helg. Så jag fick sova till halv 11 igår! :) Dåligt skönt. För även K tog en lång sovnatt, sov från 12- halv 5. Hmm.. Denna natt tog han oxå K, jag hade ingen ork.. Vart tog den vägen!? Aja, vi har kommit överens om att han ska ta K på helgerna på morgonen, så jag får sova lite. Så tar jag nätterna. :) Nu fick han ju se hur det är att kliva upp varannan timme. hehe :)
Fanns ju sånt där schema med i tidningen, om vad respektiva ska göra här hemma. Vi ska nog sätta oss och fylla i den, skulle nog underlätta. Slippa massa bråk och tjafs.

För någon dag sen fick jag tag på saxen innan jag skulle duscha. Så nu är man korthårig.. :) Kanske blev lite mkt, men håret behövdes toppas. Skulle behöva kapa av allt, så jävla slitet.



Usch och blä ännu mer!

Jo men visst fan blev man sjuk och är fortfarande. Febern slog till i förrgår kväll, fy fan säger jag! Värre en att föda barn. Haha! Låg i sängen och skaka som ett asplöv när jag skulle sova, tog på mig mysbraller, raggsocker, strumpor och tröja och sen täcket på det. Men frös ändå! Men somna till slut iaf. Jag har ju den trevligaste sambon oxå, vänder sig om och somnar när han ser hur jag fryser! Dumpucko. Det fick han nog allt höra sen! Vakna sen av att jag var ursvettig istället så det vara bara av med allt och sen ligga utan täcket, herregud. Hatar att vara sjuk! Tycker så synd om K som inte kom ut nåt igår och fick ligga i sin säng mest, medans jag låg och beklaga mig i min säng. Han fick mat iaf. hehe :) Stackarn.

Idag har vi iaf setat uppe och "pratat" i soffan. Fått världens finaste leenden från honom :) Och han har berättat massa saker för mig. hehe :) Pratglad.
Mår mycket bättre idag. Bara snorigt, men jag har ju min snorfilt :) Haha! Tänker inte kliva utanför dörrn i onödan, vill bli ordentligt bra så jag slipper bli dålig igen. Bara K som får lida fört ju. =/ Får be hans far ta ut honom i vagnen lite kanske? :)

Jag är fast. Finns ingen finare kille! :)

foto0093 (MMS)

Jag är fast. Finns ingen finare kille! :)

Blä och usch!

Jag tror jag börjar bli sjuk. Halsen ömmar och snoret rinner, kul skitkul! Tänker inte kliva utanför dörrn i onödan idag. Suck!
Har plockat fram lilla bärbara datorn igen, kände för att mysa ner mig i soffan medans lillen sover. Ta en break. Lillen somna i sin bilstol, satte honom däri för jag skulle äta lite. Då somna han, och jag vill inte riktigt väcka honom, för han är så trött och grinig idag igen. hehe :) Han har nog sin mors humör när det gäller trötthet.
Men han lär väl vakna snart av sig själv. Får hoppas att hans far tar upp hans babysiter snart, den ligger i bilen fortfarande sen Etuna.

Skulle plocka ihop lite kläder från HM igår på nätet, men som vanligt så finns inget av det jag vill ha kvar! Så jävla less. Lär väl gå till köpis och kolla ist. Tröttsamt!

Köpis town

Tog en promenad till köpis idag igen. Var inte riktigt planerat, men lära ju eftersom jag skulle registrera kortet.. Kom på de när gubben sa det på banken, att jag lära tjoffa in det i deras maskin där borta. Men inte mig emot, kunde jag gå runt lite i lugn och ro och kolla på kläder :) Så nu fick K lite mer nya kläder, hehe. Man kan ju shoppa ihjäl sig till dom små :)
Så nu har jag ett fungerande kort och konto. Känns underbart skönt!

Nyss fått den lille att somna om igen. Tror han har lite ont i magen igen.. :( Trött och ledsen är han. Stackarn.
6 veckor blir han idag oxå, de går så jäkla fort! Stoppa tiden..

