Städdag!

Japp idag är det torsdag, och då är det städning som står på schemat. Kul kul! :) Men idag hjälper ju B till så då slipper jag dammsuga och torka golv, bara disk och toa städning till mig. hihi :) Kanske min kropp inte behöver göra så ont idag.
Fast de känns i höfterna att vi varit ute och gått. Tog en tripp till köpis och kollade runt, B skulle köpa nån kabel till xboxet och jag köpte nya "rakpennor"  till ögonbrynen, så nu slipper jag snuskig utväxt. hehe. Ser ju så sunkig ut när man inte fixat ögonbrynen tycker ja.. Var även till Jysk och köpte sånt där liggtjosan till skötbordet. Så nu borde allt vara fixat tycker ja.

Fick hem mina efterlängtade kläder från syster idag oxå! Så nu slipper jag vara sur och tvär på henne någe mer! :) Tackar våran söta mamma för hjälpen att puffa henne i rumpan så hon fick iväg allt. Så nu kan vi tvätta dessa kläder oxå, och packa ner det jag vill ha med till BB. Sen får han allt komma ut tycker jag! :)

Nej, nu ska jag börja med städningen. Så jag får min efterlängtade mat snart, hemmalagat mos och kassler! :) Jag har längtat sen igår. Haha :)

Våren är nu kommen, eller?

Hejsan alla bloggläsare, hur mår ni? Hmm..

Var och storhandlade idag, fick med oss mkt gott hem så nu är frysen full med mat! Känns så underbart, slipper jag tänka på det. För denna månad blev fattig.. Så nu har vi mat iaf! :) Och bebis fick blöjor, våtservetter och nappar. Har pampers sen förr, som vi fick i ett startpaket från babyproffsen, så nu köpte vi libero. Får se vilken sort man kommer använda sen.

Gu vad mina höfter börjar bli trött nu, känns som dom ska gå sönder när jag kliver upp för trapporna. Ont ont.
Och magknip har jag till tusen ibland oxå, bra drygt! Jag tycker monstret ska komma ut nu! :)

Äntligen har min älskade syster skickat kläderna jag väntat på i 2 månader nästan. Att jag lära dra in våran älskade mor i det hela för att det skulle hända något, är ju lite komiskt! Hahah. :) Men nu är det på väg iaf, och får väl se om man hinner tvätta det och ta med några av kläderna till BB till lillen.

Nej nu är det snart BB, så nu är det soffläge som gäller. :)


   Ungefär så här såg det ut när vi skulle tvätta lillens alla kläder, när man inte har någon torkställning! hah :)

Mysmatchen!

Rösta på mitt bidrag!

http://mysmatchen.se/galleri#/

Bacon deluxe heter chipsen. Undra om de är gott med bacon och grillkrydda tillsammans? Haha :p

Vecka 38.

Nu tycker jag det är dags att mitt lilla monster kommer ut! :) Längtar så.


Är det möjligt att veta om man väntar en pojke eller en flicka, om man inte sett det på ultraljud? En ledtråd är vikten - pojkar tenderar att vara något större än flickor. I vecka 39 väger bebisar mellan 3 kg och 3,2kg, men fortsätter bygga upp det lager underhudsfett som hjälper till att hålla dem varma utanför livmodern.

Bebisens inre organ finns alla på plats, men lungorna tar längst tid att utvecklas färdigt. Även efter födelsen kan det ta några timmar innan andningsrytmen etableras. När bebisen precis är född kommer man att undersöka den och bedöma resultatet enligt
Apgar-skalan



  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 38+0 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 3243 gram. *
  •  Bebisen är c:a 50,2 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 95% av graviditeten.
  •  Du har 13 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011





En Sune så fin så fin!

Akta så söt och fin Sune blev! Som en helt annan katt.. :)
Han var hur lugn och mysig som helst när tanten höll på och rakade honom. Rakade kroppen och lite på benen och halsen. Tog en halvtimme ungefär, och tanten var hur duktig som helst med att klippa. Dit kommer vi nog gå igen :) Han är toknöjd! De verkligen lyser om honom nu. :) Han vet inte vad han ska göra med kroppen nu när han leker, han blev ju lite lättare.. hihi :) Skuttar runt och har sig.

 

Imorn gäller de!

