Oh noo!

Nej, det blev inga kokostoppar. Det blev att röja ut i köket ist. kasta ut alla kartonger på ballkongen. Så nu är det rent och snyggt där ute.. :) Nöjd.
Vi lånade ju flyttkartonger av Basses jobbarkompis, när vi skulle flytta i JANUARI, och dem har vi flyttat runt överallt i lgh utan resultat. Jag tjatar och tjatar att Basse ska lämna tbx dem eller kasta ner dem i källarn. Men ingen framgång. Så nu åker dem på återvinningen. Yees.
Har en back med dricka som ska lämnas in oxå, men det är tydligen pinsamt tycker Basse. Why köpa sån då? Den har stått där sen i APRIL. De märks att jag inte haft ork att göra mkt i köket, för vet ju inte vart grejorna ska ta vägen annars. Och inte lätt när man har Kevin samtidigt. AJA, nu ska det bort iaf. Less. Tur man tar hand om disk och annan städning ist där ute.

Det blir nog att baka imorn kanske? De är ju rätt roligt att baka, när man väl har grejor hemma fört. :))

Just ja, har hittat skit söta Lonsdale skor till Kevin på tradera! Ska buda och vinna dem tänkte ja, helt nya. Storlek 19? De kan han väl ha till våren? Haha :)


Kommentarer
Emma - Mamma till Ebba

SV; Ebba ligger aldrig på mage nästan. Lägger vi henne på magen, så ligger hon kanske i nån minut, sen vänder hon på sig. Sen kan hon inte vända sig från rygg till mage helt heller än. Hon ligger halft på mage när hon vänder sig själv .. Hon får inte bort armen så hon kommer inte runt =/ Får se när det kommer.. Nångång borde det ju göra det iallafall tycker man. :P



Sen angående ditt förra inlägg, om att K är gnällig o inte riktigt vill sova.. Kan det vara tänder på g? =)

2011-09-18 @ 23:44:04
URL: http://emmaeskola.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0