Frågetecken

Ja, jag trodde man var två att ta hand om ett barn. (Om man är ihop/sambo med någon/pappan.) Men tydligen så trodde jag fel.
Det är EN av dem som ska ha ansvar hela tiden, finnas till och allt det där för ungen. Medans den andra kan komma och gå som den vill, ha roligt med sina vänner. Medans den andra ska få sitta hemma tills ungen blir 18år, innan den får komma ut och ha roligt utan ungen. Kul.


Du har hela livet på dig, och vilka ska du umgås med? Roligt att höra. Skitkul. Jag blir mer och mer less för varje dag. Men endå kämpar jag järnet, för att det ska funka. Hur länge orkar man?

Fredag.

Har satt Kevin i sin babysiter vid balkongen, med öppen dörr. Och såklart en filt över sig. Tyckte han behövde ha lite frisk luft när han skulle sova. Så kunde jag plocka lite så länge :) Men jag tror han vakna nu. Han gillar verkligen inte motorcyklar! Jävla skit saker.

Vilken välling ska man börja ge honom sen? Om man nu ska börja med välling vid 6mån? Hmm.. :) Rätt så värdelos när det gäller mat och sånt till honom.

Förstår mig inte på min mobil heller, nu kan jag itne skicka mms. =/ Fast jag har inställningar och allt. Och internet anslutnigen har jag börjat förstå mig på nu, så nu kan jag stänga av allt och spara batteri. Ist för att internet ska vara på hela tiden. Basse sa att det där så kallade wiifitjosanet, söker efter nät hela tiden. Och därför tar batterit slut så fort. Orka det lixom. Aja, nu kan jag sätta på intenet när det behövs. duktig ja :)


Aja, orkar inte skriva så mkt. Idag blir det tacos iaf :)) Mumma. Nu somna Kevin om oxå :)

fotomodell :)

Var och fotade Kevin idag. Stressigt. Det tog 10min ungefär, fick stressa fram att han skulle skratta, vända och vrida på honom. Hmm. Hoppas korten blir bra iaf :) Känner mig lite dum som släpa ner Emma till stan när det gick så fort. Men roligt var det. Ska dit nästa fredag och kolla och välja ut kort :)) Man får 4st gratis. Woohoo.

Jag och Kevin la oss och mös i sängen vid 18.00, då råkade vi somna. Klutten var lite halvtrött. Och jag skulle lägga mig och läsa när han somna, men ögonen blev tyngre och tyngre. Vi vaknade nu vid 21.00. Så det blir roligt att se om Kevin vill somna om igen, han har fått kvällsmaten nu.

Kollar på lyxfällan, fan vilka puckon det finns. Tänker på hur andra ska se dem ist för att tänka på att dom har munnar att mätta. Herregud. Det är tur att varken Basse eller jag kan handla på kredit.

Imorgon ska vi träffa prutt Martina oxå, :)) Och så ska vi hämta ut mitt/mina paket. Hoppas jag får andra och sista paketet imorn.


Köpis

Har haft en trevlig dag på köpis idag, med Emma och hennes söta Ebba :) Gick runt och ögonshoppade i affärer och käkade lite mat på restaurangen.
Kevin har lärt sig att sitta bättre i vagnen nu, så nu lär vi nog börja spänna fast honom. Unge.. De är inte en lugn stund med den där. Han somnade i vagnen så fort vi klev utanför Köpis när vi skulle hemåt, och sov tills vi kom hem. Tur nog. Han har blitt så grinig av sig nu när han är trött. Bara gråter.

Kevin har nyss badat och fått på sig pyjamas. Hoppas han vill hoppa i säng snart. Han ligger just nu bredvid mig här i soffan och leker med kabeln till datorn, den är tydligen roligare än alla leksaker han har framför sig. Suck.. :))

Imorgon ska vi in till stan och fota klutten oxå. Får se om vi får sällis av Emma och Ebba? :)

Nej, nu ska jag glo tv och kolla om lille herrn vill sova. Basse jobbar över, hans chef kom på att dom lära ha jord tills imorn. Men Basse var inte färdig på andra stället han höll på, så nu lär han jobba över för att hinna fixa jord tills imorn. Suck.

Måndag

Har kokat kevins nappar, han fick hem dom idag från namnnappen. Har även kokat hans flaskor och vikt hans tvätt från igår. Pust.
Hade tvättstugan igår när vi kom hem från Söderhamn, all tvätt fick vi tvättad. Men de blev bra drygt när inte lakan och handdukar ville torka riktigt i tumlarn. Fick vänta med att slänga in våra kläder. Var nära på att bryta ihop där ett tag, fullt med tvättad tvätt, men ingenstans att torka den! Vägrar hänga i torkrummet, där blir det inte ens torrt. Så ja, de blev färdigt och bra iaf. Nöjd.

