Mysdag


Älskades födelsedag idag, oj oj, hela 25 år! halv gubbe, hihi.. :) Blev  en rätt bra dag för oss idag.

Fick pengar idag, så vi har moffat donken och kladdkaka! sen har man varit i valbooo och shoppat loss, evigheter sen man fick göra de. Bara handla det man vill och inte behöva få ångest efteråt.
Har ju lite pengar att leva på nu framöver.. Men kommer ju inte handla för mkt skit för de! hah.
Köpte ny skinnjacka och trosor/bh och lite sånt. Köpte ansikts mask och hårinpackning å, så B och jag har haft en kväll med att göra oss "fina". Attans så skönt, håret är som nytt, men ansiktet är då som förr. hahaha! :)
Men skönt äre, tur man har en pojke som vågar prova på såna här saker. Har en vännina och pojkvän i ett, så det ska vara :)
Som mamma sa; ni passar ihop. haha, :) lika barnslig båda två.

Nej så imorn blir det att köpa dom sista böckerna till skolan. Känns skönt! Kan man hänga med betydligt mkt bättre nu. Känns som att man inte kan göra det man ska, bara för att böckerna saknas.
Hade prov i MA idag, det gick väl som det gick, när man inte räknat något knappt, och för att jag alltid har haft svårt för Ma. Men får väl hoppas man blir godkänd iaf.. Kommer räkna som en gnu när jag får bok.

Imorn bär det iväg neråt oxå. Umgås och fira med familjen. ska bli roligt :) även syster har tagit sig neråt med pojken sin i detta väder. usch! jag är inte avundsjuk på deras resväg. inget att hurra över.
Så, skola imorn sen hem och packa och sen ge sig iväg. Två kattor med oxå, och den ena av dem har ju en tendens till att vara "pratglad" på resan.. spännande är de. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0