Vad en liten gumma kan gnooo..


Klev ju in i vecka 29 igår lördag. Tänk, om en vecka är det 30, helt sjukt, var ju nyss i v20.. De har gått snabbt, lite för snabbt kanske. Men tur de, vill ju ha ut min lille korv snart :)
Igår när vi låg i sängen och skulle sova, började han sparka och böka i magen, så B la handen på magen och så börja lillen trycka sin fot/hand mot Bs när han "kittla" tbx, de kändes lite obehagligt men mysigt på samma gång. :)


Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå. Hos pojkar börjar testiklarna sin resa från sitt ursprungliga läge nära njurarna till pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna.

Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.


-----

Mja, började städa ur lgh i Fbacka igår. Är inte riktigt van att ha en mage att tänka på, förr kunde man röja genom köket hur fort som helst när man skulle städa, men nu lär jag jobba saktare och de tar längre tid. Men de kanske blir bättre städat då? haha.. Är klar med badrummet och köket iaf, bara ugnen och frosta av frysen kvar. Sen ta resten av fönstrena, sen är det golven. Men lär ju få ut allt skit som står borta där, så de tar vi nog nästa helg. :) aja.. Kroppen mådde ju som den gjorde igår när vi var färdig å, shit.. Kändes som man sprungit ett maraton lopp nästan. haha!

Nu ska vi iväg och städa igen. Wiiiie.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0