Ska tvätta Kevins babysiter och bilstol klädsel nästa gång, de skulle behövas. Och Basses täcke, de har ju Kevin haft och legat näck på i somras. Haha, stackars Basse får ligga och frysa om nätterna nu. Fast jag brukar bjuda in han under mitt täcke ibland, när jag är snäll. :))

Vi har nu börjat med Kevin och pappa dag. Varje söndag ska Basse ha Kevin själv, fixa och dona med honom. Igår var första dagen, och det gick bra. :) Han badade och lekte med honom, och mata såklart. Det var skönt för mig att få tänka på tvätten bara och inte Kevin. Få springa runt som jag vill.
Kevin har lyckats vänt sig från mage till rygg, andra gången for han runt så fort så han hann inte riktigt med själv, och inte jag heller. Vi blev nog lika paff båda två. haha :) Får se om han vill snurra runt någon mer gång. Krypningen vet jag inte alls vad han pysslar med, han hasar sig bakåt ist för framåt. Haha :) Sittningen går det nog bättre med, han kan sitta en stund utan stöd nu. Han kanske kommer göra som jag när jag var liten, jag satt på rumpan och drog mig framåt med ena benet..


----



 

Fick en ny mobil av min älskade sambo. En tidig julklapp :) Samsung experia mini. Nu är jag en i klubben, har facebook och grejor i mobilen. Hightech grejor.. Jag har tillomed banken i mobilen. Oj oj.. :o

Det blev en besafe izokid. Måste nog göra ...

2011-09-25_15_05 (MMS)

Det blev en besafe izokid. Måste nog göra lite3 justeringar, tycker han sitter lite konstigt. Snäll tjej som hjälpte oss att sätta in den bilen, eftersom vi inte alls visste hur den ska sitta fast. Slapp Basse bli sur och svära så mkt. Haha!

Vi tar en roadtripp till söderhamn och kö...

2011-09-25_13_26 (MMS)

Vi tar en roadtripp till söderhamn och köper en ny bilstol till Kevin :)

Ligger i sängen och myser med mitt hjärta. :)

dsc00479 (MMS)

Ligger i sängen och myser med mitt hjärta. :)

Har fått ny mobil av bästa sambon min. För...

foto0009 (MMS)

Har fått ny mobil av bästa sambon min. Försöker förstå mig på den, går rätt så bra hittills :)

Har nyss matat odjuret, så nu ligger han o...

foto0002 (MMS)

Har nyss matat odjuret, så nu ligger han och leker med en majskrok. :) han passa bra i nya bodyn.

Nystädat

Mjo nu är det nystädat idag igen. Mysigt :) Så 1-2 timmar kan jag njuta nu iaf kanske. hehe.
Kevin somna vid halv 12 och sover fortf. Märks väl om han vaknar snart :)

Igår somnade lillklutten vid 18.00, sov till 21.00, jag glömde väcka honom! Jag gillar inte att han sover efter 18.00 då somnar han inte vid 21.00. Så ja, vi fick honom att somna om vid 23.00 igen, och han sov till 7imorse, när han hörde Basse och mig vara uppe. Jag på toa och Basse stack till jobbet. Så det var bara mata på och sen lägga honom igen efter lite mys i sängen, så han somna om till 8 och sov till 10 :) Härligt.
Basse och han somna nämligen i sängen vid 18.00 igår efter att kevin fått mat, Kevin var så trött så jag skulle låta honom få sova en halvtimme - timme. Men ja, jag glömde bort tiden för jag kollade på tv och kvällen gick så fort. Det var så lugnt och skönt, få vara ensam lite. :) Men jag är glad att han somna om och sov så bra iaf. Var beredd på att han skulle vakna och vara pigg. 
När jag klev in i sovrummet igår och skulle väcka dem, blev Kevin sådär glad som en hund blir när man varit borta och kommer hem. hahah :) Så sööt. Han sparka och hade sig så Basse höll på ramla ur sängen. Han hade snurrat ett varv oxå..

ajaaaa. Har hittat en ny mobil jag vill ha oxå. Men tydligen får man pengar på måndag? Rooooligt. Jag som har kläder på tradera att betala imorn.. :(

INTE MIN DAG !!!

Började med att jag sov middag, de får jag absolut inte göra tydligen! Vaknade irriterad, när Kevin gnällde i sin säng. Efter det ringde en människa som tjatar och tjatar och tjatar om samma sak HELA JÄVLA TIDEN! Och efter det gick min mobil sönder, går inte att trycka upp nånting på skärmen!! Helt död. Enda som funkar är knapparna, och hur långt kommer man med dem när det är en touch telefon!! Sen är det så JÄVLA varmt oxå. Och till råga på allt är det helvetes veckan. MMmm jag är prima glad idag!! Sen dessa JÄVlA trappor, tänker inte kliva ut mer.

Mm, bara punga ut med pengar jag inte har till att köpa en ny mobil då. KUUUUL.

Dagen började bra iaf. Fy faaan!

