KUUUUNG :)

Piss och skit

Fy fan vad jag inte mår någe bra. Och vart är min kära sambo när hans son behöver honom som mest ??

Ge mig styrka !!

Mjjaaaauuuu

Liza hälsar. haha! :)

Vaknade halv 11 idag. Shit pommes. Kev somnade vid 21 och jag vid 22 igår kanske, helt slut var vi båda två. heh :) Men sen vakna vi vid 00 och sen vid 07 och fyllde på lite med mat.. Så vi har inte sovit rakt igenom, men så gott som döda har vi nog varit. :)
Kev fick sova i sängen med mig efter maten imorse, och jag vaknade av att Kev låg och kvittrade för fulla muggar och hade roligt sen vid halv 11. Då har han legat och lekt med mitt snorpapper !?? Hur sjutton han nu fått tag på det? För inte la jag det på hans sida iaf, eller gjorde jag det? Detta snor gör mig senil. Ussch, nu får vi hoppas att han inte blir sjuk eller dålig i magen av pappret.. Snuskigt =/

Känner mig rätt så ihjäl av detta snor. Yr i skallen och ingen ork. Lär diska men finner inte orken till det. Får se om det blir bättre till kvällen. Fick hem från Libero idag oxå att jag kan gå bort till Lindex och hämta ut ett sånt där startpaket med blöjor och sånt, men ja orken finns ju inte! =/

Och just det, Up&go blöjorna är ju hur smidiga som helst! :) Kanske ska börja med dem ist? Kev är jätte söt i dem :) hihi :)

Hitta en söt liten tjej i tallrik/glasskåp...

foto0255 (MMS)

Hitta en söt liten tjej i tallrik/glasskåpet. :) varmt och skönt där.

Mat

Jag och Kev sitter och kollar på tv, simpsons. Har nyss lassat in all mat i skåp, kyl och frys.. Blev en tur till Willys och handla. Känns bra, slipper man springa och små handla så mkt nu kanske.. :) Men Basse var tvungen att gå till Tempo här hemma ändå, han glömde köpa snus (viktigt !!), sen glömde vi köpa fryspåsar och ja självklart kattmat! De som vi gick och prata mest om i affärn. hah! :)
Köpte såna där up&go blöjor till Kevin oxå, får se hur dom sitter. Dom var jätte söta iaf, små :)

Försöker få en liten busunge att äta, men han vill inte alls. Han ska leka rövare ist. Pappa Basse som busat upp honom så mkt, så nu sitter han och terroriserar stackars Pingu. haha! :) Men då kanske han somnar bra ikv.. Inatt sov han ju från 21-9, men vakna vid 00 typ och ville ha påfyllning.. :) Duktig han, fick jag sova lite iaf. Känner mig bra trött pga allt snor och halsont. De var inge roligt att handla i detta tilstånd iaf, så vi sprang typ igenom affärn.

Nej nu ska jag greja lite mera. Kram kram, haha!

Kev fick ett par snickarbyxor med posten i...

foto0250 (MMS)

Kev fick ett par snickarbyxor med posten idag. Hur söt som helst i dem! :)

Madicken, madicken..

Vaknade för 20min sen, kl 9. Fick mig en sovmorgon idag oxå! :) Sköönt. Känns som att jag börjar bli sjuk, halsen ömmar och snoret rinner. Känner mig allmänt hängig. Känns som det kommer bli en jobbig dag idag. usch..

Helgen har varit kanon bra! :) Min älskade syster kom ju upp i fredags och åkte hem igår kväll. Vi tog en shoppingrunda i lördags och sen på kvällen for vi in mot Gävle och kollade på bilarna ett tag. Lämnade Basse med vänner kvar där inne när vi for hem, och han hade haft roligt. Tror han iaf. hehe :) Kul för honom att få komma ut och umgås ibland oxå.
Igår blev det bara lugnt innan vi tog bussen in mot Gävle och lämnade av syrran vid tåget. Basse var inte så körduglig, därav bussåket, men roligt att åka buss :) De är inte ofta man gör det nuförtiden.
Basse blev sugen på stark mat sen när vi kom hem och sovit/vilat ett tag, så vi kollade om maten här på Blå elefanten, kinamat, var bra. Och jäklar i havet, halsen blev ju inte bättre av den där maten kan jag säga iaf! Men gott var det :) Där lär man nog äta flera gånger..

Haha! Igår innan vi for iväg med syrran, gick jag runt och kollade väggarna här hemma, knackade lite i dem. Och jomenvisst, min kära sambo har ju ljugit för mig! De går ju visst att spika i dessa väggar :) Så nu sitter tavlorna uppe som jag köpt och fixat. :) Stiligt blev det, stolt är jag :)

Ikv kanske vi ska fara iväg och handla lite mat och stoppa i frys och kyl. Det skulle behövas :)



Spännande..

Spännande kväll igår, eller avslut på kvällen kanske man ska säga? Oj oj.. Tur jag håller mig borta från alkoholen iaf, känner inget sug alls efter det heller!

Men jag älskar dig ändå :)

Pengar hit, och pengar dit..