Nu måste jag greja lite med bloggdesignen. Jag har förstört den bra nooog!

Barnen tog en powernap förut. :)

foto0087 (MMS)

Barnen tog en powernap förut. :)

Underbar uppfinning Napparna från dr. Brow...

foto0085 (MMS)

Underbar uppfinning Napparna från dr. Brown! Kevin blir lugn och somnar så fort han får den. :) han som inte tog napp efter han kom hem från sjukan. Nappflaskorna rekommenderar jag oxå! Bra skit. Hehe :)

Vaaaalboo!

Yes, hemma i Valbo igen.. Kom hem igår kväll :) Känns rätt skönt ändå.

Tog en promenad till köpis imorse och hämta ut lillens nya nappflaskor, Dr brown. Sägs att dom ska förhindra att de kommer in luft så ungen slipper magknip och sånt.. Hoppas dom hjälper!
Fick även nya skor av B som en tidig morsdag present. Så nu kan jag gå ut på lång promenader :) Tack hjärtat!
De är ingen som vill köpa ett par converse skor i storlek liten? Mina har helt plötsligt blivit för små?! Knappt använda, köpta förra somarn.. Det var pga dem jag fick nya skor idag, mina fötter är helt sluuut! =/
Sen köpte vi en sängmobil till lillen med melodi. Han verkar gilla den :) Fast stjärnan är endå bäst, gu vad glad K såg ut igår när han såg henne/honom när han la sig i sängen. hihi :)

Imorgon blir lillen 6 veckor!! vart tar dagarna vägen? :o

Nej nu ska jag röra på mig, diska och städa toan. :) Passa på medans lillen sover, han däcka nyss i knät på mig. heheh :)

 

Torsdag

Fader B kom ner idag! :) Som vi har saknat honom. K kunde inte sluta titta på honom, hihi :)

Igår poopade min underbara son så mkt att de kom ut från blöjan och en del hamnade i knät på mig! haha :) Stackarn har ju haft svårt att bajsa ett tag och haft lite magknip, men nu igår fick vi nog igång det igen. Han bajsade ett stort lass, som sagt, och sen bajsa han imorse! SÅ glad för hans skull. Mor hade i lite messmör i hans ersättning, kanske det som gjorde susen? De luktar så iaf. haha! :) De känns i hjärtat att se min lille ha ont! :(


De verkar bli hemgång imorgon, men skulle ju varit roligt att vara kvar till lördag iaf. Och åka till Barva på crus. hehe :) Får se hur de blir, har ju våra håriga bebisar hemma.

Lillen ligger och sover just nu, helt utslagen stackarn! Kan en bebis känna av att hans far är borta och han inte träffar honom på några dagar? Tänkte om K börjar känna sig trygg igen med båda sina päron tillsammans, kanske därför han sover bättre idag? Fast sovit har han ju gjort bra hela veckan.. Äsch!


Snutten bada i diskhon för någon dag sen! hihi :)
Utslagen på soffan! :)

Happy happy!

Jag fick tbx mitt kort till mitt konto! Nådigt glad jag är nu. :) Slippa föra över pengar till fars konto nå mer, veta att pengar kommer in på mitt konto och kan användas direkt! Nästa steg blir väl att fixa internet bank, de glömde jag fråga om, stupid me! Men men, fick detta kort på prov. Och jag kommer inte övertrassera det igen, då är jag bra dum i huvet. haha. :) En sten lätta från axlarna nu.
Men de är ju lite kaos, kortet skickas hem till Valbo och jag lär fixa kod och sånt här nere i Etuna. De kanske kommer fram på fredag, och jag kanske åker hem imorn. Men då lär jag åka ner till Etuna igen. Hmmm...