Kevin äter majskrokar medans mamma kokar h...

foto0003 (MMS)

Kevin äter majskrokar medans mamma kokar hans nappflaskor. :)

Ännu en natt

Japp, han sov hela natten igen utan gnäll. De kanske börjar ordna upp sig igen? :) Hoppas. Han somna vid halv 9 och vakna vid 8 imorse. Wuuunderbart :)
Haha, hittade honom uppe vid huvudändan liggandes på bredden med rumpan i vädret, imorse när jag var upp och kissade och kollade om han levde. Han hade kurat ihop sig där uppe. Synd jag inte fick någe kort på det! :) Så rätt mysigt ut.

Jackan hans funkar bra oxå, vi provade den igår när vi gick till affärn och handlade. Han var varm och go :) Perfekt.

Hmm..

Undra vad som har hänt med min sambo... ? Han springer runt och lyssnar på Dansbandskanalen i sin iphone. Från hårdrock till dansband, det är bra det! :))

Majskrokar

Idag fick klutte Kevin smaka på majskrokar. Det var kladdigt och gott! Han var så duktig att äta, måste vara roligt för honom att få äta själv nångång.. :) Sen har han även fått en fleece jacka och två nya bodyn, två för 100kr på lindex, det var rea.. :) Gratis strumpor fick han oxå, hitta nån kupong i en tidning. Man fick ett två pack strumpor när man handlade där. :)
Var mest ute efter en fleece jacka, men på lindex hade dom bara set, byxa och jacka. Så jag klev iväg till cubus och där hade dom bara jacka, 79kr, som hittat! :)) Nya nappar fick han oxå.
Ska nog handla på Cubus och Lindex hädanefter, där har dom bäst kläder. Tycker ja.

Han har även fått smaka kyckling med grönsaker idag. Det var omtyckt! :)

Köpte en happy Meal på donken. Då fick man...

foto0008 (MMS)

Köpte en happy Meal på donken. Då fick man bygga farfar smurf med kartongen. :) och Kevin fick glasögon smurfen, den hänger vi nog i vagnen. :)

Skönhetssömn!

Första natten på länge som Kevin sover, hela natten igenom! Han brukar ju annars vakna och gnälla. Så man får kliva upp och buffa rumpan eller ta upp honom. Men inatt, ja inatt! Somna han om av sig själv när han började gnälla lite lätt, jag hann knappt upp ur sängen innan han blev tyst. Wuuuunderbaaart. :)) Så vakna han nu vid halv 8 och ville ha käk, då han somna vid 21.00 igår. MIN goplutt :)

Så nu sitter vi och kollar på Vakna! med the voice. Rätt intressant.. :) Idag får Kevin pengar, så de blir väl att gå till Coop och kolla nappar och mer kötträtter. Jag köpte kyckling och grönsaker igår, som han ska få prova senare idag. Första kötträtten för honom :) Hoppas han gillar de.


 Kevin sover rätt gulligt nu förtiden :)

Kevin sitter i stolen och leker och kollar...

foto0007 (MMS)

Kevin sitter i stolen och leker och kollar tv. När han tröttnar på en leksak, lägger han den bredvid sig. Haha :) ser lite roligt ut.

Tur Kevin är glad på morgonen när han vakn...

foto0006 (MMS)

Tur Kevin är glad på morgonen när han vaknar iaf :)

Oh noo!

Nej, det blev inga kokostoppar. Det blev att röja ut i köket ist. kasta ut alla kartonger på ballkongen. Så nu är det rent och snyggt där ute.. :) Nöjd.
Vi lånade ju flyttkartonger av Basses jobbarkompis, när vi skulle flytta i JANUARI, och dem har vi flyttat runt överallt i lgh utan resultat. Jag tjatar och tjatar att Basse ska lämna tbx dem eller kasta ner dem i källarn. Men ingen framgång. Så nu åker dem på återvinningen. Yees.
Har en back med dricka som ska lämnas in oxå, men det är tydligen pinsamt tycker Basse. Why köpa sån då? Den har stått där sen i APRIL. De märks att jag inte haft ork att göra mkt i köket, för vet ju inte vart grejorna ska ta vägen annars. Och inte lätt när man har Kevin samtidigt. AJA, nu ska det bort iaf. Less. Tur man tar hand om disk och annan städning ist där ute.

Det blir nog att baka imorn kanske? De är ju rätt roligt att baka, när man väl har grejor hemma fört. :))

Just ja, har hittat skit söta Lonsdale skor till Kevin på tradera! Ska buda och vinna dem tänkte ja, helt nya. Storlek 19? De kan han väl ha till våren? Haha :)

Som sagt.