Imorgon ska Sune till frisören och fixa frillan. Han kommer bli så söööt! :) Äntligen kommer han bli av med alla tovor, är så glad gör han skull :)

Sune har det även jobbigt med sin flickvän denna vecka, hon är på honom konstant. hehe :) Inte lätt att ha en pigg och gla tjej ibland. Snuskisar :)


 

Har varit en seg dag idag, vet inte alls vad som är med mig. Känner mig skit trött idag. Får hoppas det är bättre imorn :) Blir väl inte mkt sömn för hjärnan kanske när man måste springa på toa 100 gånger på en natt. Hinner ju inte somna om ordentligt förns det är dags att kliva upp igen och gå på toa. Men snart är det över får jag hoppas! :)
Hoppas jag har mitt lilla monster i famnen i helgen! :)

En vindruva, så grön så grön!

Sitter och käkar vindruvor och dricker cola. Mysigt :) Har nyss klivit upp ur ett välbehövligt bad med hjärtat.

Har sprungit upp och ner för dessa roliga trappor idag, så kändes som hela kroppen skulle gå sönder! Får sån håll i magen nu oxå när jag är ute och går, kommer ju knappt upp för trapporna när jag ska hem igen.. :( De kanske börjar bli dags?
Har skickat iväg föräldrapenning lappen till försäkringskassan idag oxå, så hoppas jag får hem papper snart på hur mkt jag kommer få ut. De lär ju inte vara mkt, men iaf något jag kan underhålla mig med, haha :)
De har tagit sin tid eftersom dom inte skickade hem detta papper jag skulle fylla i, lära ringa och påminna dem att skicka hem de.. Kanon eller? Usch.

Nej nu börjar BB! :)

Måndag, måndag!

Var till Bm idag, och allt såg bra ut. Hade inte ökat nå i vikt denna gång, kors i taket! :) Han har inte lagt sig till rätta än, men har huvet neråt iaf.
Skulle ta en promenad ner till stan efteråt eftersom de var så fint väder ute, men kände efter jag gått ett tag att jag inte kommer klara de. Fick världens håll i hela magen, gjorde skapligt ont! Så tog bussen till centrum och skulle gå och kolla hur mkt pengar jag har på kortet, men då fanns de inge lappar i nån av maskinerna. Tröttsamt!
Sen blev det bussen hem, och de var bra skönt att få sätta sig. Hade ont, ont i magen och var alldeles svettig. Men men, sånt man får ta :) De har gått över nu så. Men de är så trist att jag inte kan vara ute och gå utan att få ont, nu när det börja bli så fint väder och allt..
Mötte mitt hjärta B utanför porten oxå när jag klev av bussen hemma. Hehe tajming :)

Nee, nu ska man väl sätta sig i soffan och vänta på att BB ska börja.. Jag vill se En unge i minuten, men det vill inte B. Så ska väl glo Världens bästa hotell, inspelat i Etuna och allt :)

Märks att det är söndag idag!

Mmmm! Vaknade på helt fel sida idag. Snäste åt B och var allmänt grinig! Var upp på toa vid 10 och gick sen och la mig igen. Sen klev jag inte upp ur sängen förns vid 5 tror ja.. Helt jävla låg i skallen, orkade ingenting! Fan vad jag hatar dessa dagar. Känner mig så dum mot B, när vi för en gång skull har tid till varann, han är ledig och hemma, då ska jag hålla på och må så här. Men nu var det ju ett tag sen.. :) Får hoppas de inte kommer några flera såna här dagar nu iaf.
Vill bara ha ut monstret i magen nuuuu! :) Längtar.

Han håller på och bökar runt som mest nu på kvällningen. Mysigt :) Imorn ska vi in till tanten på rutinkontroll oxå. Får hoppas allt ser bra ut, men de har det ju gjort hitills så.. :)

Ja, Nicky åkte ur BB ikv oxå.. Attans. Han såg ju rätt bra ut, synd att han var som han är bara.. Haha!


Vecka 37!

Mm nu kan man säga att det börjar närma sig.. :) Från nästa vecka kan han komma när som helst. Fast de kan han ju nu med, men för att inte klassas som för tidigt född är det 38 veckor som gäller väl?.. Spänning spänning.
Han verkar må bra iaf, rör sig och hickar om vartannat. B spelade hårdrock för honom förr idag och stackarn fick hicka! hah så komiskt.. :)



Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är nästan 49 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 3,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

A propos hår, så har nu det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, liksom det mesta av fosterfettet (vernix caseosa). Bebisen sväljer detta, liksom andra avsöndringar, och lagrar dem i tarmarna. Detta kommer att bli bebisens första bajs, som kallas barnbeck (eller mekonium).



Virus hit och virus dit!

