bvc 10mån

Lilleman väger nu 11,100g och är 76,5cm lång :) En riktig hulk. Han följer kurvan bra, hon tyckte han gick upp bra i vikt även fast han börjat röra sig mer.
Sen var det möte med en tandhygenist, hon berätta att man ska försöka få 2tim mellan måltiderna som han inte äter, för tänderna tar stryk. Eller nåt. Ska läsa lite mer ordentligt i boken jag fick med hem. :) Kevin fick en egen ny tandborste, han fick välja mellan röd och svart, han valde den svarta. hehe :)

Han fick även pröva åka rutchkanan dom har där, han tyckte de var lite skoj :) Han hittade även dockorna, haha! De skulle pappa sett, hans son leker med dockor ist för bilar, äsch! :)


 Kevin lyckades klättra ner i liggdelen till vagnen, och kom inte loss. Tokunge.


Grattis!

Till M och L som fick en underbart söt liten flicka igår kväll , eller inatt :) Hoppas att allt gick bra och kommer gå bra för er! :)



-----


Igår hade vi besök av F hela dagen. Hon och jag tog en tur till köpis och gick på Ikea och handlade lite på coop. Kevin var hemma och lekte med pappa sin, skönt för mig :)
När vi kom hem var det bara för Basse att börja fixa lasagne, och jag sprang ner i tvättis till 16.00 :) Ner i tvättis igen, käkade, badade en liten herre, fick han i säng, ner i tvättis, fika kladdkaka, sen kolla BB och sen i säng. De var en händelserik dag igår, länge sen :) Fia åkte nog hem vid halv 21-21, kul att träffas och umgås igen. De var ett bra tag sen..


Idag ska vi iväg till bvc vid 10,20 och mäta och väga hulken. Kolla hans tänder ska nån tandhygenist göra oxå :) Får se om pappa Basse skulle med eller inte.

Fisheye..

Har fisheye effekten på våran kamera! Akta så grym :)



 Kevin blev bra söt! hahaha :)






Tävling! Vinn valfri vara från Mykidoo


Mykidoo
erbjuder flera sätt att handla tryggt till dina barn och dig. Ta ett kliv in i deras butik och hitta kläder och leksaker - allt med ekologiska förtecken som gör att du kan känna dig trygg!




"Jag tävlar hos Monia, om en valfri vara från Mykidoo - till ett maxvärde av 250 kr. Tävla HÄR du också!

Brruuuum

Tränat idag igen, underbart :) Denna gång utan personligtränare, de gick faktiskt bra. Lite slappt kanske, men gjorde samma saker. Tur M finns så hon fixa ett träningsprogram åt mig :) Hihi..
Kevin var på barnpassningen, denna gång var han enda ungen där. De hade gått bra, men han blev lite ledsen på slutet, och tur nog hade jag tränat färdigt då. Han var trött och hungrig. Däckade i vagnen på bussen och sov vidare i sängen ett tag hemma.
Nyss har vi käkat lite lunch och ungen vill inte sova någe mer, så han leker för fullt :)

Har gått ner 1kg sen jag började träna :) Hoppas de blir fler.. Tackar Emma så jättemkt för att hon anmälde mig till Måbättre! :)) Utan dig hade jag nog inte börjat träna än!



Ne, om man ska dra igång ett städpass kanske :) Så de blir rent och snyggt här hemma, ett tag iaf. haha :) Sen försöka gå bort till köpis och hämta lite paket, massa kläder till Kevin :)


Saknar min sambo oxå =//






Träning

Hade tid kl 10 imorse med min Pt, så vi for in dit. Och Kevin fick vara på barnpassningen, han gillade det skarpt! Han hade lekt jättebra med dom andra barnen, och ville nog inte åka hem. haha :)
Han totaldäckade i vagnen på bussen, såg nästan livlös ut. Så jag trodde han skulle sova vidare hemma, men icke! Han vaknade när vi klev innanför dörrn, ( träffade på Basse utanför hemma, så han hjälpte mig upp med unge och väskor, :) ) så Kevin fick lite mat och jag trodde han skulle sova igen sen. Men nej, han somnade om vid 14, så jag hann varken äta eller duscha. Som jag hade planerat att göra när han sov. hehe :)
Men käkade iaf när han åt mellis, sen däcka han i sängen. Och jag skulle duscha, men fastna framför tvn. Usch! Blir en lång och skön dusch sen när Kevin lagt sig för natten :) Tur man inte blev allt för svettig av träningen iaf. Känner mig lite äcklig! :o