Happ, då var pengarna slut då! Eller nej, några kronor har jag nog kvar. Men gu vad kläder och grejor Kev har fått! De är sjukt. Man ska handla till sig själv men kommer hem med flera påsar till honom. haha! :) Men nu har pojken lite mer kläder, bubbel bad och smörjkräm m.m.. Bara nån leksak som fattas.
Har även hämtat ut mina piller nu. Äntligen! :) Och nya trosor och bh fick jag oxå, kors i taket :))

Även köpt en ram till Kevs Ul bilder, som ni såg jag skicka in bild på. Skit fint, men drygt att få upp. Måste ju borra och ha sig säger Basse. Och då lär det ju inte bli gjort idag, eller den närmsta tiden! Ska köpa dom andra ramarna oxå och fixa. Framkallade massa kort på honom hos fujidirekt, 76 kort för 66kr! Inte dyrt alls :) Så nu ska här grejas med ramar och sånt. Mys :) Så fin min älskade son :)

Idag kommer syrran hit, kl 19.00 landar hon på Gävle station! Ska bli mysigt och roligt att ha henne här hela helgen! :) Imorgon blir det att åka och kolla på bilar i Gävle. Cruising. Sen blir det väl slösa mera pengar, hur ska detta sluta? haha =/






Har köpt en ram att sätta Kevs Ul bilder i...

foto0248 (MMS)

Har köpt en ram att sätta Kevs Ul bilder i, äntligen! :) men problemet är ju att sätta upp dem, de är betong väggar. Drygt!

Basse köpte en ny film idag. Sjukaste jag ...

foto0247 (MMS)

Basse köpte en ny film idag. Sjukaste jag sett på länge! Fy Fan.

Kevin har fått en gitarr. Hehe! :)

foto0244 (MMS)

Kevin har fått en gitarr. Hehe! :)

Har varit med Martina på köpis och gjort a...

foto0243 (MMS)

Har varit med Martina på köpis och gjort av med allt för mkt pengar. Attans! Men fina kläder hitta jag, till Kev iaf! :) Kev hade roligt, och blev sen trött och somnade. Nu är det hemfärd efter lite glass på donken. :)

Jag och Klutten leker och lyssnar på Lasse...

foto0240 (MMS)

Jag och Klutten leker och lyssnar på Lasse Stefanz :) känns som det är fredag idag..

Eeey mama! Var är käket?! Mig vara hungrig.

foto0218 (MMS)

Eeey mama! Var är käket?! Mig vara hungrig.

Hallå där, käka blåbär asså!

De har inte blivit mkt skrivet här ser ja. Kan ju bero på att jag inte har nå att skriva typ. Vi gör samma saker, dag ut och dag in. Äter sover skiter, och skriker lite ibland. På varann, de är roligast. För Kev har blivit lite uppkäftig numer, han tittar på en och skriker så högt han kan. haha! :) Ne men.
Idag skratta han åt mig sådant så han fick hicka. Jag dansa för honom när jag lagade mat, till Lasse stefanz såklart. hah! :) Tacksam unge. Så fint dansar jag.

På torsdag får man pengar, kul! Då ska jag betala alla kläder jag vunnit till Kev på tradera. Tomt i kistan igen. Men de är så roligt att handla kläder/saker till honom! Idag hämta jag ut jackan jag köpt till honom oxå. Den var lite stooor. Hahah! Han drunkna i den, men han skratta lika glatt ändå. :) Men snygg var den och växa i den kommer han nog göra, hellre för stora kläder än för små. :)

Han ligger just nu och drömmer för fullt i våran säng. Blidde till att natta honom där, för han var lite kramsjuk. :)
Får se hur länge han sover nu då.. Han är lite lustig den där, även om man får honom att sova vid denna tid, kan han sova till 9-10 på morgonen. Inte morgonpigg den där ungen! :) Men dom säger ju att ungar ska sova 10-12 timmar per natt. Och Kev vaknar ju vid halv 4 - halv 5 och vill äta och somnar sen om igen.. såå. :) Skönt är det att få sova iaf. Pigg och utvilad är jag.
Han är så söt när man ska lära honom att använda napp. Han tar i så han låter och försöker trycka upp hela grejen i näsan. Ser jätteroligt ut! Han höll på med det när vi gick från Köpis förr ikv, skratta så tårarna rann nästan! :) Gullunge de där.

Ja, nu hade ni att läsa ett tag iaf! :) Käka blåååbär.

Är vid Mackmyra whiskey by :) intressant.

foto0237 (MMS)

Är vid Mackmyra whiskey by :) intressant.

Lördag kväll

... vilken härlig kväll. Känns som att jag börjat ett inlägg så förr oxå? Aja..

Haft en härlig dag idag, fast allt vatten som ramla ner från himlen! :) Bara mysigt. Kev har varit lugn och glad hela dagen, busat och sovit. Han tycker nog om att shoppa han. hehe :)

Tog ju en tur till Owes här i Valbo. Hittat en massa jag ska handla när "löning" kommer nästa vecka! :) Ta med syrran dit och handla lite kanske? Hoppas hon kommer upp :)
Hittat en del ramar jag ska sätta in kort på Kev i och sätta upp i hans rum. Dags att inreda där nu, kanske han kan flytta in där snart? Eller kommer jag klara det? =/ Sova utan att höra klutt vända på sig om nätterna, hosta och allt det där. Aja!

Han ligger just nu och sover min lille klutt. Efter lite bus och mat somna han :) Så duktig. Hoppas han sover lite nu, så jag kan sitta och andas lite. Glo på datorn och kanske lägga sig och läsa Lasse boken.. :)
Basses bror sover här inatt oxå, trevligt :) Kul med lite främmande ibland, så Basse och jag slipper nöta på varann. hihi. Hans mor och "far" sover på ett bed&breakfest? i Bomhus. Mysigt :)

Har tvättat Kevs tigerpyjamas och hans nya tigergos nyss typ. Hittade en liten mjuk och go tiger (nallephus vän) på loppisen vi var på vid Basses jobb här i Valbo. Var bara tvungen att köpa den! Men kände att jag ville tvätta den innan Kev fick ta i den.. :)

Är på owe Jansson i Valbo. Kev blev trött ...

foto0231 (MMS)

Är på owe Jansson i Valbo. Kev blev trött av all shopping och somna efter lite mat :)

Mysig början på lördag.