Var det någon som trodde på allvar att jag och Basse skulle komma upp vid 7 imorse och tvätta? Nej, inte jag heller.
Kevin gjorde mig tokig inatt, han sover ju knappt någonting längre. Bara håller på och gnäller, värst är det om nätterna. Jag är helt slut vissa mornar. Och självklart skulle han ju hålla på denna natt. =/ Så det blir att tvätta nästa söndag ist, tur vi har mkt kläder! :) Värst är det väl med lakan till Kevs säng, får hoppas det inte hände någon olycka. Men då får man väl ta våra lakan..

Tog oss en liten promenad efter maten idag. Skönt :) Funderar på att baka kokostoppar nu. Orkar man det? Ja klart.

Sov nu lilla söta barn, än så är det sommar.

Tog med min kära sambo ut på en promenad tidigare idag. 45min klara han att gå!  :) De var jättemysigt tycker ja, att gå i höstkylan med den man gillar. Kevin somna när vi kom ut, och sov hela tiden. Söta barn.
Vi gick runt och snokade på alla hus, vissa fina andra mindre fina! Hmm.. Vi längtar tills vi kan köpa hus. Få göra som man vill. En dröm, som kanske kommer bli sann?

Just nu håller vi (eller basse) på att mata Kevin. Så hoppas vi på att han somnar sen. :) Han är lite trött idag. Han sover ju knappt något på dagarna numer. Drygt men roligt, får vi ju vara med han mer.

Ååååh, imorn har vi tvättstugan kl 7!! SJU / 7 på morgonen. De är inte klokt. Kommer vara helt död imorgon kväll. Oj oj..

Kollade på Bolt förr ikv. Den är ju faktiskt bra, de tyckte även kev.. :)

Kärlek


En av alla låtar som gör så att jag tänker på min älskade Sebastian.. :) hihi.




Tänker alltid på min kära sambo, när jag hör denna. :))

Power meet - 10


Fredaaaaaag. :))

Har precis städat klart. Blev att städa idag ist, eftersom jag var ute igår. Besökte pappa sambo på hans jobb och tog en lång promenad. :)) 
Så nu luktar det gott här hemma igen, älskar när det är nystädat. I 3-4tim får jag njuta iaf, sen kommer sambo hem och katterna vaknar till liv. haha. Hatar denna jävla kattsand, hur mkt man än suger så kommer den tbx! Moorr...

De kom en människa och lagade våran fläkt ovanför spisen idag oxå. Och sen var jag tvungen att ringa vaktmästarn igen, de gick inte att stoppa in nyckeln i ytterdörrn. hmm.. De blev så igår, väldigt mysko. Tur dom kunde komma fort, så nu är det fixat :) Kan jag kliva ut på en promenad idag igen. Rätt skönt att gå nu när det börjar bli kallt och höst.

Aja, mer då? Hmm. Klutten vakna vid 7-halv 8imorse! Länge sen.. Rätt skönt ändå, har man allting klart tidigare. Diska gjorde jag vid  9imorse. Sen nu somna han vid 11, då kunde jag sätta igång och städa :)) Wunderbaaart.

 

Klutten har börjat med nå lustigt, han suger på benen till gymmet. Första gången jag såg de, blev jag helt paff. Jag hörde nå konstigt ljud, sen kolla jag på honom, då låg han såhär. haha! :) Tokunge. Snacka om snuttig, tur han började med napp.



Är ute och håller pappa sambo sällskap när...

foto0315 (MMS)

Är ute och håller pappa sambo sällskap när han fixar med bilen. Kevin har sin tiger jacka på sig, ser ganska uppstoppad ut. Men varmt är det åt han! :) sötnosen :)

Bvc 5månader

Han väger numer 8650g och är 68,3cm lång. Han har gått upp typ 300g, eller hur säger man. Inte mkt alls. Hon sa att han börjar gå ner på kurvan nu, och är inte så knubbig längre :) Ligger som han ska.. De känns och märks på honom.
Och jag frågade om sprutorna, dom får han nästa gång. Vid läkarkollen, 6mån. Hon sa att det brukar variera, att dom helst vill att det ska ha gått två månader mellan sprutorna. Och det har det ju, men ändå. Hon tyckte det var bättre och ta dem nästa gång :)


 Kevin har fått en ny mössa. :)


Vem gömmer sig i vagnen? Jo Kevin :)

foto0313 (MMS)

Vem gömmer sig i vagnen? Jo Kevin :)

Regnrusk

Oj, nämen regn igen? kommer inte ihåg när det regna sist.. Hmm.

Har plockat upp all blöt kartong på balkongen nu, lagt i papperskassar. De har legat där sen vi köpte soffan. Men sen har det regnat och ja, inte orkat. Men nu tröttna jag på att ha det liggandes där och bli ännu mer blöt och äckligt. Tur man har plasthandskar :)

Kevin ligger och sover, men lär ju väcka honom snart =/ Ska vara på Bvc kl 11.10. Lär kolla upp det där med sprutorna oxå. Fick hem ett papper igår iaf om vi ska på 6mån kontroll/läkarkoll den 5/10. Så kanske han får sprutor då? aja.

