En ännu tröttare lördag.


Kliver in i vecka 22 idag. De känns väl inte så värst annorlunda, han puffar och har sig. Lite kul när man trycker lite lätt på magen och man får en puff tillbaka. De lönar sig att klappa/smeka på magen ofta kanske? hihi :)


Info om lillen i v22.

Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.
Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas i stadig takt.


Idag har varit en slapp dag, vaknade tidigt, vid 8-halv 9 av att B var vaken och skulle kolla på Kommissarie Späck. Bara för att få höra Irené Snusk, haha. Rolig sambo man har. Han och Sune höll på rev runt i sängen så jag inte kunde somna om! Drygt.
Käkade frukost och sånt. Sen drog vi iväg till Dollar store och kollade. Handlade lite balsam och sånt..
Hittade även en sån där "bh" utan sömmar, var tvungen att köpa och prova om den är bra. Och det är den! Betydligt mkt skönare en mina andra bhn då dom sitter åt, är för små och kliar och har sig.. Ska nog köpa flera såna här och använda. Lite osexigare men mkt skönare, hahah!

Nu ikv har vi, eller B, skruvat ner bordet. Så nu kan man börja plocka in lite saker där som är färdig till flytten.
Slippa ha massa skit överallt.

Fick Sibylla idag oxå, så nu är min helg perfekt! :) Nu ska vi kolla på Snabba Cash..




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0