Det var en gång..


... En saga utan slut!

Har satt upp gardiner i de flesta fönster igår, efter några om och men. Fästena till gardinstängerna passa inte, så B fick ta med dem till jobbet och slipa lite på dem. De sitter nämligen såna där gamla fästen i väggen i denna lgh och nya gardinfästena (såna man köper på ikea) passa inte i.
Men sen så, fick han dit dem och gardinerna kunde sättas upp. Enda som är nu är väl att gardinerna är lite kort, men de ser ju rätt bra ut ändå faktiskt. Slipper man ha dem liggandes mot golvet och bli skitig, hehe :)

Blev så sugen på baguette förr, så B och jag gick till tempo och handlade salami, smör och sånt och så käka vi de till middag. Satan vad gott! :) Måste vi äta flera gånger tycker jag.. nomnom.. :)

Har badat andra gången denna vecka idag oxå. Rätt skönt, men de blir rätt varmt efter ett tag.. Kan tro man är i klimakteriat ibland, heheh :)

Är inne på dag 3 med järntabletterna oxå, skulle ha börjat med dem förra torsdagen men de blidde inte så. Och så glömde jag dem i förra lgh i söndags, så de fick att man började med dem i tisdags då vi var där och hämtade saker.. :) Får väl se om de blir nå bättre eller om man ska köpa sån där blutsaft?

pöss pöss!



Kommentarer
Maria

Fick också ta massa järn tabletter men de hjälpte inte. Fick dricka den där blusaften också men fy vad äcklig och dyr också om man tänker i längden och får köpa flera flaskor då 1 inte räcker så länge. . Hoppas allt bra med er och magen :)



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0