Lasse Stefanz!!

Tidig morgon i lördags, tog vi bebis Kev och stack neråt i landet, Etuna. Kom ner, hälsade på någon som Basse känner sen tidigare, deras barn röjde runt och Kev tyckte dom var jätte intressanta. Sen for vi iväg till nå ställe mellan Mellösa och Hälleforsnäs, skulle hämta grejor till Basses chefs rallybil.
Kom ner till min älskade far vid stugan till hmm, 18,30 typ. Bra drygt. Åkt bil hela dagen i stekande sol, Kev var ju ursvettig så han fick ta ett bad hos far.. :) De var omtyckt kan jag säga. Hem till mor sen och fixade upp sängen till Kev, snackade lite, sen var det gnatt för Kevin liten..

Igår/söndag, började med kaos, som vanligt.. Så typiskt när man kommer ner och har planerat att göra något. Men allting ordnade upp sig och vi for iväg till Malmköping, LASSE STEFANZ!! :)) Köpte även en massa tshirts och strumpor till Kev på marknaden, får fixa bilder på det sen. Basse köpte en keps, jag fick se Lasse stefanz. Oj oj oj! Går inte att beskriva hur bra dom är alltså.. heh :)
Sen gick vi på marknaden lite till och sen for jag, Basse och Kev iväg till farmor/Basses mor. Käkade där, och när Kev ligger på filten i köket medans vi sitter och äter där, gör han ett höftryck och lägger sig på magen!! Dåligt paff vi blev allihopa, klappade händerna åt han å. Så stolt ja! :))
Sen var det bara att fara hemåt, kom hem vid 21.30 igår kväll tror ja. Vi var förbi chefen med hans grejor.. Skit söt hund har han, Olga :) Hon ville jag skulle leka med henne och hennes boll. hihi. Sen kom de nån diesel-rogga förbi och visa upp att han fått fart på sin traktor.. Sen när han for iväg körde han upp på bakhjulen med den, skit frän sak! :) Gammal mojeng.

Sen när vi kom hem la vi bebis Kev på en filt, och vips låg han på magen. De går fort nu! Han rullar runt som han aldrig har gjort nå annat.. Trodde de skulle ta ett tag innan han gjorde de, eftersom han inte varit så intresserad av att ligga på magen, men inte då.. :) Nu på morgonen for han runt som aldrig förr heller. hehe :)


 Trött kille här hemma, men kaninsnutte i handen.. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0