Är ute och håller pappa sambo sällskap när...

foto0315 (MMS)

Är ute och håller pappa sambo sällskap när han fixar med bilen. Kevin har sin tiger jacka på sig, ser ganska uppstoppad ut. Men varmt är det åt han! :) sötnosen :)



Kommentarer
Sabina (Socfallet) ;)

Sv; Haha! Jag säger såhär, money aint a thing, för jag har kärlek, jag har trygghet, jag har säkerhet.

Dom sakerna kan man inte köpa för alla pengar i hela världen, och den anonyma personen som skriver till mig är otroligt svag och jag tycker på riktigt synd om den människan. Förstå vilken osäkerhet den personen har? Att den inte kan motstå att varje dag tracka ner på mig. (Jag publicerar inte alla kommentarer, och jag bloggar inte alltid när elaka kommentarer kommer in.) Men alltså, det är ju något som inte är riktigt ok i huvudet på den anonyma personen. :/ Hahahaa ja jag skrattar jag med, annars skulle jag inte ha ork att driva om mig själv och min "soc-situation". ;D



Såg du videobloggen med svar på tal? :P



Puss och kram // Baby Boo

2011-09-16 @ 09:44:16
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com
Sabina

Sv; Aaah jag vet, min mage var megastor! Helt galet!! :P Vaggade fram och tillbaka som en anka sista dagarna där, jag födde Nicole och Natacha 4 dagar efter dom där bilderna togs. (37+4) Så dom är fyra veckor för tidigt födda (planerat ks) mendom var fullt friska och väl utvecklade när dom kom ut :) Födde du vanligt eller ks?



Puss och kram // Baby Boo

2011-09-16 @ 09:52:19
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0