Nu är det på riktigt! Lgh blev vår!! :)) Ä...

Nu är det på riktigt! Lgh blev vår!! :)) ÄNTLIGEN!

Ja ungen är ju inte sysslolös iaf! :)) bor...

2012-04-23_10_33 (MMS)

Ja ungen är ju inte sysslolös iaf! :)) bortskämd blir han av mormor med massa saker. Men de är ju ändå roligare att leka med det man inte får leka med, haha! :) Idag blir det nog bara en slappdag, ska iväg till affärn bara efter lilleman sovit lunch. Och igår var Kevin jätteduktig och gick en bra bit själv när vi var ute och gick. :) Stora killen!

Kul väder ute idag! Vi som skulle till lek...

2012-04-20_14_04 (MMS)

Kul väder ute idag! Vi som skulle till lekparken idag igen, men känns inte så roligt. Blir vi bara kall och sjuk. Usch! Jag är nog sjuk redan, ont i halsen, huvet och nacken. Hela kroppen ömmar =// Kevin håller iaf på och provar olika hjälpmedel som ska hålla honom torr, om vi måste gå ut! Haha :))

Kevin har fått nya gummistövlar av mormor ...

2012-04-18_16_59 (MMS)

Kevin har fått nya gummistövlar av mormor idag! Kommer passa jättebra till regnkläderna han fick av farmor sin :))

Halv 7 tyckte lilleman att vi hade sovit f...

2012-04-18_07_08 (MMS)

Halv 7 tyckte lilleman att vi hade sovit färdigt, och skulle äta frukost ist! Så bara att kliva upp :) Just nu håller han på och leker med mormors hemmatelefon. Tar upp och stoppar tbx den i hållaren igen, så det piper. Då blir det världens smile! :)) Får se vad dagen bjuder på, lekpark idag igen, eller åka till stan?

Nu är äntligen lilleman hemma igen! :))

2012-04-15_17_25 (MMS)

Nu är äntligen lilleman hemma igen! :))

- Who´s cheatin who....

Att det ska vara så svårt att få tag på en lgh!! =/ Hittar flera st, men dom går till andra för jag har så lite köpoäng, och jag hinner inte med direktlgh... Ändå sitter jag och kollar varje minut, typ.
Vill så gärna få ordning på allting nu, precis NU!!


Idag åker vi ner till Etuna igen, som sagt. Kevin är med pappa hela helgen, och jag ska till syrran på lördag och umgås. Få tänka på annat för en stund.. Kommer nog bli skoj! :)
Och Kevin kommer nog få en jätterolig helg med farmor och alla andra. Dom träffas ju inte så ofta. Dom ska fira honom denna helg, och våran familj nästa helg.. Blev bäst så tycker ja.


Att Basse och jag gjort slut, är nog bäst för alla. Mest Kevin. Inge roligt för honom när hans föräldrar inte kommer överens och inte vill ha med varann att göra ibland.
Men vi får se hur det blir när vi bor isär, jag vill gärna få liv i oss igen. Men de verkar inte lika för Basse..
Aja, de märks då! Tänker lägga ner mest tid nu på att få en lgh och allt sånt som hör till. :))

Kevin har kramats med mormors vardagsrumsb...

2012-04-10_16_29 (MMS)

Kevin har kramats med mormors vardagsrumsbord. Stackarn, världens blåklocka vid ögat =/ ser värre ut för var dag som går tycker ja.. Han hade en bra dag igår iaf, med tanke på resan upp. Fy, hatar att byta tåg i Uppsala! Kom fram en timme senare, pga att vi missa tåget till Gävle från Uppsala, stod på fel spår, och man hinner ju inte precis springa när man har vagn och väska med. Men men :) Imorn blir det etuna igen, och Kevin ska vara med pappa sin hela helgen. Kommer ligga i fosterställning och gråta hela helgen! Första gången jag är utan honom så länge. Men jag vet ju att han är i trygga händer :) Skönt för honom att slippa mig ett tag, tjatiga mamma. Hihi :)

Äntligen är vi på väg! :) känns så jäkla s...

2012-04-06_16_47 (MMS)

Äntligen är vi på väg! :) känns så jäkla skönt att slippa det där stället! Ge mig en lgh tack!!

- En gåva från himlen..

Kevin sov underbart denna natt oxå! :) Han vakna några gånger, men somna om efter lite buffning.. Jag är helt chockad, jag trodde vi skulle bråka hela nätterna igenom. Men han gråter inte ens, eller "bråkar". Han somnar om hur enkelt som helst, iaf denna natt.. Han kanske oxå ville bli av med nattätandet, samtidigt som jag? Aja, märks hur denna natt och resten blir :) Vi är på god väg iaf.

Kevin var ute och gick en hel del igår när vi var hos Emma och Ebba! :) Samma hemma sen. Han blir duktigare och duktigare :)
Igår var han så trött efter en dag med lite sömn, så han skratta åt allt jag och Basse gjorde. Vi satt i soffan och busade med honom innan läggdags. :) Han tyckte de var jätteroligt att kasta en leksak på en och vi tar skydd, håller armarna över huvudet. Väldigt roligt! :) Tokunge.


Bloggen håller på och drygar med mig, alltid är det något som inte är rätt! Men nu har jag återställt kodmallarna, så nu borde de kanske funka bättre med allt? Ska aldrig ge mig på att pilla med bloggen själv, när jag inte vet vad jag gör. haha! :)

Idag har vi varit hos Emma och ebba och le...

2012-04-02_13_06 (MMS)

Idag har vi varit hos Emma och ebba och lekt. :) Trodde Kevin skulle sova lunch ett tag, eftersom han somnade i vagnen in. Men icke! Han vägrade somna om när vi kom fram, för han vaknade när han hörde ebba. :) Så han sov 1timme på hela dagen, han sov en 20a på vägen hem. Så han slocknade nu vid 19, lugnt och stilla efter en snabbdusch :) Vi är inne på andra natten att försöka få Kevin att skippa vällingen på natten. Första natten gick bra, men de känns i kroppen att jag inte sovit en hel natt. Han vägra nämligen somna om vid 2 så han somna om vid 4, sen fick jag sova till 7. :) Och han vakna några gånger mellan 12 och 2, så jag sov nog 1 Tim innan 2, låg och titta på min söta snarkande sambo, Hihi :) Aja, hoppas denna natt blir lugn.

Kevin är ute och går och dansar. :) så jäk...

2012-04-01_12_40 (MMS)

Kevin är ute och går och dansar. :) så jäkla söt! Nu ska vi lyssna vidare på musik och städa upp lite efter helgen :) tack och hej.

RSS 2.0