Kev vakna vid halv 6 imorse. Han käkade lite och sen fick han ligga mellan mig och Basse och sova igen. Men Basse tyckte han tog så mkt plats så han la sig på soffan! haha! :) Säger ju det, den där sängen är på tok för liten. Därför jag inte vill att Kev ska sova med oss i den. Så vild som Basse är när han sover, kan det ju hända vad som helst. hehe :)
Vakna nu vid halv 9 att en liten låg och grymta och sucka, slog upp ögonen och såg det finaste som finns. Vilket uppvaknande! :)

Pappa Basse stack iväg till Lindbacka idag igen, han skulle visa nån tjomme hur maskin därute funkar som han kör, och så sitter vi och väntar på bästa farmor, farbror och plats farfar.. :) Dom kommer upp och ska stanna tills imorgon. Kul :) Får se hur dagen tar form sen. Tacos skulle vi äta iaf, har Basse bestämt.. :)

Igår kväll gick det hur bra som helst att få liten att sova, Basse busa lite med honom. Sen fick han mat i sängen, sen fick han ligga där och jag låg i sängen. De blev tystare och tystare, till slut somna han! :) Wooohoo.. Så halv 22 igår kväll slog han igen sina fina ögon! :)
Han kanske behöver mkt mat på kvällarna för att komma till ro? För nu fick han mat med nästan bara 1 - 1½ timmes mellanrum.. Hmm..

Aja, ska byta en bajsig blöja, sen börja fixa mig så jag är färdig och klar tills dom kommer :)

Fick hem ett kuvert idag. Och i där låg de...

foto0230 (MMS)

Fick hem ett kuvert idag. Och i där låg det två kort som Kevs gammel farmor har tagit. :) dom åkte in i ramar på en gång!

BVC 4 månader

8340g och 68cm lång. Han börjar växa i sitt skinn nu! :) Han har gått upp precis 1kg sen sist vi var dit. Tanten tyckte han var stark och livlig av sig. Han ville inte alls ligga still när hon skulle mäta omfång på huvudet. hehe :)
Annars såg allt bra ut. Ska på föräldragruppsmöte på måndag, ska prata om smakportioner. Kul, kul. Tog en liten promenad efter bvc oxå, Kev somna på en gång. Han var lite trött :)


Idag har han fått smaka på morotspuré. De var väl inte så populärt att stoppa i mun, mera roligt att gegga runt med. Han hade små orange fläckar över hela sig. haha! Så det blev ett skönt bad för honom efter maten :) Glömt bort att morot och all annan orange färg är så jäklig att få bort. Tur han inte kleta fullt i håret iaf, blev bara lite. :)


Pappa Basse blir sen hem idag. Som vanligt på fredagar. De är roligt att han säger att han ska sluta tidigt, kl 13.00. Men ändå kommer hem vid 18-19.00.. :) Äsch. Vi älskar honom ändå :)


Jag är helt paff, pojken somna med napp i mun nu! De krävdes inte mkt för att få honom att sova nu med andra ord. Mat, ett bad, lite lek och napp. :) Sötunge.


 Gröt är gott iaf :)

Sitter och väntar med spänning för att få ...

foto0228 (MMS)

Sitter och väntar med spänning för att få väga och mäta Klutten! Undra hur mkt han väger?

Trött kille

Kev har bara gråtit och gråtit så fort jag lagt honom i sängen. Han var bra trött men ville inte alls somna av sig själv. Jag får väl skylla mig själv som vaggar honom i knät tills han somnar.. Han somna hur bra som helst själv förr i sängen, när jag la ner honom så fort han visa att han var trött. Men så förstörde jag allt, genom att börja vagga i knät.. haha! :) Men blir väl att träna sig fram igen..
Jag prova med nappen och så fick han sitta i knät. Och ja, han somna! :) Game over. Trodde han avskydde nappen, men så fel jag kan ha ibland. Eller ja, den duger åt honom när han är övertrött. Gullungen min.. Inge roligt när han bara gråter =/

Snart kommer min älskade sambo hem oxå. Undra om han vill göra fläskpannkaka idag? :)



 Glad kille, när han fick prova sitta i sittdelen för första gången! :)

Det är gott med gröt :)

foto0226 (MMS)

Det är gott med gröt :)

Gaphalsar

Det är så underbart, Kev och Liza gapar för full hals ihop. haha! :p Ena låter som en stucken gris, den andra som en kåt katt. Öronproppar ??

Pms !!

Idag är en sån där dag då allt bara är skit. Tårarna rinner för ingenting, tankarna snurrar om fel saker!
- Hallå, tålamodet har du rest bort eller ??

Nej ge mig mitt humör tbx, tack! Och det fort.

Mitt lilla hjärta! :) idag sov vi till hal...

foto0219 (MMS)

Mitt lilla hjärta! :) idag sov vi till halv 11. Så inte vill han sova än heller. Jag som skulle behöva plocka lite..

Badunge

Kev har nyss badat, han fick prova badstolen. Den var omtyckt! Han satt hur bra som helst, men jag höll honom i ryggen och så ändå.. Han sprattla med benen och försökte få tag på badankan, hehe. Den stoppa han i mun oxå. Inte så värst fräscht kanske! :)

Han har börjat skrika/prata/gapa som en gris. Ja, som en griskulting iaf. haha! Låter jätteroligt. :) Man hör vart han är nu förtiden iaf.
Har försökt fånga det med kameran, men han slutar så fort jag plockar fram den. Han är smart den där!