Ja, har sökt igenom denna dator. Och nog var det bra med virus på den! Men nu är allt borta, tack och lov :)
Trojaner från japan, hahaha!

Idag har varit en lugn dag hitills. Käkade varma mackor till middag och sen tokslockna jag i soffan när vi kollade på Draktränaren. Hann se nästan till slutet iaf! :) Var bra länge sen jag var så mätt så jag blev trött. hihi :) Men dom säger ju att man ska vila mkt om dagarna nu fram till förlossningen, och inte mig emot. Hah! Så jävla tråkigt väder ute oxå så man blir alldeles slö.

Liza har lagt sig till rätta i vagnen oxå, så söt :) Och Sune ligger i knät på B som sitter och spelar. Lugn och fin dag idag.

Det börjar ta sig nu!

Nu har jag äntligen fått igång den stationära, skriver från den just nu! Wohoo.. :) Jag behövde inte tjata så mkt på B för att han skulle sätta upp databordet. Sötnosen. Så nu börjar det bli ordning här hemma, känns så jäkla skönt.
Men skulle behöva ominstallera datorn och fixa ett par högtalare. Trodde vi hade en ominstallations skiva, men tydligen funkar den inte, enligt B.. Så får väl fråga om jag får låna faders nångång :) Nån som har kan ju gärna hojta till!
Känns skönt med en stationär, kanske man inte sitter vid datorn så ofta. Blir ju lätt att man sitter vid datorn hela tiden annars, om man har en bärbar. :)

Har nyss hällt i oss varsin banan milkshake, jag och B. B blev så sugen påt så han stack till tempo och handlade. Skapligt gott var det. :)
Nu har han kopplat in sitt jäkla spel igen, så nu lär han väl inte vara kontaktbar, hehe :)


Kollade på Cornelis filmen förr. Den var inte så bra som jag hade trott den skulle vara. Hade det varit en annan människa som spela Cornelis och den inte hade varit så hoppig, så hade den nog varit bra mkt bättre!


Börjar känna av ryggen mer nu oxå..

Förlossningsbrev.

Sitter och försöker få ihop ett rätt skapligt förlossningsbrev. Kan ju inte planera ut i minsta detalj, men iaf skriva ner önskningar jag har. Så jag slipper få ångest över att förlossningen blev värdelös!
De blev ett papper med fram och baksida skrivet, de är ju inte allt för mkt. Då jag skriver väldigt stort oxå :) Man kommer ju prata med barnmorskan, så allt jag skrivit ner kanske inte ens kommer ske eller nåt.
Måste packa min BB väska oxå, så det är gjort. Behövs nog inte ha med så mkt saker, men ändå, tänker inte stå i sista minuten och packa. nej nej! :) Lillens väska är iaf klar.

Har städat ordning lite här hemma, så nu luktar det gott igen :) Förstår inte hur katterna gör när dom har varit på toa. De är fan kattsand överallt i lgh. Skapligt irriterande! Dom kanske gör så för att jag ska röra på mig mer, eftersom jag blitt så stor? hahah.. Smarta katter. :)

Lillen håller på hickar för fullt i magen nu.. :) B håller på och tjatar på honom att det är dags att komma ut nu, så vi får se hur han ser ut.. hihi :) Gullig.
Idag ska jag tjata på B tills han blir arg oxå, att databordet ska upp! Haha :) Vill få ordning på allt.


Natttalare.

Kan icke sova, så drygt! Känns som det snurrar runt tusen saker i skallen, men ändå kan jag inte tänka så mkt. haha! :) B sover sött bredvid mig, han talade i sömnen nyss. Jag skulle hjälpa honom med något, får fråga vad när han vaknar sen, för jag hörde inte riktigt vad han sa. hihi :) Han är bra trött, då brukar han snarka och tala i sömnen. Men kan förstå honom oxå, gå upp kl 5 på morgonen och sen sluta jobba vid 7 på kvällen, hemma vid 8 typ. Men nu kommer han väl förhoppningsvis få lite sovmorgon :)
Mig älska honom! Även om han är väldigt dryg ibland och inte så städhjälplig. Men men. :)

Undra hur lillen kommer se ut ja.. Om han får Bs näsa? haha! Hoppas han kommer få mkt från oss båda iaf. Mamma tyckte han såg ut som en Nilsson på Ul bilderna, för han såg ut att ha en potatis näsa. Hah :) Ja de märks när han behagar att komma ut, hur han ser ut. Hoppas förlossningen inte blir så långdragen oxå.. Hatar att vara på sjukhus. Får sån lustig känsla så fort jag kliver in på ett.
Vill ha ut dig nu lille vän! :)

Syster verkar ha det bra i Dublin iaf! :) Lite avis att hon får åka "utomlands" när en annan sitter hemma och klappar magen och väntar. De är en dryg väntan.



