- Sju av himlens änglar..

Idag var vi ute och gungade igen. Kevin tycker de är så roligt och skönt, så han nästan somnar, de är inte ofta han sitter så där still och lugn.. :) Hehe. Sötunge.
Men han gillar inte sanden! Så fort han får sand på händerna ger han ifrån en grymtning och kollar surt på mig som att de är mitt fel att han fått sand på handen! De sticks nog på honom. :)
Han stod upp och tappade balansen eller någe, så han föll på knäna. Men han kom ihåg att sanden var usch, så  ist för att ta emot sig med händerna landa han som en pingvin på magen! Hahah, så såg roligt ut! :) Vi får ut och träna lite, så han börjar gilla sanden och kan leka lite bättre i den.. :)

Han blir bättre och bättre på att gå nu. Men han vill inte gå på riktigt än! Han vill hålla i händerna eller gå längst med grejor. Han som gick så bra i söndags, nu vill han knappt gå alls =/ Aja, de kommer nog :)



Nu börjar BB :) Vilka muppar de är med i denna säsong. Joe är rätt grym, men inte Hanna R eller vad hon heter, jobbig människa.. Kul att Rodney är med igen iaf :))


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0