--

Hade en jätterolig dag/kväll med syrran igår. :) Vi käkade på stan och handlade lite till Kev och syrran.. Hon tyckte vi hade bättre kläder här uppe på HM än nere i Etuna. De kan jag nästan hålla med om. :) Kev var lite blyg mot henne i början när vi mötte henne vid tåget, men sen när hon börja prata och skämta som hon gör med honom, fick han fram ett litet leénde och skratt. Skit söt :) Han fick smaka lite banan igår.  Kladdigt men gott :) 
Syrran ska komma upp den 25 oxå. Vi ska på Gävle crus :)

Gu vill ha en ny kamera. Jag har ju lyckats ha sönder Basses :( Tappa den när jag skulle kliva ur bilen förr. Så nu har objektivet gått sönder. Den fastnar och bilderna blir jättesuddiga.. Faaan.. :(



Moster Sandra och Kev :)

foto0216 (MMS)

Moster Sandra och Kev :)

Dag 25 – Min favorithögtid.

Det måste nog vara julafton. Inte för alla julklappars skull, för vi köper inte julklappar till varann numer. Utan för att man samlas hela familjen och bara äter och myser och har det allmänt bra. Man kan koppla av och känna julkänslan och man blir alldeles matt i kroppen av all mys. Och nu kommer det väl bli ännu bättre, nu när vi har Kev :)





Är midsommar en högtid, då gillar jag den oxå. Att se ungar OCH vuxna dansa och ha roligt, de är mysigt. Sen att alkoholen brukar flöda, de är ju en sak. Man kan faktiskt vara nykter på midsommar oxå, kors i taket, iaf nu när man har barn! :) Det är nog midsommar och Power meet man längtar mest efter på somarn, kanske?


Min älskade syster är här! Var och mötte h...

foto0214 (MMS)

Min älskade syster är här! Var och mötte henne vid tåget imorse. Sen har vi gått på stan och sen ätit lite. Hon handlade lite kläder till Kev :) kan visa sen. Nu har både Kev och hon somnat på varsitt ställe, Hehe :)

Mmm bullar! :)

foto0213 (MMS)

Mmm bullar! :)

Kanske blir några bullar iaf :)

foto0211 (MMS)

Kanske blir några bullar iaf :)

Sitter hemma hos Basses jobbarkompis. Kev ...

foto0210 (MMS)

Sitter hemma hos Basses jobbarkompis. Kev blev trött så Basse natta honom i Hildas säng. Sötungen min :) en lugn stund nu

Martina och Kev :) mys.

foto0209 (MMS)

Martina och Kev :) mys.

Bullbak

Det skulle bli bullbak idag, men vi tar det imorgon ist. Får besök av min dotra ist, Martina! :) Hihi, som jag saknat henne.

Igår var det crus i Fbacka, mkt bilar även i år. De är så roligt att de kan va crus i en så liten by.. :) Träffade på mitt kära ex med fru oxå. Trevligt. Smurfoldsen, haha!
Kev tyckte det var bra kul att kunna se allt och alla nu, han satt som förstelnad nästan, heh :) Gick förbi och kollade om man kunde se in i min gamla lgh, den blev ju renoverad lagom till jag skulle flytta. Oflyt. Men han hade dragit för persiennerna, så man såg inte in nå.. =/ Saknar den där lilla hålan. Så lungt och skönt där.

Kev vakna, nu kollar han på bilar och folk :)

foto0208 (MMS)

Kev vakna, nu kollar han på bilar och folk :)

Kev sover sig igenom ännu en cruising. Bli...

foto0207 (MMS)

Kev sover sig igenom ännu en cruising. Blir ingen karl av denna pojke. Haha! Hade turen att hitta en tunn madrass i bilen Basse fått av sin jobbarkompis, att ha i vagnen. Hmm :) tur jag snokar bra.

Världens finaste kille :) snart bär det av...

foto0206 (MMS)

Världens finaste kille :) snart bär det av till fbacka och kolla på bilar.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Mjaa, de kan ju vara Big Bang Theory. Dom är så söta och roliga allihop, mest Sheldon. Han skulle man nästan ha som kille, smart och fin att se på. Haha! :) Skulle gärna vilja ha alla säsonger med dom där.

Baazingaaaa.

Soffa bort!

Det kommer ett par och hämtar skinnsoffan ikv! Äntligen, den står bara och tar plats i Kevs rum. Kan ju knappt röra sig där inne. Im happy :) 500kr rikare? Eller prutar dom kanske? Äsch. Blir av med den iaf..
Den är ju inte i bästa skick, därav så billig.


Har precis städat lite grann. Nu luktar det blomma här hemma igen! :) Ska gå och se till min lille bebis, han ligger och snackar i sängen.. Han sov nyss.
Stackarn, jag klippte ju honom oxå. Men de blev lite mkt fram vid luggen, han ser jätte söt ut. haha! Som en liten munk.

Har klippt Kev lite. Slipper han se ut som...

foto0202 (MMS)

Har klippt Kev lite. Slipper han se ut som en flicka, ser mer ut som en munk nu. Haha! :) stackars pojke

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

 



4mån!

Det känns som att det var igår du låg och hickade i magen, men nu är du ute hos oss. Och du gör mig så lycklig! Ingen ska någonsin få såra eller skada dig. Älskar dig min underbara son! :)



Små fötter på vift :)

foto0200 (MMS)

Små fötter på vift :)

Inte min kväll!