Imorgon ska vi in till Komvux vid 14, ska tala med en studievägledare om att plugga i höst. Får se vad hon säger. Dom hade tydligen inte fixat kursutbudet förns i mars, men ja ja.. Får boka ett möte då oxå.  :)



 Gott med persienn-snöre.. :)

Trött kille efter träningen. :)

2012-02-21_11_39 (MMS)

Trött kille efter träningen. :)

Efter lite gröt äter vi päron. Gott och br...

2012-02-19_16_51 (MMS)

Efter lite gröt äter vi päron. Gott och bra för tänderna :)

Tänder

Kevn har fått 4 tänder i överkäken nu !! Först kom framtanden på vänstersida, sen tanden brevid. Och nu när vi lekte med honom i sängen såg vi att både framtanden på högersidan och den brevid är på g upp! :) Hahah, så jäkla sött.

Nu är det bara för tänderna i underkäken att börja växa. :) Så han får kompisar till de två han redan har. Måste lyckas ta kort på tänderna nångång :)



 Stackars Sune får inte sova ifred..

Lunchdags! Potatis, lunchkorv och broccoli...

2012-02-18_12_10 (MMS)

Lunchdags! Potatis, lunchkorv och broccoli. :) Kevin älskar de!

Nyvaken bebis. Leker med Sören. Haha :)

2012-02-18_11_13 (MMS)

Nyvaken bebis. Leker med Sören. Haha :)

Solsken och promenad. :)

Var både pigg och alert imorse när vi vaknat, så vi tog en promenad bort till köpis vid 10 :) Hämtade ut Kevins skor jag köpt på tradera, så jäkla snygga. Avis ja, vill oxå ha såna skor. haha :)
Såg att pappa Basse var ute och plogade men han var försvunnen när vi kom ut. Så ringde honom och vi kom överens om att träffas när vi kommer tbx, så Kevin får se vad hans pappa gör om dagarna, hihi :)

Så efter vi vart på köpis så gick vi och träffade honom nere på trädgårdsvägen :) Köpte en monster åt honom så han ska orka med dagen. haha :) Kevin som hade somnat i vagnen på väg till Köpis blev väckt av pappa sin, och om han såg förvånad ut. Han fick även komma ur vagnen och se pappas maskin, hahah :) Så sött.
Sen var det bara hem och käka lunch och full rulle med lek. Har nyss städat lite oxå, dammsugit och torkat golv. Ska nog ge mig på disken och toan sen när lille herrn sover igen, om han nu gör det! Hoppas.. Annars blir de inge roligt ikv.

Ska iväg och träna ikv vid 18 oxå! Äntligen :)) Känner att kroppen börjar ge med sig nu, snoret är snart borta och de är bara slem kvar i halsen, typ.. Har haft världens ångest för att jag inte kommit iväg och tränat, men orkar inte kroppen, vad kan jag göra? Hoppas jag håller mig någelunda frisk nu ett tag.

Hoppas Basse kommer hem i tid bara så jag kommer iväg, han ska ploga färdigt och sen hämta dumpern. Pust.. =/

:)

Alla stjärtars dag, eller hjärtan kanske ??

Smördagen är kommen, hahah! :) Ne men de är väl fint att de finns en speciell dag man ska vara extra snäll och trevlig mot sin partner, eller nån i familjen. Alla andra dagar kan man bete sig som ett svin och inte göra ett jota för den andra, eller?
Jag tycker man kan visa varann kärlek vilken dag som helst.

Jag fick blommor av min älskade iaf, när han kom hem från jobbet. :) Tack. Jag kände mig lite dum som inte köpt någe till honom, men de får jag fixa när jag har mer pengar. Jag lagade god mat till honom iaf, baconinlindad kyckling med potatis och bea :) De verkade smaka bra åt herrn..
Kevin fick lite han oxå, eller ja, potatis, broccoli och stekt kyckling utan bacon. Men de var nog godast med potatis och broccoli :) Han fick även äta själv, hehe.





