Beställt :)

Har beställt en mössa från http://inovadesign.se/news_1.html . En tjej härifrån Gävle som gör..


Syrran var här uppe på besök en snabbis, lämnade giraffen som sagt.. :) Kev verkar gilla den iaf, han stoppa den i mun och tugga/sög så spottet flög. heh :) Tur.

Kev blev llite övertrött när dom var här och somnade efter mkt om och men vid 19 - halv 20.. Sen vakna han nu nyss och fick mat, ny blöja och pyjamas på sig. Hoppas han somnar om och sover nu ett tag.. De tar på krafterna hans att laga mat hela dagarna och sen inte sova som han ska. Sen blir det kanske jobbigt när det kommer folk oxå när han är trött.. :) Inte ofta han är sådär trött om kvällarna.

Igår när han skulle sova, gjorde han världens kaskad spy. De var spya i hela övre delen av sängen, så de blev till att bädda rent sängen och bada honom. Sen var det läggdags igen, han somna nog vi 22 igår.
De börjar kanske ta sig med bra nattider? Han vaknar vid 7 på morgonen och vill ha mat, och sen somnar om till 10 typ. De känns bra denna vecka iaf, nu när man är så pass seg av allt snor. haha. Men måste nog ta oss upp tidigare om dagarna.

Så ikv har Basse och jag fått en myskväll. Känns bra :) Det behövs.



Kommentarer
Thessan - Mamma till Moa

Haha ja! Men den färgglada elefanten är ju otroligt söt den också! :D Min lilla skulle ju dock svettas ihjäl i en sån där dress ;P

2011-09-02 @ 09:20:45
URL: http://theresemessing.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0