Han sover bra nu förtiden pojken. Men han får fortf gråtattacker nu på morgonen när man ska lägga honom, så blir att sitta med han i knät och sjunga och vagga. :) De funkar.
Han somnar vid 9 ungefär på kvällen, vaknar vid 00-01 och vill ha mat, sen sover han till 9..  Men nu bara för att jag skriver det här, att han sover bra, kommer han väl börja trotsa igen. Sen har han ju börjat äta mer oxå, så han är väl mer nöjd nu. Käkar med 4-5tim mellanrum. Han börjar bli stor nu!

Tårta

Tårtan blev inge bra alls. Och det var ingen hitt med grädde till. Vi mår illa både jag och Basse. haha! Får hitta nån godare tårta att baka.. :)

Kevin mår bra och alla vi mår bra. Försöker få honom att sova nu, Kevin alltså. Basse ligger redan i säng. Han märkte nog igår att det var skönt att lägga sig tidigt.
Det är så roligt med dem där två. Kevin gör allt för att få Basse att tappa humöret, låter så roligt och ser roligt ut. Och Kevin bara skrattar när han ser pappa blir upprörd. :) Mest roligt att jävlas är när blöjan ska bytas. Jag brukar stå och flina bakom hörnet eller i soffan.

Aja, bebis ropar (Kevin)

Chokladtårta

Jag håller på och bakar chokladtårta till min kära sambo. Tycker han är värd det, så mkt som han gör för mig.. :) Fast de är ju såklart sån där färdigblandad tårta, hehe :) Men egenvispad grädde till iaf. Duktig.

Nykläckt

bebis (MMS)

Nykläckt

:)

f__tter (MMS)

:)

Har tråkigt. Gjorde om bilden lite :)

k__rlek_ (MMS)

Har tråkigt. Gjorde om bilden lite :)

Natti

Har nattat en stor och liten pojke nu. Eller ja, vid 21tiden. Basse stackarn var jättetrött och låg och sov till Idol i soffan, haha. Sa åt honom att är det inte skönare att sova i sängen, klart det är.
Kevin var trött efter all lek nu på kvällen, så han fick mat och sen lägga sig. Han somna på en gång! :) Så nu är det lugnt och skönt här hemma. Katterna verkar oxå sova. Annars brukar dom röja runt.

Kevin har blivit jättedryg att få att sova på dagarna, han vill inte alls. Han är vaken från halv 9 tll halv 15 - 15 ungefär. Då går det minsann att sova. Tröttsamt. :) Men han får väl hålla på så, om han känner fört. De är ju bara jag som får lida, jag får ju knappt någe gjort här hemma nu.

Har hittat två jättebra sidor med kläder/mössor. Hitta en sida om gör namnmössor, så det blir att beställa sen när man är mer rik :)

Kevin fortsätter att ta napp. Jag blev så tokig på honom igår för han snutta sådant på händerna/leksakerna. Så jag tog med honom och alla nappar han har, in i våran säng. Han fick prova allihopa (självklart är dem kokade sen förut) och han tyckte mer om dom platta napparna. Så vi har ju haft helt fel napp till honom hela tiden, för vi har provat ge honom en sån där napp med lite böjning på, när han varit ledsen och snuttig, men han ville inte ta den. Såklart. Men ja, nu har han växt till sig och vill ha napp. Han totalvägra ta napp efter han blev 2-3veckor. Men när han låg på sjukan ville han ha napp och sen när han kom hem första veckan. Mysko.. :) Men aja.


 Söta jag som liten :)

Vissen

Jaa inte är det bara två av mina blommar som är vissen idag, för länge sen! Men som ändå står kvar på sin plats. Jag känner mig lika vissen som dem idag, detta jäkla väder. Ingenting kan man göra, ingen att göra något med heller, sååå. Nada kul, orken finns inte idag, inte humöret heller. Stackars barn.

Och röksugen är jag oxå. Lyckats klara mig bra ifrån dem nu. Men det suger tag ibland. Vill ha, men nej.

Kevin fick ett par Tofflor/tassar av mormo...

foto0312 (MMS)

Kevin fick ett par Tofflor/tassar av mormor oxå. Fräna :)

Har en randig bebis idag. Med napp i mun! ...

foto0310 (MMS)

Har en randig bebis idag. Med napp i mun! Oj oj.. :)

Me and my baby

foto0302 (MMS)

Me and my baby

Ligger i sängen och försöker lära Kevin at...

foto0298 (MMS)

Ligger i sängen och försöker lära Kevin att ta napp. De går bra än så länge :) men hela underläppen är utanför nappen ibland. Ska det vara så? :p byta napp kanske

Kebabdrömmen

Min kära sambo var och handlade igår när vi kom hem. Han kommer hem och ut i köket där jag står och blandar mat till Kevin och säger:


Basse: Älskling, vad är det du mest tycker om?
Jag: hmm, va?
Basse: Jaa, vad är det du tycker om, som du alltid äter när vi äter ute..?
Jag: Öööh, kebab..? Stod och tänkte, är han hungrig eller vadå? Vi har ju ätit massor idag..
Basse: Han kollar på mig och flinar, drar upp en chipspåse ur kassen.
Jag: Står och glor, liknande en fågelholk.
Basse: Vill du ha såna här chips? Jag tänkte på dig när jag såg dem..
Jag: Keeeeebab! :))



Övertrött ??