Nej de är fan inte min kväll ikv. Har tvättstugan, de gick bra första och andra rundan, men tredje rundan blev kaos. Först tappa jag nyckeln till tvättis, nånstans i tvättstugan ska den ligga ?? Den ramla av när jag plockade ur maskin, men de hördes ju inte vart den ramla ?? Och den kan ju inte ligga i maskin, då skulle de ju skramla när man snurrar runt den tom.. Hmm..!! Tur den lilla nyckeln till cylindern blev hittad iaf. Pust och stön.
Ringde Basse, han och Kev kom ner med en nyckel så jag kunde komma in i rummet där torktumlarn är. Allt bra hitills, vek tvätt och skulle sen in med "kärran" i tvättrummet, då hör jag att ena maskin söker ström, den stänger av och på. Låter som en motor som inte kan starta, jahapp. Då har maskin gått sönder då !!! Bara står och hackar sig fram.. Och jag är ju inte förvånad att de är den gamla fula maskin som dampar heller !!!

Basse ringde och prata med nån tjomme på jourtjosanet. Sen stack han iväg ner till tvättis igen nu för ett tag sen. Undra om han får ut tvätten idag? Tur det bara var badrumsmattor.. :) Hade ju bara dessa två maskiner kvar. Tröttsamt !!

Nu är jag hungrig och mitt tålamod börjar tryta. Inte min kväll !! =/

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Jaa, vad ska jag skriva. Jag trivs inte alls med min kropp nu. Den är degig, hängig och usch! Skulle behöva gå ner minst 20pannor för att trivas med mig själv igen. Och jag ska fan lyckas! Orkar inte ha ont i kroppen längre.

Jag vill inte ens se på mig själv naken eller med kläder på i spegeln, spyr! 

Höstkläder

Gu vad jag hittar massa fina och bra höst/vinterkläder till Kev på tradera! Vill ha alltihop, men de går ju inte =/ Har hittat en skitsnygg höstjacka med fleece, den måste jag bara ha! :)

Men vad behöver dom ha i höst, nå fleece aktigt duger väl? Sen nå varmare overall i vinter, för de lär väl bli -30 i år igen. haha :) Usch. Måste hitta en söt mössa och varma vantar oxå. Men vad ska dem ha på fötterna då? Oj oj, de blev mkt för mig nu :) haha.

Kev sover fortf, han somna vid 11 ungefär efter ett snabbt bad i diskhon.. :) Men han lär väl vakna snart, tycker mig höra han smaska där inne.

Blöbb

Har kokat Kev nappflaskor, diskat, lagt en trött kille i säng. Vad göra nu? :)

Kev ligger och stånkar och stönar inne i rummet nu, vill inte alls sova.. Igår vid kvälls läggdags lyckades han vända sig i sängen igen, låg tvärsöver sängen med fötterna ut genom spjälorna, haha! Och imorse låg han med fötterna på huvudkudden. De går undan nu gott folk. :) Min klutt.

Han fick en liten gosehund av sin farmor när han var nykläckt. Den tycker han väldigt mkt om nu, den har legat i hans säng enda sen han var liten :) Han pussar och kissar på den, drar den i örat. hehe.
Han satt med den i knät igår i stolen när han var naken, inte tänkte jag på att han kunde kissa på den, haha. Men tur nog hann jag se och fick bort den innan den blev allt för blöt. :)

Ska försöka få min älskade unge att sova nu. Han bara skriker av trötthet! :(

Attans.

De blidde inget av att gå till min kära sambo. Han skulle iväg på nå annat jobb.. :( Så vad ska man göra ist då? Kev bara sover och sover.. Disken är fixad, finns inte mkt annat att göra. Kan ju inte fixa med sittdelen själv heller, kan ju inte lämna Kev själv. Hmm.. Trist =/

Får väl hoppas min underbara son vaknar snart.

Kevs nya sätt att sova på :)

foto0193 (MMS)

Kevs nya sätt att sova på :)

Usel natt.

Har nog aldrig sovit så här kasst som jag gjort denna natt.. Vet inte vad som varit med mig? Har Kev smittat mig? haha.
Nej men har sovit jäkligt konstigt inatt, har sovit men drömt som att jag varit vaken. Kan ju inte skylla på Kev nu, för han sov som en stock till han ville ha mat vid halv 6. De är väl jag som rör på mig för lite om dagarna så jag inte är tillräckligt trött. Jag vill så gärna ut och gå, men mina knän pallar inte längre :( Så jäkla less, jag som hade kommit in i de där med att gå ut varje dag på en lång prommis.. Måste fixa nå tränings tjosan åt mina stackars knän och gå ner lite i vikt kanske?? De skulle nog underlätta.

Som sagt, Kev vakna vid halv 6 imorse och ville ha mat. Efter det fick han sova med mig i sängen, mys :) För de hade hänt en liten olycka i hans säng. Dumma blöja, de var länge sen de blidde så där nu.. Vi somna om och vakna vid 8-halv 9. Upp och kollade på Madicken :) Tokunge den där.
Nu sover han igen, efter han bråkat loss lite med sina leksaker. Ska väl gå iväg till hans far med lunch sen när han vaknar. Basse är nämligen nere vid firman och jobbar idag, kors i taket. :)

Fixade Kevs sittdel till vagnen igår, tvättade ju klädseln. Så nu ska sittdelen bara dit på vagnen och provas. Får se om klutten gillar att halvsitta i vagnen :) Kanske gå en prov promenad ikv?

