Övertrött ??

Har haft en rejält kinkig unge här på morgonen. Aldrig skådat nå sådant på länge. Så efter misslyckade försök att få honom att sova, blev de att tappa upp ett bad och bada ungen, smörja kroppen, på med kläder och sen i säng. Han ligger nu och sover :) Tur han blir på bra humör när man gör fula miner åt honom, haha. Får se hur länge han sover nu då..

Kom hem vid 8tiden igår från Etuna. Haft en bra helg :)
I lördags var vi i Torshälla på marknaden och far bjöd på mat på nya pizzerian, och farbror med sambo, och kusin med barn var med oxå :) Mysigt.
Kevin hade det hur bra som helst. Far undra vad det tagit åt honom, han var så lugn och åt ju aldrig. haha! :) Han tyckte han var så olik sig. Så med och så lugn.. Aja. Umgicks med mor på kvällen sen, fick en hel påse med kläder av henne till Kevin, som hon fått köpa av en tjej på hennes jobb. Skit fina kläder :) Såå ja.
Igår var vi till Basses mor och åt smörgåstårta och äppelpaj till efterätt. Alla Basses syskon var med. Det var mysigt :) Kev hade det hur bra som helst där oxå. Tur att han är lugn av sig, och omtyckt av folk. :)

Idag regnar det, som vanligt. Blir en hemmadag idag igen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0