 Han tyckte Liza såg lite hungrig ut, så han bjöd henne på lite mat. haha :)

Kort från nya kameran !









Jahaaaaa...

Då var det dags igen !!! Snorig, täppt i näsan, halsont.. Seg i kroppen. :( När man precis blivit frisk så blir man sjuk IGEN!! Kände hela dagen igår att något inte stämde med kroppen, hade ont i halsen, huvet och var bra trött.
Lagom kul när man ska ge sig på att börja träna.. =/ Kommer ju aldrig dit om jag ska må såhär hela tiden!

Hoppas Kevin klarar sig denna gång, om mitt blir värre. F'''''n.


Igår hade vi besök av Basses mamma, "plastpappa", hans mormor och sen min mamma :) Jättemysigt. Och fina och bra presenter fick vi! :) Även Kevin fick lite saker.
Den bästa saken var nog kameran vi fick! Väldigt behövligt. Våran gick ju sönder och de är många gånger man skulle haft en kamera när Kevin gör något roligt.. :) Så nu kan vi fota på, och jäklars vilka fina bilder det blir. Ska slänga över korten på datorn snart. :)


Nej nu ska vi käka lunch och sen försöka få en liten att sova middag. Puss

Grattis !!

Till min underbara sambo och älskare, ;) hihi. Han fyller ofattbara 27 år idag. Tiden går fort när man har roligt. :)

10 månader !!

Idag blir han 10 månader. Det lilla monstret. :)


Det nya nu, är väl att han börjar gå mer och mer ordentligt nu. Han står bättre på fötterna ( håller balansen bättre ), släpper bordet ibland och står själv, går även med snabba steg emot en när han släpper bordet, eller kastar sig med snabba steg.. Haha :) Han har även börjat gå med gåvagnen, och fort går det.. :) Så snart tar nog herrn sina första steg.

Han har börjat prata mer och försöker visa vad han vill. Han visar vart lampan är och han vet vart bollen är när man frågar. Då kryper han iväg och hämtar den.
Det här med Nej, inte röra och ajabaja funkar väl inte så bra än så länge. Men de är ju förstårligt :) Klart man vill röra de man inte får.

Han somnar vid ungefär 19 på kvällarna, och sover till 7-8 på morgonen. Ibland vaknar han vid 22-23 och vill ha välling och somnar sen om igen. Sen sover han middag på dagen på 1-2 timmar efter lunch som är vid halv 12-12. Sen är det full rulle fram till 19 :)

Han äter fortfarande lika bra som alltid. Välling, mellis, lunch, mellis, middag och välling. Och en massa majskrokar på det. Glad i mat :) Tur det.

Temperament har ungen. Får han inte som han vill ibland, blir han oxtokig. Han grinar och bara surar. Och en annan skrattar för han är så söt.. haha :) Men annars, som sagt, är han världens underbaraste lilla unge, och jag skulle inte byta honom mot något! Han är min och bara min! Ok, Basses oxå. :)












Kevin fick åka lite pulka idag. Vet inte o...

2012-02-10_14_52 (MMS)

Kevin fick åka lite pulka idag. Vet inte om han tyckte de var så roligt, då han varit trött och kinkig hela dagen! Tror de är tänderna som spökar.. :(

Trött

Trött och seg idag.. =/

Såhär ser man ut när man äter fiskbullar o...

2012-02-09_16_34 (MMS)

Såhär ser man ut när man äter fiskbullar och potatis. Och får äta själv, och är en smula trött. :)

Mitt hjärta slår för dig ... !!

Lekdag.

De har varit en väldigt rolig och annorlunda dag idag. Emma och Ebba kom på besök, som sagt. Och ungarna har lekt på bra ihop. Fast Kevin gillade inte att Ebba hade hans leksaker ibland. :) Tokungar.

Kevin var även ute och gick med gåvagnen idag! Kors i taket. Han har inte velat gå med den innan, utan bara lägga saker i den och leka med. Men igår och idag klev han runt med den. :) Den går lite lätt och fort, så han springer nästan efter den. Ska kolla om vi har någe tungt att lägga i den, och "spänna" hjulen lite..

Får se om de blir flera dagar som dessa. De har varit väldigt trevligt och roligt :) Kevin ligger nu däckad i sängen efter att ha ätit och badat. Han sov typ bara en halvtimme efter lunch idag, så kan förstå att han är trött..