 

En tur till BB.

Var på besök på Bb idag. Tog ett tag att hitta dit, då senil som jag är glömt bort vart dom sa man skulle gå, när jag ringde och bokade besöket! hehe. Men efter lite om och men så hittade vi fram iaf. Och vi fick se en film om amning och lite mer info om rutiner dom har där. Fick även gå runt och kika på salarna och de. Jag kommer få panik av att vara där, rummen såg så jävla dystra ut! Kan dom inte måla lite blommor eller nå på väggarna? Ser ju fan ut som ett psykhem nästan, usch!! Men som B sa, de kommer jag nog inte tänka på när vi är där och lillen just kommit ut. :) Får hoppas de.
Och nu ska man tydligen få åka hem efter 6 - 12 timmar, efter förlossningen.. Så om allt ser bra ut så kan dom skicka hem en efter 1 dag. Det tycker jag är lite läskigt, då har man ju knappt kommit igång med amning och sånt ju. Men Bm sa det att vi behöver inte vara orolig, dom skicker inte hem en bara för att. Dom vill se så att man verkligen klarar det! Ajaaa.

Jag är sugen på någonting, men jag vet inte vad! Frustrerande, haha :) Ska nog ta ett glas cola och doppa såna där marie kex i tror ja, det var länge sen. Kommer ihåg att man alltid gjorde så när man var liten. hihi. :)

Ligger i sovrummet med B, han är lite trött och jag oxå. Vila ryggen lite :) Sen är det snart BB, då måste jag väcka honom sa han. Får väl se hur bra det går. :) Och nu har han tydligen inge jobb igen, dom behövde inte ha honom kvar ute i Tierp. Märks väl hur länge jag får honom hemma nu då innan han ska iväg på nästa uppdrag. :)

Hightech grejor..

Bytte tbx till min svarta sony ericsson, och vips, så funkar det att ta emot och skriva/skicka sms igen! Förstår inte. Den nya sonyn jag fick av B i höstas verkar gått kaputt. Kan varken skicka/skriva sms eller ta emot sms på den, har funkat jätte bra tills förra veckan. De är ju dåligt frustrerande! Synd på en så fin telefon, alldeles blå prickig sen säng målandet, hehe! :) Ne, nu blir det väl att ha gamla sonyn eller smöra så jag får ta Bs samsung touch, han använder den ju ändå så inte, eftersom han har jobbtele :)

Nu idag åker min kära syster och hennes man iväg till Dublin, kommer sakna henne. Men de gör jag ju jämt ändå så.. Och min kära broder är i Egypten med familj, fast han kommer väl hem snart..
Syster hoppas på att de inte blir nån bebis nu när hon är iväg, och ja, de kan ju inte jag bestämma! hihi :) 
Och lille Sune har hittat en ny sovplats, i lillens bilstol! Hittade han där imorse när jag gick runt och letade efter båda katterna. Tur de är bra tyg i den så de bara är att torka av! :)

Nej, göra nån nytta nu kanske?


Äntligen!

Nu har vi fått golvet omlagt i vardagsrummet, ack så fint de blev! :) Har dammsugit hela lgh och torkat golven, så nu skiner det extra mkt om golvet. haha! :)

Men jäklarns vad slut jag var imorse vid 7. Har sovit väldigt oroligt inatt, vaknat alldeles svettig! Kan nog ha att göra med att min kära sambo hade höjt värmen på elementet igen. Tack så mkt hjärtat! Men piggna till lite och sprang sen och plockade ner alla små kläder. Sen vek dom i storleks högar :) Så nu ska det bara in i byrån, hela hans säng är full med käder, förstår nu vad B mena med "han har redan så mkt kläder". haha!
Vagnen är klädd igen oxå, :)

Tycker så synd om katterna. Dom var ju tvungen att vara instängd i köket och lillens rum. Var in till dem imorse när jag gick upp, B hade redan stoppat in dem där innan han stack. Och efter jag gått ut stod Sune vid dörrn till hallen och kollade på mig (glas i dörrn) och krafsade. Gu, mitt hjärta höll på att brista där! Tänkte nästan öppna dörrn och ta med honom till sovrummet.
Gick in till dem när gubbarna hade stuckit iväg på lunch, Liza mitt lilla hjärta var alldeles skakig. Måste låta hemskt om dom där maskinerna dom har! Men nu är dom ute igen, och Sune springer runt och leker med sina små möss. Han kom nyss gående med en i munnen och släppte här i sovrummet. Söt :)


Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen, var bra länge sen jag luktade så här illa!