Har haft en rejält kinkig unge här på morgonen. Aldrig skådat nå sådant på länge. Så efter misslyckade försök att få honom att sova, blev de att tappa upp ett bad och bada ungen, smörja kroppen, på med kläder och sen i säng. Han ligger nu och sover :) Tur han blir på bra humör när man gör fula miner åt honom, haha. Får se hur länge han sover nu då..

Kom hem vid 8tiden igår från Etuna. Haft en bra helg :)
I lördags var vi i Torshälla på marknaden och far bjöd på mat på nya pizzerian, och farbror med sambo, och kusin med barn var med oxå :) Mysigt.
Kevin hade det hur bra som helst. Far undra vad det tagit åt honom, han var så lugn och åt ju aldrig. haha! :) Han tyckte han var så olik sig. Så med och så lugn.. Aja. Umgicks med mor på kvällen sen, fick en hel påse med kläder av henne till Kevin, som hon fått köpa av en tjej på hennes jobb. Skit fina kläder :) Såå ja.
Igår var vi till Basses mor och åt smörgåstårta och äppelpaj till efterätt. Alla Basses syskon var med. Det var mysigt :) Kev hade det hur bra som helst där oxå. Tur att han är lugn av sig, och omtyckt av folk. :)

Idag regnar det, som vanligt. Blir en hemmadag idag igen :)

Ligger i sängen hos mor. Blev en tripp ner...

foto0283 (MMS)

Ligger i sängen hos mor. Blev en tripp ner hit till e-tuna för att fira syster. Blev bjuden på mat av fader och gick lite på marknaden tidigare idag. Mysigt :) Kevin har Busat som aldrig förr och nu ligger han här mellan Basse och mig och sover.. glömde hans resesäng hemma :( men det är ju bara 1 natt så.. Imorn ska vi hem till Kevins farmor och äta smörgåstårta, gott :)

Mmmh!




Dagen..

Dagen gick fort idag, som alla andra dagar. Blev en mysig kväll med spöregn och sambomys. :) Kevin somnade vid 9 ungefär, efter mkt om och men. Han har inte sovit sina timmar idag, så han var bra trött, men ville inte sova. Som vanligt. :) Tycker inte om när han är på sånt där humör. Sovschemat har funkat bra hitills, men ibland vill han inte sova när jag vill att han ska sova på dagarna.. Dryga unge. :)

Får hoppas han sover bra inatt iaf, han är lite snorig. Och såklart ska han ligga på mage och sova, och då låter han illa.. Blir livrädd ibland när han andas, låter som han tappar andan. Får hoppas det blir bättre tills imorn, så vi kan åka till stan och träffa hans blivande fru, hihi :) Vill inte gärna ta ut honom om han fortsätter snora och låter illa.



aja nu ropar kevin och sängen. natti :)

Åååååh!

FY FAAAAAN, VAD JAG ÄLSKAR LASSE STEFANZ!!! FINNS INGE BÄTTRE :O ELLER JO, KEVIN. MEN HAN SPELAR INTE SÅ HÄR BRA MUSIK. :))

SÅ FORT JAG HÖR DEM ÅKER MUNGIPERNA UPP TILL ÖRONEN! DOM FÅR MIG ALLTID PÅ BRA HUMÖR, HUR LEDSEN OCH BESVIKEN JAG ÄN ÄR...! ÅÅÅÅÅÅHHHH :))

Det är ingen vanlig dag,...

NEJ, FÖR DET ÄR MIN SYSTERS FÖDELSEDAG! :)) HURRA HURRA HURRRRRRRA.

Sötunge! :)

foto0292 (MMS)

Sötunge! :)

Kevin i nya mössan. Den var lite stor.

foto0293 (MMS)

Kevin i nya mössan. Den var lite stor.

Omtyckt.

Jag har aldrig känt mig så älskad och omtyckt som igår. Jag kommer ut från badet, har badat i typ 1tim, och får Kevin i famnen på en gång. (Varför behöver jag inte skriva, orkar inte, uttjatat. )
Han myser sig in i halsen på mig och släpper mig inte med blicken när han ligger i soffan sen när vi leker. Den känslan jag fick av att han tycker om mig, att han vill vara med mig, även fast jag kan ha varit dum mot honom. Som inte var hos honom när han var ledsen.. Den känslan kommer jag kunna leva på.
Men, jag älskar denna unge mest av allt på denna jord. Jag kommer aldrig lämna honom! Aldrig.

