vecka 27.

Klev ju in i vecka 27 igår, lördag. Han har börjat röra på sig mer och mer nu. Till och med B kan känna sparkarna och de mer nu.. Han tycker de är jätte roligt att ha handen på magen och lillen sparkar/puffar till den.. :)


Nu väger bebisen nästan 875 gram och är drygt 36 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

------

Har inte hänt allt för mkt denna vecka.. Tagit de lugnt mest. Fixat och plockat, sånt som man gör när man har flyttat.

Igår skulle vi ha åkt till förra lgh och städat och plockat lite. Men när vi kommer ut så startar inte bilen, inte ens klickar. Då har batteri helvetet laddat ur! Less jag blev, jag som var så taggad.
Så vi gick in igen och kollade på Draktränaren, lätt den bästa teckande filmen hitills! :) Den borde ni se om ni inte har gjort det! Så jävla söt drake..
Sen mot kvällen ringde dom som bodde i denna lgh förr och frågade om vi ville komma över till dem och kolla på lite barnkläder, sagt och gjort så gjorde vi de. Skit fina kläder :) Så nu har vi mera kläder till lillen, även ett sånt där gym dom ska ligga i.. Skulle även få köpa deras gåstol och "stol" till badkaret när läge kommer.. :) Skit snälla. 

Idag har vi inte gjort mkt alls, B for iväg och jobbade lite på dagen. Sen kom fröken F med sällskap och lämnade nyckeln till gamla lgh, som herr F har haft. :) Dom hjälpte även till att starta upp våran bil så vi kunde fara iväg till Fbacka och hämta lite saker.. Tack så hemskt mkt för hjälpen!  :)

Nu ska man väl torka håret lite och sen gå och lägga sig i sängen. Är så skönt att kunna ligga själv i ett rum och läsa. :)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0