Ja, min underbara lilla Liza. Hon är bra rolig hon, får en alltid på humör! hahaha! Hon sprang in i nya glasskåpet imorse. hahah! Paaaang, sa det. Jag skratta så tårarna spruta. Lilla gumman min :) Inte lätt att vara glad och lekig när det står grejor ivägen som inte stått där förr, och som är genomskinligt.. :)


 Bus med pappa.. :)

Kevin Larsson <3

 

Sjunde himlen

Ja, de har blivit ett måste här hemma på morgonen. Fast först är det Jims värld, sen kollar vi på tv1000 nordic, där brukar det alltid vara nån Astrid Lindgren "saga".. :) Igår var det Karlsson, idag Lotta på bråkmakargatan.. :)
Mysmornar med andra ord..

Igår var en mysdag, regnade hela dagen. Vi tog en promenad i regnet hem till Denize och Conny, paret som bodde i denna lgh förr.. Kev har hittat sin blivande fru. haha :) Skit söta. Synd att man inte fick nå kort på dem, men de kanske blir fler gånger? Fick köpa en badstol billigt, och fick lite kläder. Det tackar vi för! :) Kev hade bra roligt med alla Lexies leksaker. Kanske ska införskaffa lite mer leksaker åt pojken? hmm..
Sen blev det Max och hem och söva en liten pojke som var bra trött, men inte alls ville sova ändå. Han ville leka med sina böcker jag hittade i ett skåp, precis glömt bort dem. Men han somnade till slut, och sov rätt bra inatt. Vaknade imorse vid 5 typ och tyckte det var så tyst, då kollade jag i sängen och såg att han sov för godan ro, på mage! Hmm.. Paff javisst.

Nu sover han igen, efter lite bråk och stök. Min lille klutt.. :) Ska väl försöka städa ordning lite här hemma, men tappar lusten varje gång jag kollar in i Kevs blivande rum, där står en soffa, massa smutsiga lakan på golvet, en stor kartong.. De är ett under att man kommer fram till skötbordet! usch. Måste ta kort och lägga ut soffan på blocket kanske, eller så åker den på tippen.. Aja,

Dag 18 – Vad jag åt idag.


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Eftersom jag inte hunnit äta så mkt idag, de är ju fortfarande morgon så tar vi gårdagens..

Frukost - färska baguetter, juice. (de var ju helg) hihi
Lunch - ölkorv
Middag - max
+ en massa cola.



Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

De var bara några linnen, basic. Orkar inte ta bilder påt, får göra de sen kanske..


Dag 20 – Min favorit film.

Den bästaste filmen, jag kan se om och om igen, de är Black Jack. Den är så jäkla bra och bäst är väl att den är inspelad här uppe runt Gävle trakten.. :)
Även Hans och Hennes är bra, den kan jag se många gånger. Sen Crank 1 och 2 är bra, så dåliga så dom blir bra. hah :) Men bra spännande ändå.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


 Jag och Kev på neonatal.. Liten plutt :)

Hittade några mjuka böcker i ett skåp som ...

foto0191 (MMS)

Hittade några mjuka böcker i ett skåp som jag glömt bort. Dom prasslar, de är kul tydligen :) Hihi. Kevin har sovit på mage hela natten typ, hur bra som helst, inge gnäll.. Hmm..

Inge ro igen vila!

Gu vad less jag var inatt på min älskade lille son. Han har grymtat och rullat runt hela natten! Precis när man är på g att somna, då börjar han grymta och låter illa. Vet inte alls vad som är med honom? Har han mardrömmar? Han gör alltid så där på nätterna nu förtiden, men på dagarna sover han hur bra som helst. Får ju inte riktigt nå bra sömn nu =/ Han som precis hade börjat sova hela nätterna. Attans. Tycker synd om honom oxå, för han är ju trött när han vaknar sen oxå..

Har haft en lugn morgon, vakna vid halv 9 ungefär efter en hektisk natt. Käkade frukost och sen fick en liten bada och gå till sängs. Så plockade jag lite med tvätten från igår och diska upp disken från igår. Sen la sig mamma och pappa och kollade på Prinsessan och grodan, haha! :) Tur dom visar några bra filmer på tv1000 :)

Nu vet jag inte alls vad som händer, kanske gå iväg till dom som bodde i denna lgh förr. Och hämta en badstol :)


Tvättis på en lördag, jo jag tackar ja!

Blev klar i tvättis för ett tag sen. Tvättade bara våra kläder och klädseln till Kevs vagn.. Orkar inte tvätta lakan idag, så det får Basse göra på onsdag. hihi :) Han behöver springa i dessa trappor han oxå.

Var iväg och små shoppade lite idag på köpis och i stan. Köpte bara linnen. Skulle handla nya kläder åt Basse men han är ju så kräsen, så de blidde inget för honom. Han är ute efter Depalma kläder, men ingen affär säljer ju det längre, bara affärn i stan och den missa vi med bara några minuter. Dom stängde kl 15.00..
Var in på Redrum? och kollade, dyra och värdelösa kläder men ändå fina! Hittade skit snygga kläder till Kev, men de är ju såna där kläder man bara kan tvätta en gång, annars går trycket sönder. Drygt. Basse köpte linne och trosor till mig att sova i, men dom var ju på tok för små eller iaf linnet! Hur liten måste man vara för att ha de där kläderna på sig? Size 0 typ.. =/ Jag som velat ha såna jätte länge, känner mig skit tjock nu.. Bubuuu.