Varit ute på långpromenad idag igen. Pust och stön! Mina ben är helt slut! Syrrans trappor gör ju inte saken bättre heller, haha! Tänker inte kliva ut nå mer idag iaf. Var förbi min fars jobb och skulle hämta syrrans cykel, men far var inte där, han var ute på något ärende. Tråkigt. Träffa broder iaf. :)

Nu sitter jag och mor och kollar på tv och försöker få en K att sova. Han fick nyss mat, men han har lite knip i magen tror ja så han vill inte sova riktigt. Tycker så synd om honom :(

Saknar mina hjärtan där hemma faktiskt! :(

Kul att det börjar Spö regna när man går m...

foto0046 (MMS)

Kul att det börjar Spö regna när man går mot kyrkogården. Bra blöt är man och frysen.

Semester.

Jaaa, de känns som semester att vara här nere. :) Syrran är jätte duktig och hjälper till med K. Jag får knappt göra något själv nu, hon vill göra allt. hehe :) Inte mig emot. Att vi kvinnor har det där i bakhuvet hur man tar hand om en bebis, de är lite fränt :) Inatt tog hon K några timmar så jag fick sova ut, han ville inte riktigt somna när jag gjorde det, hehe. Så hon satt uppe med honom och sen fick jag tbx han imorse, :) Han hade sovit lika bra hos henne som hos mig. Så det är bra! Det var bra skönt att få sova några timmar iaf. Guld värt! :)


Var till banken idag och pratade om att få tbx mitt kort till det konto som blev spärrat hos dem. Dom skulle ringa imorn, tanten som bestämmer det var inte där. Otur! Så jag håller tummarna att jag får tbx kortet, skulle underlätta så mkt! :)


Är hos mor nu, ska väl ut och gå med lillen snart så han får lite mer frisk luft och kan sova lite.. :) Just nu ligger han på mors säng och åmar sig. heh :)
Vägde mig idag oxå, har gått ner dom kilon jag gått upp sen september när vi skrev in oss hos Bm! :) Bara resten kvar.


Hitta en raggande Patrik. haha! Vilka minnen man får när man ser alla bilder som finns på denna dator. :)

Känns som att man åker land och rike runt ...

foto0043 (MMS)

Känns som att man åker land och rike runt denna helg. Var ju inte riktigt det som var meningen när jag skulle åka ner hit.. Ville ha lugn och ro och få andas ut lite.

Etuuuuna!

Mjo, hamnade här igår efter lite mystiska omständigheter. Syster och far kom och hämtade mig och kevin.
Så nu är vi här nere och får se hur länge man stannar. Inte allt för länge tror ja. :)

Kevin verkar trivas bra här nere iaf, han sover som aldrig förr! Inatt sov han gudomligt, behövde bara lägga ner honom efter maten så somnade han. :) Och nu ligger han i soffan och sover efter att vi varit ute och handlat med moster.

Det första han gjorde med mosters säng igår var att pinka ner den! Skulle byta blöja på honom, och de blev som en helikopter, kiss överallt! Syrran och jag skratta så vi höll på ramla omkull. Och tur vi hade ett sånt där engångsunderlägg, för han började även bajsa mitt upp i allt! Hahaha :)


Får se om hans far dyker upp snart oxå.. Tala ut om lite saker måste vi göra iaf. Hmm.


Här var han inte gammal! :)

Sjukstuga?

Kevin väger numer 4755gram och är 57cm lång :) Han börjar bli stor.. Han kissade ner stackars S oxå nästan. hahah! :)

B kom hem och säger att han börjar bli sjuk. Jippi! De passar ju ytterst bra när man har en liten klutt hemma. Får hoppas de inte blir värre, hans jobbarkompis är ju sjuk oxå. Säkert den jäveln som smittat! Börjar känna mig hängig jag oxå, har sprungit och nysit hela dagen och halsen börjar kännas. Hoppas inte jag blir sjuk, de har jag ju inte tid med! Men jag brukar klara mig, så länge jag klär mig. Får sluta springa ut i bara linne, ha tröja över hädanefter. :) Äsch!

