Vecka 28.


Liten verkar tycka om att bada, han "skuttar" runt i magen som en tok. Hehe :) Han rör på sig mkt nuförtiden, ibland sätter han fart när Bs alarm på morgonen sätter igång. Lite komiskt.


Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Den blinkar med ögonen och har ögonfransar

Underhudsfettet bildas och skelettet utvecklas, även om det fortfarande är mjukt och böjligt. Benstommen hårdnar inte ordentligt förrän efter födelsen


----

Har börjat läsa en rätt intressant och urbra bok! Blondie heter den, handlar om en gammal kriminell svensk kvinna, vad hon har varit med om i sitt liv och sånt. Det går seriöst inte att sluta läsa den när man väl börjat. Ska nog forska lite om henne på google sen, Birgitta Andersson.


I lördags for vi upp till Norrfly igen, med fröken F och hennes sällskap. Fast in i huset kom vi inte, då det var meter hög snö. Tänker inte kravla runt i snön jag inte. Käkade på Max i Bollnäs innan, så vi åkte ju kanske inte uppåt i onödan. Det var skönt att komma iväg lite oxå.


Jäklarns vad halt det är ute nu, man vågar ju sig knappt ut. Inte så kul att dra omkull i detta tillstånd precis!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0