Nu kom min älskade sambo hem med mat. Eller kassar med matinnehåll. Undra vad det blir idag? :)

Min älskade unge sitter i sin stol naken på en handduk, han behöver vila från blöjan lite. Och han har ju legat i gymmet hela dagen typ, så han fick sitta och kolla på tv lite.. :) hihi. Ska prova ha salva ändå på halsen, kanske blir bättre? Och dregglisar vill jag inte ha på honom nu när det är så varmt, annars brukar han ha det :)

Tvätta på en lördag, de är grejor de! Gamm...

foto0189 (MMS)

Tvätta på en lördag, de är grejor de! Gammal rutten maskin som tar hundra år att tvätta med, annars är det kul. Haha javisst.

Degprutt

Har ingen ork alls denna vecka, denna dag. Vill bara ligga och inte göra någonting. Jag behöver verkligen komma ut om dagarna. Men denna jävla värme tar kål på mig, jag blir lätt irriterad, allmänt less och idiot. Kul? Javisst.
Har haft en busvecka med Kev iaf, han gillar den nya soffan. Och jag oxå :) Vi har legat och mysit och bara varit. Gömt oss från solen och värmen. Kul.. Hah.

Har handlat loss en massa på tradera oxå, mest till Kev. De är farligt. Har fixat mig ett eget konto nu, fick ett nytt efter jag betalat en räkning där på 88kr jag glömt bort. ooops. :) Haha. Slipper jag har syrrans konto.
Köpte mig ett par jeans oxå, nästintill nya Lee jeans. Hoppas på att jag kan ha dem!
Och Kev har fått massa tiger kläder, kläder med tiger på alltså.. :) Så söt tiger när han är bebistiger. Nu blev det mkt tiger. hahah! Lite stora i stl, men de är bra att ha att växa i.

Just ja, Kev har fått nå röd irritation under hakan på halsen typ, i vecket. Eftersom han blir varm och dregglig där, och man torkar men de blir ju inte torrt. Så nu är han alldeles röd där. Hur ska man göra? =/ De ser inge bra ut. Och kräm kan man ju inte smörja med, de blir ju bara kladd..


 Kev njuter av ljudet av Lasse Stefanz.. :)

Dag 16 – Innehållet i min väska.


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Mja, eftersom jag inte använder väska så ofta, eftersom jag inte har så mkt krafs med mig ut, så får jag beskriva vad som finns i Kev skötväska. De är där i jag brukar ha min plånbok när vi är ute..

- Blöjor och våtservetter, ibland rumpsalva
- klädombyte
- min plånbok
- spy/dreggel filt.
- mat/nappflaska.
- leksaker till Kev
- vattenflaska

Har jag väska brukar det plockas ner,

- vattenflaska
- plånbok
- Lasse stefanz bok
- mobil
- kamera
- tamponger/bindor
- leksaker till Kev
- tuggummi
- och lite mer krafs som bara åker med i farten..

Oftast brukar jag ha allt de nödvändiga som ska med ut, antingen i fickorna eller i Kevs väska.. :)



Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.



Hmm ja.. Kanske Pink eller Carolina Gynning. Dom verkar ha ett spännade liv båda två. Dom har varit med om mycket och har ändå kommit långt. Dessutom ser dom ju bra ut båda två.. :) Smala och fina. Eller nåt.



Klutten gillar nya soffan :)

foto0186 (MMS)

Klutten gillar nya soffan :)

GULLUNGE! :)

foto0183 (MMS)

GULLUNGE! :)

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag skulle kunna dra upp hur många saker som helst, som jag ångrar. Men om det inte vore för alla dom där sakerna, skulle jag ju inte vara här där jag är nu? Alla misstag är ju på både gott och ont.

Jag ångrar nog mest att jag sårade så många personer förr. Mest mina föräldrar. Dom hade det inte lätt. Det är ju inga allvarliga saker som hänt, men de är svårt när dom var/är 20mil bort. Tur det kanske. haha! :) Det värsta som finns är ju att såra någon/några.

Ny soffa

Ligger på ett täcke på golvet i vardagsrummet. Soffan är i delar, undra om jag ska orka plocka ihop den eller vänta på kära sambon? Dom kom med den nu imorse, sambon kom hem och hjälpte flytta den andra soffan och hjälpte till och bära upp den nya.. Duktig han :)
De kommer bli så snyggt med ny soffa, äntligen! Hiva ut den andra på blocket kanske och se om nån vill ha den, annars åker den på tippen. Kommer ju bara stå och samla damm i källarn, och plats.

Kev har jag nyss lagt i säng för lite middagsovning. Han blev lite trött efter ett gympass och bajsning. Precis, han poopa ner lakanet, haha de är tur man kan skratta åt det och tur man har många lakan. För detta fick åka i soporna. Orka göra rent :) Min lille klutt. De måste vara skönt att poopa i det fria :)

Är faktiskt lite hungrig, men orkar inte göra ordning något, än iaf.. Hoppas tiden går fort nu oxå, så min kära sambo kommer hem och hjälper fixa soffan! :) Längtar.

Håller koll på en auktion på tradera oxå, en pyjamas med tiger på! Har hittat skit fina kläder där, alla med tiger på. haha :) Så jäkla söt. Vill ha alltihop.





Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Hittade ingen bättre bild.. Detta är från juli månad förra året, nån dag efter power meet, solbränd och söt. Projekt bortfärgning av mörkt hår hade börjat oxå. haha :) De kan nästan vara så att Kev låg i magen på detta kort.. Fast var en väldigt liten och kanske inte fult utvecklad Kev än. Känns konstigt att tänka på.
Bodde fortfarande i min 1a i Forsbacka och mådde perfa..


Trotsig katt!