Nu ska jag göra något annat, passa på när stor och liten sover. :)

Kärleksbarn

Mjaa, K är bra söt han! Satt han i sin bilbarnstol för jag skulle hälla upp varmt vatten i termosen. Sen när jag är färdig med det och kolla på K så sitter han och sover. Han lyckas somna på mindre en 5min. hehe :) Tröttmössan.
Han och jag har även legat och sovit nu på morgonen, båda var så trött så vi slockna. Inte mig emot med lite extra sovtimmar. :) Och imorse vid 5 när han fått mat och allt sånt där, fick han ligga i våran säng för jag tyckte han var så pigg, så slockna han. Helt ovaggat, snacka om att jag blev paff!
Så nu ligger han i sin säng och sover, men han lär väl vakna snart. De gör han alltid så fort jag skriver eller säger att han sover, typiskt. hehe.

Har käkat potatissallad, med extra dill i, sen sån där laxsås till middag idag. De var faktiskt gott! haha :) Vad gör man inte när man inte orkar ställa sig och laga mat. Eller är sugen på macka!

Kl 15,00, ska vi iväg till BVC oxå. Undra hur mkt han väger nu? :) Knubbot.


Neee, nu ska jag ringa och boka sånt där möte på familjerätten. Tjoo.

Kevin ligger och samtalar med sina vänner. :)

foto0040 (MMS)

Kevin ligger och samtalar med sina vänner. :)

Mys dag.

Har varit en riktig mysdag idag. Fick lite sovmorgon, sen upp och käkade frukost. Sen la sig hela familjen och vila i sängen, mys till tusen! Vi råkade somna alla 3. hihi :)
Sen tog vi vagnen och gick ner till Bs jobb och kollade när hans chef lastade av nya maskin dom köpt, en Cat. Rätt fränt å se. Men lillen tyckte inte om när de small och hade sig, så han och jag gick på en egen liten promenad. Sen tog vi en sväng förbi bidalite och köpte mjukglass. Gött! :) Har fått första solbrännan för i år oxå. haha! :)
 
K var jätte duktig i stan igår, han sov hela kvällen! Blev lite kinkig när vi kommit in och skulle lägga han i vagnen, så de blev mata honom sen var han nöjd och glad. Han var skit söt i sina hörselkåpor. :) Mycket folk var det, gick knappt att komma fram med vagnen. Men man såg knappt nå kändisar, vart höll alla hus?

Fröken F svängde förbi här oxå och lämnade en body K fått av henne. "Blivande maskinförare" står det på den :) Tackar så mkt för den, han kommer bli ursöt i den! :)

Gääääävle cruuuuus!

Mmm, och inte åker man någon bil detta år heller. Jag saknar den gamla tiden lite grann faktiskt! :(

Ska in och glo med K och B ikv iaf. Får se om Bs jobbarkompis skulle följa med. Så nu har vi farit runt och letat efter hörselkåpor till den lille, på Jula hade dom bara rosa kvar och biltema hade inga alls! Så de blev att köpa på mekonomen ist, och sen köpte vi även en termos att ha vatten i. Lär ju ha med mat till lillen ikv :)

Idag var mor, far, syster och bror upp och hälsade på! :) Mormor/mor var alldeles tills sig av att träffa den lille, syster lika så tror ja. :) Dom kommer även upp om två veckor, syster och mor. Ska hålla mig sällis eftersom B ska iväg på sån där mässa i Barkarby.. Längtar!
K har varit lite kinkig idag, de blev ju mkt folk och han ville inte sova riktigt. Men han somna iaf i bilen nu när vi var ut. Men han lär väl vakna snart. Plutte.. :)

Får se om B kommer ihåg att ta med däcken till vagnen nu oxå, han drog iväg och skulle "prov åka" hans jobbarkompis nya bil. hahah! :)


  Plutten nybadad, fick fint "svinto" hår. hihi :)

Så här glad är man när man måste vänta på ...

foto0031 (MMS)

Så här glad är man när man måste vänta på mat och mamma inte vill tappa varmt vatten på en! Då måste man sitta här en stund.

BVC.

