Baby, baby, sit!

Idag fick Kevin en babysitter. Han verkar gilla den. :) Han blir lite chockad när han gungar till och blir "överfallen" av en liten björn. hehe :) Så söt så.

Idag har han somnat tidigt för en gång skull. Dom senaste dagarna har han varit vaken och skrikit så här dags, har inte gått att få honom lugn.. Men idag gick de bra. Vi höll honom vaken ett tag på dagen, så han skulle vara trött nu. hehe :) Men de går ju i perioder det där..

Imorse var han helt slut stackarn, jag vaknade vid 5 halv 6 och han låg och sov fortfarande, då hade han ändå somnat vid 12-1! Var tvungen att väcka honom för tuttsen läckte lite grann. heh. Så han tuttade och sen somna på 4 röda igen, sen vakna han vid 9 och tutta igen och sen somna. Trött kille :) Är bra glad att han sover på nätterna, bävar för den natten han börjar trotsa emot. usch!

Påskhelgen hade vi besök av Bs mor, far och syster. Dom kom upp med påskmat, B som smörade till sig. heh :) Var trevligt med besök, och Kevin fick träffa sin farmor, faster och plast farfar. Bs mor tog några kort på honom oxå, dom blev jättefina! :)

Igår var vi ut med vagnen på premiär tur oxå, den funka rätt bra. Kommer bli drygt för mig bara att släpa liggdelen i trapporna själv sen, den var rätt otymplig. Men men.. Jag kommer nog på nå bra sätt att frakta ner bebis sen :)


  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0