Det är min prins, och han ska behandlas där efter.

Hmm vilken ska jag välja?

foto0290 (MMS)

Hmm vilken ska jag välja?

Trist

Jag har faktiskt lite tråkigt när Kevin sover. Eller väldigt mkt tråkigt. Dagens sysslor är gjorde imorse, sen då? 

Vi vakna först vid halv 7 imorse och tog oss en påfyllning. Sen somna vi om vid halv 8 kanske, efter blöjbyte och ivägskickning av sambo till jobbet. :) Kan tro min kära sambo sov för länge idag igen, hihi :)
Sen vakna vi vid halv 11, eller jag gjorde. Klutten låg bredvid och lekte med sina fötter och hade roligt. hehe :) Tur han var inburad till max, han kom inte långt kan jag säga. (Han sov med mig i sängen)
Sen nu somna han om vid halv 1 tror jag det var, och han sover fortfarande..

Kanske ska följa med Basse och Fredda och fixa inför vintern i hans sommarstuga. Märks om det blir nå, eller om dom åker själv. Men det skulle vara roligt att komma ut lite. Måste börja med mina promenader igen, jag slöar till allt för mkt nu! Inte bra, inte bra.

Kom några gubbar idag och fixade balkongdörrn, skruvade lite och sen gick dem.. Hmm.. :) Fick nå papper om det där, men som vanligt läser man inte så man kommer ihåg, utan de åker i pappersinsamlingen på en gång. Bra där!

Hon är omtyckt Sophie :)

foto0288 (MMS)

Hon är omtyckt Sophie :)

Min baby :)

foto0278 (MMS)

Min baby :)

Natti !!

Kevin sover sen en halvtimme tbx. Tvätten är vikt och inlagt i skåpen. Disken är diskad. Nu kan jag sitta med ro i kroppen och bara koppla av en stund. Glo lite på tv. Blir nog sängen tidigt idag.

Som avslut på denna kväll för Kevin, tog Kevin och jag ett bad tsm. :) Han plaskade som aldrig förr. Han gillar verkligen att bada. Tur det. Just ja! Basse köpte sån där LED munstycke till duschen, så nu är vattnet färgat. Skit fränt, kan man vänta till rätt färg innan man duschar. hehe :) Slipper man känna dom där vassa strålarna från förra munstycket, aj aj.

Äsch, Natti natt! :)

Tvättdag. .

Tvättar för fullt, men bara kläderna. Som vanligt. Bokar en till tid i veckan, så slipper man spriga upp och ner så jäkla mkt nu..  Behöver ju Basses hjälp och det är ju inte alltid det passar, eftersom han tar hand om Kevin. :) Men han får bära upp för trapporna iaf. haha! :)
Tvättar kevs gym, de behövdes kan man säga. Kiss och spya, de är inte så mysigt efter ett tag. :) mmmh,
Snart är det mat oxå, men vad ska man äta? Ja, det får Basse bestämma. :)

Var till barnens hus idag oxå, måste köpa nya dinappar till Kevs nappflaska. Men dom har ju inte hans typ där. Ska ha till wideneck flaskor, dom har bara till vanliga Dr.Brown flaskor.. Drygt. Lär beställa från Jollyroom. Kollade på ny bilstol, men vet ju inte riktigt vilken man ska köpa. Har kollat rätt mkt på en sån där Britax iaf, som man kan fälla ner när dom har somnat. Men ja, de märks :) Lär köpa en ny snart iaf, Kev har ju växt ur sin snart. Sitter som en uppstoppad klutt i den. hehe :) Köpte nya dregglisar oxå och tuggleksaker. 
Man skulle ju nästan kunna köpa hundleksaker, dom piger och ser roliga ut dem oxå ju, hahah! :)

Just ja, Kevs utslag har försvunnit nu oxå. Kan ha varit värmeutslag. :) Skööönt.

Nej ner i tvättis. Bajs

Älskad

foto0276 (MMS)

Älskad

Lördag

Det är lördag och mysdag. :) Fast snart söndag och tvättdag. Mmmmh!

Så hemskt :(

Trötta killar..

Mjaa, alla tre killar ligger och sover i detta hus. Bara jag och Liza som är vaken! :) Basse kom hem och ville vila ett tag, klart han får det. Kevin vakna för ett tag sen och fick 2 flaskor med mat med 1½ timmes mellanrum (??) hungrig kille, och nu sover han igen, och Sune ligger på sin kartong och sover :) Lugnt och skönt.

Liza är ute på balkongen och snokar och jag ligger i soffan och degar.. Funderar ut vad man ska äta idag, förslag?
Jag som ville beställa en namn mössa av den där tjejen, så gör hon inte såna längre =/ Så fick bli en blå mössa med fordon på ist, sån hade hon färdig :)

Ajaaa, glo lite tv kanske..