Lektime

När man är arg och ledsen, ja då gnäller man ju mest på den personen som har gjort en arg och ledsen. Men självklart är inte jag någon ängel. Jag kan jag oxå. Men utan Basses hjälp skulle jag ju inte vara dum, vi skulle inte vara dum mot varann. Han har fått sig ett par smällar, och en saftkanna över sig. Men de har jag inte skrivit om, eftersom jag inte varit arg på det, utan på det sättet Basse betett sig på! ajaaa.
Jag tänker inte skriva mer om saken, eftersom min fina underbara svärmor läser min blogg.. :) ( HEJ HEJ ) Och hon behöver nog inte veta allt, och tycker nog inte om att jag skriver dumma saker om hennes son. FÖRLÅT.



Igår var vi iväg till Köpis och handlade lite, trodde lille-man skulle somna i vagnen. Men han kämpade på bra för att hålla sig vaken. haha :) Han fick ett verktygsbälte, de var på rea, så kunde inte stå emot. Han gillar att leka med Basses skruvmejslar, och de är ju inte så bra. Så nu har han egna, i Plast. :) 
Fick även overallen ivägskickad. Skönt :) 


Idag kommer Emma och Ebba hit och leker. Får se om vi kliver ut med pulkan en sväng. :) Fick låna en pulka av paret som bodde i denna lgh innan oss, tack snälla! :)


 

Nee, försöka duscha och sånt där. Känner mig som en svetthink.

Hjärta

Fy vad jag älskar och avgudar min son! Han är nog den enda som får mig på bra humör just nu. Hur mkt hyss han än gör, skrattar jag bara åt det. Han är så jäkla smart så de är sjukt! De är han och jag som kommer leva livet tillsammans.


 Så rund och go


 Fluffo


 Sötnos.

.....

Känns underbart att få höra dagligen hur dum i huvet jag är. Så fort jag känner att Kevin behöver sin pappa, och jag ska få sitta en sväng. Ja, då är jag ett stort mongo och totalt dum i huvet.
Vilken kärlek.


Föresten, alla grejor vi fick från Ikea är såklart Basses. Inte mina. Inget i denna lgh är mitt. Underbart.


De är ingen bra dag idag. Jag behöver få komma ut! Umgås och slippa tänka på blöjor, matning och nattning! För 1 dag!! Nej just, jag är dum i huvet om jag lämnar min sons sida.

Full rulle..

Syster, far och farbror kom fram till slut iaf! Men kunde inte stanna så länge :( Hoppas dom kommer upp snart igen. Cheesecaken jag gjorde var omtyckt iaf :) Tur jag gjorde två st..

Basses pappa med tant kom på kvällen. Käkade lite pizza och åt cheesecake. :) Mysigt. Dom stannade till halv 23 innan dom gick mot hotellet.
Så idag for vi iväg till Ikea innan lunch, gick runt där och kikade ett bra tag. Fick med oss lite hem oxå :) Tack till Ove och Yvonne igen. Dom köpte en del presenter till oss.. Käkade även lunch där, sen var det bara att åka hemåt och skruva ihop alla saker :) Skit fint blev de !!

Har varit till Basses jobbarkompis och fikat. Han fyller år imorgon, så han hade fika idag :) Vilda Kevin gjorde Hilda ledsen. =/ Han drog ner hennes Hello Kitty märke från väggen så tapeten följde med.. Känner mig jättedum ja =/ Stackarn blev jätteledsen.. Men pappa hennes fixa så hon blev glad igen :)



Neee, nu ska jag försöka få en liten att sova, Bajs

Oj oj oj..