  

Stress, stress!

Förstod att denna dag skulle bli stressig. Ska hinna tvätta, bära ner kartonger till källarn, sen äta och sen plocka in möblerna till lillens rum! Min kropp kommer vara helt slut. Och så blir B sur, men jag sa de, att du ville göra allt idag, och då får du göra det oxå! Han har stuckit iväg nu och ska hämta sin bil han ska ha på jobbet, sen skulle han till F och hämta nå sopa tank, herregud. Känner mig lååååg.

Har tvättat alla lillens kläder iaf, bara sänglakan kvar. Så nu har vi små små kläder hänger överallt i lgh! hahah, ser ut som ett zigenar hem snart. Man skulle haft en tvättställning, men ne, de gick ju tydligen inte att köpa. Less jag blir! Inte så fräscht att ha hans kläder hänga överallt. Ajaaaa, de blir bra de här ååå! :) 

Ska nog försöka trycka i mig nåt att äta, sen kliva ner till tvättis och kolla läget.


 

Vinnare!

Ja nu har jag vunnit de kläder jag vill ha till lillen, mykidoo. Vill ha hem dem nu! Hehe. :) Imorn är det tvättdags, ska tvätta lillens kläder och sen grejorna till vagnen. Så de är rent och fräscht! Och även våra kläder, såklart!
Sen måste vi bära in hela vardagsrummet till lillens rum, för dom ska komma och lägga om golvet i vardagsrummet, äntligen! :) Kan jag fixa upp min stationära dator snart med andra ord! Woho :)

Har nyss badat, ska väl smörja kroppen sen blir det väl att sitta, som vanligt. Händer inte allt för mkt nuförtiden..

Saknar min älskade syster jättemkt! :/

Vecka 36.

Oj oj oj. Nu börjar vi närma oss med stormsteg. Bebis bökar runt och verkar må bra. :) Idag fick vi "honom" på film när han hickade som besatt. hehe. Stackarn.


Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 47 cm lång. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas.

----

  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 36+1 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 2866 gram. *
  •  Bebisen är c:a 48,5 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 90% av graviditeten.
  •  Du har 26 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011



 

Mm..

Jag älskar såklart min mage och min kropp nu! :) Bara att den inte är lika "fin" som andras. Men jag får jobba påt sen när våran lille har kommit ut. haha..

Äsch! :)

Magen magen.

När man kollar på magen när man sitter ner, ser den mysig ut. Men när man ställer sig framför spegeln, ser den bara konstig ut. Den ser inte ut som andra gravidas mage. Får ju komplex för att visa sig naken! Har som sagt alltid lidit för min vikt och hur min kropp ser ut. De blev ju inte bättre av att man ska få en massa bristningar nu..
Men jag kommer ju få ut något fint iaf, :)




  V.33  



Jamen jamen!

Besöket hos Bm gick bra! Har gått upp ytterligare 1kg. Hon stack mig i armen för att få ut lite blod, de gick bra denna gång. Förra gången fick jag lov att åka till sjukan och ta prov, för hon hittade ingen bra ven och sticka i. Mina vener sitter tydligen inte i armvecket, utan bredvid. hah :) Men de gick bra denna gång som sagt. Hon kollade även hur lillen låg, och han ligger med huvet neråt, men inte fixerat. :) Som jag misstänkt då jag får "knölar" ovanför naveln när han rör sig, hehe, ser lite roligt ut.. Rumpnissen! hihi. Mitt lille hjärta, som vi längtar efter dig! :)

Talade med mor min om hur fort hon fick ut oss 3 barn till världen. Bror min fick hon ut på drygt 2 timmar, och mig och syrran fick hon ut på dryga 5 timmar från de att värkarna startat! Så, om jag nu går i min moders fotspår kommer de gå fort med andra ord, så B lär gasa på som fan om han är på jobbet när det sätter igång. haha! :)
Oj oj oj.. 


