Ny soffa

Ligger på ett täcke på golvet i vardagsrummet. Soffan är i delar, undra om jag ska orka plocka ihop den eller vänta på kära sambon? Dom kom med den nu imorse, sambon kom hem och hjälpte flytta den andra soffan och hjälpte till och bära upp den nya.. Duktig han :)
De kommer bli så snyggt med ny soffa, äntligen! Hiva ut den andra på blocket kanske och se om nån vill ha den, annars åker den på tippen. Kommer ju bara stå och samla damm i källarn, och plats.

Kev har jag nyss lagt i säng för lite middagsovning. Han blev lite trött efter ett gympass och bajsning. Precis, han poopa ner lakanet, haha de är tur man kan skratta åt det och tur man har många lakan. För detta fick åka i soporna. Orka göra rent :) Min lille klutt. De måste vara skönt att poopa i det fria :)

Är faktiskt lite hungrig, men orkar inte göra ordning något, än iaf.. Hoppas tiden går fort nu oxå, så min kära sambo kommer hem och hjälper fixa soffan! :) Längtar.

Håller koll på en auktion på tradera oxå, en pyjamas med tiger på! Har hittat skit fina kläder där, alla med tiger på. haha :) Så jäkla söt. Vill ha alltihop.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0