Oroligt..

Ja, lilleman sover lite oroligt. Men det kan man ju förstå, de gör man ju själv när man är snorig och inte får den luft man behöver. Natten som var, var väl jobbig men han sov ju sina timmar iaf. Basse hjälpte till (kors i taket) och nattade om honom när han vaknade och var ledsen.

Just nu ligger han och sover, men har vaknat några gånger. Jag vet ju inte om han gråter för att han är hungrig eller trött, men han somnar ju om iaf. Så hungrig kan han ju inte vara? Han fick ju mat innan han la sig, men han sög ju inte i sig hela flaskan. Så de blir väl att försöka ge han lite välling igen sen när han vaknar.
Han är pigg och glad annars när han är vaken. Så han bryr sig inte så mkt om snoret tydligen, och det rinner ju ut så det sitter ju inte fast. hehe! :) Eller vad man ska skriva.. Men Basse köpte nässug och näsdroppar idag, så blir det täppt så kan vi ju hjälpa han lite iaf.

Han har lärt sig att klättra idag oxå. Han hittade sin babysitter (som han knappt använder nu förtiden) och försökte ta sig upp på den. Dåligt chockad jag blev! Han satt sig på knä och höll på när han fick tag om den. Och när vi har honom i soffan klättrar han över oss och tar sig till nästa person i soffan. Som en hulk på speed är han! hah :) De går framåt fort, och han blir så glad varje gång han lär sig något nytt. Så roligt att se :)

Försöker hitta en fin fleeceoverall till honom oxå. Har hittat en på tradera, hoppas man vinner den :) Men det är stl 74 på den, undra om han kan ha den? Han skulle behöva en sån.. Nu innan han börjar använda sin vinteroverall, som han fick av M. Hans kusin hade den när han var liten. Roligt att de har sparat den i 11 år? :) Väldigt fint skick på den. Han får ha fleecejackan och termobyxor så länge iaf!


Kommentarer
Thessan - Mamma till Moa

Hoppas ni fick en lugn natt ändå, själv fick jag världens längsta sovmorgon. Helt otroligt skönt. Hoppas er plutt kryar på sig snart - snabbt.

2011-11-05 @ 11:25:27
URL: http://theresemessing.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0