Å bilen funkar bra?

Var iväg och besiktade volvon idag. Höll på få spansk flagg för bromsarna i bak tog inte alls. Höll på skratta på mig ja! Men de var en snäll besiktningsman så han skrev att dom var ur funktion, och inte att bromscylindern var trasig. Så vi fick åka hem med bilen. hah! :) Tog en tur till Öb sen och handlade lite smått, köpte 3 par byxor till lillen.
Sen hem och käkade och sen for vi till köpis och handlade lite mer kläder till honom. Pyjamas och sånt. Men de är så svårt att veta vad man ska köpa nu.. Vet ju inte hur stor han blir! Men han har de viktigaste i klädväg nu iaf, får handla mer sen när han behagar komma ut.. :) Längtar! Kollade även på amningsbh, men vet ju inte riktigt vad man ska ha för storlek.
Var även in på djurmagazinet och köpte leksaker till Sune och Liza. Köpte en skunk som piper när dom slår till den och sen tre möss som luktar mynta! Sune är helt tokig i dem.. Han har redan styckat en av mössen och håller på drygar med skunken hela tiden. Liza, ja hon nöjde sig med att gosa med en pappbit som det var mynta på, haha! Billig i drift på leksaker den där :) Dom fick även en ny klösbräda, bra nöjd blev dom.. :) 

Imorgon ska vi hämta ett skötbord oxå, ett sånt där leksvik.. Prima, prima! Sen är det bara sängen kvar att fixa, och vänta på lillen såklart.. :) 


 Liza låg och solade för nåndag sen.. :) Såg helt död ut.

 Sune tittar på tv och tvättar sig samtidigt, haha! :)

 Rätt söt bild på Liza, har aldrig lyckats få ett sånt kort förr! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0