Har nytt klivit ur badet nästan, ska smörja kroppen och sen invänta BB! Men de är många timmar kvar. Dryyygt.  
Hoppas innerligt att min kära syster har skickat kläderna oxå, då skulle jag bli glad! Vill gärna se vad jag köpt genom tradera. Slipper jag tjata på henne mer oxå, och så slipper hon bli sur på mig just bara för att jag tjatar. haha! :)

Mykidoo

Akta vilka fräna kläder dom har. Har vunnit två auktioner med mykidoo plagg till lillen på tradera. Och det finns två plagg kvar jag vill ha! :) Synd att dom ska vara så dyr att beställa från deras hemsida, men de finns ju nya och knappt använda på tradera, för billigare peng! I like..

http://www.mykidoo.se/pyjamas-med-jnehvid-3''


Ska börja göra mig klar och åka in mot stan snart. Ska till Bm kl 15.00.. :)





Å bilen funkar bra?

Var iväg och besiktade volvon idag. Höll på få spansk flagg för bromsarna i bak tog inte alls. Höll på skratta på mig ja! Men de var en snäll besiktningsman så han skrev att dom var ur funktion, och inte att bromscylindern var trasig. Så vi fick åka hem med bilen. hah! :) Tog en tur till Öb sen och handlade lite smått, köpte 3 par byxor till lillen.
Sen hem och käkade och sen for vi till köpis och handlade lite mer kläder till honom. Pyjamas och sånt. Men de är så svårt att veta vad man ska köpa nu.. Vet ju inte hur stor han blir! Men han har de viktigaste i klädväg nu iaf, får handla mer sen när han behagar komma ut.. :) Längtar! Kollade även på amningsbh, men vet ju inte riktigt vad man ska ha för storlek.
Var även in på djurmagazinet och köpte leksaker till Sune och Liza. Köpte en skunk som piper när dom slår till den och sen tre möss som luktar mynta! Sune är helt tokig i dem.. Han har redan styckat en av mössen och håller på drygar med skunken hela tiden. Liza, ja hon nöjde sig med att gosa med en pappbit som det var mynta på, haha! Billig i drift på leksaker den där :) Dom fick även en ny klösbräda, bra nöjd blev dom.. :) 

Imorgon ska vi hämta ett skötbord oxå, ett sånt där leksvik.. Prima, prima! Sen är det bara sängen kvar att fixa, och vänta på lillen såklart.. :) 


 Liza låg och solade för nåndag sen.. :) Såg helt död ut.

 Sune tittar på tv och tvättar sig samtidigt, haha! :)

 Rätt söt bild på Liza, har aldrig lyckats få ett sånt kort förr! :)

Vecka 35

Ja, nu är det bara 3-5 veckor kvar! Nervöööös! Men jag tror vi kommer kliva över tiden..


Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.


  •  Första dagen for din senaste mens var 02-Jul-2010
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 08-Apr-2011 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 35+2 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 2663 gram. *
  •  Bebisen är c:a 47,6 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 88% av graviditeten.
  •  Du har 32 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 02-Jul-2010 till 30-Sep-2010
  •  Din andra trimester varar från 01-Oct-2010 till 28-Dec-2010
  •  Din tredje trimester varar från 29-Dec-2010 till 08-Apr-2011
 

Slutresultat.



   

Kommer nog bli bra finare när den är baddad å! :) Men jag är nöjd iaf.

 
 

Mmmm!


Blå blå himmel!

Har satt ihop sängen lite provosoriskt idag, B glömde ta med insex nyckel från bilen. Så de blir att få ihop den bättre imorn, sen ska det städas där inne! :) Men skummadrassen verkar lite för stor för sängen, hmm.. Får se hur vi gör med det. Annars blev det skit bra, stolt över mig själv ja! :) hihi. Blå och fin.

Kollade BB nyss, vilka människor alltså! Man kan inte hålla sig från att titta, haha. :) Nästan så att man lär vara med där innan man dör. De skulle vara en upplevelse man aldrig glömmer.

Nej, nu får det bli imorgon så jag kan städa och dona hemma här. MÅSTE BOKA TVÄTTID OXÅ!

Kniiiip.

Sysslor!

Varför ska det vara så svårt att kunna hjälpas åt hemma? Varför ska jag passa upp på dig? Du har väl egna ben att gå med? Åh, blir så irriterad, du verkar tro att jag är nå jävla robot som bara går och går, dygnet runt!
Ska jag hämta glass åt dig när du nyss varit uppe och gått, och jag sitter i soffan redan!?

Har varit allmänt trött hela dagen, inte känt för att göra någonting! Men imorn ska jag nog sätta ihop sängen, om de finns nå verktyg till det hemma! :) Påminna mig själv om att boka tvättid oxå..

Stånk och stön.
RSS 2.0