10 månader !!

Idag blir han 10 månader. Det lilla monstret. :)


Det nya nu, är väl att han börjar gå mer och mer ordentligt nu. Han står bättre på fötterna ( håller balansen bättre ), släpper bordet ibland och står själv, går även med snabba steg emot en när han släpper bordet, eller kastar sig med snabba steg.. Haha :) Han har även börjat gå med gåvagnen, och fort går det.. :) Så snart tar nog herrn sina första steg.

Han har börjat prata mer och försöker visa vad han vill. Han visar vart lampan är och han vet vart bollen är när man frågar. Då kryper han iväg och hämtar den.
Det här med Nej, inte röra och ajabaja funkar väl inte så bra än så länge. Men de är ju förstårligt :) Klart man vill röra de man inte får.

Han somnar vid ungefär 19 på kvällarna, och sover till 7-8 på morgonen. Ibland vaknar han vid 22-23 och vill ha välling och somnar sen om igen. Sen sover han middag på dagen på 1-2 timmar efter lunch som är vid halv 12-12. Sen är det full rulle fram till 19 :)

Han äter fortfarande lika bra som alltid. Välling, mellis, lunch, mellis, middag och välling. Och en massa majskrokar på det. Glad i mat :) Tur det.

Temperament har ungen. Får han inte som han vill ibland, blir han oxtokig. Han grinar och bara surar. Och en annan skrattar för han är så söt.. haha :) Men annars, som sagt, är han världens underbaraste lilla unge, och jag skulle inte byta honom mot något! Han är min och bara min! Ok, Basses oxå. :)














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0