Tur jag har en liten en som vaknar tidigt om morgonen. Kl 7 slog vi upp ögonen idag :) Sen dess har vi haft fullt upp. Slängde ihop en sockerkaka och sen har vi dammsugit, igen..
Kevin tyckte jag inte hade nog att göra, så han drog ut mitt vattenglas som stod på vardagsrumsbordet, över sig! Blöt unge, javisst. Så det var bara att ta av kläderna hans, torka golvet och han.. På med nya kläder, och full fart igen! :)

De går mindre bra för syster, far och farbror min. Dom fastnade med tåget i Sala, var tvungen att ta en buss därifrån som inte kom på utsatt tid. Så nu är dom nog framme i Uppsala, men missade det tåget, men hoppas dom hinner med nästa! Stackarna kommer ju inte hinna vara här länge.. Innan dom ska iväg hemåt igen :( Och lättklädd är dom oxå, bara gnäller över att dom fryser, men hallå!! De är inte sommar ute. hahah :)


De har gått bra, även fast Basse är ute och plogar. Han var upp två gånger och kolla läget. Så han borde väl vara hemma snart tycker ja.. :) Lät på honom som att de inte var så mkt att göra idag, och att de gick snabbt. Men man vet ju aldrig.. Han tycker inte de är så roligt att behöva jobba när jag fyller, han vill vara hemma och hjälpa till och hinna träffa folket.
Men han är nog hemma tills hans pappa och hans tant kommer iaf, dom ska natta över på hotellet här i Valbo. Så blir en tur till Ikea imorn, tyckte jag han sa :)


Kevin ligger och sover efter lunchen. :) Stora killen. Han är så jäkla underbar så de finns inte! Han får mig att skratta många gånger, och då skrattar han lika glatt själv.

Grattis !!

Till mig som fyller 23 år idag !!

Baka och städa...

Med en liten pys är ett heljobb. haha :) Nej då, han är hur underbar som helst. De är värre med lilla Liza, hon ska helst sitta i skålen hon. Ska slicka på visparna och ja, hon är lite rolig hon! :) Som en trotsig liten unge. Den andra ungen han kryper runt på golvet och leker och äter rån. Inte i vägen alls. Den tredje ungen ligger i vardagsrumsfönstret och sover. Lugnt och skönt :)
Nu har vi bakat en frysen cheesecake och städat köket. Och Kevins rum. Resten av rummen får vi nog ta lite senare eller imorn. De blir ju ändå stökigt i vardagsrummet på 5min efter man städat, rån och majskroksmulor överallt! Katthår, ja..

Vi är nog redo för främmande imorn :) De känns inte att man fyller år imorgon.. Känner mig fortfarande som 18 :) Haha.


Nej nu är en liten hungrig, så nu är det lunch!! :)

Har käkat lite lunch. Nu är det kiwi till ...

2012-02-02_12_33 (MMS)

Har käkat lite lunch. Nu är det kiwi till efterrätt. :) lite konstig smak men de går ner.

Kevin och hans gåvagn..

Kevin har nog missförstått hur man ska göra med en gåvagn..


Rensning

Igår hade jag och Kevin en dag då vi rensade ur garderober. Blev så less på att sängkläderna inte fick plats, utan åkte ut så fort man öppnade garderobsdörrn. Så där revs allt ut och Kevin trivdes i högen, haha :) Rensade bort såna lakan vi bara har ett av. Så alla par fick stanna, och jäklarna så bra med plats det blev när man vek och la in dem ordentligt! :)
Även min garderob med kläder fick smaka, rensade ut såna kläder jag aldrig använder och känner att jag aldrig kommer använda heller. Så syrran ska väl få kika på en del linnen jag kastat ut :) Så nu ligger alla kläder i rätt låda och bra vikt. :)

Gjorde även något stort igår, kastade ÄNTLIGEN mina trasiga pyjamasbyxor, som har hängt med hur många år som helst. Två vändor på Power meet har dom fått varit med om. Men nu den senaste tiden har dom rasat sönder, stort hål i rumpan, så dom täcker inte så väldigt bra =/ Jag lyckas alltid snubbla på dem, för de är hål nere vid fötterna. Känns lite sorgligt att kasta dem :( Buuhuu..
Basse tyckte vi skulle ha en vaka för dem igår kväll. Även han tyckte det var lite sorgligt när jag sa att jag skulle kasta dem, men först blev han chockad! Hahah. :) Har ju sagt att jag aldrig kommer kasta dem. Även mamma tyckte jag var duktig som äntligen kommit till skott och förstått att dom behöver komma vidare. :)


Åååh, jag vill ta med lillen ut och åka pulka!! Finns det någon som har en att skänka eller sälja billigt? Slipper vi köpa ny, då han inte ska använda den så länge...



RSS 2.0