4325gram och 56cm :) Vi lär köpa en sån där mobil till sängen eller skötbordet oxå, han låg och stirrade sig mätt på den dom har där. Gjorde världens leénden, sköterskan blev alleles paff. "De är ju riktiga leénden han gör!" Jo, han brukar hålla på sådär sa jag. haha :) Han kan tydligen fixera blicken oxå, duktig :)

Skulle tagit en promenad efter, men jag har sån skoskav på hälarna sen igår. Höll på börja grina när jag gick ute nu.. Måste köpa nya bättre skor! Ett måste.

I väntan på att gå mot bvc, sitter vi och ...

foto0028 (MMS)

I väntan på att gå mot bvc, sitter vi och skiter lite. Haha :)

Promenix,


Jag är värdelös, en värdelös mamma! :( Jag glömde ta på mitt hjärta vantar när vi var ut och gick idag. Hans händer var alldeles kall och blå när vi kom in. Nästan så jag släppte en tår.. Fyyy!

Tog som sagt en promenad här på eftermiddagen. Och precis när vi kliver ut genom porten börjar den lille gråta! Aldrig att jag vänder om och kliver upp igen, tänkte jag. Så jag gick några meter till och kommer ner mot Trädgårdsvägen, men den lille gråter än. Så det var bara upp med honom och fram med tutten, så där gick jag med en liten i famnen och vagnen tom! haha om jag skrattade! Folk lär ju trott jag var dum i huvet eller nå som gick där och skrattade för mig själv. Men han lugnade ner sig iaf och fick ligga i vagnen, då kommer nästa grej. Suffletttjosanet i fram blåste upp nästan hela tiden, så stackarn fick ligga mitt i solen och blåsten ibland. Måste kolla vart fan man sätter fast skitet, för de finns nåt den ska sitta fast i, men jag hitta inget. Rätt kass vagn tycker jag just nu! Annars var väl promenaden rätt ok, han sov i 45m nästan. haha :)

Måste fixa en mjuklift, de går ju inte att bära ner stackarn i famnen. Jag tycker det ser illa ut. Sen är det drygt att släpa grejorna han ligger på upp och ner oxå. Hmm..

Nu är det en liten som vill något, ovanligt! :)


En lugn stund :)

Ja, äntligen har jag en lugn och tyst stund. Lillen somnade efter lite om och men! Har försökt få honom att sova minst 10 gånger, men den lille vaknar av sig själv. Även fast han är toktrött! Förstår inte.. :) Han tittar på mig och börjar gråta/skrika, som om de är mitt fel att han vakna. Nehe du! haha.


Har setat och läst igenom min blogg, lite roligt att läsa vad man gjorde förr, och funderingarna man hade. :) Roligt att läsa att man trodde man skulle gå över tiden då på torsdagen, och sen natten där mot fredagen så började värkarna. Komiskt! En upplevelse jag aldrig kommer glömma, shit.


Just ja, den lille pinka ner hela skötbordet idag, så mitt i all gråt och kinkighet var man tvungen att fixa det oxå. Kul kul! haha :)
Och hörselprovet igår gick fin fint, han hör som han ska! :)


Nu ska jag väl slå omkull mig en stund i soffan eller sängen. Behövs kan jag säga! :)

3 veckor!

Japp, idag blir han 3 veckor.. stora killen :) Han börjar bli mer och mer social och pigg. Vaken hela dagarna nästan och somnar sent. Så roligt när han är glad på dagarna och man kan ligga och mysa med honom och han "pratar" med en. Igår låg vi i sängen han och jag, och vi tokslockna båda två efter han fått lite tutte. :)

I söndags fick han bada för första gången, han älskade det! Plaskade runt med fötterna och hade sig. Trodde det skulle bli jobbigt att bada honom, men tack och lov inte :) Han blev en liten krulltott efter badet, så jäkla söt så det finns inte.

Ska iväg snart till sjukan och ta hörselprov på honom. Drop-in tider på måndagar, så lär väl passa på innan vi glömmer bort de och när vi ändå har tid..

Just nu ligger han och sover i babysittern, han var visst lite trött. Men lär väl ta upp honom snart och göra han redo, snart kommer pappa B och hämtar oss.. :)

RSS 2.0