Mjaa, Liza är som en trotsig 4åring.. Ska göra allt hon inte får och mer där till. Lyssnar inte på vad man säger. Riktigt kul, ibland! Igår fick jag henne i ansiktet å, tack Sune!
Han skrämde henne bakom soffan och hon flög upp i ansiktet/huvet på mig när jag låg i soffan och läste tidning. Tur nog missa hon ögonen. Fick bara ett rivsår på kinden.. Men ont gjorde det.
2a gången jag får henne i ansiktet nu! Första gången kasta exet nånting i sängen när jag och hon låg och mös, då blev hon rädd och sprang mig i ansiktet. De blev lite värre då, hela hakan och kinden uppriven, pannan oxå tror ja. Så nu har hon legat vid min sida hela natten, undra om hon har dåligt samvete? :)

Kev har somnat nu igen. Igår somnade han vid 8, efter ett bad och mat. Sen vakna vid 10 och ville ha mer mat, sen vakna han nu vid 5 imorse åt fel håll, han hade kilat fast sig på mage mellan vardera spjälsida. Tokunge! Jag kommer inte kunna sova nu om han ska hålla på och vända sig i sängen, han gjorde det igen nu innan han vakna till liv ordentligt vid halv 9.. Han måste lära sig att vända tbx sig. De blir nog den stora övningen nu! :)

Idag ska vi iväg och kolla på ny soffa oxå. Hoppas vi hittar nån! :))


Sötungar

Kevins nya Eddie Meduza tshirt :)

foto0180 (MMS)

Kevins nya Eddie Meduza tshirt :)

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Hahaha! Den här blir ju urlätt. Jag ska aldrig aldrig gifta mig. Sånt skit kan andra få hålla på med. Jag trivs bra att vara ihop och sambo med någon bara. Förstår inte varför man ska gifta sig för?
Jag och Basse prata om det igår kväll, han vill gifta sig, inte jag. Jag sa det att vi kan skriva papper om att vi hör ihop endå, jag kan köpa en stämpel där det står godkänd och trycka på pappret. haha! Han blir så sur på mig :)) Han tycker att jag är oromantisk.. hmm. Jag kan sträcka mig så långt som till en förlovning.

Nej inget bröllop. Tack och bock.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Eftersom jag missat två dagar kör jag dom två i samma inlägg.. :)


Ja, de finns nog mkt jag oroar mig för. Att jag inte ska få leva tills min son blir stor nog, att världen ska gå under, 2012 va? Sen att jag aldrig ska bli klar med skolan och få komma ut och bidra till samhället, haha! Nej men, de är väl små saker man oroar sig över..


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Eftersom jag aldrig varit utomlands, kan jag inte lägga upp en fin bild på det. Är inte ens så överdrivet sugen på att åka utomlands heller, bra mkt finare och spännande i vårt eget land, och grannländerna kanske. :) Min mor vill åka utomlands när hon fyller år nästa år, men jag vet inte.. Står nog över faktiskt. =/ Vet inte varför, kan nog ha att göra med allt skit som händer runt om i världen nu. Men iaf!,

En bild från stranden nere hos far vid hans sommarstuga i Ängsholmen. Där är jag uppväxt och där vill jag vara om somrarna..

Lasse Stefanz!!

Tidig morgon i lördags, tog vi bebis Kev och stack neråt i landet, Etuna. Kom ner, hälsade på någon som Basse känner sen tidigare, deras barn röjde runt och Kev tyckte dom var jätte intressanta. Sen for vi iväg till nå ställe mellan Mellösa och Hälleforsnäs, skulle hämta grejor till Basses chefs rallybil.
Kom ner till min älskade far vid stugan till hmm, 18,30 typ. Bra drygt. Åkt bil hela dagen i stekande sol, Kev var ju ursvettig så han fick ta ett bad hos far.. :) De var omtyckt kan jag säga. Hem till mor sen och fixade upp sängen till Kev, snackade lite, sen var det gnatt för Kevin liten..

Igår/söndag, började med kaos, som vanligt.. Så typiskt när man kommer ner och har planerat att göra något. Men allting ordnade upp sig och vi for iväg till Malmköping, LASSE STEFANZ!! :)) Köpte även en massa tshirts och strumpor till Kev på marknaden, får fixa bilder på det sen. Basse köpte en keps, jag fick se Lasse stefanz. Oj oj oj! Går inte att beskriva hur bra dom är alltså.. heh :)
Sen gick vi på marknaden lite till och sen for jag, Basse och Kev iväg till farmor/Basses mor. Käkade där, och när Kev ligger på filten i köket medans vi sitter och äter där, gör han ett höftryck och lägger sig på magen!! Dåligt paff vi blev allihopa, klappade händerna åt han å. Så stolt ja! :))
Sen var det bara att fara hemåt, kom hem vid 21.30 igår kväll tror ja. Vi var förbi chefen med hans grejor.. Skit söt hund har han, Olga :) Hon ville jag skulle leka med henne och hennes boll. hihi. Sen kom de nån diesel-rogga förbi och visa upp att han fått fart på sin traktor.. Sen när han for iväg körde han upp på bakhjulen med den, skit frän sak! :) Gammal mojeng.

Sen när vi kom hem la vi bebis Kev på en filt, och vips låg han på magen. De går fort nu! Han rullar runt som han aldrig har gjort nå annat.. Trodde de skulle ta ett tag innan han gjorde de, eftersom han inte varit så intresserad av att ligga på magen, men inte då.. :) Nu på morgonen for han runt som aldrig förr heller. hehe :)


 Trött kille här hemma, men kaninsnutte i handen.. :)

RSS 2.0