Kevin har fått nå utslag nu när han sovit....

foto0272 (MMS)

Kevin har fått nå utslag nu när han sovit. Så här såg han då inte ut imorse! Inte så här Mkt iaf. Stackarn. :(

Oj oj..

Det är farligt med tradera! Har vunnit ännu mera kläder till Kev.. Får snart säga upp det där kontot, annars lär jag aldrig ha några pengar! hehe.

Kev sover fortf.. Han somna vid 10 igen, och han vakna vid 8 imorse? Och han har ju ändå sovit från kl 19 igår.. Trött kille? Hmmm... Behöver man bli orolig eller? =/ Han vakna vid halv 23 igår och ville ha mat, sen vid halv 4 igen och sen upp vid 8. Ajaa, de blir nog bra detta.

Idag är det freeeedag, kallt och skönt ute. Vad händer denna helg då? Tvättis på söndag iaf, de kan behövas :)
Jag saknar min kära sambo, han får mig att bli nykär vissa dagar.. hihi :)


 Just ja, Kevin har lyckats snurra sig ur babysittern två gånger nu! Snart lär vi sätta på han bältet.. Igår hade han lyckats vänt sig och hade rumpa och ben utanför stolen och överkroppen liggandes i stolen, tokiga unge! Kan inte vända ryggen till för länge nu inte!

Sune har lagt sig till rätta i kartongen t...

foto0270 (MMS)

Sune har lagt sig till rätta i kartongen till klösbrädan. :) han har sovit i den hela natten oxå tror ja. Tokkatt :) mitt på golvet ska den vara oxå.

Duuunder :)


Börjar med att lyssna på en underbart bra låt, på en kall och solig fredagmorgon! :)

Goood morgon.



Beställt :)

Har beställt en mössa från http://inovadesign.se/news_1.html . En tjej härifrån Gävle som gör..


Syrran var här uppe på besök en snabbis, lämnade giraffen som sagt.. :) Kev verkar gilla den iaf, han stoppa den i mun och tugga/sög så spottet flög. heh :) Tur.

Kev blev llite övertrött när dom var här och somnade efter mkt om och men vid 19 - halv 20.. Sen vakna han nu nyss och fick mat, ny blöja och pyjamas på sig. Hoppas han somnar om och sover nu ett tag.. De tar på krafterna hans att laga mat hela dagarna och sen inte sova som han ska. Sen blir det kanske jobbigt när det kommer folk oxå när han är trött.. :) Inte ofta han är sådär trött om kvällarna.

Igår när han skulle sova, gjorde han världens kaskad spy. De var spya i hela övre delen av sängen, så de blev till att bädda rent sängen och bada honom. Sen var det läggdags igen, han somna nog vi 22 igår.
De börjar kanske ta sig med bra nattider? Han vaknar vid 7 på morgonen och vill ha mat, och sen somnar om till 10 typ. De känns bra denna vecka iaf, nu när man är så pass seg av allt snor. haha. Men måste nog ta oss upp tidigare om dagarna.

Så ikv har Basse och jag fått en myskväll. Känns bra :) Det behövs.

Helt slut...!

Sitter äntligen på rumpan i soffan igen. Har fixat klart med puréerna och sen snabbstädat lgh. Det var så mkt kattsand på golven så jag tänkte bara suga lite. Men sen kom jag på att det är torsdag, och torsdag = städdag. Så nu luktar det gott här hemma! :) Mmm..

Klutten sover sen en stund tbx, han hade jättekul åt mig när vi lagade maten till honom! Så han var lite trötter när vi var klara. Han satt och "bet på naglarna" när jag höll på med mixern, och höll andan. Sen när jag mixat klart hördes en lättnads suck.. hahah! :)
De råkade bli lite ärtmos överallt för jag glömde hålla i locket tll mixern. Jag pratade med Kev samtidigt när jag vred på fart, tur jag var snabb och tryckte tbx locket! :) Kommer nog hitta ärtor där ute ett tag framöver känns det som.

Hmm, syrran med vänner kommer upp hit om ett tag! :) Hon har köpt en sån där "hälsosam" giraff till kevin. Dom hade affärer i Etuna som sålde såna, slapp jag köpa genom nätet.. Så hon kommer upp med den, blev lite paff när hon sa det. :)
Ska köpa bitring med vaniljsmak sen :) http://www.sophiethegiraffe.se/produkter/bitringar/ 



Undra när pojken ska vakna då, han skulle ätit vid halv 3.. Hmm aja. Får jag sitta en stund i lugn och ro :)

Slutresultat :) Mmm gott !

foto0263 (MMS)

Slutresultat :) Mmm gott !

Jag och Kevin håller på och lagar lite god...

foto0261 (MMS)

Jag och Kevin håller på och lagar lite goda pureer :) hoppas dom blir bra. Känner mig lite piggare idag! :)

RSS 2.0