Linbana!


Helgen har varit lugn, som vanligt. Umgåtts med folk, legat hemma och varit allmänt slö i kroppen, åkt linabana.. ja, en helt ok helg helt enkelt! :)

Inte druckit en droppe alkohol på snart två månader! woho.. Inte druckit sen nyår. Och ska vara nykter 100 dagar, det känns som att man kommer klara det galant, för de är fan mkt skönare att vara pigg på söndagarna. Inte använda den dagen som en "tillnyktra" dag. Oj oj, :)

Linbanan, ja den hitta bäs and moi idag när vi var ute och gick. Vi var tvungen att pröva den, så vi börja pulsa i snön in i lekparken. Bra mkt snö! Men fan så roligt det var! :)
Gick hemåt och sen gick vi tbx dit vid 9 ikv igen för vi hade inget att göra. Akta vad svettis man blir, drog upp och knuffa iväg bäs. Svetten rann nästan, hahaha. Rätt drygt att hålla sig kvar oxå, otränad ab..
Sen skulle vi kolla hur djup snön var när vi gick hemåt, båda två satt sig i snön, fan vad man fastnar lätt när man inte har nå krafter kvar i bena.. Drygt. Skratta så jag nästan kissa på mig! haha :)

Nu sitter man ny duschad och tittar på tv och glor runt på datan.. Hjärtat spelar kungen på min data, som vanligt! okontaktbar blir han.. hmm :) men han är lika söt ändå. han blir ju smartare för varje gång nästan, hihi..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0