9 månader!!

Lille herrn har nu kommit till sin 9onde månad i livet. Det är alltså 9 månader sen som han kom ut till oss! En liten prins som är älskad av alla sina nära och kära, och inte minst av sin mamma och pappa! Våran ögonsten, eller vad säger man? :) Finns ingen finare och mer underbar unge.


- Kryper gör han (fortfarande) och fort går det! Han gillar när man kryper efter och "jagar" honom. Då blir det ett glatt vrål och han får nitro i rumpan. he he :)

- Går efter allt som går att gå efter, ställer sig upp lika så, mot allt som går.

- Äter allt som kommer i hans väg, riktigt matvrak. :) Det enda som inte går ner är pyttipanna och farmargryta på burk.

- Att sova är ju inte så roligt, mer roligt att leka. Men nu börjar han komma in i sina rutiner igen, efter ett uppehåll med gråt och förtvivlan över att sova. Inte så roligt för mamma/pappa, då han vakna om nätterna och inte var allt för glad. Och kunde även vakna på kvällarna och stanna uppe nån timme.. Men vi tog oss igenom det! Han sover 11/12 timmar om natten och sen 2/3 timmar på dagen. Förmiddag och eftermiddag.

- Han har nu börjat gilla att jaga katterna, dom blir så stressade stackarna och vet inte vart dom ska ta vägen. Men annars är han snäll mot dem, dom brukar ju oftast lägga sig så han inte når dem. Smarta! :)

- Han gillar att bada, helst varje dag. Men vi försöker få det till varannandag iaf. :)

- Pratar och skrattar som aldrig förr gör han. Han pruttar med munnen så det står härliga till, de flyger spott överallt. De är inte så roligt när han gör så när han äter dock, heh :)

- Väldigt mammig har han blivit nu oxå. Ibland är det väldigt jobbigt, speciellt när man ska laga mat och han hänger i benen på en. Men vi tar det som det kommer :) Försöker få honom att leka själv så mkt som möjligt, ibland funkar det, ibland inte.

- Han har även börjat visa sitt temperament nu. På riktigt. Får han inte som han vill, och man tar ifrån honom något han inte får leka med. Ja, då blir det tjut och surhet. En riktig tjurskalle.
Han är en väldigt glad och underbar unge annars :) Tycker om att lära sig nya saker och upptäcka nya ställen i lgh.

- Han har lärt sig att öppna dörrar, han gör som katterna. "krafsar upp den". Toan är mest rolig att öppna dörrn till och krypa in. Usch tycker mamma, roligt tycker Kevin! ha ha :)



 Såhär kan det se ut om Kevin inte får kameran som mamma håller i..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0