BVC 4 månader

8340g och 68cm lång. Han börjar växa i sitt skinn nu! :) Han har gått upp precis 1kg sen sist vi var dit. Tanten tyckte han var stark och livlig av sig. Han ville inte alls ligga still när hon skulle mäta omfång på huvudet. hehe :)
Annars såg allt bra ut. Ska på föräldragruppsmöte på måndag, ska prata om smakportioner. Kul, kul. Tog en liten promenad efter bvc oxå, Kev somna på en gång. Han var lite trött :)


Idag har han fått smaka på morotspuré. De var väl inte så populärt att stoppa i mun, mera roligt att gegga runt med. Han hade små orange fläckar över hela sig. haha! Så det blev ett skönt bad för honom efter maten :) Glömt bort att morot och all annan orange färg är så jäklig att få bort. Tur han inte kleta fullt i håret iaf, blev bara lite. :)


Pappa Basse blir sen hem idag. Som vanligt på fredagar. De är roligt att han säger att han ska sluta tidigt, kl 13.00. Men ändå kommer hem vid 18-19.00.. :) Äsch. Vi älskar honom ändå :)


Jag är helt paff, pojken somna med napp i mun nu! De krävdes inte mkt för att få honom att sova nu med andra ord. Mat, ett bad, lite lek och napp. :) Sötunge.


 Gröt är gott iaf :)


Kommentarer
Emma - Mamma till Ebba

Stor kille ni har!:D

Han väger ungefär 1 kilo mer än ebba, och är 6 cm längre, haha! :)



Ebba hade också gått upp ett kilo när vi var på bvc. Vi trodde det var mkt, men tydligen så följer hon kurvan perfekt som vanligt:) så roligt..

2011-08-19 @ 15:01:34
URL: http://emmaeskola.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0